Találatok a következő kifejezésre: Mit értünk problémás (1 db)

Mit értünk pontosan problémás gyermek megnevezés alatt?

ex. hiperaktivítás, tanulási zavar. . . ?

Legjobb válasz: Végülis problémásnak szokás az öszes olyan gyereket nevezni, aki a nagyátlagtól eltér. Ide tartozik az összes fogyatékossággal élõ, a magatartászavaros, tanulásizavaros, stb. Vagyi akivel több probléma adódik mint a szomszéd gyerekével.

Végülis problémásnak szokás az öszes olyan gyereket nevezni, aki a nagyátlagtól eltér. Ide tartozik az összes fogyatékossággal élõ, a magatartászavaros, tanulásizavaros, stb. Vagyi akivel több probléma adódik mint a szomszéd gyerekével.
Jó kérdés! Szerintem mostanában már minden olyan gyerek "problémás", aki nem úszik az árral és vannak önálló gondolatai. A helyzetet tetézheti, ha a szülõ is individuumként kezeli a saját gyerekét és nem akar szabványosat faragni belõle..
Ez tényleg jó kérdés. Nekem van egy "problémás" fiam. Igazán nem értem miért mondják ezt. Ha itthon van vagy velünk megy valahova Ö az irigyelt jó fiú. Többször volt, hogy ovis társaival és szüleivel elmentünk mindenfele mindig ö volt a legjobb. De sajnos nagyobb légyszám felett kis helyen betegségébõl adódóan fél és ezt nem tudja idegen, óvónõ kezelni EZÉRT MONDJÁK HOGY PROBLÉMÁS. Ettöl függetlenül szerintem minden gyerek aki nem fér bele abba a kitalált sémába a világban rögtön PROBLÉMÁS:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért van ennyi autista kisgyerek?

Újabban sok szülőtől hallom, hogy a 3 év körüli gyerekeknél tömegesen diagnosztizálnak autizmust. Ez lenne a valós helyzet?

14

Debrecenben tudnátok ajánlani gyakorlott gyógypedagógust?

0

Izomtónus zavar esetén mire számíthatok?

A babám ezzel született, +erősen hypoton. 1 hónapos kora óta tornára járunk. Most 7 hónapos. Olyanok válaszát várom, akik végigmentek ezen az úton? Megtanult szépen járni a gyermekük, lett e később bármilyen hátránya ebből? Értelmi fejlődéssel hogy alakult a kortársaihoz képest? Minden érdekel a témával kapcsolatban. Válaszukat előre is köszönöm!

2

Olyan kreatív játékokra lenne szükségem, amikkel lehet játszani szellemileg fogyatékos gyerekekkel/felnőtekkel?

A hétvégén önkénteskedni megyünk egy barátnőmmel, egy ilyen otthonba ahol szellemileg fogatékosok éknek, és egész nap nekünk kell velük lenni. Jó dolgok kellenének, hogy azt érezhessék ők is ugyan olyanok mint mi. :) Ekőre is köszönöm aki tud segíteni nekem :))

7

Ti mit tesztek ha gyereketek 1est visz haza?

12 éves fiam,3as átlag tanuló volt,de most nem tanul,a kislányok érdeklik,meg a mindenben benne lenni.Pl.természet ismeretből 5egyest hozott egymás után,és hiába mondjuk neki,hogy meg fog bukni,akkor pillanatnyilag nagyon bántja de aztán pár nap és mintha mi sem történt volna.Már egyáltalán nem számítógépezhet,a telefonját is el vettük tőle.Nem tudom mit csináljak vele,már teljesen kikészülök,hiába ülök le vele tanulni,nem marad meg másnapig a fejében.

6

Hol találok bentlakásos általános iskolát?

Problémás 15 éves lányomnak keresek bentlakásos általános iskolát. jelenleg 7.osztályos, de a viselkedésével vannak problémák. Rossz társaság miatt rendszeresen kimaradozik, elszökik. Tud valaki ajánlani megoldást? A sulijával, önkormányzattal, családsegítővel, psichológussal már beszéltem....valami más megoldás kéne, nem akarom hogy elkallódjon a lányom. Okos, értelmes, de ki kéne mozdítanom a jelenlegi társaságából.
Várom a javaslatokat, ötleeket, talán másnak is van ilyen problémája.

8

Szerintetek nem veszik észre az oviban és az iskolában?

Lentebb néztem egy videót de nem tudom, hogy nem veszik észre a kilányokon hogy rendszeresen kikapnak. Szerintem ugyanis ilyen fenékreverés után a kéznyom rendesen piros marad.

6

Van más gyerekénél is, hogy a büntetés csak olaj a tűzre, és még nagyobb lesz a hiszti és olyankor válik agresszívvé?

4 éves gyerek
És ilyenkor mit tesztek?

1

Mit gondoltak az efféle gyermeknevelésről? Video lent

http://www.youtube.com/watch?v=sFkq85Isq0Y

14

Miért pisil még mindig be egy 14 éves gyerek?

Nem az én családomba van ez hanem ismerősöm gyerekénél és ő tőle hallottam hogy a kisfia még mindig ágyba vizel miért van ez?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!