Találatok a következő kifejezésre: Mit érezni gyógyszer (2 db)

Mit érezni a gyógyszer abbahagyása utáni első ciklus közepén?

Most járhatok a ciklusom közepén a h?mér?zés szempontjából is, de napok óta rosszul vagyok. Bébi biztos, hogy nincs, mert más módon védekezünk, de folyton fáj a fejem, a hasam szúrkál vagy a hátam, gyenge vagyok, és feszült, hangulatváltozásaim vannak. Szerintetek a szervezetem egyfajta elvonási tünetet produkál, és ezek majd elmúlnak egy id? után? Veletek el?forult ilyen?

Legjobb válasz: Ugyanolyan volt,mint a gyógyszeres ciklusokban,csak elmaradt az éjszakai rosszullét,ha éppen nem aludtam át a mellékhatásos ciklust.Igaz az elsõ mensim 28 napra,percre pontosan akkor jött meg amikor neki kellene tabi mellett is.Így én a szerencsésebbek közé sorolhatom magam.Barátnõmnek,aki fél éve nem szed már tabit,még mindig össze vissza a ciklusa.Nagyon alkati kérdés.Valószínûleg a tabi hiányától vagy rosszul,a te szervezeted így reagál.Amire te gondolsz,hogy lehetsz-e babás,ha jól sejtem,akkor ezek a tünetek még nem jelentkeznek,majd csak a megtermékenyítés utáni hónap elején/közepén.

Ugyanolyan volt, mint a gyógyszeres ciklusokban, csak elmaradt az éjszakai rosszullét, ha éppen nem aludtam át a mellékhatásos ciklust.Igaz az elsõ mensim 28 napra, percre pontosan akkor jött meg amikor neki kellene tabi mellett is.Így én a szerencsésebbek közé sorolhatom magam.Barátnõmnek, aki fél éve nem szed már tabit, még mindig össze vissza a ciklusa.Nagyon alkati kérdés.Valószínûleg a tabi hiányától vagy rosszul, a te szervezeted így reagál.Amire te gondolsz, hogy lehetsz-e babás, ha jól sejtem, akkor ezek a tünetek még nem jelentkeznek, majd csak a megtermékenyítés utáni hónap elején/közepén.
Nekem rendesen vissza állt a ciklusom és nem volt problémám, de vártunk 6 hónapot a baba vállalásal hogy kiürüljön a szervezetem.
Én most hagytam abba 1 honapja és már 1 hete fel vagyok puffadva!

Frontint írtak fel nekem mert nagyon kiborultam vmi miatt. Milyen hatással lesz rám a gyógyszer, mit fogok érezni tőle? Még soha nem szedtem ilyet

Legjobb válasz: Én ugyan mindenkit lebeszélnék az ilyen gyógyszerekrõl, de sajnos van a stressznek olyan foka, aminél a teaszürcsölgetés és a zenehallgatás sz..t sem ér.

Én ugyan mindenkit lebeszélnék az ilyen gyógyszerekrõl, de sajnos van a stressznek olyan foka, aminél a teaszürcsölgetés és a zenehallgatás sz..t sem ér.
Egyéni, kire hogy hat. Átlagos esetben azt fogod érezni, hogy a feszültség oldódik és esetleg vidámabbnak fogod érezni magad, könnybben elalszol. Vigyázat, ez a hatás hasonló is lehet a droghoz, ezért könnyû rászokni!
Ha ajánlhatom akkor ne is próbáld ki csak betompulsz tõle. Nem értem miért a gyógyszer a megoldás a problémákra. Nagyon hamar rá lehet szokni és csak elbutulsz tõle. Inkább hallgass lágy zenét és szürcsölj el egy finom teát vagy sétálj egyet azzal jobban jársz és nem mérgezed magad 28/L szakápoló vagyok
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék rászokni de sajnos odáig fajult a dolog h egyáltalán nemtudok aludni sem az idegtõl fáj a gyomrom is és hányok a sok savtól ezért érdekel h vmit segít-e ez a gyógyszer
Segíthet, de mindenképp tartsd be az orvos által javasolt mennyiséget és csak rövid ideig szedd, ha nem akarsz függõ lenni.
A kérdező hozzászólása: hát nagyon nem szeretnék soha nem szedtem semmilyen gyógyszert
A kérdező hozzászólása: az az igazság h próbálkoztam mindennel de a gondolataim sajnos kínoznak és hiába próbálok megnyugodni mikor sikerül úgy megilyedek egy kis koppanástól is h begörcsölök
Rám a Frontin semmilyen hatással nem volt. A problémákat csak mi magunk tudjuk megoldani, vagy másként szemlélni.
én frontin párti vagyok. Tényleg ne szedd sokáig, én egy hónapig szedtem, nem szoktam rá. Azóta csak hébe hóba kapok be. A hatása nálam változó, van amikor jó kedvem lesz, van amikor belassulok. a negatív oldala az, hogymikor sokáig szedtem, elkezdtem nagyon nehezen gondolkozni. Lassan jutott eszembe minden. de pár nap után ez elmúlt, és ha csak ritkán veszed be elõ sem jön. Hozzáteszem nagyon jó természetes nyugtatók vannak. érdeklõdj a patikába!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!