Találatok a következő kifejezésre: Mit érezhetek megmozdul a (2 db)

Mit érezhetek amikor megmozdul a baba? Milyen amikor mocorog odabent?

Legjobb válasz: Kis buborék jön-megy... én legalábbis ilyesminek éreztem.

Kis buborék jön-megy... én legalábbis ilyesminek éreztem.
Mintha apró buborékok szállnának fel, nagyon finom mozgás. Ha elsõ baba, akkor jobban kell koncentrálnod nehogy összetéveszd a bélmozgással.
Én apró, finom pöckölés-szerû mozgást éreztem elõször, ami aztán hétrõl hétre erõsödött.
Én a 18.héten egy bugyikában tévéztem és olyan furcsa érzés fogott el lenéztem és rendesen látni lehetett az apró nagyon pici kidudorodásokat a hasamon.Sosem felejtem el repültem az anyukám karjaiba, hogy neki is megmutassam.

Mit érezhetek majd ha megmozdúl a babám? Most töltöttem a 18. hetemet. Mikorra várható az első jel?

Legjobb válasz: Már bármikor megmérezheted,de elsõ babás anyukáknál nem ritka,h a 20. hét után érzik csak meg. Én a 15. héten éreztem elõször.Akkor olyan volt mintha egy pillangó repkedett volna odabent.Aztán két hétig semmi.A 17. héten is éreztem egyszer vagy kétszer,aztán a 18-20. hétig sokszor éreztem,csak nem tudtam,h õ az,mert a pillangót vártam,közben már rendesen rúgdalt.A 21. héten tudtam megmutatni a férjemnek,h ilyen,amikor rúg és a 26. héten volt elõször szemmel látható a helyezkedés.

Már bármikor megmérezheted, de elsõ babás anyukáknál nem ritka, h a 20. hét után érzik csak meg. Én a 15. héten éreztem elõször.Akkor olyan volt mintha egy pillangó repkedett volna odabent.Aztán két hétig semmi.A 17. héten is éreztem egyszer vagy kétszer, aztán a 18-20. hétig sokszor éreztem, csak nem tudtam, h õ az, mert a pillangót vártam, közben már rendesen rúgdalt.A 21. héten tudtam megmutatni a férjemnek, h ilyen, amikor rúg és a 26. héten volt elõször szemmel látható a helyezkedés.
nekem szöszmötölésre hasonlított leginkább, mintha valami birizgálna
Nekem pedig olyan volt mintha egy cérnaszálat húztak volna végig a hasamon... 20. hét körül fogok jobban érzeni:)
Teljesen változó, hogy ki mikor érzi elõször, egyénfüggõ. Én pl. 16 hetesen éreztem elõször, de azóta semmi. Lassan belépünk a 18. hétbe. Elsõ babánál általában a 20. hét környékén szokták a kismamák biztosra érezni a kicsit. Lehet, hogy már most is érzed, csak figyelmen kívül hagyod a kis jeleket vagy összekevered bélmozgással, stb. Nekem olyan volt, mintha kis lufi pukkant volna a hasamba. Ne izgulj, fogod érezni!
szia.én is lufikat éreztem a hasamban 17 hetesen, már elötte is éreztem ugyanezt, de akkor még egyértelmûen nem mertem mondani, hogy érzem.most 20 hetes vagyok.kb 2 hete folyamatosan minden nap érzem.és bármily hihetetlen, tegnap még láttam is. egy jó nagyot pukkant a pocakom egy helyen.hamrosan benned is tudatosul, hogy érzed a mozgását.fantasztikus érzés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!