Találatok a következő kifejezésre: Mit értenek sokan (138 db)

Mit értenek sokan az alatt, hogy a gyerek "az apja nevére kerüljön"?

Sokszor olvasom ezt a kifejezést itt, ellentmondásos szövegkörnyezeteben.

Legjobb válasz: Általában az apaság elismerését értik alatta (a névviseléssel együtt az esetek többségében), csak ma már ez egy kissé elavult kifejezés ebben az értelmezésben. Régen tényleg úgy volt, hogy az apa nevének a viselése egyben az apaság elismerését is jelentette, a mai szabályozás szerint viszont a kettõ nem függ szorosan össze. Ha az apa nem ismeri el az apaságot, akkor nem kaphatja meg a gyerek a vezetéknevét, viszont ha elismeri, akkor viselheti az apáét, vagy az anyáét, vagy mindkettejükét, de ez már jogi szempontból lényegtelen, akárkinek a nevét viseli a gyerek, csak az számít, hogy az apa hivatalosan elismerte, hogy a gyerek az övé. Ettõl függetlenül a "nevére veszi" egy régebbrõl fennmaradt kifejezés, ami általában az apaság elismerését jelenti.

Általában az apaság elismerését értik alatta (a névviseléssel együtt az esetek többségében), csak ma már ez egy kissé elavult kifejezés ebben az értelmezésben. Régen tényleg úgy volt, hogy az apa nevének a viselése egyben az apaság elismerését is jelentette, a mai szabályozás szerint viszont a kettõ nem függ szorosan össze. Ha az apa nem ismeri el az apaságot, akkor nem kaphatja meg a gyerek a vezetéknevét, viszont ha elismeri, akkor viselheti az apáét, vagy az anyáét, vagy mindkettejükét, de ez már jogi szempontból lényegtelen, akárkinek a nevét viseli a gyerek, csak az számít, hogy az apa hivatalosan elismerte, hogy a gyerek az övé. Ettõl függetlenül a "nevére veszi" egy régebbrõl fennmaradt kifejezés, ami általában az apaság elismerését jelenti.
Na ez egy igen jó kérdés, mert én is morogni szoktam a pontatlan fogalmazásokon, amikor kétszer annyit kell gépelni, mert nem tudom, mire utalt a kérdezõ. De többnyire arra, hogy el van-e ismerve az apaság, mert általában gyerektartás és hasonló ügyekben jönnek a kérdések. Mindenesetre néha igyekszem nevelni a népet, de lassú munka :) második válaszolónak: mindkét szülõnek joga van, hogy az õ nevét viselje a gyerek, épp ezért lehet választani a törvény szerint. Persze a gyereknek is joga van névhez, mindegy, melyik szülõjééhez.
A kettõt együtt. Az apasagi elismerõ nyilatkozat megtételekor megkérdezik, hogy mi legyen a gyerek vezetékneve es 90 százalékban az apae kerül oda.
Mi következik automatikusan? Hogy az apa nevet kapja a gyerek? Ez nem igaz. A gyerek család nevérõl ketten döntenek.
Ha egy férfi elismeri, hogy õ az apa, akkor neki és a gyereknek is joga van ahhoz, hogy az apja nevét viselje.
na itt az újabb gyöngyszem a pontosan fogalmazóktól: "húgomnak gyereke van egy pasitól... a pasi a gyereket a nevére vette, de a húgomat nem" én már itt feladom :D
Ezt én is láttam, egy darabig kikívánkozott belõlem egy hozzászólás, de végül úgy döntöttem, inkább hagyom a fenébe :D
A kérdező hozzászólása: #6 - ez melyik kérdésben volt? Be tudnád linkelni?
most nem találom sajnos... pár napja volt itt a családi kapcsolatokban.
te mit élvezel a nyalásban? ja te semmit, mert nem nyalsz. legyél figyelmesebb és megérted!
Imádok szopni! ;) már a f**sz latvanya is extazista ejt^^ ahh <3 eloben!!;)
azér mér élvezi a partner..én szeretek
Az a jó benne, hogy örömet szerezhetsz a másiknak. Nekem speciel az, hogy csinálom már elégedettséggel tölt el, mert imádja... és jól lehet vele húzni az ember agyát :D
Az egyiknek megalázó, a másiknak nem. Ilyen egyszerû. "Mi finom a pacalban?" Vannak akik megeszik és vannak akik még a szagát sem bírják. Miért? MERT QRVÁRA NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!!!!! Ha két lány nem szeret szopni akkor a többi 2076438213se fog szeretni szopni?????
Azt, hogy a férfinak, akit szeretsz, örömet okozol? Mert én azt élvezem a nyalásban, hogy érzem, ahogyan a barátnõm szexi teste összerezzen, és a végén minden porcikája megfeszül, és amikor betetõzik az orgazmusa, akkor minden része egyszerre könnyû lesz, és olyan, mintha a mennyországba jutott volna a földön.
kérdezd azt a "több lányt" szerintem...meg am is nem rohadt mindegy neked?
Ezt azoktól kérdezd meg, akik így gondolják. Miért olyan felfoghatatlan a számodra, hogy az emberek eltérõen gondolkoznak?
hát igen fontos a higiénia nem szeressük ha túrós a micsodája :D....báár ahány ház annyi szokás :)
Szerintem, ha két ember szereti egymást akkor egyáltalán nem megalázó a szopás vagy a nyalás.... Nyilván a higiénia alap feltétele mindkettõnek, de onnantól h ez megvan én nem látok benne semmi undorítót vagy megalázót.
A kérdező hozzászólása: elnézést :D 18 vagyok valóban , és akkor az mér van , hogy több lány szerint megalázó?
azért szeretünk szopni amiért te nyalni -.-
Azért szeretem orálisan kielégíteni a páromat mert élvezi és jó érzés neki örömöt szerezni. Meg izgat is.
A kérdező hozzászólása: mibbõl gondolod , hogy én nem nyalok ? Fiu vagyok
éretlenek. nem lehetsz több 18nál. azok járnak pisisekkel
A kérdező hozzászólása: de én kifejezetten szeretek nyalni , de viszont nm értem több lány is mondta már , hogy megalázónak tartja ismerõsök is mondtak hasonlókat nem értem :/
Én imádom, ha elélveznek, azért teszem. És jó az egómnak is, ha látom, hogy élvezik, hogy Én csinálom nekik...

Mit értenek a lányok azon, hogy valakinek "gyönyörű a lelke"? Meg, hogy sok a belső értéke?

Össze tudná valaki foglalni nekem konkrétan?

Legjobb válasz: Gitáros egy ócska garázszenekarban nagy farokkal.

Gitáros egy ócska garázszenekarban nagy farokkal.
Azt , hogy hívd el randira. 18/F
Azt , hogy kedves, aranyos, és kedveli is, DE csak és kizárólag a barátzónában!
azt hogy ronda...
mint az elõzõek írták, kedves meg minden, de semmire se számíts......
Én meg konkrétan azt gondolom, hogy ez a lehetõ legszebb dicséret, amit kaphattál. Biztos, hogy nagyon közel állsz ehhez a lányhoz (feltéve persze, hogy ezt õszintén mondta!). Nem merem azt állítani, hogy biztosan szerelmes beléd (ezt nem tudhatom), de mindenképpen próbáld meg vele, mert akkor egy olyan lányt kaphatsz, aki nem a külsõdért, a pénzedért vagy a menõ társaságodért szeret, hanem a lelkedért! Az ilyen kapcsolat pedig sokkal többet ér, mint egy pusztán a külsõségeken alapuló. Többiek: ha egy lány járni akar veled, akkor mit mond? A külsõdet dicséri? Vagy azt, hogy milyen menõ vagy? Elárulom, az nem szerelem, hanem egy komolytalan valami, ami arra megy ki, hogy legyen kivel dicsekedni a barátnõknek. 24/N


Mire értitek azt mikor írjátok, hogy Budapest büdös és sok bunkó van?

Legjobb válasz: A szmogra, a rengeteg kutyaürülékre, a hajléktalanokra az aluljárókban, a sok nem idén barnultra, akik csapatokban járják a várost. Én szeretem egyébként, de a hibáit is látom.

A szmogra, a rengeteg kutyaürülékre, a hajléktalanokra az aluljárókban, a sok nem idén barnultra, akik csapatokban járják a várost. Én szeretem egyébként, de a hibáit is látom.
A szmog és a kutyaürülék, valamint a hajléktalanok a szagukkal iszonyatos bûzt tud csinálni. A sok bunkó például az, aki az ajtónk elõtt lévõ gyerekrollerba beállítja az üres sörös dobozát, vagy a cigi csikket szétdobálja a lécsõházban, meg kidobálja az ablakon, hátha eltalál vele egy arra sétálót.
A szmogra, a rengeteg kutyaürülékre, a hajléktalanokra az aluljárókban, a sok nem idén barnultra, akik csapatokban járják a várost. - Szmog, az van bõven - Kutyaürülék. Ezt azért összeszedik, egyre több helyen van kuka, stb hozzá. Én nem léptem itt [email protected], és kerülgetnem sem nagyon kellett. - Hajléktalan, hát...akad :) - Nem idén barnultak. SZabolcs megyébõl jöttem, és ahol laktam, ott arányaiban sokkal több volt.
Mellesleg egy kisebbségi sem lakik a lépcsõházunkban, sõt kivételes lépcsõház vagyunk, mert mindenki, aki nem nyugdíjas, vagy kismama az dolgozik. Tehát mondhatnánk, hogy rendes dolgozó emberek, de mégse!!!!!
Ja és tényleg büdös én is Szabolcs megyében lakok szóval ez se az az a nagyon tiszta és rendes környék, sõt!!! De még itt sem szarik senki a belvárosban a járdára! Pesten viszont tele minden vele!
Nem, nem, én értem, hogy mire gondol, tényleg el van zárva a világtól!
"ezenfelül én még nem szeretem mert nehéz elhelyezkedni, és valahogy el van zárva a világtól." Ez inkább a vidéki kisvárosokra, falvakra igaz szerintem.
arra hgoy mindenhol szemét és csikk. Budapest legnépszerûbb terein, és azokon áthaladó tömegközlekedések ezernyi bolond van. de tényleg. máanyagkanálhoz beszélnek, gumikacsát próbálnak lenyelni, stb. akkor nagyon sok cgány van. a cgány jelzõt persze nem a tisztességes fajtákra értem, hanem az aranyláncos, kiabálós, hangosanzenehallgatós, kötekedõs fajtára. akik belédkötnek a buszon, stb. ezenfelül én még nem szeretem mert nehéz elhelyezkedni, és valahogy el van zárva a világtól.
Elsõ vagyok, friss az élmény, három hete mentünk a Balcsira, gyerekek, hogy ott milyen tiszta a levegõ! Le volt húzva a kocsiban az ablak, késõ este volt már, nem gyõztük szagolni, h milyen finom illat. Sajnos hamar hozzászoktunk:(
én a bunkót onnan tudom csak hogy uncsimék is bp-ek .... és az idõsebbik unokatesóm tényleg olyan egy paraszt basszus .... nálunk vannak, erre még beszól nekem hogy milyen hülye vagyok meg milyen dagadt meg minden! :O hát komolyan ilyenkor a kezét kitörném .... meg van néhány budapesti ismerõsöm, és õk is olyanok hogy ... jó, jófejek úgy általában, meg minden, de ilyen naponta vannak olyan kiírásuk facebookon hogy -Nah megyünk azt szétverjük azoknak a g.ciknek a fejét meg mitudomén ... és ha megkérdezem hogy mi a baj? még csak természetes hogy valami piti dolog miatt ... pl hogy ugyanolyan táskája van, azért képes megverni a haverját ... bár lehet hogy csak nekem vannak ilyen bugyuta ismerõseim :D 13l
El van zárva BP a vidéki élettõl, ez tény. Más világ. Viszont a vidéki emberke talán még jobban zavarban van, ha BP-re kell jönnie valamit elintézni. Tudom...én is vidéken éltem 2X évig.

Az európai országok kormányai mikor értik már meg, hogy az EU és a schengen miatt túlságosan egybeolvadnak az országok kultúrái, túl sok idegen hatás éri az országot, elveszik a helyi kultúra, életstílus?

Szerintem a helyi kultúra ?rzése sokkal fontosabb dolog, mint a materiális dolgokban mérhet? életszínvonal és ilyen tekintetben Ukrajna, Moldávia, Oroszország, Fehéroroszország sokkal el?rébb jár, mint a nyugat-európai országok. Nem léptek be a fos EU-ba és a schengeni övezetbe ezért sokkal jobban ?rzik helyi kultúrájukat, életvitelüket, sajátosságaikat. Ha egy ember jól érzi magát egy országban, nem a materiális életkörülmények számítanak.

Legjobb válasz: Értelmetlen, hülye kérdés. " Ukrajna, Moldávia, Oroszország, Fehéroroszország sokkal elõrébb jár, mint a nyugat-európai országok. " Költözz Fehéroroszországba, biztosan élvezni fogod, "sajátos kultúrájú" hely.

Értelmetlen, hülye kérdés. " Ukrajna, Moldávia, Oroszország, Fehéroroszország sokkal elõrébb jár, mint a nyugat-európai országok. " Költözz Fehéroroszországba, biztosan élvezni fogod, "sajátos kultúrájú" hely.
Nem hiszem, hogy az EU-val, vagy Schengennel van baj, mert ez a folyamat nem 2004-ben kezdõdött, ez a világ globalizálódásának következménye, és ez szerintem már elérte az oroszbarát országokat is, csak még esetleg nem teljesedett ki.
Helyi kutúra is fontos, de az éhezõ ember nem fog a kultúrával foglalkozni! Különben sem az EU vagy a schengeni egyezmény kötelezi a sok, Amerikát majmolót pl. a Valentin nap megünneplésére, amit soha nem ünnepeltek itthon. Vagy miért ünneplik Halloweent, a régi, magyar aprószentek-járás helyett? Ezt sem írja elõ az EU! De arra sem kötelez senkit az EU vagy a schengeni egyezmény, hogy a gyerekének a magyar nevek helyett minél lehetetlenebb, külföldi nevet adjon. Pedig ma már cikik a magyar nevek. A fejekben kellene rendet rakni, nem mindenért mást hibáztatni.
És erre most pontosan milyen választ is vársz? Megnyilvánulásod kimeríti a "Ebbõl a kérdésbõl nem derül ki, mit szeretne megtudni a kérdezõ" problematikáját.
Addig amíg kapják a júdáspénzt a polkorrekt dumájukért tutira nem.
tegnap 20:31 Ha annyira oda akarnál költözni, oda tudnál. Csak hát szájhõs vagy.
A kultúrák egymásra hatása természetes dolog, azóta éri a magyarokat, hogy letelepedtek és államot alapítottak a Kárpát-medencében. Ez a folyamat ma gyorsabbnak tûnhet mivel felgyorsult az információ áramlása. Ezt Eu kilépéssel nem lehet megállítani. Sõt sehogy sem. De amúgy is egy csomó magyarnak hitt szokás, dolog a környezõ népektõl ered. Ennyit errõl. Ha meg ennyire tetszik a posztszovjet térség, akkor költözz oda. Szerintem ma már Európa kultúrája annyira homogén, hogy nyugodtan létre lehetne hozni az Európai Egyesült Államokat. Csak sajnos még sok nacionalista van ennek útjában. De ami késik az nem múlik. Amúgy, ha meg választani lehetne, akkor inkább a jó életet választanám (magamnak és a gyermekeimnek), mintsem a kultúrát. Sza.rok a kultúrába. Majd, ha elköltözöl a posztszovjet térségbe és a gyereked síró szemekkel könyörög valami nívósabb ételért, akkor legyél szíves adni neki a kultúrádból. A kultúra a gyengék kifogása a kudarcra, csakis a hatalom számít.
Felerészt egyetértek az elõttem szólóval. Bár én úgy fogalmaznék, hogy fontos a kultúra, de semmit sem ér, ha nincs mit az asztalra tenni.
22:02 "A kultúrák egymásra hatása természetes dolog, azóta éri a magyarokat, hogy letelepedtek és államot alapítottak a Kárpát-medencében." A kultúrák azóta hatnak egymásra, mióta vannak kultúrák. Vagyis legalább 100 ezer éve.
A kérdező hozzászólása: A "nemzetek európája" koncepció sokkal jobb lenne, mint az EU.
A kérdező hozzászólása: "Költözz Fehéroroszországba, biztosan élvezni fogod, "sajátos kultúrájú" hely." Szívesen költöznék én, csak sajnos ezeknek az országoknak az egyik legjobb tulajdonsága, ami az egyik legjobb dolog, amit becsülök bennük az az, hogy nagyon nehezen engednek be idegeneket, hogy ott letelepedjenek és dolgozhassanak, akadályoz meg abban, hogy oda költözzek, de nem baj, ugyanez a politika legalább távol tartja tõlük a sok muszlim meg afrikai bevándorlót is, és az amerikanizmust is.
"A kultúrák azóta hatnak egymásra, mióta vannak kultúrák. Vagyis legalább 100 ezer éve." Természetes igazad van. Kösz a helyesbítést.

Megszeretném nézni az Éhezõk Viadala 2. részét a Westendben 4D-ben, de mivel eléggé sokan mennénk így nem tudom megéri e? ! Tudnátok segíteni? Szerintetek jó a 4D megéri annyit fizetni érte? Ha esetleg mesélni is tudnátok róla, megköszönném!

Legjobb válasz: Nagyon jó megéri.Mikor én voltam valami esõerdõs ment és jött a viz az arcunkba illatokat csináltak mozzog a kép meg monda a szereplõ a filmben hogy nézz a szék alá a másik szereplõnek és mi is alánéztûnk és ott volt egy csoki.

Nagyon jó megéri.Mikor én voltam valami esõerdõs ment és jött a viz az arcunkba illatokat csináltak mozzog a kép meg monda a szereplõ a filmben hogy nézz a szék alá a másik szereplõnek és mi is alánéztûnk és ott volt egy csoki.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Azt hallottam a szék is mozog!Ez mindegyiknél így van?

Pár hete egy csalás áldozata lettem. Egy gyerek mondta hogy hozak ki egy elöfizetéses telefont igért érte sok pénzt. De a gyerek át vert és mo 35 ezer forintos számlát csinált nekem. Mit csináljak?

Ilyenkir mi a te endö? Mert ki fizetni nem tudom mert tanulo vagyok.Mire számitsak ?ha a nevemen nincs se lakás se auto. Csak normális válaszokat kèrek.

Legjobb válasz: Már ne is haragudj, de ha ez igaz, akkor te egy oylan szinten visszamaradott szerencsétlen nulla vagy, hogy meg is érdemled!!! Milyen gyerek volt ez és hogy tudott így átvágni? Tudod mit, megérdemled, hogy kamatostól ki kelljen fizetned a számlát, ez lesz a tanulópénz és talán végre eljut valami abba a petyhüdt lottyant agyadba... istenem... csak felidegesítem magam ezen az oldalon...

Már ne is haragudj, de ha ez igaz, akkor te egy oylan szinten visszamaradott szerencsétlen nulla vagy, hogy meg is érdemled!!! Milyen gyerek volt ez és hogy tudott így átvágni? Tudod mit, megérdemled, hogy kamatostól ki kelljen fizetned a számlát, ez lesz a tanulópénz és talán végre eljut valami abba a petyhüdt lottyant agyadba... istenem... csak felidegesítem magam ezen az oldalon...
A következõ számla még több lesz, jó lenne szólni a szüleidnek, meg a rendõrségnek, hogy ne terheljék egy idõ után anyádék lakására, vagy ne kelljen leülnöd.
A kérdező hozzászólása: A kártyát tegnap le tiltotam. Szoval már nem tud minuszt csinálni vagy is nagyon remélem.
"igét sok pénz" csak azt nem tette hozzá hogy mínuszban... A legtöbb amit tehettél hogy letiltottak. Átvertek, de nem tudsz ellene mit tenni...
A kérdező hozzászólása: Ès ilyen kor mit csináljak?mi lesz ha nem fizetem a számlát be? Rendörsègre èrdemes mennem?
Ha egy gyerek vagott at - ahogy irod - nem fognak ellene semmit sem tenni.Legalabb 14 evesnek kellene, hogy legyen az illeto, hogy felelosegre lehessen vonni.

Férfi modell szeretnék lenni 23 évesen. Mit kell tennem érte? Sokak szerint jó alakom van és jól is nézek ki, a személyiségem is illene hozzá.

Nem gondolkodtam még rajta eddig, de most hirtelen eszembe jutott. Nem fõként a pénz miatt szeretném csinálni, hanem mert szeretek közösségben lenni és jó érzés lenne valami újba belefogni, ami ráadásul talánn tetszene is.

Legjobb válasz: Portfólióra nincs pénzem, de nem is a "legnagyobbak" közé szeretnék bekerülni és nem is a hírnév vonz. Átlag fotózásokra szeretnék csak menni.

A kérdező hozzászólása: Portfólióra nincs pénzem, de nem is a "legnagyobbak" közé szeretnék bekerülni és nem is a hírnév vonz. Átlag fotózásokra szeretnék csak menni.
elõször is mutass egy képet, látatlanba nem tudjuk megállapítani, hogy modellnek való vagy, vagy sem.

Mit szeretnek sokan az E100 ágán nem értem. Valaki elmagyarázná? Többi lent.

Eljutottam a DW2-ig de valami borzalmas tank, némelyik könnyû tanknak nagyobb a páncélzata, a T18 is átüti a páncélját. Amúgy a tankkal van már 6000 xp-m és már ki is fulloztam de már nagyon unom. Már van IS tankom, de még egyik orosz heavy tanknál nem tapasztaltam gyenge páncél és gyenge löveg párost. Így elindultam a Pz IV felé. De a DW-es tapasztalatokra alapozva a VK 30.01 P ág felé mentem, már van Tiger P tankom is. Elgondolkodtam hogy érdemes-e megszerezni a VK 30.01 H-t. És ha megszerezném akkor megérné? Mert eddig az E100 ága minõségben lefele megy. LÉNYEGRE TÉRVE, MEGÉRI A SZENVEDÉST A TIGER 1-2 VAGY INKÁBB A PANTHERES ÁG A JOBB? A MAUS ÁGAT MEGÉRI FOLYTATNI? Tanácsokat kérek, remélem tudtok segíteni.

Legjobb válasz: Hát játékstílustól függ. E-100-ast jobban szeretem több is rajta a jó tank (VK páncél elég gyenge) és az E-75 is az egyik legjobb tier IX. Maus se rossz de a VK páncélja (mint már említettem) elég gyenge. De a Maus ága (kivéve a Maus) mozgékonyabb mint az E-100 ága. De ez az én véleményem. UI. Elég régen játszottam,nem tudom azóta változott e valami.

Hát játékstílustól függ. E-100-ast jobban szeretem több is rajta a jó tank (VK páncél elég gyenge) és az E-75 is az egyik legjobb tier IX. Maus se rossz de a VK páncélja (mint már említettem) elég gyenge. De a Maus ága (kivéve a Maus) mozgékonyabb mint az E-100 ága. De ez az én véleményem. UI. Elég régen játszottam, nem tudom azóta változott e valami.
#8 az IS-nek sokkal jobb a páncélja, emelett nem 600-at lõ két lövésbõl, ahhoz nagy balszerencse kell 390 az átlaga nem 300 :D szóval kettõbõl az átlag 780. Egyébként nem mondom, hogy a Tigris nem jó tank, de nem közelharcra való hiába ilyen jó a dpm-je.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló ha így nézzük akkor a könnyü tankok a legjobbak, azok töltenek újra a leggyorsabban, de ha mondjuk csiki csuki játékmódot alkalmazunk akkor az IS hatékonyabb, bár elég lassan tölt nagyon mozgékony és sztem tier 7-ben a leggyorsabb heavy tank, a tiger p a leglomhább heavy a tierjében, de a homlokpáncélját nehezen viszik át, nálam már volt olyan hogy egy 9-es orosz heavy pattant róla, az IS páncélja gyenge ugyan de a tigeré még ótvarabb
Na varjunk mar egy kicsit elottem levo, tigerrel ne menjunk kozelharcba? Is lo egyett annyi ido alatt a tiger 2-ot lo igy min.+100 sebzez +pontosabb is az agyu.... is lo 2ot ami mondjuk 600 damage 20 sec, tiger lo 3at ami mondjuk 820 damage 18 sec na?
Ebben igazad van, hulladék. De a Tiger egy support tank, ne menj bele közelharcokba. Jó legénységgel és felszerelésekkel kicsivel 6 másodperc alá viheted a töltésidõt, ezzel elég jó dpm-et érhetsz el. Emellett pontos is az az ágyú, én a nashornon nagyon szerettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a normális válaszokat. Kifullozom a Tiger P -t utána majd megszerzem a sima Tigert. Csak hulladék a páncélja. :/
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A Tiger P-bõl ki tudod fejleszteni a Tiger I-et szóval könnyen át tudsz menni az E-100 ágára és így nem kell a DW 2-vel meg a két másik utána jövõ tankkal vacakolnod.. Mindkettõ ág egész jó, csak tudni kell használni a tankokat. A tier 4-es tankokat pedig ne is akard szeretni, ezek a legrosszabb tankok a játékban. Emellett õk is veszik el a kedvét az embernek a játék során elõször. Direkt van így megcsinálva, mégpedig azért, hogy vegyél prémiumot. Ha pedig az oroszok jönnek be és a németek nem illenek a játékstílusodhoz, akkor egyszerûen ne játssz a németekkel. Helyettük kezd el a kínai heavy ágat, orosz másolatok viszont van bennük egy kis + Az E-75 -öt pedig sokan a játék legjobb tankjának tartják, szóval érdemes lehet kihúzni at az ágat. A VK 30.01H pedig uganolyan papír, mint a DW 2 csak egy szinttel feljebb, ha az nem tetszett, akkor ez sem fog. Egyébként a németek támogató tankok, gondolom ezért is nem jönnek be, mert közelharcban sokszor alul maradhat velük az ember.
Mivel már van Tiger P -d abból kitudod a Tiger I -t is fejleszteni igy nem kell a Dw2 vonalat folytatnod.
A Maus ágának a csúcspontja a Tiger P, a többi tank gyenge a szintjén és már a Tiger sem olyan, mint régen. Az E-100 ága nagyon jó, ugyan én nem játszottam a DW-vel, és az 5ös tankkal sem, viszont 6os szinttõl nagyon erõsek a tankok, ez E-75 például sokak szerint a legjobb 9es nehéz tank és nem véletlenül. Szóval szerintem az E-100 ága sokkal jobb, mint a Maus ága. A német közepes tank ágak elég különbözõek, de mindkettõ 8as szinttõl indul be igazán.
A Pantheres ágat pedig nem tudom én a szovjet közepeseket tolom.
ja a tiger 3 lövésbõl 720-at sebez csak, ezt el is felejtettem nagyon kis német párti vagy amúgy az IS sebzésénél kevesebbet a Tigerénél többet számoltál :D

Mikor érti már meg a sok tudatlan, hogy Mr. Busta az első számú rapper Magyarországon?

A sok Dopeman meg mittudomén mi fan, még mindig azt mondja hogy Bustát nem hallgatja senki, sz-r zenét csinál stb, de csak ha a számokat ézzük is, magasan odaveri az összes Magyarroszági "rappert".

Legjobb válasz: Mr Busta egy álszent szerencsétlen. Kiosztja az emberiség legalját, holott maga is közéjül tartozik. Ugyanúgy öltözik mint a többi "divatb*zi", és attól hogy orrba szájba káromkodja magát még nem lesz nagy valaki, pláne nem rapper. Ez csak az én véleményem, szóljatok le ha jobban esik. Lehet, hogy én sem vagyok jobb. Ettõl még tény marad.

Mr Busta egy álszent szerencsétlen. Kiosztja az emberiség legalját, holott maga is közéjül tartozik. Ugyanúgy öltözik mint a többi "divatb*zi", és attól hogy orrba szájba káromkodja magát még nem lesz nagy valaki, pláne nem rapper. Ez csak az én véleményem, szóljatok le ha jobban esik. Lehet, hogy én sem vagyok jobb. Ettõl még tény marad.
Elõzõ vagyok, ez lemaradt: Barbár fivérek. Na õk még tudnak valamit.
-The Steve -Sub bass Monster. Inkább õk. Sorry.
Mikor értik már meg az ilyen korlátolt emberek, hogy senkit nem érdekel a véleményük, és attól, hogy õ így gondolja, másnak még lehet más a nézete?
Talán majd akkor ha mindegyik zenéjébe sikerül annyi érzelmet és mondanivalót rakni mint mondjuk az Édesanyám meg a Soha címû dalába. Mert hiába van jó ritmusos zenéje amit néha én is szívesen hallgatok ha közbe a zenéi 90%-a arról szól hogy õ mekkora pitbull meg hogy mindenkit szétkúr és õ a legnagyobb fas*agyerek a Földön. Meg ahogy a Rapszakma számaiban ész nélkül oltogatja szinte az összes aktív magyar rappert úgy nem csoda hogy sokan megutálják.
Ennyi erõvel Fluór Tomi és Majka a két legjobb rapper Magyarországon, mert az õ videóik a legnézettebbek kazánkban és külföldön egyaránt, holott ott vannak a béka segge alatt.
Szerintem jó de vannak egész [email protected] számai Pl.: a Menj tovább c. zenéjébe a refrén meg amit Essemm mond az tökéletes de amit Busta mond h vegyék meg minden lemezét és a többi elég nagy beképzeltség. De az AK26 Mr.Bustánál is jobb
Én már Kamikaze óta hallgatom, és van pár tényleg nagyon jó zenéje, de ez a nézete, hogy aki nem szereti egyszerûen szopja ki meg kapja be a fas... szóval ez nagyon nem jó... Meg nézegetem facebook -on is hát amiket a Busta fanok lemûvelnek az valahol a 6 éves gyerek szintjén van... Sok keménykedõ agyhalott fotelgengszter... Na meg ugye adja a nagy gengsztert mint pl. a Szétkaplak c számában "Ha elém állsz szétkaplak" aztán Paja G elé nem mert egyedül állni, csak Escobar meg az eggyik Ak -s gyerekkel, és még a videó is fent van a neten errõl, szóval elég hiteltelen szerintem. Bár én ettõl még hallgatom, de azt kijelenteni, hogy az elsõ számú rapper, az elég gáz. Szerintem pl. Kicsi Tyson sokkal jobb nála igaz nem olyan ismert, híres és nem akkora divat, de sokkal jobb számokat csinál Busta -nál, de még lehetne mondani pár embert...
A kérdező hozzászólása: És lehet most itt jönni hogy így sz-r úgy sz-r, de mutassatok már még egy olyan Magyar rappert aki ilyen számokat produkál mint a Miszter?!!
Hát nem tudom. Én egy taj paraszt fasztank tartom. Egyébként meg miért teszel fel ilyen értelmetlen kérdést. Itt egy válasz: 2354.04.06-án.
"azt mondja hogy Bustát nem hallgatja senki" Én ilyet még sehol nem láttam, és aki közel milliós nézettséget produkál a legtöbb számánál, arra ki mondja, hogy nem hallgatja senki? Csak ha a számokat nézzük jó páran odaverik Busta -t, akár az RTM -bõl is sokan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!