Találatok a következő kifejezésre: Mit érezni terhesség 5 (4 db)

Mit érezni a terhesség 5. hónapjában?

Nagy e már a pocid, és belül mit érzel? Milyen például ha rúg a baba? Hol érzed a rúgást oldalt vagy középen?

Legjobb válasz: Szia a pocim elég kerek már széppen domborodik hétrõl hétre és a baba 2 napja mocorog és olyan mintha a viz tetején kipukana a buborék és nagyon bent és lent érzem nem tudom még hogy akkor most hasfalhoz közel van-e és azért érzem vagy csak ahogy forgolódik a magzatviz buborékol de nagyon érdekes csikis érzés szeretem :)))))19 hetes kismama

Szia a pocim elég kerek már széppen domborodik hétrõl hétre és a baba 2 napja mocorog és olyan mintha a viz tetején kipukana a buborék és nagyon bent és lent érzem nem tudom még hogy akkor most hasfalhoz közel van-e és azért érzem vagy csak ahogy forgolódik a magzatviz buborékol de nagyon érdekes csikis érzés szeretem :) ))))19 hetes kismama
Én most léptem a 6. hónapba. A február igen rohangálós volt, mert költöztünk. A pocim szép kerek, a család-akit ritkán látok-már bõven rácsodálkoznak, hogy mekkorát nõl 2-3 hét alatt.-) Nekem sajna sokat keményedik, mindig ha mozgok, ezért lassan tudok kozlekedni és sokat pihenek. Mozog nagyon, sokat és erõsen rug. Nekem mindig baloldalt rugdos, igen rendesen. Már látszik kívülrõl is, ahogy mozog, és érezni is, apa legnagyobb örömére. Egyre fáradtabb az ember, egyre jobban érezni, hogy nehéz a has, nekem most kezd a derekam jelezni, nem tudok már egyenesen állni. A baba sokat alszik, a nap nagy részében nyugodt. Ilyenkor már 1 kg.-) Hirtelen ennyi jut eszembe.-)
Szia..en a 23 hetbe leptem.....sokat mocorog a babam de meg nem tudjuk, hogy mi lessz.A pocimbol mar csak az nem latja, hogy terhes vagyok aki nem akarja:-) A "normal" eletemhez kepest most nehezebben mozgom, nehezebben veszem a levegot es gyorsabban faradok.A derekam par napja iszonyatosan faj..ugyszinten a medence csontjaim.A rugasok egyre erosebbek..naprol napra...nappal is sokat van ebren a baboca.Volt olyan rugasa amit figyeltem felemelt pulcsival...eloszor a hideg kirazott amikor hirtelen a jobb felebol a pocimnak atvonult valami a bal felere es kidomborodott valami a pocimon..:-)) Ezt ugy kell elkepzelni mint a rajzfilmekben a kisvakond amikor utazik a fold alatt:-)) A hideg kirazott de megszoktam:-) Kb ennyi:-)

Méhen kivüli terhességet már lehet érezni már a terhesség elején is 4-5 hetesen is? És mit az amit olyankor érezni görcs, vérzés?

Legjobb válasz: Nagyon sokáig nem lehet érezni. Ezért fontos uh-n megvizsgálni, hogy a méhben van-e a terhesség. 10-15. hétig még nagyon könnyen elõfordul, hogy semmit sem vesz észre belõle az anyuka, de igazából már volt arra is példa, hogy valaki kihordta a méhen kívüli magzatát és semmit sem vett belõle észre.

Nagyon sokáig nem lehet érezni. Ezért fontos uh-n megvizsgálni, hogy a méhben van-e a terhesség. 10-15. hétig még nagyon könnyen elõfordul, hogy semmit sem vesz észre belõle az anyuka, de igazából már volt arra is példa, hogy valaki kihordta a méhen kívüli magzatát és semmit sem vett belõle észre.
nekem volt méhenkívülim. A menzim megjött napra pontosan, de elég erõsek voltak a tünetek. Másfél héten keresztül nagyon erõs vérzésem volt erõs görcsökkel, majd 2 hétig erõs kávézacc szerû barna folyás, majd rá 1 hétre még mindig barnázás. ekkor már annyira kimerült voltam, a nagy hajtás (munka) és az állandó vérvesztés miatt, h elmentem dokihoz.Rögtön beküldött a korházba, de mivel péntek délután volt, doki egy sem, így a mûszerek hiányában hétfõre tolódott a kivizsgálás. Reggel fél 10 körül röntgen, uh, labor... majd a kép megszakadt- vittek a mûtõbe. Életmentõ nagy mûtéttel kivették a jobb petevezetékemet és kitakarították a hasüreget a rengeteg vértõl. 4, 5 óra volt a mûtét, de másnap már úgy járkáltam, mintha csak egy kis semmiség lett volna az egész. Ha odafigyel magára az ember, akkor az elsõ árulkodó jellel elmegy a dokihoz és nem esik abba a hibába mint én, h mindenkivel törõdtem, csak magammal nem.

6 hetes terhes vagyok. A 4-5 héten éreztem a hasamban szúrkálást, tompa fájdalmat, mostanában viszont nem érzem. Van okom aggódni? Mással is elõfordult már? Elsõ terhességem ezért nem tudom mit kell érezni és mit nem.

Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: szia! nekem ugy volt hogy 4-5 heten nem ereztem semmit majd most 6 heten erzem a azurkalast, de azt sem mindig.... szerintem ne aggodj!:) boldog babavarast!

szia! nekem ugy volt hogy 4-5 heten nem ereztem semmit majd most 6 heten erzem a azurkalast, de azt sem mindig.... szerintem ne aggodj!:) boldog babavarast!
szia! 4-5 hetesen szúrkál, görcsölgettem, elkezdtem szedni a magne b6-ot. most 9 hetes 3 napos vagyok, és nem fáj a hasam, nem szúr, semmi extra nincs. És a babánk jól van:) szerintem nincs okod aggódni:) bár én is szoktam parázni, nálunk is elsõ baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) azért mostmár megnyugodtam. Boldog babavárást nektek is!!! :D
Én 6 hetes vagyok de nem nagyon érzek semmit, néha mintha húzodna 2 naponta egyszer de ennyi.

Mit lehet érezni, ha a méhen kívüli terhesség még csak 5-6-7 hetes?

Mikor jönnek a tünetek és mik ezek?M?tét van minden esetben?Ilyenkor eltávolítják az egyik petevezetéket?

Legjobb válasz: Szia.Nekem van egy ismerösöm aki méhen kívûli terhes volt.Neki iszonyatos fájdalmai voltak,vérzett is... Szerintem te csak bebeszéled magadnak,emlékszem az elején én is ilyen kis szúrkálást,lüktetést éreztem,aztán lassan elmúlt:) Minden jót,boldog babavárást:) 33hetes kismama

Szia.Nekem van egy ismerösöm aki méhen kívûli terhes volt.Neki iszonyatos fájdalmai voltak, vérzett is... Szerintem te csak bebeszéled magadnak, emlékszem az elején én is ilyen kis szúrkálást, lüktetést éreztem, aztán lassan elmúlt:) Minden jót, boldog babavárást:) 33hetes kismama
nekem is ugyan ez volt! bal oldalon ágyazódott be, pont ebben a hétben!! felhívtam az orvosom, aki közölte, ez sajnos méhen kívüli terhesség. ha nagyon szenvedek menjek ügyeletre, de ha nem akkor sok szeretettel vár kedden. rohantunk az ügyeletre, ahol megnyugtattak! persze ahhoz a "kedves"dokihoz nem mentem soha többé vissza! ne aggódj, ha lehet feküdj minél többet és kíméld magad! szedj magneb6-ot is!! nem lesz semmi gond!! sok sikert és boldog babavárást! Üdv:29.hetes Kismama:)
Szia! Az, hogy csak 1 oldalon lüktet, nem jelent semmit. A méhen kívülit nem lehet megérezni, állítólag. A pozitív teszt elsõ örömei után mindenkiben felmerül, hogy jajj, csak méhen belüli legyen, jól beágyazódjon, ne legyen semmi baja, stb. Szerintem túl sokat ne parázz ezen a témán, hidd el, az egész terhesség alatt lesz még bõven min izgulni! Ne forgácsold szét az energiádat már most ilyen dolgon, aminek statisztikailag igen kicsi a valószínûsége! Boldog babavárást! :-) 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Kicsit megnyugodtam:) Igaz teljesen majd csak hétfõn fogok!Az Uh-n...
Szia!Ha nincs más tüneted, akkor nem valószínû a méhen kívüli terhesség. Nekem sajnos volt már, aminek az elsõ tünete a sötétbarna (alvadt) vérzés volt. Ennyi idõs terhesen, ha a petevezetékben lenne beágyazódva, már biztosan lennének más tünetei is, hiszen 6 hetesen a petezsák már 16 mm, a petevezeték pedig jóval szûkebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!