Találatok a következő kifejezésre: Mit értenek hogy nem nagyon (152 db)

Te mire érted, hogy büfé szak? Arra, hogy nem lehet vele elhelyezkedni, vagy arra, hogy nagyon könnyű szak?

Mert ha az elsőt érti valaki alatta, az igazából nem sértés arra nézve, aki az illető szerint ilyen szakra jár, hiszen nem az illető tehet róla, hogy egy amúgy nehéz szak után nem lehet elhelyezkedni, vagy nem hasznos dolgokat tanítottak neki. De a második az sértő.

Legjobb válasz: semelyik sem sértõ, ha nem úgy értik. ha valakinek külföldi és megjegyzik, hogy 'jé, nagy az orrod' akkor az sértõ? ha könnyû egy szak, de valaki élvezi, mert mondjuk szeret a helyesírással vagy mozifilmekkel foglalkozni, akkor meg kellene sértõdnie? ez az, amit élvez és szeret. másrészt, ha valaki megsért (csak mert olyanja van), akkor ne adj a véleményére. ja, a legtöbb dolog ami könnyûnek tûnik, valójában nagyon nehéz (profi szinten). ott a színészkedés, fotózás, stb.

semelyik sem sértõ, ha nem úgy értik. ha valakinek külföldi és megjegyzik, hogy 'jé, nagy az orrod' akkor az sértõ? ha könnyû egy szak, de valaki élvezi, mert mondjuk szeret a helyesírással vagy mozifilmekkel foglalkozni, akkor meg kellene sértõdnie? ez az, amit élvez és szeret. másrészt, ha valaki megsért (csak mert olyanja van), akkor ne adj a véleményére. ja, a legtöbb dolog ami könnyûnek tûnik, valójában nagyon nehéz (profi szinten). ott a színészkedés, fotózás, stb.
Hogy a diplomával leghamarabb csak egy büfében tudsz elhelyezkedni.
a büfé szak igazából azt takarja, hogy igazából semmi értelme...egy olyan "legyen diplomám, mert az kell manapság" szak, a társadalomnak nem igazán hasznos, elhelyezkedni se nagyon lehet vele. inkább azért végzik el, hogy legyen egy papír, aztán valami tök más szakmában ezzel a fõnöke lehet annak, akinek csak érettségije van, de 5x annyit melózik majd kevesebb pénzért.
Én konkrétan azokra a szakokra értem ezt, amelyeknek nincs semmi értelme. - Mit tanulsz? - X-t. - És x végzettségûek mivel foglalkoznak? - Hááát... õ... õõõ... Na, az ilyenekre...
A kérdező hozzászólása: "ha valakinek külföldi és megjegyzik, hogy 'jé, nagy az orrod' akkor az sértõ? " --> a mondat elejét nem értem, amúgy szerintem igen, az. de nem is az a lényeg, hanem, hogy én sértõ kontextusban szoktam hallani, hogy büfé szak. Azért tettem föl a kérdést. mert ha az elsõ értelemben értik, akkor hülyeség ezzel bárkit sértegetni, mert most mit tehet õ arról, hogy nehéz vele elhelyezkedni? és sokan így fogalmazzák meg, ahogy ti, de sokan értik úgy, hogy egyes szakokon nincs mit tanulni, ami azért túlzás, bár nyilván a mérnök meg a filozófus nincs egyensúlyban. De elsõ válaszoló, tetszik a felfogásod, köszi. Egyébként köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, egyébként ebben igazad van, az ilyen válasz olyan fura. mármint, én sem biztos, hogy kapok állást, de legalább van egy biztos dolog, aminek készülök a szakon belül.
A kérdező hozzászólása: Jó, ez igaz, de vannak olyanok, mint pl. az irodalomtudomány.

Miért dobja fel a gépem ezeket a hibaüzeneteket mikor bekapcsolom? Igazából nem nagyon értek hozzá, viszont már nagyon idegesít hogy állandóan ezeket írja ki. Aki tudja mi lehet a baj legyen szíves írja már le. [képek alul]

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: tesó ,ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám,azt minden normálisan menne megint...

tesó , ezen a gépen már jó nagy dzsuva van, -én újrahúznám, azt minden normálisan menne megint...

Most leszünk fél évesek és fogalmam sincsen, hogy mit vegyek neki. Nem nagyon értek a vásárláshoz fiúknak. Mit vegyek a fiúmnak?

Legjobb válasz: Bár mi nem vettünk egymásnak semmitsem, próbálok néhány tippet adni azok közül,amiket én adtam a barátomnak szülinapra, karácsonyra, névnapra... Parfüm,gravírozott toll,exkluzív csokoládé, egy közös fotó bekeretezve. Vagy: vacsorát fõzöl kettõtöknek, egy romantikus fürdés, elmehettek színházba, sétálhattok is. Ami még nagyon klassz ötlet,hogy elmentek valahova hétvégére, egy szállodába, vagy hát attól függ mennyi a keret, egy kis panzióba. Lehet még persze,hogy ilyen üvegbe gravíroztatsz,meg párna meg ilyesmi,de nekem errõl az a véleményem,hogy ez olyan tömegajánék lett. Persze,ez csak az én véleményem. Remélem azért tudtam segíteni.

Bár mi nem vettünk egymásnak semmitsem, próbálok néhány tippet adni azok közül, amiket én adtam a barátomnak szülinapra, karácsonyra, névnapra... Parfüm, gravírozott toll, exkluzív csokoládé, egy közös fotó bekeretezve. Vagy: vacsorát fõzöl kettõtöknek, egy romantikus fürdés, elmehettek színházba, sétálhattok is. Ami még nagyon klassz ötlet, hogy elmentek valahova hétvégére, egy szállodába, vagy hát attól függ mennyi a keret, egy kis panzióba. Lehet még persze, hogy ilyen üvegbe gravíroztatsz, meg párna meg ilyesmi, de nekem errõl az a véleményem, hogy ez olyan tömegajánék lett. Persze, ez csak az én véleményem. Remélem azért tudtam segíteni.
Attól függ, mit szeret, ezt Te tudod, te ismered. Ha szeret olvasni, vagy különösen érdekli egy téma, akkor ahhoz kapcsolódó könyvet, amibe esetleg írsz valami szép mottót. Ha szereti az eredeti cd-ket, dvd-ket, akkor azt. Ha szeret koncertekre járni, koncertjeggyel is meglepheted, persze magadnak is végy egyet! Vagy esetleg kisebb ruhadarabot, kiegészítõt vehetsz neki, amirõl úgy gondolod, megy a stílusához, és tetszeni fog neki.


! SPOILER! Az új Farkas filmben mivan a stáblista után? Azt már nem láttam, de hallottam, hogy volt. Nagyjából azt is tudom mi, de akkor nem nagyon értem most ez nem az X-men Ellenállás vége után játszódik?

Legjobb válasz: Ezt még nem láttam csak az elsõt. Az elsõ Wolverine film elõzmény volt, sztem ez is az, mivel Wolverine az egyik legidõsebb mutáns. Közben googleon ránéztem és azt írják,h nem elõzmény, hanem a 3. rész után játszódik.

Ezt még nem láttam csak az elsõt. Az elsõ Wolverine film elõzmény volt, sztem ez is az, mivel Wolverine az egyik legidõsebb mutáns. Közben googleon ránéztem és azt írják, h nem elõzmény, hanem a 3. rész után játszódik.
A kérdező hozzászólása: igen tudom :) ezt írtam hogy tudom, hogy a 3. rész után játszodik és ezért nem értem a végét.
Azt tudom, hogy egy 2 évvel késõbbi jelenet, és szerepel benne Magneto.
Én sem értettem... ha a harmadik után játszódik akkor a Professzor?? És amit mond? Zavaros. :/
A kérdező hozzászólása: mért mit mond?
2 dolog van a stáblista után. 1. mikor évvel késõbb Logan egy repülõtéren van és találkozik Magnetoval illetve a Professzorral. Mind a kettõ visszatérése az ellenállás vége végén van. És utalnak az idén májusban megjelenõ X-man az eljövendõ múlt napjaira. A másodikat pedig kevesen tudják. A Farkas végén extra jelenetekben van, mikor a szamuráj csajtól megkapja a képregénybeli ruháját (sárga-kék ruha).http://www.gamestar.hu/farkas-hugh-jackman-alternativ-jelene.. A CineStar oldalán pedig megtalálhatod a videót: http://cinestar.hu/cikk/farkas-alternativ-zaro-jelenet

Jelenleg van barátnőm csak az a baj, hogy nem nagyon értek a nők nyelvén mit csináljak?

Segítsetek legyetek szívesek

Legjobb válasz: De mi a kerdes?:p

De mi a kerdes?:p
A kérdező hozzászólása: És amúgy meg k***ára utálom az olyan embereket mint akik ide írtak hogy egybõl azt kellett mondani hogy gazdag meg minden Isten f***a... titeket ki kéne ûzni a világból
A kérdező hozzászólása: nem ez a baj hanem hogy elkezdek beszélgetni és hirtelen nem jut eszembe semmi
Hát nyilván úgy lett barátnõje hogy: a., gazdag és naiv b., õ az a tipikus esetlen és aranyos srác aki mindig elszúrja a kapcsolatait de most próbál változtatni(Bridget Jones férfi változata) c., egyszerûen talált egy nõt aki kedveli és nem akarja elszúrni
A nõi értelmezõ kéziszótàr xD de itt minden van róluk;) hasznàld egészséggel ;D http://www.allenmaci.tvn.hu/html/nok.htm
Ezzel nem vagy egyedül öcsi.
Engem is komolyan érdekelne, hogy akkor mitõl a barátnõd, ha még beszélgetni is képtelen vagy vele... Elsõ lépésként próbálj meg emberként bánni vele. Barátaid vannak? Na, õ is valami olyasmi. Csak tudod, nem lógó van a lába között meg a mellkasán van 2 púp.
Próbáld meg kipuhatolni, hogy mi az érdeklõdési köre. Mit szeret csinálni szabadidejében. Mozi, Színház, kirándulás, Különbözõ rendezvények, Fesztiválok. Néha egy kellemes vacsora valamilyen hangulatos helyen. Barátokkal összejönni. Nem utálni a barátnõit!!! Ha ezek mennek, nem leszel unalmas.
Akkor hogyan lett barátnõd? Ja te is egy pénzes, jóképû gyerek vagy, akkor más... -.-
Elõször is tépd ki a nyelvét :) Talán akkor jobb lesz ;)
Kérdezõ, szerintem #8 pont hogy nagyon aranyosat írt.Tessék értékelni.

Mit értenek azon, hogy nem nagyon szabad erőlködni a wc-n? Mi a "határ"?

9 hetes kismama vagyok, és jobb esetben is csak kb. 3-4 naponta tudok elmenni wc-re, akkor is csak kisebb nagyobb nyomások árán sikerül.

Legjobb válasz: Szia.Próbálj rostban bövebben étkezni,min.2l folyadék naponta,ha több az csak segít. Az erölködéssel óvatosan a baba miatt.próbálj,ne túl erösen nyomni.

Szia.Próbálj rostban bövebben étkezni, min.2l folyadék naponta, ha több az csak segít. Az erölködéssel óvatosan a baba miatt.próbálj, ne túl erösen nyomni.
Hát ezen mér én is gondolkodtam, mert ugye terheségre jellemzõ a székrekedés. A lénye, hogy igyál sokat, egyél sok rostot, kerüld az édességet nasit, ne egyél-vagy nagyon kevés banánt, mert fog, bár tudom, sok benne a vitamin, de sajna fog nagyon. Sok gyümi, sok tejtermék, fõleg élõflrórás joghurt. Ajánlanám az Aloe Vera gélt, sok vitamin van benne, sok rost, és segít emészteni is:) Nekem bevált. A másik a testmozgás, ha módodban áll, mozogj, az is segíti az emésztést.
Én azt hallottam az aloe veráról, hogy smaizom összehúzó hatása lehet ami vetélést okozhat, sztem ne kockáztass...a gyógynövény sem mindig jó a baba pedig sokkal érzékenyebb mint te.Nekem a mandarin és narancs jött be, ha minden nap eszel vagy két mandit esténként vagy narit akkor tuti fogsz wczni akár minden nap.Hidd el.Tudom nem mindenkinek mûködik a szervezete ugyan úgy, de fogd vissza a szénhidrátokat egyél kevesebb kenyeret s ha teheted abbó is inkább teljes kiõrlésût-hamarabb emészted és kevesebb húst több zöldséget pároltan, nyersen.És kevés édességet.Akkor minden rendben lesz.Sok sikert 15hetes kismama:)
Én 8 és fél hónapja erõlködök a wc-n. Semmi bajunk az aranyeret leszámítva:)
reggel felkelés után 2dl 100%-os rostos lébe, vagy egy joghurtba keverj el 1 teáskanál búzakorpát.finom, olcsó, nincs mellékhatása, és egy zacskó sokáig elég. én napi 1x, de van hogy 2x is megyek wc-re, minden erõlködés nélkül. minden reggel megiszod, és megkönnyebbülsz. garantált siker!
Üdv. A legjobb módszerek: barna vagy legalább félbarna magvas pékárut, házi szilvalekvárt, vagy aszalt szilvát, zabkorpából tejjel készíts zabkását fogyassz. Nekem ezek mind beváltak :) )) Sok sikert!

Mi állítódott el? Nem nagyon értek a gépekhez, azért kérdezem: belépek az internet explorer ikonra, és elkezdi keresni aztán a lap üres, vagy kiírja hogy a beállításokat állítsam be.

mit?l lehet ez?mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha minden igaz, IE 7-et használsz... Valamilyen oknál fogva úgy érzékeli, hogy most lett újratelepítve, ezért kérdezi meg folyton. Nem biztos, hogy sikerül, de azért próbáld meg: A kezdõlap beállításainál valami "runonce.msn.com..."kezdetû dolog szerepel elvileg. Na, ezt írd át valami másra.

Ha minden igaz, IE 7-et használsz... Valamilyen oknál fogva úgy érzékeli, hogy most lett újratelepítve, ezért kérdezi meg folyton. Nem biztos, hogy sikerül, de azért próbáld meg: A kezdõlap beállításainál valami "runonce.msn.com..."kezdetû dolog szerepel elvileg. Na, ezt írd át valami másra.

Az normális, hogy 21 napos ciklusaim vannak? És nehezíti a teherbeesést, hogy ilyen rövid? Ilyenkor mikor kéne lenni-e az ovunak, mert vettem tesztet, de nem nagyon értem mikor kéne teszteljek, hogy valami használható értéket kapjak!?

Legjobb válasz: 25 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint baj van a peteéréssel. Mindeképpen menj dokihoz, csináltat majd hormonvizsgálatokat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. A házi ovutesztet szerintem csak ezutánra hagyd. Fordulj szakemberhez, ne vesztegesd az idõt!

25 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint baj van a peteéréssel. Mindeképpen menj dokihoz, csináltat majd hormonvizsgálatokat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. A házi ovutesztet szerintem csak ezutánra hagyd. Fordulj szakemberhez, ne vesztegesd az idõt!
Határeset. Én úgy tudom, hogy 21 és 35 között a normális. Én biztosan orvoshoz fordulnék, ha nem akarnék sokat várni a babára. Az orvos tudja ultrahanggal követni a peteérést. Lehet, hogy van, de az is lehet, hogy nincs. A megállapításnak ez az egyetlen biztos módja.
nekem is 24-25 naposak voltak a ciklusaim..de volt pé-m.elkezdtem barátcserjét szedni múlt hónapban a pé után, és már akkor 3 napot hosszabbodott a ciklusom. azóta szedem..kíváncsi vagyok a mostani milyen hosszú lesz..bár jobb lenne ha meg sem jönne, mert babót szeretnék :-) szerintem próbáld ki te is! ártani nem árt! erõsíti a méhet és rendbeteszi a ciklust..és nem gyógyszer, hanem természetes anyag!

3 éves fiammal mit csináljak hogy ne nyafizzon állandóan, úgy értem sírós hangon kezd bele mindenbe? Beszédhibás de nagyon, szóval sokszor nem érteni mit akar, de mindig mintha épp hisztizni készülne, úgy beszél.

Elviselem nem arról van szó,(de más nem hiszem h értékeli) csak nem szeretném ha ez lenne az alap beszédje ez a nyávogós, hisztiz?s hang. Korábban láttam a Super Nanny-nak egy részét amiben ilyenr?l volt szó hogy a kisfiú mindig ilyen nyavajgó hangon beszélt és vmi olyasmi volt a taktika lényege hogy addig nem figyeltek rá amíg nem normális hangon beszélt. De nem emlékszem a részletekre pontosan, és nem tudom hogyan vezethetném rá a gyerekem hogy mit értek normális hangon, hiába mondom neki hogy nyugodjon meg, és halkan beszéljen, nem érti vagy csak úgy csinál mint aki nem érti? És kitör a hiszti.Segítsetek!

Legjobb válasz: Én azt mondanám neki, hogy nem értem hogy mit mondd, mondja el szépen. És tényleg "ne értsd meg". Addig ne tedd amit kér, amíg nem mondja el érthetõen.

Én azt mondanám neki, hogy nem értem hogy mit mondd, mondja el szépen. És tényleg "ne értsd meg". Addig ne tedd amit kér, amíg nem mondja el érthetõen.
Ja, és csak úgy tesz, mint aki nem érti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Momentán az van hogy nem kéri akkor se normálisan, ha azt mondom neki hogy így nem értem ha nyafog...hanem inkább kitör egy oltári balhé és kész... Vajon mennyi idõ alatt fogja fel hogy nem viccelek?
Elég hamar, ha kitartó vagy. Ha balhézik, akkor "lépd át". Soha nem beszél érthetõen? Mert ha néha igen, akkor dícsérd meg, hogy pl "ugye tudod te szépen is mondani, így már megértem" és megkapja amit szeretne. Vagy amikor hiszti helyett normálisan beszél, akkor mondd el, hogy tudsz te így is beszélni, ez a szép beszéd. És így megtanulja, hogy milyen a normális. Ezek szerintem csak hisztik.

A férjem elhagyott mielőtt megszületett volna a fiunk! Õ az 1. gyermekem. Nem tudom hogyan neveljem, mit hogyan csináljak!? Ugyanis nem nagyon értek a gyerekekhez!

Kérem segítsen valaki!

Legjobb válasz: Szia! Ez ösztön. Legyél az anyja, etesd, itasd, cseréld a pelenkáját, a többi jön magától. Szólj rá, ha rosszalkodik, játssz vele. Nem értem min paráztál be ennyire :)

Szia! Ez ösztön. Legyél az anyja, etesd, itasd, cseréld a pelenkáját, a többi jön magától. Szólj rá, ha rosszalkodik, játssz vele. Nem értem min paráztál be ennyire :)
Kérd meg a védúõnõt, hogy az elsõ napokban segítsen neked fürdetni, meg a tanácsaival. Vagy egy idõsebb ( nem öregre gondolok) ismerõs nõt, aki szintén nevelt már gyereket. A szüleid nem tudnak az elsõ idõre hazajönni?
Barátnõk?Biztosan szívesen segítenek!Szomszédok?De akár könyvet is vehetsz ki vmilyen könyvtárból(ami azért hasznos is)
Már meg is született a babád, vagy még csak várod? Ha még nem, akkor van idõd. Nézelõdhetsz neten, könyvtárban, babaápolási és szakkönyvekbõl rengeteg van. Kisgyermekes barátnõ, szomszéd van? Anyukád, nagynéni, az ex édesanyja nem tud segíteni? Amíg baba, szopizásra, fürdésre, tiszta pelusra, alvásra és a te szeretetedre van szüksége. Ahogy nõ, a te tapasztalatod is úgy fog nõni. Pikk-pakk beletanulsz, menni fog, csak türelem és humor kell hozzá. :)
Nincs mitõl félned. Anyai ösztönök. Már akkor tudtak gyereket nevelni, amikor nem volt védõnõ. De õ bármikor készségesen segít neked. Tényleg nem kell aggódnod :)
Kérdezd a védõnõt, anyukádat, ismerõsöket, a többi anyukát. És tedd azt, amit te is jónak látsz. Hamar belejössz a babával való foglalatosságba.
Egyedül élsz, vagy a szüleiddel?
Hány éves vagy?
hogy lehet más hibája ha nem a tiéd? neked van méhed.
A kérdező hozzászólása: Az nem ilyen egyszerû!Nagyon szerettem õt 18éves korunk óta együtt voltunk, és a szüleim is kedvelték ezért belementek a házasságba!De az nem azt jelenti, hogy egy gyerekre is készen álltam!A szüleim ettõl szerettek volna megóvni de sajnos nem ment nekik!
Kamu, kamu, kamu. De ha mégsem, akkor hidd el, ha ezalatt az egy hónap alatt nem tetted el láb alól a kisbabát, ezután sem fogod. A védõnõ is rendben talált mindent, mert ugye õ hetente látogatja a kismamákat az elsõ hónapokban, tehát ha gáz lenne, már riadóztatta volna a gyámügyet.
Akkor bocs de hogy él még a gyereked ha nem tudod mit kell vele csinálni? És mivel te esel teherbe ezért a te hibád ha nem vigyázol...
Kamu kérdés!!!! Házasok voltatok de szüleid nem engedik, hogy gyereket szülj?Mit gondoltak kártyáztok esténként? A másik 1 hónap alatt bele lehet jönni a pici ellátásába annyira, hogy ne élj tõle.Fürdetés, öltöztetés, altatás.Ennyi idõ alatt már minden anyuka tudja mit hogy csináljon. Ügyesebben kellene kmuznod! :) :)
A kérdező hozzászólása: De én a védekezésre gondoltam!
Na látod, ha eddig elboldogultál akkor már nem nagyon jöhet olyan dolog, amitõl félned kellene! Egyébként néha (egyre többet) mosolyog a babád? Ha igen, az annyit jelent, hogy elégedett. :) Nálunk 1 hónap után következett be amitõl nagyon féltem, mégpedig, hogy a babám nagyon félrenyelte a tejcsit, lilult a feje, alig kapott levegõt.. stb. Ilyedtemben hasra vágtam a kezemben, és jól megütögettem a hátát. Ez is ösztönös volt!
Hidd el, hogy minden nõben benne van a képesség, az ösztön gyerekének a gondozására. Ugyan miért oltották a szüleid az ellenkezõjét beléd? Honnan vették, hogy te nem értesz ehhez? Hiszen nem láthatták, tapasztalhatták meg se ezt, se az ellenkezõjét... De te mutasd meg, hogy "csakazértis"! Bármilyen kérdésed van, nekem is felteheted priviben, anyuka vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy elláttak tanácsokkal!Kaptam most egy nagy lelki lökést és remélem belejövök!
miért nem védekeztél?
A kérdező hozzászólása: védekeztem csak elszakadt...
kamu kérdés :) kb 14 vagy... 1 hónapos gyerekkel nem kérdeznél ilyet. meg ez a "Ugyanis nem nagyon éretek a gyerekekhez!" duma.. max terhesen gondol ilyeneket a kismama. 1 hónapos korára már megszokott kerékvágás kell legyen közöttetek. nincs igazam? L19
Utolsó, de igazad van :) Voltam egy hónapos gyerek bizonytalan anyukája, de az nagyon nem így néz ki :)
Ha kérdésed van a gyerekvállalás, nevelés menü részben bátran felteheted.Szívesen fogunk válaszolni.De írhatsz nekem is privit, hát ha a közelben laksz. :) ))
Kamuuuu! -amúgy ott az abortusz-legrosszabb esetben! -ott az esemény utáni tabletta -szakadt gumi Ha tényleg nem kamu kerestesd meg az apját és vard a nyakába:D
A kérdező hozzászólása: A picim 1 hónapos!Eddig elboldogultam valahogy bár én sem tudom, hogy hogy.És ha már így történt szeretnék mindent megadni neki.
A kérdező hozzászólása: Nem az én hibámból történ úgy ahogy, bár ez már elég intim dolog, szóval ebbe inkább nem szeretnék belemenni!
Ha jól vettem ki a szavaidból a gyerek már megszületett.Mennyi idõs?A körülmények ismeretében, eddig is te voltál vele egyedül.Ha este fél nyolckor van idõd netezni, akkor az azt jelenti, hogy a gyerek meg lett szoptatva, fürdetve, tiszta a pelus és most épp édesen alszik.Vagyis, ha ez mind igaz, akkor mégiscsak tudod hogy mit kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: De még annyira tapasztalatlan vagyok!Nem tudom mit hogyan kell!Olvastam könyvet magazint de egyikbõl sem lettem okosabb!
A kérdező hozzászólása: Sõt még a férjem is perel, nem hagy békén minket!És még a saját fiát sem akarja látni!:(((((
Tényleg nem értem az ilyen jellegû parát, hiszen ha együtt maradtok, gondolom akkor is te lettél volna vele otthon, és ezeket ugyan ilyen tapasztalatlanul kellett volna csinálni. Na mindegy, ne izgulj, hanem bátran kérj majd segítséget a tapasztaltabbaktól. A fiam születése elõtt én sem értettem a gyerekekhez, aztán beletanultam, mit kell csinálni. Különben is, általánosan megfigyelhetõ, hogy egy gyerek megszülése után pár hónappal már minden anya szakértõnek érzi magát :) Fõleg, ha mások gyerekérõl van szó :P De amúgy ha beszélgetni van kedved, vagy tanács kell, vagy bármi, akkor egészen nyugdtan írj nekem, hasonló helyzetben vagyok. 23 éves egyedülálló anyuka
A kérdező hozzászólása: A szüleim nem tudnak arról, hogy gyermekem született, ugyanis anyám nagyon megharagudna rám, mert szerinte ilyen éves korban még korai a szülés!
Itt valami nem stimmel... Ha férjnél vagy vagy voltál, mi köze a szüleidnek ahhoz, hogy hány éves korodban szülsz???
A kérdező hozzászólása: De amúgy nagyon szépen köszönöm mindenkitõl a tanácsot ugyanis nincs kitõl kérnem!:)
Elsösorban zárd ki a férjedet, vagyis volt férjedet az életedböl és a picire koncentrálj. Lehet, hogy rosszul értelmezem, de számomra nem egyértelmü, hogy a pici megszületett már, vagy sem. Mindenesetre szülés után, a Nöknél kialakul az anyai ösztön. Segítséget tudsz kérni, védönötöl és ha egy szociális munkást tájékoztatsz a problémádról, akkor sok követ meg tud mozgatni, tud tippeket adni hová fordulj. Nekem ugyan nincs gyerekem, és férfi is vagyok, de az unokaöcsémre nagyon sokat vigyázok a születésétöl fogva. Szépen belejössz majd, sok sok türelem kell hozzá, ki fogod tapasztalni elég hamar, hogy mikor miért sír és mi a baja. ezt lehetne sokáig sorolni még. Ha bármiben tudok tanácsot adni, vagy segíteni, akkor írj nyugodtan. 21/F
A kérdező hozzászólása: Azért baj a szüleimnek, mert nem nagyon tudok bánni a gyerekekkel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Szia! Nekem másfél hónapos a kislányom, elõtte Én sem találkoztam ilyen pici babával, fogalmam sem volt semmirõl, de tényleg ösztönösen jön minden! De szívesen segítek, ha gondolod, csak írj konkrétumot! Meg kérdezd a védõnénit, Õt jobb esetben fel is hívhatod, segít, hisz ez a dolga! Jah, a férjed meg úgysem tudott volna segíteni Neked, mert egy ilyen pici babának csakis a mamájára van szüksége még most! Nekem van párom, de a pancsizáson és néha a pelusozáson kívül mindent Én csinálok. Sok sikert és ne félj, menni fog minden! Én már rájöttem, hogy csak mi parázzuk túl ezt a dolgot! :)
Minek neked gyerek ha nem tudsz velük bánni? Tök fiatal vagy, biztos nem omlott volna össze a világ ha késõbb szülsz amikor már jobban tudod gondozni.
A kérdező hozzászólása: Remélem igazad van és csak én parázom túl ezt a dolgot!
A kérdező hozzászólása: Gondolhatod, hogy nem volt betervezve a gyerekvállalás!Így alakult!:/
Nem gondolhatom. Eddig úgy gondoltam az emberek, fõleg a felnõttek felelõsek... Tudnak védekezni meg ilyesmi...
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok és egyedül élek, mert a szüleim külföldre költöztek!:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!