Találatok a következő kifejezésre: Mit értenek nők (41 db)

A jó humor alatt mit értenek (a nők de férfiak is írhatnak), és mik azok a tulajdonságok amik a nőknek szimpatikusak (1 fiú)?

Legjobb válasz: A jó humor számomra az, ha valaki szellemes, ha tud jópofa megjegyzéseket tenni és nem ízléstelen. Nekem fontos, hogy a barátom meg tudjon nevettetni. Más tulajdonságok, amik még szimpatikussá tesznek valakit: ha õszinte és egyenes, ha érzem, hogy bízhatok benne, ha minden szituációban korrekt, ha udvarias és ha pozitív kisugárzása van, ha mindenkivel ki tud jönni és ha figyelmes. Nekem azt hiszem ezek a legfontosabbak, de mindenkinek más az értékrendje és az "esete".

A jó humor számomra az, ha valaki szellemes, ha tud jópofa megjegyzéseket tenni és nem ízléstelen. Nekem fontos, hogy a barátom meg tudjon nevettetni. Más tulajdonságok, amik még szimpatikussá tesznek valakit: ha õszinte és egyenes, ha érzem, hogy bízhatok benne, ha minden szituációban korrekt, ha udvarias és ha pozitív kisugárzása van, ha mindenkivel ki tud jönni és ha figyelmes. Nekem azt hiszem ezek a legfontosabbak, de mindenkinek más az értékrendje és az "esete".
ha mindig van egy frappáns beszólása xD Mármint nem oylan h bánt vkit hanem mondjuk mondjuk iylen: tanár: -A moszatok kész táplálákot adnak át a gombafonalaknak a zúzmóban. Nah és mit ad cserébe a gombafonal? egy srác benyögi: - Szeretetet... xD nah jó ott viccesebb volt....:P
A humor ennyibõl áll, nyuszika megy az erdõben egyszer csak fotel...

Csak hölgyek válaszát várom. Mit értenek a nők abban hogy a férfi legyen az ágyban "hogy legyen férfi, hogy tudja mit kell csinálni" egy nővel? Csak hölgyek válaszát várom.

Azt hogy figyelmes legyen meg megért?.Ha van még más is akkor osszátok meg:)

Legjobb válasz: pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod? - legyen határozott és ne tutyimutyi - "döngessen" bele rendesen az ágyba - azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e,vagy sem!) Hát ilyesmi! 33/N

pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod? - legyen határozott és ne tutyimutyi - "döngessen" bele rendesen az ágyba - azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e, vagy sem!) Hát ilyesmi! 33/N
Hogy irányítson, mi hadd éljük bele magunkat ebbe a félpasszív állapotba. Szóval ismerje fel hogy hol a legjobb az érintése, vegye észre, ha nem jó, amit csinál, és érezzük, hogy õ vezet. Ez távolról sem azt jelenti, hogy a nõ nem csinál semmit, hanem azt jelenti, hogy a férfi a domináns. Nem véletlenül hívják a mai napig családfõnek a férfiakat :) Egyébként nem sok olyan férfi van, akit én most fent jellemeztem, de bármelyik tud ilyenné válni, ha akar.
hat en ezt mashogy ertem... en pl nem szeretem hogyha mindenkepp arra megy ki h nekem ne fajjon:(
Az is igaz, hogy sokan túlzásba viszik a lovagiasságot, csak arra figyelnek, hogy a másiknak jó legyen.Ez már a másik véglet. Mindkét fél ugyanannyira fontos, mindkettõnek jónak kell lennie, nem csak kizárólag a másiknak vagy kizárólag magunknak.
Az utolsóval is maximálisan egyetértek, megõrjítene engem is, ha állandóan kérdezgetné, hogy jó ez neked, meg hogy akarod-e. Nem vagyok szerencsétlen szólok, ha nem tetszik valami.
Bár fiú vagyok, de a kérdésedre a válasz: azt még õk se tudják! Bármit csinálsz úgyse jó, de ez nem csak az ágyban van. Ha nem elégited, ki õket béna vagy. Ha van benned szándék és próbálkozol túlzásba viszed a szexet. Én mindig odafigyelek a csajra, hogy jó legyen neki is nekem is, de fõleg neki. Egyszer azt vettem észre magam, hogy a volt barátnõm már a kezét harapdálja. Megkérdeztem tõle és el van folyva, tisztára mitha élvezne. Megkérdeztem, hogy ennyire élvezi? Azt mondta, hogy nem, ennyire fáj neki. Mondtam neki, hogyha valami nincs rendben, akkor szóljon és másképp csinálom vagy mondja el, hogyan szeretné, mert végül kitalálni nem tudom, mi a jó neki, mert nem mindenkinél válik be ugyanaz a technika. Erre azt mondta, hogy: jó. Legközelebb, ugyanaz a sztori, kérdezem közben, hogy jó-e neki, õ mondja, hogy minden jó csináljam csak, de úgyanúgy fájt neki. Amikor én szerettem volna keményebben, akkor õ nem. És forditva, de soha nem szólt volna, hogy mikor melyik legyen. De utána a fejemhez vágta, hogy miért támadtam le úgy. Meg utóbb megtudtam, hogy ki volt akadva, mert nem találtam a G pontját, de egyszer nem segitett volna megkeresni. De lemerem fogadni, hogy oltott a barátnõi elõtt, milyen béna vagyok, hogy még azt se találom meg. Szóval errõl ennyit.
Nem tudom, nekem soha nem voltak egy kapcsolat kezdetén olyan elvárásaim, hogy az illetõ férfi azonnal pontosan tudja, mi is a jó nekem, mit kell velem csinálni, hiszen lehet az is, hogy elõttem olyan nõkkel volt, akiknek mások voltak az igényei. Szerintem ennél fontosabb az odafigyelés a másikra, a másik igényeinek figyelembevétele. Abból általában rossz nem sülhet ki. :)
Keresse a kegyeimet, elégítse ki a vágyaimat, de legyen egészségesen önzõ, kezdeményezõ.
Tudja tövirõl hegyire a szexuális aktus minden jelenetét megvalósítani ami lejátszódik az agyában.Persze normálisan... Nagyon fontos a jó kezdés szexnél.Elõtte mindenképp kell a kedvesség, az izgalom, az izgatás, a kényeztetés.Ezt csókokkal, érintéssel, simogatással, taperolással, fenékmarkolászással, mellpuszilgatással, óvatos levetkõztetéssel és hosszú csókolózással lehet csak elérni.Ezek után már bármi is történjék, az biztos hogy szuper lesz!

Amikor nők társkeresőn kiemelik, hogy ők igazi férfit akarnak, akkor pontosan mit értenek ez alatt?

Pénzt? Tapasztalatot? Megjelenést? Viselkedést? Mindezt együtt? Egyéb?

Legjobb válasz: Drágáim az "Igazi férfi" nem pénzt,nagy farok méretet jelent. Hanem magabiztos, alfa hím fellépést. Hogy az a nõ érezze ez igenis talpig férfi,akire lehet számítani,aki ha kell tud erõs lenni,de ugyanakkor gyengéd. A nõk azt várják,hogy a pasi levadássza õket. Jó dumával és sok értelmes bókkal egy nem gazdag,és nem "hú de jóképû" pasi is foghat gyönyörû nõket.Meg kell találni az arany középutat a kedvesség és a bunkóság között.

Drágáim az "Igazi férfi" nem pénzt, nagy farok méretet jelent. Hanem magabiztos, alfa hím fellépést. Hogy az a nõ érezze ez igenis talpig férfi, akire lehet számítani, aki ha kell tud erõs lenni, de ugyanakkor gyengéd. A nõk azt várják, hogy a pasi levadássza õket. Jó dumával és sok értelmes bókkal egy nem gazdag, és nem "hú de jóképû" pasi is foghat gyönyörû nõket.Meg kell találni az arany középutat a kedvesség és a bunkóság között.
Mert kedves 54%-os szerinted te megütöd az általuk elvárt intelligencia szintet? Szerintem nem...
Okos, érzelmes, érzékeny, melegszívû, erõs, tapasztalt, intelligens, szexis, férfias, gyermekcentrikus férfit keresnek.Ezt jelenti.
Persze ennél a kérdésnél is behazudják, hogy intelligenciát, humort meg határozottságot jelenti náluk. Az az érdekes, hogy a valóságban más hogy lehet tapasztalni. Ba..hatja valaki az intelligenciát, ha külsõre nem üti meg a nõk által elvárt mércét.
Jó képû legyen, vagy gazdag, ez számít a nõknek, más semmi.
sok sok sok pénzt
A nõknél nem is kell semmiféle intelligencia szinten megüti, le se szarják, hogy mennyire intelligens az ember, ha nem jó képû. Érdekes, hogy több jó képû tahót látok csajjal, mint ronda de intelligens embert.
Ja és még valami.. Ne azzal foglalkozz, hogy õk mit akarnak, hanem te mit akarsz. Mert itt követik el a férfiak a nagy hibát, hogy azt próbálják kideriteni és annak megfelelni, hogy a nõ mit akar. Az a lényeg te mit akarsz.Hidd el !!!
Az a helyzet, hogy ezt a nõk sem tudják mit értenek ezalatt. Csak azt tudják amit nem akarnak.Érted?A nõk nem tudják mit akarnak, hanem azt tudják mit nem akarnak. Azért is járnak sokan úgy ahogy
A kérdező hozzászólása: 12:01: A két dolog összefügg egymással, mert én biztosan nem akarok olyat, akinek téves elképzelései, égig érõ igényi vannak a semmire. Ezért lenne jó tudni, hogy mik is azok az igények, és hogy tényleg túlzottak-e, vagy esetleg megalapozottak.
Nõ vagyok és nálam ez a rendszer.10
Aha, a mesében esetleg bejön, amit a 10-es válaszoló írt.
Szerintem arra gondolnak hogy minden tekintettbe hozzájuk illõ társat keresnek és örökre.
Intelligenciát, határozottságot, jószívûséget, szenvedélyt.
centimétert.
Nos az én elvárásaim egy igazi férfitól, legyen: -Jóképú -Okos -Családcentrikus -Hûséges -Gazdag -Erõs -Jólelkû -Szeressen engem -Ne féljen felvállalni az érzelmeit -Tudja levenni a bajokat a vállamról -Enyhén legyen az apám is -Legyen vicces, de ne barom, tehát jófej -Vigyázzon rám, és óvja meg a családját minden áron -Ne kelljen neki más nõ -Ne ijedjen meg a házasság gondolatától, ha lehet akkor akarja is azt és ne 10 év után -A legény búcsuján ne legyenek ku*vák, legyen neki elég egy nõ -Ha valami baja van mondja meg a szemembe -Kedvelje a társaságot, de csak zárt körökben -Ne legyenek dühkirohanásai -Legyen mindig teljesen õszinte -Legyen véleménye -Hallgasson meg -Figyeljen rám -Segítsen ha kell -Ne legyen vadbarom -Legyen jó az ágyba -Legyen legalább 18 cm-es hímvesszõje -Legyen vastag hímvesszõje -Tudja használni is, tehát legyen jó az ágyba, és ne folyton csak a saját kielégülésére gondoljon -Tudja beosztani a pénzt -Ne legyen se túl magas se túl alacsony -Se túl sovány, se túl izmos, egy kis izom plusz egy kis poci, kimondottan elõny -Szép fogsor -Tudja szerettetni magát -Segítsen be a háztartásba -Segítsen a gyermeknevelésben -Szeresse az állatokat és a természetet -Ne csak annyit lásson, hogy pénz auto jó nõk sör foci és videojátékok -Néha kényeztessen -És mellete érezzem magam nõnek Kb. így néz ki egy tökéletes férfi, és ha bevalljuk ha nem, mindannyian ezt keressük valahol legbelül. De ilyen ember nem létezik:( Mondjuk én megelégednék azzal, hogy csak engem szeressen és legyen pénze:P


Mit értenek ez alatt a nők? "Nekem is van lovagom"

Arra vagyok kíváncsi,hogy első hallásra mire gondolnátok ha ilyet mondana nektek az exetek?? Egy udvarlóra akinek csak én tetszem és így ő kapóra jön a féltékenységi háborúhoz. Vagy az ujj barát aki majd a helyemre léphet.. tapasztalatok kellenek !! köszi.

Legjobb válasz: szerintem azt, hogy 'pótolható' vagy és, hogy lesz aki a helyedbe lép, és te ott hagytad, de másnak nagyon kell, és milyen sokat vesztettél vele - biztos büszkeségbõl mondta

szerintem azt, hogy 'pótolható' vagy és, hogy lesz aki a helyedbe lép, és te ott hagytad, de másnak nagyon kell, és milyen sokat vesztettél vele - biztos büszkeségbõl mondta

A nők mikor értik meg végre, hogy nem őket utálják az itteni fröcsögők, hanem a viselkedésüket? !

Tisztelet a kivételnek!

Legjobb válasz: Tehát nem engem utálsz, csak a viselkedésemet?

Tehát nem engem utálsz, csak a viselkedésemet?
Mármint annak a nõnek a viselkedését, aki megbántotta és aki miatt haragszik a világra.
Majd akkor megértjük, ha minden egyes kérdésben, hozzászólásban szerepel a "Tisztelet a kivételnek" mondat. Te most ügyes voltál kérdezõ, mert oda írtad.
Én itt nõre még nem haragudtam. Volt akit szántam, de harag az nem volt.
Tudod kérdezõ, ez fordítva is igaz, akkor ti se várjátok el, hogy elhiggyük vannak még rendes férfiak.
ellen mondásos a kérdésed.ha nem minden nõre vonatkozik akkor meg kellene konkrétan õket viszont mi vajmi kevés az esélye h mi ismerjük õket így a kérdésedre itt nincs válasz.
Na fogadjunk h nekem több okom volt már meghülyülni és mégsem tettem. Nem vettem egy kalap alá minden pasit, nem ócsároltam õket égre földre és lám már menyasszony vagyok. Elég gyenge jellemre vall h ha pár szar kapcsolat ennyire eltorzítja az embert h mindenkit lenézzen.
A kérdező hozzászólása: Nem mondod, hogy hülye vagyok?! Szerinted nem jöttem rá? Volt okom megbolondulni, meg elbutulni.
A Pain for Pleasure megpróbált megvédeni és nem hülyének minõsíteni de téged úgy látszik nem lehet megmenteni. Úgy vagy hü lye, ahogy vagy. A Ezt a kommented alapján állapítottam meg. És az 1- es voltam.
A kérdező hozzászólása: Ha 20-ból 20 úgy bánik velük, mint a ronggyal, elég nehéz elhinni, hogy van kivétel, mivel az életükben nem fognak mind a 3 milliárd nõnél bepróbálkozni, de még csak félszáznál sem.
you command time like a fucked up lie, you can have my sex run dry?
A kérdező hozzászólása: Azért az itteniek között is vannak szép számmal, akik miatt az embernek kinyílik a bicska a zsebében. Ugye foley?
*nevezned õket*

Miért szeretik a lányok a rosszfiúkat? Sok hozzászólást találtam, de mit értenek rosszfiú alatt a nők? Ezt nem tudom

Sokszor olyasmit ami nem is rossz szerintem, csak iszik meg csavarog a pasi-- de mi a rossz a csajok szemében ami vonz? Most ne a bűnözőkre gondoljunk vagy egyéb pézeszsákokra

Legjobb válasz: Aztán ha a nõ visszapofázik akkor agyba-fõbe veri.

Aztán ha a nõ visszapofázik akkor agyba-fõbe veri.
én nem szeretem:D
12: ebbol a szempontbol a ketto ugyanaz. A rosszfiu a ferfias ferfi, a jofiu a felenk kisfiu, aki meg akar felelni a lanyoknak.
Tyler! Na pont ezek a nõk sírnak állandóan, hogy nincs normális pasik a földön, mert mindig ilyenekkel jönnek össze.
10es amit írtál az még nem rosszfiú, csak egy normális férfias férfi.
Soha nem vertem meg egy nõt sem... Amikor ütött, mert rájött, h vége, akkor is csak finoman levittem a földre, és megnyugtattam. Egyetlen ütés, vagy bármi tettlegesség nélkül. Lehet, hogy a frusztrált kis csõdtömegeknek nehéz kontrollálni az érzelmeiket, de azért nekem még megy.
A rosszfiu ebben a kontextusban nem erkolcsi kategoria. Tehat nem attol rosszfiu valaki, hogy bunozo, vagy bunkon viselkedik. Egyszeruen felvallalja a szexualitasat, nem nyalizik a nonek, nem ert kenyszeresen egyet, megvan a sajat velemenye es a notol fuggetlen eletcelja. Nem fel kimutatni, ha bejon neki egy no, vad es titokzatos. Magasrol szarik a konvenciokra, es eleri, amit akar. De ettol meg siman lehet jo ember. A nok azert szeretik az ilyen ferfit, mert alfa him, erot sugaroz, dominans, biztonsagban erzik magukat mellette, ugyanakkor a kiszamithatatlansaga miatt izgalmas.
Mert nem nyálaz egy rosszfiú. Nem pátyolgat, hanem érzésbõl, szenvedélybõl szeretkezik. Kimondja, amit szeretne, és a lényegre tér. Érzékelteti egy nõvel, hogy értékes és, hogy neki most KELL a nõ, mert vele akar lenni. Ennyi.
Utolsó nagyon jó példát hozott fel. Az agyam eldobom, hogy azért a karakterért oda vannak a lányok. Szánalom komolyan!
pl a felhõk felett 3 méterrel címû filmben olyan "rosszfiú" van:) jobb példát nem is tudnék!
azert mert olyan izgalmas veluk. persze sosem szabad az ilyenekkel hosszutavra tervezni csak elvezni ameddig jolesik.
"Sok hozzászólást találtam, de mit értenek rosszfiú alatt a nõk? Ezt nem tudom" http://www.youtube.com/watch?v=GazE8PAL-DE
hat ez az.. miután azt mondta egy pasi, h "ha megtudom, h megcsalsz, megöllek téged is, a pasit is, meg magamat is...", na akkor menekülõre fogtam..
Akinek már volt dolga igazi rosszfiúval az nem szereti õket.
Vagy nincs elég férfias külsõd, vagy nincs elég férfias kisugárzásod. Tudod a legnagyobb probléma, hogy ez a sok "normális" fiú mind abban a tévhitben él, hogy a lányokkal történõ viselkedés legfõbb jellemzõje, hogy pitizünk, mint egy pincsikutya, és ugrásra készen várjuk, mikor szeretne valamit. A lány nem ettõl fogja különlegesnek érezni melletted magát. Ellenben a te szerinted "nagyképû bunkók" csak annyiban különböznek, hogy lazábban veszik a kapcsolatot a lánnyal, nem csicskulnak be, határozottak, magabiztosak (ami szerinted a nagyképûséggel egyenlõ), más lányokkal is jó kapcsolatban van, végül majd azt a bizonyos lányt választja barátnõnek. Ettõl érzi majd a lány különlegesnek magát, ha majd õt választja. És a lányoknak már elég csak meglobogtatni ezt a lehetõséget, nekik már ennyi is elég, hogy a "bunkó, nagyképût" akarják. Hogy honnan tudom ezt? 18 éves koromig én is az elsõ csoportba tartoztam, és szarba se vettek. Azóta már a másikba, és hogy mondjam....meg van az eredménye. És nem vagyok bunkó, vagy nagyképû, és ugyanígy néztem ki már akkor is, csak most férfiként tekintenek rám, akkor meg egy csíraként. A nemtörõdömség a hatalom illúzióját kelti. Ha egy srác szívat egy csajt, akkor a csaj azt hiszi, h ez valami akkora ember lehet, hogy mind a 10 ujjára találna nõt és ezért nem kell kedvesnek lennie ahhoz, hogy nõt szerezzen. Szóval ha semmibe nézel egy csajt, akkor 90% hogy rád izgul. Fontos azonban megjegyezni, h csak a buta nõket vonzzák a bunkó hapsik, és mivel a mai társadalom erkölcsi és szellemi mélyrepülésben van, az emberiség - így a nõk többsége is - tirpák. Van egy szûk réteg aki igazi NÕ! Õket kell megtalálni. azért, mert a nõk mindig a biztonságot keresik leendõ gyermekük felneveléséhez. a biztonság illúzióját az erõs ember adja. erõsnek pedig a nagypofájú állat tûnik. gondolj csak arra, hogy harc elõtt az ellenfelek gyakran szokták sértegetni és leüvölteni egymás fejét, hátha az egyik megijed a zajtól és mégsem kerül tettlegességre sor. az állatoknál is megfigyelhetõ ez a viselkedés. (szzarvasbõgés)

Mi értenek azon a nők, hogy legyen humora?

Most tényleg, 100% minden lány/n? ezt biztos leírja a bemutatkozásában mindegyik társkeres? oldalon.

Legjobb válasz: Ezt lehet többféleképpen is érteni?

Ezt lehet többféleképpen is érteni?
Azt jelenti, h meg tudd nevettetni õket, senki sem bírja a "fapofa" pasikat.Mi pl egész nap vihogunk a párommal. :D
Szerinted?
Azt, hogy ne legyen egy tuskó. Kis vidámságot tudjon csempészni a mindennapokba. Ne legyen unalmas mellette az élet. A humorérzékkel rendelkezõk többnyire vidám személyiségûek... Dúl bennük az életkedv. Ez pedig magabiztosságot is sugároz. Bár most nem is ezen van a hangsúly. A nõk nagyon hangulatingadozók tudnak lenni. Az a pasi aki a legrosszabb kedvében lévõ nõt is meg tudja mosolyogtatni, egyedül már biztosan nem hal meg. 22F
Hát ezt én is csak egyféle képen tudom értelmezni.
aki társkeresõzik, az nem hiszem, hogy nagyon válogathat. annyi is elég szerintem, ha nem vagy teljesen unalmas alak.

Folytatás:Miért nem értenek meg minket a nők?

Érdekes..hat éve élek együtt a párommal és most eljutottunk arra a pontra,hogy öt hónapja nem volt semmi az ágyban.Nagyon kitartó típus vagyok,de már érzem a jobb kezem kevés ahhoz,hogy kielégítsem szexuális vágyaimat.Próbáltam vele beszélgetni err?l a dologról,de a válasz visszautasító volt.Mivel semmi sincs már köztünk csak annyi,hogy egymás mellet alszunk el és kelünk fel és reggel mindenki megy a saját dolgára,így megmondtam neki,hogy ennek semmi értelme és,hogy elköltözöm.Azt mondta nem akarja,hogy elmenjek,szeret.Voltak problémáink ez tény.Szilveszterkor lebukott,egy másik pasival sms-zet pajzán és mindent bele sms.ezek után én kiborultam,de az hogy idáig jutottunk részben nekem is köszönhet?.Õ azt mondja ismerkedjünk meg egymással a problémáink után.Könyörgöm,ha hat év alatt nem ismert meg akkor várjak még hat évet hátha vagy mi?Az els? két évben naponta háromszór vagy többször is és a helyszín is mindegy volt.De most?!De sosem csaltam meg ?t,most viszont nem bírok magammal és félek,ha t?le nem kapom meg azt a szeretetet amire vágyom lépnem kell.Én az ágyban tudom kimutatni igazán mennyire szeretek valakitDe egyébként egy munkahelyen dolgozunk,együtt megyünk haza csak keddenként és csütörtökönként jár el box edzésre,de ott is vannak ismer?seim tehát tudnék róla,ha megcsalna.Ez egyébként hidd el nekem is eszembe jutott már,de még nem bukott le csak az sms-kel és a srác 140km-re lakik bár jár a céghez,hozza az áruját,de elméletileg nincs köztük semmi,de ez akkor is érdekes számomra,hogy hat év után még mindig nem ismeri a lelkem az érzéseim.Õ attól fél,hogy kimarad valamib?l.Tudnotok kell,hogy neki egész életében csak fiu barátai voltak amit én nehezen emésztettem meg cirka hat év kellet hozzá.De most úgy érzi neki kellenek az új barátok akik persze férfiak megint csak..ma egy rendezvényen egy suttyó 20 éves tett neki egy ajánlatot amit én nem hallottam csak utólag mondta meg.Könyörgöm én is fasziból vagyok,ha szingli lennék és találkoznék vele az utcán vagy egy bárban vagy akár hol nem az lenne az els? gondolatom,hogy szívesen barátkoznék vele.Igen lehet,hogy féltékeny vagyok de szerintem ez normális és ? er?sködik,hogy nincs okom rá,de azok után,hogy lebukott szílveszterkor már nem tudok benne bízni.El?tte sem nagyon mert a kapcsolatunk elején is pasikkal barátkozott,de akkor tudomására adtam,hogy ez nem tetszik,de akkor nem is kereste ?ket.Viszont most nem érdekli mit gondolok ? er?sködik,hogy nem csal meg,de számára már az is rosszul esik,ha puszit adok vagy,ha este ráhajtom a fejem a válára.S?t,ha "nyalom a seggét" az is rossz .Tisztában vagyok a múltjával is így nem csoda,hogy nem bízom benne.Elég rázós múltja van,hogy úgy mondjam.Nem tudom mit tegyek.Talán jobb lenne kilépni ebb?l az egészb?l bár tudom,ha megteszem egy lelki roncs leszek faszi létemre.Úgy gondoltam ? a nagy szerelem és most is így érzem,de folyamatosan csak egy nagy falba rohanok bele.

Legjobb válasz: Ez a nõ egy támaszt keres, egy átmenetet a pár és a fiútestvér között. Valaki, akihez biztosan hazamehet esténként, hogy tudja, nincs egyedül, van, aki szereti... De ennyi. Ez nem szerelem, sút, még csak nem is szeretet. Tudom, hogy nem könnyû, de lépned kell. 6 év alatt ha helyre lehetett volna hozni (szerintem nem), akkor már megtettétek volna. Ne várj tovább, megcsalásra pedig ne is gondolj. Kezdj új "életet", legyél egy kicsit egyedül, és elõbb-utóbb majd csak felbukkan egy lány, akit tudsz szeretni, és aki tényleg szerelmes lesz beléd. Kitartást.

Ez a nõ egy támaszt keres, egy átmenetet a pár és a fiútestvér között. Valaki, akihez biztosan hazamehet esténként, hogy tudja, nincs egyedül, van, aki szereti... De ennyi. Ez nem szerelem, sút, még csak nem is szeretet. Tudom, hogy nem könnyû, de lépned kell. 6 év alatt ha helyre lehetett volna hozni (szerintem nem), akkor már megtettétek volna. Ne várj tovább, megcsalásra pedig ne is gondolj. Kezdj új "életet", legyél egy kicsit egyedül, és elõbb-utóbb majd csak felbukkan egy lány, akit tudsz szeretni, és aki tényleg szerelmes lesz beléd. Kitartást.
A kérdező hozzászólása: Erre még rá rak az is egy lapáttal, hogy folyamatosan megsértõdik mindenen, lehet hogy adok rá okot.De, ha ismerne tudná hogy sosem akarnám megbántani.Csak magával van elfoglalva.
A kérdező hozzászólása: Ja, igen azt mondja, hogy jobban ismer engem jobban mint én saját magam, de a beszélgetéseinkbõl nem ez derûl ki.Õ nem ért meg és mintha meg sem hallaná amit mondok neki.Vagdalózunk egymással folyamatosan.
Kedves Kérdezõ! Örülök hogy tudtam segíteni! Üdv: egy válaszoló
A kérdező hozzászólása: Meglátásom szerint féltek külön válni, azaz féltek a bizonytalanságtól, hogyha nem úgy jönnek össze a dolgok akkor egyedül maradtok. Ennek a kapcsolatnak így nincsen értelme. Köszönöm a válaszod.Nekem is ez a meglátásom.Igazad van.Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Én lányként azt mondom akkor kellett volna otthagyni amikor lebukott. De ha nem akkor, hát most. Ha nem akarja megbeszélni akkor nincs más hátra. Azt nem lehet megbocsájtani, hogy ilyet tesz (mármint szilveszterkor) aztán majd kéretheti magát egyedül... Egyáltalán semmi okot nem mondott arra hogy ilyen? Igen, ott akartam hagyni, de nem engedett el én meg naív voltam és nem mentem el.Arra hívatkozik, hogy nem figyeltem rá eléggé az elmúlt öt évben, de szerintem ez nem így van.
Kedves Kérdezõ! Véleményem szerint egy kapcsolat olyan mint egy virág. Ketten kell locsolni azt a virágot, mert ha nem akkor elhervad, egyszer te egyszer neki kéne locsolni. De ahogy elnézem már a ti virágotok elhervadt, és nem egy virágot locsoltok hanem egy gyomnövényt ami nem egyenértékû a virággal. Mind a ketten szerintem már bocsánat az ilyesfajta megnyilvánulásért, de hazugságban éltek. Próbáljátok bemesélni hogy jó a kapcsolat és még lehet belõle valami, holott ennek már nincsen semmi értelme. Meglátásom szerint féltek külön válni, azaz féltek a bizonytalanságtól, hogyha nem úgy jönnek össze a dolgok akkor egyedül maradtok. Ennek a kapcsolatnak így nincsen értelme. Lépjetek tovább a másikon. És már itt nem a kapcsolat gondjait kell megbeszélni, hanem azt hogy hogyan váljatok külön. Remélem tudtam segíteni! És elnézést az arogáns megnyilvánulásért. Üdv: egy válaszoló
Ilyen az élet öregem! Nem tudom, de valószínû, hogy még sok nagy csapás nem ért. Ezt a történetet, szerintem, le kéne sürgõsen zárnod. Ha így marad, akkor leszel lelki roncs. Bátorság!
Én lányként azt mondom akkor kellett volna otthagyni amikor lebukott. De ha nem akkor, hát most. Ha nem akarja megbeszélni akkor nincs más hátra. Azt nem lehet megbocsájtani, hogy ilyet tesz (mármint szilveszterkor) aztán majd kéretheti magát egyedül... Egyáltalán semmi okot nem mondott arra hogy ilyen?
6 évbõl 5-ben nem figyeltél rá? Ha ez valóban így lenne , már régen kidobott volna. Ezek csak mondvacsinált indokok, hogy miért vagy te a hibás a kapcsolatotok kudarcáért. Ha nem tudjátok megbeszélni a gondjaitokat, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Az, hogy csak fiú barátai vannak nem lényeges, sokan vagyunk még így. Nem szabadna elõítélettel lenned a múltja felé. Örülj, hogy megosztotta veled, mert ez azt jelenti, komolyan meg akart változni. 26n

Mit értenek a nők "technika" alatt?

Legjobb válasz: Fejlõdni kell az ágyban!!! Ha rossz a technikád...

Fejlõdni kell az ágyban!!! Ha rossz a technikád...
Ha nem tudod használni a"szerszámod"legyen az bármekkora, akkor van javitani való a technikán!
Nem a méret a lényeg, hanem hogy hogy használod, amid van. És ez vonatkozik a szádra, nyelvedre, kezedre, nemi szervedre. Figyelj parneredre, hogy mire hogy reagál. Ha valami tetszik neki, csináld, ha valamire nincs reakció , hagyd... Amúgy kérdezz nyugodtan, hogy hogy szertné, hogy esne jól neki, mert mindenki másképp szereti. Nálam a tuti befutó ajzószer, ha egyszerre ingerelnek a hüvelyemben kézzel, kívül a csiklómat pedig nyelvvel. Tuti befutó...
Konyhai munka... :)

A Nokia Asha 311-es mobiltelefon android alapu-e? És hogy mik a vélemények a készülékről? (tudás, ár-arány-érték, )

Legjobb válasz: Nem Android alapú, jelenleg nincs egy Androidos Nokia sem ! Most körül van, de az Android alapu Vodafone Smart Mini most 15ezer feltöltõkártyásan, ami sokkal nagyobb tudású, igaz vannak hibái is pl a gyenge minõségû kijelzõ és a rezgõsmotor hiánya, helyette a hangszóró próbál meg rezegni. Ha neked nincs szükséges egy Androidos telefon tudására, csak beszélgetni szeretnél akkor talán megéri !

Nem Android alapú, jelenleg nincs egy Androidos Nokia sem ! Most körül van, de az Android alapu Vodafone Smart Mini most 15ezer feltöltõkártyásan, ami sokkal nagyobb tudású, igaz vannak hibái is pl a gyenge minõségû kijelzõ és a rezgõsmotor hiánya, helyette a hangszóró próbál meg rezegni. Ha neked nincs szükséges egy Androidos telefon tudására, csak beszélgetni szeretnél akkor talán megéri !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Igazábol van egy Iphone 3Gteefonom aminek vannak hibái egy jóval egyszerûbb telefont de strapabíróbb telefont szeretnék... Kaphatnék jobb telefont de nem tartok rá igényt mert ugysem használom ki mert amit azon csinálnék XBOX-on vagy PC-n 10-sez jobban megtudom csinálni... :)
Neked szerintem pont jó lenne ez a mobil !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!