Találatok a következő kifejezésre: Mit értenek hogy (1928 db)

Te mire érted, hogy büfé szak? Arra, hogy nem lehet vele elhelyezkedni, vagy arra, hogy nagyon könnyű szak?

Mert ha az elsőt érti valaki alatta, az igazából nem sértés arra nézve, aki az illető szerint ilyen szakra jár, hiszen nem az illető tehet róla, hogy egy amúgy nehéz szak után nem lehet elhelyezkedni, vagy nem hasznos dolgokat tanítottak neki. De a második az sértő.

Legjobb válasz: semelyik sem sértõ, ha nem úgy értik. ha valakinek külföldi és megjegyzik, hogy 'jé, nagy az orrod' akkor az sértõ? ha könnyû egy szak, de valaki élvezi, mert mondjuk szeret a helyesírással vagy mozifilmekkel foglalkozni, akkor meg kellene sértõdnie? ez az, amit élvez és szeret. másrészt, ha valaki megsért (csak mert olyanja van), akkor ne adj a véleményére. ja, a legtöbb dolog ami könnyûnek tûnik, valójában nagyon nehéz (profi szinten). ott a színészkedés, fotózás, stb.

semelyik sem sértõ, ha nem úgy értik. ha valakinek külföldi és megjegyzik, hogy 'jé, nagy az orrod' akkor az sértõ? ha könnyû egy szak, de valaki élvezi, mert mondjuk szeret a helyesírással vagy mozifilmekkel foglalkozni, akkor meg kellene sértõdnie? ez az, amit élvez és szeret. másrészt, ha valaki megsért (csak mert olyanja van), akkor ne adj a véleményére. ja, a legtöbb dolog ami könnyûnek tûnik, valójában nagyon nehéz (profi szinten). ott a színészkedés, fotózás, stb.
Hogy a diplomával leghamarabb csak egy büfében tudsz elhelyezkedni.
a büfé szak igazából azt takarja, hogy igazából semmi értelme...egy olyan "legyen diplomám, mert az kell manapság" szak, a társadalomnak nem igazán hasznos, elhelyezkedni se nagyon lehet vele. inkább azért végzik el, hogy legyen egy papír, aztán valami tök más szakmában ezzel a fõnöke lehet annak, akinek csak érettségije van, de 5x annyit melózik majd kevesebb pénzért.
Én konkrétan azokra a szakokra értem ezt, amelyeknek nincs semmi értelme. - Mit tanulsz? - X-t. - És x végzettségûek mivel foglalkoznak? - Hááát... õ... õõõ... Na, az ilyenekre...
A kérdező hozzászólása: "ha valakinek külföldi és megjegyzik, hogy 'jé, nagy az orrod' akkor az sértõ? " --> a mondat elejét nem értem, amúgy szerintem igen, az. de nem is az a lényeg, hanem, hogy én sértõ kontextusban szoktam hallani, hogy büfé szak. Azért tettem föl a kérdést. mert ha az elsõ értelemben értik, akkor hülyeség ezzel bárkit sértegetni, mert most mit tehet õ arról, hogy nehéz vele elhelyezkedni? és sokan így fogalmazzák meg, ahogy ti, de sokan értik úgy, hogy egyes szakokon nincs mit tanulni, ami azért túlzás, bár nyilván a mérnök meg a filozófus nincs egyensúlyban. De elsõ válaszoló, tetszik a felfogásod, köszi. Egyébként köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, egyébként ebben igazad van, az ilyen válasz olyan fura. mármint, én sem biztos, hogy kapok állást, de legalább van egy biztos dolog, aminek készülök a szakon belül.
A kérdező hozzászólása: Jó, ez igaz, de vannak olyanok, mint pl. az irodalomtudomány.

"Great effect" kijezést fotón mire értik, hogy szép a kép vagy ezzel arra utalnak, hogy jó volt az utómunka?

Nem volt photosoppolva a képem és ezért érdekelne, hogy simán szépnek látják vagy arra értette mintha jól lenne manipulálva úgymond.

Legjobb válasz: Hát, leggyakrabban utómunkára értik, amennyire én tudom, de mást is el tudok képzelni, egyszerû példa: átmenetes szûrõ (így nehéz, hogy nem látom a képet)

Hát, leggyakrabban utómunkára értik, amennyire én tudom, de mást is el tudok képzelni, egyszerû példa: átmenetes szûrõ (így nehéz, hogy nem látom a képet)
A kérdező hozzászólása: http://www.panoramio.com/photo/45882636 Itt a képem:) Nem volt utómunkázva.
Szerintem Tom ezt itt arra értette, hogy szép fényeffektet rajzol ki a nap, ahogy áttûz a leveleken.
A kérdező hozzászólása: Igen, a végén már én is arra gondoltam:) , köszi!

Mit jelent az és mire értik, hogy MEGFOJT VALAKIT A SZERELMÉVEL, SZERETETÉVEL?

Én nagyon szeretem a páromat, szinte rajongásig és félek, hogy egyszer ezt mondja nekem. Ezért szeretném, ha elmondanátok ezt mikor mire értik és hogyan lehet ezt elkerülni? Nem vagyok féltékenykedő (nem is ad rá okot) és bárhova elmehet ahányszor csak akar (bár nem él ezzel olyan gyakran és hamar hazajön) és igyekszem mindig a kedvében járni, de ha hazajön gyakran ölelgetem, simogatom, szeretgetem. Én ilyen vagyok, azt mondja ez neki nem terhes és jól is esik neki.

Legjobb válasz: -ha éjjel nappal a nyakán lógsz. -ha elmenne a barátaival sörözni,de te mögötte lihegsz - ha leülne tévézni,de te már bújsz hozzá,és muszáj,hogy hozzáérj - ha 5 perc magányos idõt sem hagysz neki - ha túl "nyálas" vagy vele.Pl: ismered azt a reklámot amikor egy nõ és egy férfi telefonálnak:: -szeretlek - nem én szeretlek - nem,én jobban szeretlek - de én nagyon-nagyon szeretlek -én nagyon.nagyon.nagyon szeretlek stb.--(körülöttük már mindenki idegbajt kap.. - ha nincs magánélete a párodnak,mert minden idejét beosztod magadra..

-ha éjjel nappal a nyakán lógsz. -ha elmenne a barátaival sörözni, de te mögötte lihegsz - ha leülne tévézni, de te már bújsz hozzá, és muszáj, hogy hozzáérj - ha 5 perc magányos idõt sem hagysz neki - ha túl "nyálas" vagy vele.Pl: ismered azt a reklámot amikor egy nõ és egy férfi telefonálnak:: -szeretlek - nem én szeretlek - nem, én jobban szeretlek - de én nagyon-nagyon szeretlek -én nagyon.nagyon.nagyon szeretlek stb.--(körülöttük már mindenki idegbajt kap.. - ha nincs magánélete a párodnak, mert minden idejét beosztod magadra..
Hát nem tudom, én örülnék, ha ilyen barátnõm lenne...
Ez mindenkinél mást jelent szerintem.Ha nektek igy jó nem kell félned, ne másokhoz hasonlist magad. Pl.Mi párommal minden nap találkoztunk mikor jártunk, nem fojtottuk meg egymást igy éreztük jól magunkat. Az öcsémnél ha heti 3alkalomnál többször van a barátnõje azt mondja nem birja ugy érzi ráakaszkodik megfojtja a szerelmével.
Szerintem te nem az a kategória vagy. Alapvetõen a féltékenykedés és a másik idejének beosztása, nulla magánélet engedélyezése, a mindent együtt csinálás a megfojtás. Ellenben ha együtt vagytok, és a figyelmed felé fordul, az csak jó.
Elsõt kiegészíteném: ha napi több sms-t telefont kap tõled értelmetlenül. (Nem, annak nincs értelme, hogy 24. alkalommal is közöld, hogy szereted.) Ha kiköveteled, hogy bókoljon, vagy ha Te körüludvarlod, amikor épp nincs is rá szüksége. Nekem ebbe a kategóriába tartozik még az is, ha nyilvános helyen nagyon látványos szenvedélyes szerelmi jeleneteket akarna rendezni, vagyis a puszi.ölelés belefér, de ne taperoljon, nyalogasson, sugdosson egyvégtében, ha épp nem kettesben vagyunk.
nekem ezt akkor mondta, amikor folyton a nyakán lógtam, mindig csókra/puszira/szeretgetésre vágytam tõle. majd' lesült a pofámról a bõr, amikor közölte, h vegyek egy kicsit vissza, mert megfojtom a szerelmemmel... pedig én csak az otthonról hozott példát követve szerettem. nem tudtam, hogy ez mûködik máshogy is, hiszen a szüleim 20 év házasság után is imádják egymást, és képesek úgy viselkedni, mint két tini, vagy nem is tudom:) azóta eltelt pár hónap, én visszavettem, megtaláltam az arany középutat, szóval már nem lógok rajta, de szerintem pont eleget törõdök vele. úgyhogy most azért rinyál, mert ugyan mi történt velem, h nem szeretgetem annyit, talán már nem is érzek ugyanúgy...


Ez alatt mit értenek hogy Cristiano Ronaldo súlyokkal a lábán edzett, gyakorolt?

Azért tette ezt mert tudta hogy ha leveszi a sulyokat sokkal gyorsabb lesz. De nem tudom elképzelni hogy milyen sulyokkal futott vagy hogyan.Tudja valaki ezt a modszert ?

Legjobb válasz: Ezen mit nem lehet érteni?

Ezen mit nem lehet érteni?
lehet venni olyan súlyokat amiket ráraksz a lábadra, és erõsebb lesz a lábad, ezt olyan nehéz megérteni??:|
A kérdező hozzászólása: és hol vegyek olyat ?
Ezt én is láttam a cristiano ronaldo filmben, hogy ronaldo súlyokkal a lábán edzett. Szerintem bokasúlyról van szó amit tépõzárral felcsatolhatsz a lábadra, lehet 1-2 kg-os. Ilyet akárhol vehetsz pl. dechatlon, intersport, de akár a tescoban is a sport osztályon 1000 FT Én a dechatlonban vettem 1kg- osat kétezerért. Tök jó mert ha abban gyakorolod pl. a biciklicselt, utána gyorsabban fog menni Remélem hasznos volt a válaszom.

Mire értik hogy "terhes"?

Hallottam már sok helyen,de úgy gyerek terhességre gondolnak?? tudom hogy hüly* kérdés..

Legjobb válasz: Felcsináltak

Felcsináltak
Bekaptad a legyet
Arra hogy terhes vagy
Úgy, hogy megtermékenyült a petesejted.
kinõtt a melled lesz mibõl szoptatni?
A kérdező hozzászólása: haha
terhes vagy és kész nincs mit tenni :D majd jön a kis kölök :D
Miért te mennyibe számolod a gyerekedet?
Arra értik hogy 14 évesen hülye voltál és lefeküdtél valakivel akit többé lehet hogy sose fogsz látni de ott maradt egy gyerek a nyakadon.Ja elõször még csak a hasadban, de 9 hónap múlva egy fájdalmas napon majd ki akar jönni.És hidd el utána még vagy 20 évig a nyakadon is marad:D
A kérdező hozzászólása: Jah...akkor jól tudtam!! bocsi xd
de ezt ma meglehet már figyelni hogy a gyereknek nincs értéke régen olyanokat mondtak áldott állapotban van, gyermeket vár és végül már a mai megszokott szó terhes a gyermekek idõközben elveszítik értéküket a lendõ szülõknek már fontosabb lassan 1 kocsi mint egy gyermek tudom nem ide tartozik de gondoltam ezt leírom csak ugy az elõzõ kommentelõk válasuzaira például aki azt írta bekapta a legyet ez bizonyítja hogy mennyire elértéktelnedett a gyerek
azt hogy terhes vagy azt bizony csak arra értik, hogyha valaki babát vár.
Úgy, hogy lefeküdtél egy fiúval és nem védekeztetek, vagy rosszul ezáltal a megtermékenyültél és ha megtartja az illetõ a babát akkor 9hónap múlva láthatják annak a csodálatos estének az eredményét. Ha azt mondják egy nõre, hogy terhes, akkor babát vár. De, hogy ennyit sem tudsz 14évesen már elég gáz. 15/L
Most ezen mit nem lehet érteni?:D
Hát pl. a gyümölcsleves nem illik össze a töltött káposztával egy menüben.., gondolom igy érted.
Amit az elsõ is írt, általában édes-édessel nem illik össze, vagy egy kiadós leves után elég valami édes tészta, pl, gulyásleves után bukta, fánk, palacsinta, szóval ne egy kiadós második fogás legyen. vagy az alapanyagok, hogy mondjuk egy korhelyleves után ne káposztás tészta legyen a második.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek:)
Még egy szempont:ha a leves piros , akkor a második étel ne legyen az.Pl.gulyásleves után ne legyen pörkölt, vagy paprikásan berántott fõzelék.

Segítesz? Nem értem hogy itt mi is történik. // C++

int error; cin >> error; if(!error) /*Ez mit csinál? Tudom megvizsgálja az error-t de nem értem,hogy mit is vizsgál meg rajta.*/ cout <<"bla bla bla"; else cout <<"ha ha ha";

Legjobb válasz: C-ben és C++-ban nem létezik olyan típus, hogy boolean, ami kizárólag az igaz/hamis értékkészlettel rendelkezne. Ehelyett a programnyelv szintaktikája azt mondja, hogy egy egész numerikus értéket hordozó változó 0 értéke logikailag hamisat, 0-tól eltérõ értéke pedig logikai igazat jelöl. if(!error) azt jelenti, hogy: if(error != 0)

C-ben és C++-ban nem létezik olyan típus, hogy boolean, ami kizárólag az igaz/hamis értékkészlettel rendelkezne. Ehelyett a programnyelv szintaktikája azt mondja, hogy egy egész numerikus értéket hordozó változó 0 értéke logikailag hamisat, 0-tól eltérõ értéke pedig logikai igazat jelöl. if(!error) azt jelenti, hogy: if(error != 0)
Látom elkéstem, és már megértetted :D
if( feltétel ) feltétel egy logikai érték: igaz vagy hamis a>0: ez ki fog értékelõdni igazra, vagy hamisra, és azt dolgozza fel ez: if( a>0 ) Ha te ezt írod, hogy if(true) vagy if(1), elfogadja a fordító és lefordul a programod ha ezt írod if(error), akkor /ha az error igaz(>0)/ akkor úgy viselkedik a program, mintha if(true)-t írtál volna if(!error) pont az ellentettje
A kérdező hozzászólása: Már értem ezt is
A kérdező hozzászólása: Már értem tutira sikerült :) De most meg ezt nem értem: if(error != 0)
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem értem. Azt értem amit le írtál de nem így mûködik. Ezt tapasztalom állandóan.
A kérdező hozzászólása: Tényleg!! :D
Oké, nem PONT ugyan azt, de technikailag igen. Mert hát ami 1-el egyenlõ, az nem egyenlõ 0-val.
Vagyis, ha error == 1 az ugyan azt jelenti, hogy error != 0, tehát a válaszolónak igaza volt. :)
A kérdező hozzászólása: if(error == 1) hups
A kérdező hozzászólása: De már értem tényleg. És üzenem az elsõnek hogy ez:if(!error) ezt jelenti if(error = 1) if(error) pedig ezt if(error == 0)
A kérdező hozzászólása: Mégsem csak eszembe jutott valami.
A kérdező hozzászólása: Már értem
A kérdező hozzászólása: Nem értem ezt a részt:if(!error) És nem úgy mûködik mert ha ezt írom oda :if(error != 0) akkor már más történik.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam és nem azt jelenti
Amúgy az hülyeség, hogy a C++-ban ne lenne bool. Van bool, true és false értékeket vehet fel. Az egy más kérdés, hogy számból bool és boolból szám implicit konvertálódik, ettõl függetlenül létezik a bool típus.

Mit értünk életmódváltás alatt? Hogyan kell másképp csinálni?

Nálunk a hétvégi menü a tyúk vagy sertés húseves, gyakori kaják : sültkreumpli, f?zelékek(borsó,bab,lencse,kelkáposzta), törtkrumpli, rízs, krumplis/túrós/káposztás tészta,pörkölt,nokedli. Hidegételek vajas/zsíros/májkrémes/sajtos/bundás kenyér tojások.

Legjobb válasz: Szia AZ életmódváltás többrõl szól mint arról hogy mit eszel... Persze benne van az is. Pl csoki helyett egy tál kakaós mûzli vagy gyümölcs, zöldségek NAGYOBB ARÁNYBAN... Azért hangsúlyozom, mert egy fõzelékben akkor sincs sok kalória ha rántással csinálod. van benne két kanál liszt na bumm... ( ok a rakott krumpli az durva :) ) Én azt tapasztaltam hogy gyakorlatilag bármit lehet enni, persze arányosan kisebb/nagyobb adagokban ( pl egy szelet húsban több a kalória mint egy fél kilós spenótból készült fõzelékben ) reggelire ha szendvics helyett mûzlit eszel az is már minusz 1-150 kcal minusz. És jól is laksz vele. Viszont életmódváltás az is hogy milyen rendszerességgel étkezel, valamint a sportolási szokások is... Ha ülõmunkát végzel, és otthon sem mozogsz sokat az már egy nagy lépés az egészséges életmód felé, ha elkezdesz akár csak sétálni minden nap. Én is ezzel kezdtem ebbõl lett mostanra napi 5 km kocogás. És már nem kínzásnak érzem, hanem kikapcsolódásnak. Rendszeresség alatt pedig azt értem hogy a nassolást kell kivágni az étrendbõl... Én leszorítottam az étkezéseim számát 3-ra amibõl egy a reggeli 2-3 deci tejbõl 2 ek kakaóból és egy marék kukoricapehelybõl, a maradék két étkezés pedig egy tányér kaja... nem megpúpozva persze... így olyan 6-800 kcal egy egy étkezés a reggeli kivételével. Ha nem fogyózol egy kicsit ehet több is. A legfontosabb: Addig egyél amíg éhes vagy ne addig amíg enni tudsz amiatt mert finom a kaja... ez a nagy csapda benne. amikor az ember elõtt ott van még a süti az ebéd után és 2-3-at abból is benyom ebéd címszó alatt - megduplázva ezzel a kalóriabevitelt. én lefogytam 30 kilót "életmód váltással" úgy hogy sem megterhelõ sem idõ vagy pénzigényes nem volt. és nem nézegettem neten a csodadiétákat vagy hasonlókat. a legtöbbre ha ránézek most ezek után... hát nevetségesek. haszontalanok... sok még káros is... a jó tanács hogy gondolkozz. nézz meg egy kalóriatáblát, célozd be egy kalkulátorral hogy mennyit kéne enned egy nap és egyél annyit... remélem segítettem. kicsit talán összeszedetlenebb lett ez a hozzászólásom mint az átlag elnézést érte. HA van kérdésed szívesen segítek.

Szia AZ életmódváltás többrõl szól mint arról hogy mit eszel... Persze benne van az is. Pl csoki helyett egy tál kakaós mûzli vagy gyümölcs, zöldségek NAGYOBB ARÁNYBAN... Azért hangsúlyozom, mert egy fõzelékben akkor sincs sok kalória ha rántással csinálod. van benne két kanál liszt na bumm... ( ok a rakott krumpli az durva :) ) Én azt tapasztaltam hogy gyakorlatilag bármit lehet enni, persze arányosan kisebb/nagyobb adagokban ( pl egy szelet húsban több a kalória mint egy fél kilós spenótból készült fõzelékben ) reggelire ha szendvics helyett mûzlit eszel az is már minusz 1-150 kcal minusz. És jól is laksz vele. Viszont életmódváltás az is hogy milyen rendszerességgel étkezel, valamint a sportolási szokások is... Ha ülõmunkát végzel, és otthon sem mozogsz sokat az már egy nagy lépés az egészséges életmód felé, ha elkezdesz akár csak sétálni minden nap. Én is ezzel kezdtem ebbõl lett mostanra napi 5 km kocogás. És már nem kínzásnak érzem, hanem kikapcsolódásnak. Rendszeresség alatt pedig azt értem hogy a nassolást kell kivágni az étrendbõl... Én leszorítottam az étkezéseim számát 3-ra amibõl egy a reggeli 2-3 deci tejbõl 2 ek kakaóból és egy marék kukoricapehelybõl, a maradék két étkezés pedig egy tányér kaja... nem megpúpozva persze... így olyan 6-800 kcal egy egy étkezés a reggeli kivételével. Ha nem fogyózol egy kicsit ehet több is. A legfontosabb: Addig egyél amíg éhes vagy ne addig amíg enni tudsz amiatt mert finom a kaja... ez a nagy csapda benne. amikor az ember elõtt ott van még a süti az ebéd után és 2-3-at abból is benyom ebéd címszó alatt - megduplázva ezzel a kalóriabevitelt. én lefogytam 30 kilót "életmód váltással" úgy hogy sem megterhelõ sem idõ vagy pénzigényes nem volt. és nem nézegettem neten a csodadiétákat vagy hasonlókat. a legtöbbre ha ránézek most ezek után... hát nevetségesek. haszontalanok... sok még káros is... a jó tanács hogy gondolkozz. nézz meg egy kalóriatáblát, célozd be egy kalkulátorral hogy mennyit kéne enned egy nap és egyél annyit... remélem segítettem. kicsit talán összeszedetlenebb lett ez a hozzászólásom mint az átlag elnézést érte. HA van kérdésed szívesen segítek.

Mit értenek azon hogy "névre írással" x Ft, vagy csak "üzembenntartóira"?

Az "ár nélküli" eladó autók mennyibe kerülnek.

Legjobb válasz: Bocs, kicsit moderáltam: "Mit értenek azon hogy "névre írással" x Ft?" Szerinted? Azt jelenti, hogy minden átírási költség benne van a vételárban. "vagy csak "üzembenntartóira"?" Ilyenkor nem kerül a nevedre, csak üzembentartóként kerülsz be a forgalmiba! Jó nagyot lehet vele szopni, cserébe megspórolsz vagy 20000 Ft-ot! "Az "ár nélküli" eladó autók mennyibe kerülnek." Pontosan annyiba, amennyit a vevõ kér értük! Felveszed a kapcsolatot, megkérdezed!

Bocs, kicsit moderáltam: "Mit értenek azon hogy "névre írással" x Ft?" Szerinted? Azt jelenti, hogy minden átírási költség benne van a vételárban. "vagy csak "üzembenntartóira"?" Ilyenkor nem kerül a nevedre, csak üzembentartóként kerülsz be a forgalmiba! Jó nagyot lehet vele szopni, cserébe megspórolsz vagy 20000 Ft-ot! "Az "ár nélküli" eladó autók mennyibe kerülnek." Pontosan annyiba, amennyit a vevõ kér értük! Felveszed a kapcsolatot, megkérdezed!
A kérdező hozzászólása: Mert az adas-veteli szerzodesnek van koltsege? kifele, hova, minek, mennyi?
A kérdező hozzászólása: atiras es adas-veteli kozott mi a kulonbseg, es mennyibe kerul valamint kinek kell fizetni es mikor, valamint milyen modon?
Az adásvételi szerzõdés nem kerül pénzbe (na jó, 20 Ft a papírboltban), a névre írás kerül sok pénzbe, keress egy kalkulátort és nézd meg mennyi!
"atiras es adas-veteli kozott mi a kulonbseg, es mennyibe kerul valamint kinek kell fizetni es mikor, valamint milyen modon?" Hallottad már azt a mondást, hogy "Béna gyereknek anyja veri a f szát!"? De mitz várjak, ha az ékezeteket se találod meg!? "atiras es adas-veteli kozott mi a kulonbseg" Két különbözõ dolog: az adásvételi szerzõdés alapján írják a nevedre! "es mennyibe kerul" Változó, a jármû korától és teljesítményétõl függ! Keress egy kalkulátort, nem nehéz, csak be kell írni a keresõbe! "valamint kinek kell fizetni es mikor, valamint milyen modon?" Neked kell fizetni, az okmányirodai ügyintézés során, csekken, vagy bankkártyával.
Na Harkonnen, ezt jól megkaptad :D Amúgy Kérdezõ, én még sosem vettem autót, mégis nagyjából tudom, hogy hogyan és merre kell induljak, ha rászánnám magam. Ez olyan emberekre "ráragad menet közben", akik nem szatyorban élnek, vagy akik képesek használni ennek az oldalnak a keresõjét, ne adj'Isten a google nevû csodálatos találmányt. Adás-vétel: az a jogi procedúra, melynek keretében az eladó kijelenti, hogy nem tart a továbbiakban igényt az adott tárgyra. A vevõ pedig kijelenti, hogy neki márpedig kell, és némi anyagi ellenszolgáltatás fejében átveszi a tárgy tulajdonjogát a vevõtõl. Átírás: az a jogi procedúra, melynek során a megfelelõ hatóságokat értesíti mind az eladó, mind a vevõ a tárgy tulajdonjogának megváltozásáról. Az átírás az adás-vétel után történik.
A kérdező hozzászólása: Mondtam hogy ne valaszolj, keritsel magadnak baratnot inkabb. Utolso-kosz az infot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!