Találatok a következő kifejezésre: Mit érezni terhesség első (5 db)

Hogy fogjuk érezni az első mozgásokat? Ikreket várunk és 17 hetes 6 naposak vagyunk! Első terhesség és nem tudjuk mit kell érezni! Buborékoló furcsságok már vannak! Ez már az?

Legjobb válasz: Szerintem az már a baba, babák. Majd késõbb egyértelmûbb lesz, mivel ketten vannak jó kis karateversenyt fognak rendezni.

Szerintem az már a baba, babák. Majd késõbb egyértelmûbb lesz, mivel ketten vannak jó kis karateversenyt fognak rendezni.
Hidd el, egyszer csak valaki jól megbök odabent, akkor azt nem fogod eltéveszteni.Én is a 18. héten éreztem meg elõször tutira.Ne aggódj, nemsoká már, és észre fogod venni, összetéveszthetlen.
Nekem is elsõ baba, el is voltam kettyenve, hogy 19 hetesen még nem érzem. De aztán egyszercsak jelet adott: elõször 3 tompa rúgást éreztem, aztán nagy fészkelõdést, s hirtelen a gyomromba is úgy beletalált, hogy rendesen meglepõdtem. Most is mocorog...:-) Amúgy buborékolást és már a 16. héttõl éreztem, de mki azt mondta, hogy az csak bélmozgás. Pedig valószínû, nem az volt. Az elsõ babás anyukák egyébként is ált. a 18-20. héten érzik meg igazán. Természetesen a szerencsésebbek hamarabb. Nagy élmény lesz az elsõ rúgás, az tuti:-) 19+4 kismami
szia! Nekem enyhe buborékolás volt a "gyomromban". Elõször azt hittem, hogy mert ettem vagy ittam valamit és biztos beindult a belügy:) Aztán evés /ívás elõtt is éreztem (de nem korgást), és rájöttem, hogy az nem a belügy lesz...Aztán ezek az érzések egyre többször jöttek, egyre erõsebben. Akkor már nem tudtam "összekeverni" :) ) Ikreknél lehet hogy még érdekesebb lesz...:) ) Jó babavárást!:) 37 hetes kismami
Nekem barátnõm fogalmazta meg a legjobban, amikor kérdezgettem errõl (tavaly szült). Azt mondta olyan, mint amikor puki készülõdik, csak nem jön ki... Igaza volt, de persze mindeki máshoz hasonlítja. Egy biztos, tudni fogod, hogy Õk mocorognak bent és nem a beleid kuttyognak, hidd el! Élmény! Én imádom, amikor Maszatkám belendül! :-) Ja, a buborékoló furcsaság már Tõlük jön! Gratula az ikrekhez!!!
Szia!A buborék szerintem is a babáidtól van.Én 16 hetesen éreztem elõször(pedig elsõ baba), most 18 hetes vagyok és már a tenyeremmel is érzem ha mocorog:) A buborék pukkanáson kívül még olyat is éreztem mint mikor egy pezsgõtabletta pezseg.Furcsa és nagyon jó érzés...
Ezt nem tudni kell...érezni, és tuti fogod.Lehet, hogy az már az....:) ...jó egészséget nektek.

Mit érezni a terhesség első heteiben?

Nagyon megnyugtató más kismama érzéseir?l,örömeir?l olvasni!Légyszi meséljetek,minél többen!

Legjobb válasz: én hihetetlenül boldog voltam, alig hittem el. de ugyanakkor némi szorongás is volt bennem, egy babára vigyázni, felnevelni, önfeledten sazeretni stb.. ez olyan érzés, amit csak akkor tapasztal meg az ember, ha babát vár. nagy felelõsség nehezik rád abban a percben, de mikor meglátod az elsõ ultrahangon, én sírtam pedig még igen csepp volt. próbáld ki, fantasztikus 25 hetes kismama

én hihetetlenül boldog voltam, alig hittem el. de ugyanakkor némi szorongás is volt bennem, egy babára vigyázni, felnevelni, önfeledten sazeretni stb.. ez olyan érzés, amit csak akkor tapasztal meg az ember, ha babát vár. nagy felelõsség nehezik rád abban a percben, de mikor meglátod az elsõ ultrahangon, én sírtam pedig még igen csepp volt. próbáld ki, fantasztikus 25 hetes kismama
Az én csöppségem 11 hetes.Nem tervezett gyermek...sõõõt..az elsõ kérdés az volt, hogy életben marad-e.Aztán mikor úgydöntöttünk, hogy éljen, ha ennyire szeretne, akkor mérhetetlenül boldog voltam. Ennek 4hete.Most éppen úgy érzem magam, mint akinek belehánytak a gyomrába és egy fejszét vágtak a fejébe.Állítólag a 12hét vége felé elmúlik:) Remélem... 11hetes kismama
Mi eldöntöttük, hogy nem védekezünk többet és már itt is volt a pocakomban. Szárnyaltunk a férjemmel együtt és azóta is nagyon várjuk. Semmi panaszom nem volt a fáradékonyságon és a nagy értvágyon kívül az elsõ 3 hónapban. Most már van egy-két apróság, de megéri. Imádom mikor érezhetem a kis mocorgásait. Üdv, egy 25 hetes kismama

Mik a terhesség jelei az elsó hónapban? Jó, a menstruáció elmaradása. De mellette mit lehet érezni?

Én egyfolytában eszem, az esemény utáni tabletta miatt megjött, de nagyon kevés volt, és elvileg normálisan kellene megjönnie a tabletta miatt, de még nem jött meg. Van mikor furán érzem magam, de lehet, csak beképzelem...

Legjobb válasz: szia. nekem 5-10 percenkénti vizelési inger,szédülés,alhasi fájdalom,mintha megakarna jönni,petefészek szúrkálá,és ami nálam egész fura tünet volt,az a folyamatos kávi ihatnék voltam (amit nem tettem meg) és akár milyen levest ettem,mindig sósnak éreztem.És amikor meg kivántam valami kaját,iszonyat éhes voltam,mire elõttem volt,már uhh inkább nem kell:) ja,meg hasmenés. de ez ember függõ.

szia. nekem 5-10 percenkénti vizelési inger, szédülés, alhasi fájdalom, mintha megakarna jönni, petefészek szúrkálá, és ami nálam egész fura tünet volt, az a folyamatos kávi ihatnék voltam (amit nem tettem meg) és akár milyen levest ettem, mindig sósnak éreztem.És amikor meg kivántam valami kaját, iszonyat éhes voltam, mire elõttem volt, már uhh inkább nem kell:) ja, meg hasmenés. de ez ember függõ.
Nekem a nem várt elõtt fájt a mellem, hõhullámom volt, szurkált a hasam és a megjön érzés volt, na meg nem volt egyátalán folyásom(ez tûnt fel legelõször!) Remélem hogy sikerült!
Szia! Ez teljesen egyénfüggõ! Nálam például semmi jele nem volt! 40hetes kismami
*kávé
A kérdező hozzászólása: hm.. köszönöm a választ! Boldog babavárást :)
mellfeszüés, gyakori vizelési inger, alhasi diszkonfort érzés, idegesség
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!! :) Én még nem akarok babót, majd kicsit késõbb. De nagyon aranyosak vagytok, h így leírtátok Nekem. Késõbb Én is mindenféleképpen szeretnék kisbabát, de még nem...

A terhesség első pár hetében mit lehet érezni? Pocakfájás?

Legjobb válasz: Mensi szerû görcseim voltak, ami meg is maradt a 18-hétig. Nekem ennyi. semmit sem éreztem.

Mensi szerû görcseim voltak, ami meg is maradt a 18-hétig. Nekem ennyi. semmit sem éreztem.
Én az ég világon semmit nem éreztem, késõbb sem voltak rosszulléteim, csak annyi, hogy a 10. hét körül érzékeny voltam bizonyos szagokra.
Én a pozitív tesztem napjától éreztem egy kis pocakfájást, de elég enyhe volt, ezenkívül semmi.
Szia! Nekem mellfeszülés, pocakfájás idõnként, vérnyomásleesés. 8+1 km
Nem lenne szabad, hogy fájjon a pocakod. A legjobb lenne, ha ezt jelentenéd a dokinak. Amikor én szóltam az enyémnek, hogy 3-4 hónaposan úgy érzem, mintha a baba súlya húzná le a hasamat, befektetett a kórházba 1 hétre, mert kiderült, hogy megkeményedett a méhfalam, és az nem jó. Amit érezhetsz: hányinger, szagérzékenység, fáradékonyság, aluszékonyság, mellérzékenység, étvágytalanság, vagy farkasétvágy, attól függ, melyik csoportba tartozol, megváltozhat a nemi reakciókészséged (többre, vagy kevesebbre :D). De hallottam már szédülésrõl, vérnyomásingadozásról is. Késõbb puffadás. És hallottam olyan pletykát is, hogy ha várod nagyon, és akarod nagyon a babát, akkor kutya bajod sem lesz terhesség alatt, és jól viseled az egészet. Ellenben ha nem örömmel várod, vagy kételyeid vannak, akkor gyakran leszel rosszul. Habár szerintem ez csak babona :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) babona? Akkor talán elkezdek hinni a mesékben:) Igazából nem tudom, jön-e a baba vagy sem, hamaosan kiderül. De kíváncsi vagyok, mire kellene odafigyelni, vagy hogy lehetne érzékelni:)
ÉN UNOTAN S LETOJVA VÁRTAM AZ ELSÖT.AZAZ NEM TUDTAM MIT KEZDENI AZ ÉRZÉSEL.DE MA I NAPIG IMÁDOM
Megcáfonlám a babonát!! Nekem kétségeim voltak a gyerekkel kapcsolatban ( a házasságom labilissága miatt ) de a terhesség abszolult prombléma mentes volt. semmi hányás, semmi rosszullét, semmi fájdalom.

6 hetes terhes vagyok. A 4-5 héten éreztem a hasamban szúrkálást, tompa fájdalmat, mostanában viszont nem érzem. Van okom aggódni? Mással is elõfordult már? Elsõ terhességem ezért nem tudom mit kell érezni és mit nem.

Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: szia! nekem ugy volt hogy 4-5 heten nem ereztem semmit majd most 6 heten erzem a azurkalast, de azt sem mindig.... szerintem ne aggodj!:) boldog babavarast!

szia! nekem ugy volt hogy 4-5 heten nem ereztem semmit majd most 6 heten erzem a azurkalast, de azt sem mindig.... szerintem ne aggodj!:) boldog babavarast!
szia! 4-5 hetesen szúrkál, görcsölgettem, elkezdtem szedni a magne b6-ot. most 9 hetes 3 napos vagyok, és nem fáj a hasam, nem szúr, semmi extra nincs. És a babánk jól van:) szerintem nincs okod aggódni:) bár én is szoktam parázni, nálunk is elsõ baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) azért mostmár megnyugodtam. Boldog babavárást nektek is!!! :D
Én 6 hetes vagyok de nem nagyon érzek semmit, néha mintha húzodna 2 naponta egyszer de ennyi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!