Találatok a következő kifejezésre: Mit érezhet ez (34 db)

Mit érezhet ez a lány? Lehet hogy enyhén skizofrén vagy mi? !

Van,hogy le se tudja rólam venni a szemét,bámul,flörtöl,kissé zavarba jön beszédnél..máskor meg teljesen csendes,alig néz rám,mintha nem is ismerne szinte.(például az ebédlőben(táborban) mindig mellém ült,de amikor mentünk valahova nem csatlakozott hozzám,tök egyedül ment,nem nézett se jobbra se balra.)Vajon akkor érdeklem vagy nem?Így nem merek kezdemènyezni:..S

Legjobb válasz: Lányoknál sose lehet tudni az ilyesmit.

Lányoknál sose lehet tudni az ilyesmit.
Mer' azt várta, hogy Te csatlakozz hozzá
Szerintem is arra vár, hogy Te lépj.
A kérdező hozzászólása: Pedig megkérdeztem, hogy tetszik-e neki valaki, és azt mondta, senki
csak azért mert nem merte azt mondani, hogy te tetszel neki és ezért mondta hogy senki :)

Mit érezhet ez a fiú vagy mire gondol?

Érzem,hogy néz valaki, várok, aztán már nem néz,aztán megint néz,és ekkor már a szemébe nézek. A szemei könnyesek,elkezd remegni,pár másodpercig néz,aztán lefelé néz és sóhajt. máskor is volt olyan,hogy a környezetemben szipogott...Nem tudtam ránézni,nem tudom hogyan kezeljem ezt,hogy könnyes lesz a szeme,ha a közelemben van?

Legjobb válasz: Általános 6. osztály?

Általános 6. osztály?
büdös vagy, mint a hagyma
Az a helyzet, hogy bármennyire is bunkók az elõttem írók, sajnos bele lehet fáradni azokba a kérdésekbe, amik azért születnek, mert az emberek egyszerûen félnek odamenni, megkérdezni a másikat. Légy bátor és kérdezd meg. Ha meg nem, akkor kaphatsz egy rakás választ, aminek valószínûleg semmi köze a valósághoz... Mint pl. "lehet, hogy szerelmes beléd, de úgy gondolja, hogy semmi esélye nálad és ezért elszomorodik" "emlékezteted valakire, akit szeretett" "azt játssza, hogy szomorú, hogy megsajnáld és odamenj megvígasztalni" "egyszerûen nem bírja a tekinteted, mert annyira tetszel neki, és így reagál rá" "allergiás rád" stb. stb. stb. Menj oda, és kérdezd meg. Vagy hallgasd az elméleteket...

Fiúk-lányok! Szerintetek mit érezhet ezek alapján? (lent)

Nemrég Angliában voltam a sulis csoporttal. ott lettem jóba egy nagyon kedves,okos,helyes fiúval. nagyon megkedveltem, tetszik. kint nagyon jóba lettünk, viccel?dtünk, megetettem, folyton egymásra mosolyogtunk.

Legjobb válasz: Velem is volt egy hasonló eset még régen gólya táborban, eléggé jól elvoltam a lánnyal viccelõdtünk minden. Aztán így jött a suli, évnyitón még köszönt meg beszélgettünk aztán másnap hozzám se szólt. 2-3 napig idegesített, hogy vajon mi lehet, de igazából nem is nagyon érdekelt utána. 18/F

Velem is volt egy hasonló eset még régen gólya táborban, eléggé jól elvoltam a lánnyal viccelõdtünk minden. Aztán így jött a suli, évnyitón még köszönt meg beszélgettünk aztán másnap hozzám se szólt. 2-3 napig idegesített, hogy vajon mi lehet, de igazából nem is nagyon érdekelt utána. 18/F
A kérdező hozzászólása: hát biztosan az sem volt túl kellemes... és õ most szerinted -fiú szemmel- mit gondolhat?
Bocsi a késõi válaszért. Szerintem õ csak úgy gondolta, hogy ez 1 jó kaland volt vagy a haverjai elõtt szégyelli, hogy ismer téged vagy esetleg vagy csak örült, hogy ismer 1 felsõbb évest(igaz nem tudom hányadikos vagy(tok) és most jól le vagy szarva, vagy csak fél hozzád szólni, igazából nem tudom :S, sok millió kis oka lehet az ilyen viselkedésnek és sajnos vannak ilyen emberek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. igazából ma is csak 5.óra után láttam és akkor köszöntem... sokan voltak. lehet hogy nem hallott, lehet hogy nem akart hallani. nemtudom. VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT!
szerintem a legjobb megoldás ha nem Te köszöngetsz neki. Könyörgöm Te lány vagy és idõsebb, lehetne ennyire udvarias. Alakítsd úgy, hogy tuti szembe menjetek egymással a folyosón (ne mondd h nem lehet ezerszer csináltam én is;) ) és akkor várd ki míg köszön. Nézz rá, pici mosoly bíztatásul, és ha köszön akkor érdemes gondolkodni rajta, ha nem akkor hagyd a francba és nehogy legközelebb ráköszönj. Nem a Te dolgod elõre köszöngetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Mostanában - ami óta visszajöttünk - nem is mosolyog, csak ritkán, nem nevet a poénokon, tehát valami baj van... VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT!!
Te mennyire kedveled? Ez kegyetlenül hangozhat, de szerintem nem érdekli õt Te:( Bocs. Ha megkérdezted, hogy tetszik-e neki valaki, akkor nem fogja azt mondani, hogy de az a MÁSIK lány ott... De persze egyáltalán nem biztos hogy hazudott :) Kicsit ijesztõek azok a nagybetûs várom a válaszokat írásaid, az emberek nem fognak jobban írni ettõl, inkább elmennek az oldalról, mert furának tartanak, pedig aki elolvassa telesen az már tudja, hogy nem vagy fura :) max egy kicsit csalódott
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Igazából egyre jobban tetszik. Amúgy csak azért írtam naggyal, hogy ha valaki nem olvassa el elõtte a válaszokat, akkor ezt még érti ;) Várom a további válaszokat! :)

Van egy fiú akivel nagyon jó barátok vagyunk, de én ennél többet szeretnék, de nem tudom hogy ő hogy van ezzel. Mit csináljak? Vajon ő mit érezhet? Mik azok a jelek amiből leszűrhetném hogy én is bejövök neki?

Minden nap beszélünk, egy suliba járunk, kijárkálunk együtt.3 évvel idősebb nagyon sokat nevetünk együtt, anyukámnak is bemutattam.

Legjobb válasz: pl onnan tudnád, hogy ezt elmondja, vagy rendes randira hív...

pl onnan tudnád, hogy ezt elmondja, vagy rendes randira hív...
A kérdező hozzászólása: de vhogy én úgy érzem h vami több van mint barátság de lehet h csak hülyül.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem h bevallaná valjam be neki én???és ha pofára esek ?akkor annyi lesz a barátságunknak én pedig azt nem szeretném.
vagy kockáztatsz és bevallod neki, vagy hallgatsz
A kérdező hozzászólása: nem tudom melyik lenne a jobb:(
mond meg neki, hogy bejön, mint pasi, nemcsak haver(barát). ha normális és visszautasít, ettõl még nem biztos hogy megszakad a barátságotok. Viszont ha nem kérdezed meg akkor tuti soha nem derül ki, pláne, ha alamuszi-nyuszi õ is ilyen téren. Próba cherry!!! 22/F
A kérdező hozzászólása: lehet hogy ez lesz.és ezt személyesen mondjam el vagy írjam le???
19:51-es Mindenféleképpen személyesen mond el ezt neki, így legalább látod a reakcióját ezzel kapcsolatban.(legalábbis ha én lennék a barátod helyében ennek örülnék a legjobban) Ha leírod neki, akkor nem tudod, hogy a meglepõdéstõl elõször sokkot kap, vagy megörül neki. OK?
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm hnap úgy is találkozunk és akkor megmondom neki.

Most ilyenkor mit érezhet? Hogyan kezeljem ezt az ügyet?

A párom tartja még a volt szerelmével a kapcsolatot bár csak msn-en.Tegnap viszont valahogy felmerült a múlt és leírta a sérelmeit, vagyis mivel én gyórsabban írok ezért én írtam a nevében, ? pedig diktált.Leírta h. h. a lánynak h. szerinte csak kihasználta és hogy ? mennyire szenvedett mert nagyon szerette... szóval amikor nem tudja az igazat h. miért is lett vége és ezt le akarta végre zárni és megtudni az igazat,de nekem nagyon rosszul esett,mert így újra felkavarták az érzések úgy éreztem a szavaiban,mintha újra megint beleszerett volna(pedig a lány átverte), bár mondogatja h. engem még nála is jobban szeret és már nem rdekli,mert ? álszent lány.De tudom h. annó tanult a hibáiból és nálam már nem követné el azokat, hogy ha talán vmi miatt szakítanánk nálam nem próbálkozna újra összejönni, meg nem lenne öngyilkos stb.(ez persze jó,de mégis úgy érzem így mintha én nem jelentenék annyit, mint az alány jelentett neki).Persze tudom hülyeség mert még irigylem is h. ? el tudja mondani annak a lánynak a dolgokat, bennem meg a mai napig kavarognak az érzések h. én is úgy megmondanám és kideríteném h. miért lett vége azzal a fiúval akit meg én szerettem,de én úgy gondolkozom h. tök felesleges,mert úgysem érdekel más még olyan sem akiben régen szerelmes voltam,mert a mostani páromat szeretem és nem érdekel más és a múlt sem érdekel h. mi miért volt.Annak persze örülök, h.a párom ?szinte és el?ttem csinálta ezt és nem titokban és így tudok mindent,csak félek, h. újra arra a lányra fog gondolni vágyni fog rá.

Legjobb válasz: Én jópár hónapja szakítottam a barátnõmmel többéves kapcsolat után. Most ugyan nincs barátnõm (pedig lassan jó lenne). Ennek ellenére még mindig sokat gondolok az elõzõ kapcsolat sérelmeire, rossz emlékeire, igaz, a lány egyáltalán nem bántott meg semmivel, én voltam olyan hülye, hogy kitartottam mellette nyilvánvaló különbségeink ellenére. Ezeket alkalmanként el is szoktam mondani másoknak, lányoknak is, és egyáltalán nem azért, mert újra a régit szeretném, hanem mert bizonyos élményeket tanulságosnak, komikusnak vagy elrettentõ példa értékûnek tartok. Ha lenne barátnõm, valószínûleg neki is elmondanám a legdurvábbakat, amiket tényleg nehéz magamban tartanom, persze ha kérné, hogy ne emlegessem, akkor megpróbálnám nem tenni. És tényleg, soha többet nem jönnék össze a régivel, de egyszerûen bennem vannak még élmények, amik emlékeztetnek. Pl. olyan érzések, amiket elnyomtam azért, hogy jobban tudjak alkalmazkodni, de természetesen akkor jónak tartott, kellemes érzések is, amik ma hiányoznak és nem tudok rájuk a lánytól függetlenül gondolni. Ezeket azért írtam le, hogy lásd, egy fiúnak sem könnyû egy komoly kapcsolatot "elfelejteni", sõt, akár nehezebb is lehet. Az utána felbukkanó emlékek azonban nem mindig azt jelentik, hogy még szereti az elõzõt, hanem hogy még élnek benne az emlékek, amiktõl részben az ember úgy szabadul, hogy kimondja õket. Igen, ez az új párnak bosszantó, de akkor is létezõ jelenség. Az elõzõ lány azért jelent "többet" neki, mert rajta tanult meg sok dolgot, ami nálad kamatoztathat. A tanulással járó élményeket viszont sokáig emlegeti, mert megrázkódtatással járnak. Pl. szerintem mindenki jobban emlékszik és jobban megemlegeti, hogy tanult meg dolgokat (pl. vezetni), mint ahogy azt azután használja. Mégsem az a fontos, hogyan tanulta meg, hanem az, hogy tudja és használja. 24F

Én jópár hónapja szakítottam a barátnõmmel többéves kapcsolat után. Most ugyan nincs barátnõm (pedig lassan jó lenne). Ennek ellenére még mindig sokat gondolok az elõzõ kapcsolat sérelmeire, rossz emlékeire, igaz, a lány egyáltalán nem bántott meg semmivel, én voltam olyan hülye, hogy kitartottam mellette nyilvánvaló különbségeink ellenére. Ezeket alkalmanként el is szoktam mondani másoknak, lányoknak is, és egyáltalán nem azért, mert újra a régit szeretném, hanem mert bizonyos élményeket tanulságosnak, komikusnak vagy elrettentõ példa értékûnek tartok. Ha lenne barátnõm, valószínûleg neki is elmondanám a legdurvábbakat, amiket tényleg nehéz magamban tartanom, persze ha kérné, hogy ne emlegessem, akkor megpróbálnám nem tenni. És tényleg, soha többet nem jönnék össze a régivel, de egyszerûen bennem vannak még élmények, amik emlékeztetnek. Pl. olyan érzések, amiket elnyomtam azért, hogy jobban tudjak alkalmazkodni, de természetesen akkor jónak tartott, kellemes érzések is, amik ma hiányoznak és nem tudok rájuk a lánytól függetlenül gondolni. Ezeket azért írtam le, hogy lásd, egy fiúnak sem könnyû egy komoly kapcsolatot "elfelejteni", sõt, akár nehezebb is lehet. Az utána felbukkanó emlékek azonban nem mindig azt jelentik, hogy még szereti az elõzõt, hanem hogy még élnek benne az emlékek, amiktõl részben az ember úgy szabadul, hogy kimondja õket. Igen, ez az új párnak bosszantó, de akkor is létezõ jelenség. Az elõzõ lány azért jelent "többet" neki, mert rajta tanult meg sok dolgot, ami nálad kamatoztathat. A tanulással járó élményeket viszont sokáig emlegeti, mert megrázkódtatással járnak. Pl. szerintem mindenki jobban emlékszik és jobban megemlegeti, hogy tanult meg dolgokat (pl. vezetni), mint ahogy azt azután használja. Mégsem az a fontos, hogyan tanulta meg, hanem az, hogy tudja és használja. 24F
A kérdező hozzászólása: köszi Amúgy én megértem a barátomat, mert nekem is jó lenne néha kimondani a régi sérelmeket, de én képtelen vagyok rá sé feleslegesnek is tartom, mert nem fogom most felhívni a régi barátaimat, h.na most figyelj... A barátom meg sajnos nem hallgat meg mindig, ritkán beszélhetek vele ilyen bensõséges dolgokról, pedig jó lenne kibeszélni magamból, de én nem merem és nem is igazán tudnám kinek.

Két szexpartner között milyen a viszony általában? Ez több annál? Mit érezhet a fiú?

Van egy fiú, nincs barátn?je, nekem sincs barátom.

Legjobb válasz: Hát klasszikus esetben a szexpartnerek nem szoktak kézenfogva andalogni a városban. Lehet, hogy ezt vele kellene tisztáznod. Vagy egyszerûen csak élvezd az együtt töltött idõt. Minek analizálni, hogy most akkor járunk, vagy sem?

Hát klasszikus esetben a szexpartnerek nem szoktak kézenfogva andalogni a városban. Lehet, hogy ezt vele kellene tisztáznod. Vagy egyszerûen csak élvezd az együtt töltött idõt. Minek analizálni, hogy most akkor járunk, vagy sem?
Nekem is volt egy éjszakásom, amibõl járás lett, szerintem ez is valami olyan. Nincs ezzel semmi baj, legalábbis szerintem. Én úgy voltam vele, hogy találkoztam egy nagyon aranyos lánnyal, aki elsöprõ az ágyban... hát hülye lettem volna nem összejönni vele, nem igaz? :) Szerintem hagyd alakulni a dolgokat, nyugodtan reménykedj, de ne éld bele magad még! A jelenlegi helyzetben BÕVEN megvan az ok, hogy sokat legyetek együtt, akár nem csak otthon (sõt, ne csak otthon).
nekem is van ilyen :) nem csak szex volt, hanem simogatás, csók, akár utcán is.. mégse jöttünk össze a korkülönbség (meg egyebek) miatt. de én inkább "erotikus barátnak" nevezem, igazai bizalmasom, és szeretõm olvasd el Kundera: A lét elviselhetetlen könnyûsége c. könyvét, jókat ír ebben errõl
Ha egyikõtöknek sincs párja akkor sztem még kialakulhat valami, de ne nagyon éld bele magad, mert még pofáraesés lehet a vége.Nekem volt már szexpartnerem, és csatlakozom az elõttem szólóhoz.Nem csak szex volt hanem a bizalmasai voltunk egymásnak, olyasmit is elmondtunk egymásnak amit a legjobb barátainknak sem.Ez normális, viszont nem lett belõle több, mert nem voltunk szerelmesek egymásba.Tudni kell megkülönböztetni az érzéseidet, a szerelem másmilyen.Én is éreztem valamit a srác iránt, de nem szerelmet inkább egyfajta ragaszkodást ami attól lehetett hogy nagyon jól megértettük egymást.Közben szerelmes lettem egy másik férfiba és akkor ez a fajta kapcsolat átalakult.Ugyanúgy beszélgettünk, csak ritkábban és szex nélkül.

Ha nem él a kisbaba, annak vannak -e valami jelei? Mit érezhet az anyuka? Ha válaszoltok rá akkor arra is kivi vagyok hogy hány hetesen történt ez a szörnyüség!

Bocsi a kérdésért de tudni szeretném.

Legjobb válasz: Szia! Velem sajnos 2x is megtörtént. 2 és fél éve és aztán másfél éve is. Nem éreztem semmit, de nem is nagyon volt tünetem, csak a mellem feszült egy picit, a doki vette észre az elsõnél, a másodiknál pedig elindult már a kilökõdés. A mostani terhességemnél volt hányingerem, bár csak 1x hánytam, de az is megvolt, ja és a vetéléseknél szex után egy picit véreztem. Most ez sincs. Nem derült ki, hogy mi volt a baj. Nekem kb 7 hetesen történt mindkettõ. Remélem tudtam segíteni! Szia, Ancsa egy 20+3napos kislányos kismama

Szia! Velem sajnos 2x is megtörtént. 2 és fél éve és aztán másfél éve is. Nem éreztem semmit, de nem is nagyon volt tünetem, csak a mellem feszült egy picit, a doki vette észre az elsõnél, a másodiknál pedig elindult már a kilökõdés. A mostani terhességemnél volt hányingerem, bár csak 1x hánytam, de az is megvolt, ja és a vetéléseknél szex után egy picit véreztem. Most ez sincs. Nem derült ki, hogy mi volt a baj. Nekem kb 7 hetesen történt mindkettõ. Remélem tudtam segíteni! Szia, Ancsa egy 20+3napos kislányos kismama
Nekem 7 hetesen történt. Reggel arra ébredtem hogy picit vérzek, megszûnt a mellfeszülés elmúlt a hányinger is, szóval minden tünet elmúlt. Már nem volt szívhang:(
Nekem semmi tünetem nem volt... Egy keddi napon csináltam a tesztet, pénteken uh-on nem látott a doki szívhangot. Mire megcsináltam a tesztet, már 9 hetes voltam (áltb. 45 napra jött meg a mensim), amikor elvették tõlem, 10. A melleim fájtak nagyon, de mûtét után is még 2 hétig. Addig dolgoztak a hormonjaim... :-(

Mi ez? Mit jelent? Mit érezhet irántam, ha érez egyáltalán vmi?

Van egy évfolyam társam, aki folyton nézett, de mindig, annyira mélyen a szemembe nézett, eszméletlen, aztán megismerkedtünk, vagyis nemigazáán, de voltunk 1társaságba, és még mindi gnééz, de már nemannyira, az otársaim, kevertek, és hülyeségeket mondtak neki, h én járn akarok vele, meg iylenek, meg megkérdezték, h tetszem-e neki, és ? aztmondta (elvileg) h igen, de nemtudom h elhidjem-e, mer nemértem ???t, nekem nagyon tetszik, de nemtudom h mivan, szeretném, ha lenne vmi, de (elvileg):D ?? azt is mondta h most nemakar kapcsolatot, ez sztem oyan lerázos szöveg, de nemtudom h milegyen, h mit tegyek, vagy h mit gondoljak, mer ha nemtetszem neki, akk mért néz mindig, meg érzem, mikor egytársaságba vagyunk, h van valami, de mégsincs semmi, ez a fiu, nembezsél csak néz....Megtudtam róla, h ? is iylen korszakát éli, h mindent lányra egy kicsit rámászik, és a legjobb bn?met, is "megtapizta" de engem soha, velem kedvesebb, és csak néééz...de mindgi nééz, és azt mondták, és énis ezt gondolom, h az iylen fiuk, akik minden lánnyal ilyen rámen?sek, azokkal akik télelg tetszenek neki, attol félnek, és ?et nem tapizzák, hát engem ? nemtapiz...csak néééz...ajj nekem kell ? nagyon tetszik, de nemértem h mivan,...nemmerek semmit sem csinálni, de ? sem tesz semmi...lehet h nemistetszem neki?? DE akor mér csinálja ezeket?? áááá

Legjobb válasz: Hat talan nm lerazos duma vlt hanem tenyleg nm akar kapcsolatot annak ellener h talan tetszel neki...kozbe a legvaganyabb csavoknak vannak a legtisztabb erzelmeik es lehet h o meg nincs tul egy volt kapcsolatan

Hat talan nm lerazos duma vlt hanem tenyleg nm akar kapcsolatot annak ellener h talan tetszel neki...kozbe a legvaganyabb csavoknak vannak a legtisztabb erzelmeik es lehet h o meg nincs tul egy volt kapcsolatan
Szerintem meg próbálj meg vele kapcsoltatot teremeteni pl: vedd fel msnre v hívd fére a suliban és kérdezddd meg tõle h nincs-e kedve beszélegtni és ak majd kialakul közettek vmi ha meg nem ak hagyd a fa*zba ak nem éri meg h vele foglalkozz
A kérdező hozzászólása: Kösznöm, én elszeretném hivni vhova, de nemmerem:S Nagyon beszari vok..:D:S De õ is, és azért sem kezdeményezek, mert õ a fiu, neki kéne...mert azt érzem, h van vmi...de akkor mért nem csinál semmit?:S:D

Milyen következményei lehetnek, annak ha egy kis csomó van a hónaljamban? (menstruáció elõtt jobban érezhetõ, amúgy meg van hogy alig) Mi lehet ez? és mik a következményei?

orvos szerint zsírcsomó, meg is nézte ultrahanggal de azt mondta õ nem lát semmit. én nem tudom van hogy elég érzékeny:/ és néha kicsit mintha zsibbadna a bal karom (bal hónaljamban van)

Legjobb válasz: bízhatok a dokiban vagy menjek el másikhoz?

A kérdező hozzászólása: bízhatok a dokiban vagy menjek el másikhoz?
Hát ha UH-val is megnézte... ekkorát csak nem hibázik! Nõgyógyász, vagy háziorvos volt?
Ultrahanggal vizsgálják a mellet a mammográfiás vizsgálat elõtt, szóval ha lenne ott valami gyanús képlet akkor azt látta volna az orvos. Ha menstruáció elõtt jobban érezhetõ, akkor valami hormon-mirigy lehet. Nekem is az egyik hónaljamnál, van ilyen domborulat szerû, ultrahanggal vizsgálták, és ugyanezt mondta a doki, h nincs ott semmi.(már évek óta ilyen) (Egyébként a mellrák "sajnos" nem fáj!)
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint ez nem egy veszélyes valami ugye?:) megnyugodhatok?:)
Szerintem megnyugodhatsz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ezt irta nekem az exem. Mit gondoltok? Mit érezhet irántam?

azt hittem, hogy ezt kell tennem. ellöktelek, közömbössé váltam, hogy könnyítsek a szívemen, de most, hogy elmentél, már nem tudom, hogy jól tettem-e. egyáltalán nem vagyok biztos az irántad táplált érzéseimben. azt érzem, hogy ragaszkodom hozzád, szükségem van rád. ezt az bizonyítja, hogy ebben a pillanatban is hiányzol. de ugyanakkor úgy érzem, mint szerelmes pár, nem mûködnénk. ha arra gondolok, hogy mi lenne, ha nem látnálak többé, egy hatalmas ûr lenne az életemben. fontos vagy, nem akarlak elveszíteni, sõt bizonyos értelemben meg akarlak tartani, változatlanul a szívemben. fogalmazhatnánk úgy, mint barátot, de ez a szó, túl gyenge lenne.

Legjobb válasz: azt szerintem még õ se tudja

azt szerintem még õ se tudja
Egyértelmûen nem szerelmes beléd, csak egyszerûen hiányzol neki. Ez betudható annak, hogy valójában nem is te hiányzol neki, csak az, hogy legyen valakije. Majd nemsokára talál valakit, és nem fog neked ilyeneket írogatni.
Utolsó válaszolóval teljesen egyetértek. :)
ez már nem szerelem hanem csak ragaszkodás. az teljesen normális. de ragaszkodni lehet olyanhoz is akivel maga a kapcsolat szörnyû. találkozgassatok, beszélgessetek. nem is törvényszerû, hogy fájdalom nélkül elengedsz egy embert, akivel elõtte minden érzelmet megosztottatok. nekem egy volt barátommal kicsit hasonló volt a helyzet. szakítottunk, de egy hét után rájöttünk hogy hiányzunk egymásnak de mégsem akarunk együtt lenni. eljárogattunk kajálni, meg kávézni néha együtt. ezek a találkozások nem tartottak tovább 1, másfél óránál és pont jó volt. persze mindegyik végén jól összevesztünk, de aztán újra találkoztunk. késõbb már egyre ritkábban, aztán már az új, kialakuló kapcsolatainkról beszéltünk egymásnak. azóta csak kedvesen köszönünk ha összefutunk és ennyi. csak sajnos ritka az ilyen, és a legtöbb kapcsolat csúnyábban végzõdik, de a te volt párod értelmesnek tûnik, legalábbis érzelmi intelligenciában, úgyhogy vele szerintem érdemes mindent megbeszélni amit éreztek, és nem éreztek.
nem te hiányzol neki hanem a szeretet, törõdés, figyelem amit tõled kapott. ez az az ûr amirõl beszél. rajtad kívül más nem látta el õt ilyesfajta pozitív dolgokkal, de emellett elláttad õt valszeg jó sok taplósággal és szemétkedéssel is. ezért konkrétan rád, a személyedre már nem tart igényt csak szeretethiányos. majd megkapja valaki mástól és minden oké lesz
Röviden: Maradj tartaléknak.
na de mi van, ha talál mást és még mindig ír ilyeneket?
Ha talál mást és a párja háta mögött ilyeneket ír az exének, akkor meg egy sz...r alak.
Ha nagyon szereted, próbáld meg vele, hátha összejön. Ha viszont már (nagyjából) túl tetted rajta magad, ne tépd fel a sebeket, ne menj bele ebbe a kapcsolatba, mert újra rosszul jöhetsz ki belõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!