Találatok a következő kifejezésre: Mit érez lány (132 db)

Mit erez a fiu amikor a lany elelvez es forditva?

Legjobb válasz: -Ha a fiú megy el a lányba: a lány (kellemes) lüktetést érez ami a fiú péniszébõl jön és persze jön az a bizonyos fehér dolog.. :D -Ha a lány megy el: a fiú kis "szorítást" érez ott lenn mert a lány hüvely izmai összehúzódnak orgazmus közben. jaa és még folyik remélem segítettem megválaszolni a kérdésedet :D

-Ha a fiú megy el a lányba: a lány (kellemes) lüktetést érez ami a fiú péniszébõl jön és persze jön az a bizonyos fehér dolog.. :D -Ha a lány megy el: a fiú kis "szorítást" érez ott lenn mert a lány hüvely izmai összehúzódnak orgazmus közben. jaa és még folyik remélem segítettem megválaszolni a kérdésedet :D
Örömöt és büszkeséget:) 23/F
a gazdasági válság minden problémáját átérzik, olyan intenzívem, h ettõl felmegy a forint árfolyama.

Szerelmes vagyok egy lányba és szerintem ő is többet érez irántam mint barátság. De az a probléma h bevallottam neki az érzéseimet és erre azt mondta, h nem tudja mit érez. De nem szeretné elrontani a barátságunka. Ti mit tenétek? Mit gondoltok róla?

+ azt mondta jobb lányt érdemlek.

Legjobb válasz: Tipikus sablonszöveggel jött a lány. Ettõl gázabb formája nincs a visszautasításnak. Mondd meg annak a lánynak, hogy egyenesen beszéljen veled, mert neked õ kell(és nem érdekel a többi "jobb lány", és a kapcsolattól a barátság is csak jobbá válik. Szerintem jobb a szerelem, mint a barátság, feltéve, ha viszonzott.) Ha még így sem lép feléd, akkor hagyd. Majd talán felébred késõbb, és rájön, hogy nem kellett volna ennyiben hagynia a dolgot. 17/L

Tipikus sablonszöveggel jött a lány. Ettõl gázabb formája nincs a visszautasításnak. Mondd meg annak a lánynak, hogy egyenesen beszéljen veled, mert neked õ kell(és nem érdekel a többi "jobb lány", és a kapcsolattól a barátság is csak jobbá válik. Szerintem jobb a szerelem, mint a barátság, feltéve, ha viszonzott.) Ha még így sem lép feléd, akkor hagyd. Majd talán felébred késõbb, és rájön, hogy nem kellett volna ennyiben hagynia a dolgot. 17/L
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a "te jobbat érdemelsz" duma tipikus lerázás. Még ha tényleg így is lenne, ha valaki szerelmes, akkor ezt nem így látja.
Ez már friendzone.
döntsd el, hogy melyikõjük kell neked, szerintem a szülinapossal jobban jársz, mert az nem hezitált :P de ez a te döntésed, ez csak egy vélemény ;)
A kérdező hozzászólása: Sehogy, sajnos. Érzem , h még mindig közeledik, de márt nem tudom mit tegyek. Azóta voltam egy születésnapi bulin és a születésnapossal voltam egész éjjel, smároltunk is és nagyon jól éreztem magam vele. Azóta írunk, beszélünk de még nem érzem azt amit az elõzõnél éreztem. Még vele is beszélgetek azért.
6-os vagyok na mi volt?:) a csóktól amúgy nem kell fosni :D nekem szar volt, senkinek se tökéletes az elsõ, de szerintem nem az a lényeg hogy milyen a csók, hanem hogy csókolózol azzal a bizonyos lánnyal és ez rohadt jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: Most nemsokára fogok vele beszélni, õ is szeretne a kapcsolatunkról. Majd leírom , h mi volt. Smárolni még nem smároltam senkivel, ezért nagyon félek , h ha megcsókolnám és szar lennék akkor még annyira se érdekelném mint még elõtte.
16F ugyanilyen helyzetben vagyok, szó szerint ugyanezeket ezeket mondta amikor elõször elmondtam neki hogy szeretem, akkor járt valakivel, és szakítófélben voltak, akkor azt mondta, hogy "erõsen latolgat". azt mondta hogy nem akar velem járni mert túl fontos vagyok neki hogy elvesszen. mondtam neki hogy barátok nehezen maradnánk mert sokszor van olyan alkalom amikor le akarom smárolni(pl átölel, fogom a kezét stb.), de mivel barátja van ezért nem tettem.aztán szakítottak, és pár nappal utána elhívott magához filmezni, és mondta hogy anyja este jön haza, ebbõl én azt vágtam le hogy akar tõlem valamit. próbáltam átkarolni/hozzábújni de egy kis idõ után mindig odébbfeküdt. aztán mielõtt mentem haza kibökte hogy már jár valakivel, egy másik pasija van. aztán lekísért, leültem motoromra, õ meg mellém, beszélgettünk errõl hogy mi legyen a barátságunkkal ilyesmik, aztán átkarolt, én is õt. aztán úgy voltam vele hogy több mint fél éve szerelmes vagyok belé, meg akarom csókolni már jó ideje, más alkalmam úgysem lesz, barátja meg egy köcsög ezért leszarom, szóval ja, lesmároltam.és visszacsókolt :) ezután megkérdeztem hogy mit gondol rólam és azt mondta hogy adjak neki idõt, gondolkoznia kell. pár nap múlva rákerdeztem, hogy akkor hogy döntött és azt mondta hogy a pasijával akar maradni, és a legfõbb érv az volt, hogy én igaz hogy rendesebb vagyok mint a pasija de vele nagyon jó a szex. én még szûz vagyok szóval nem tudom és õ sem tudhatja milyen vagyok az ágyban, na mindegy. rájöttem hogy kicsit ribanc a csaj, hát ez van, tovább kell lépnem, viszont barátok már tuti nem leszünk. szerintem nyomulj rá, mostmár vesztenivalód nincs, mert barátok nem maradhattok ezután, legyél határozott és magabiztos, csókold meg mindenképp, ha kell többször is, és ne foss, hogy nem tudsz csókolózni, nekem is vele volt az elsõ csókom, fogalmam sem volt hogy hogyan kell csinálni, de jött magától :D és amúgy nagyon jó érzés :) remélem segítettem, majd ha akarod írd le üzenetbe, hogy mi történt, szívesen olvasom :D
Én is jártam így nem is egyszer. Borzasztó érzés. Pedig minden jel arra mutatott, hogy õ is szeretné. A helyzet: neked már nem jó barátként vele. Láthatóan õ nem akar a barátnõd lenni, ha belemenne, ímmel-ámmal tenné, és az nem lenne jó egyikõtöknek sem. Ami neked az egyetlen választás, ami nem fog sokáig fájni, az az, hogy esetleg még egyszer megpróbálod, aztán ha nem jön össze, hagyod a barátsággal együtt az egész lányt a fenébe. Esetleg pár hónap után közeledhetsz hozzá megint, ha még mindig jónak látod a lányt, de akkor már direkt azzal a céllal közeledj felé, hogy a barátnõd legyen, esélye se legyen félreértelmezni a szándékodat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, még átgondolom és majd lépek még egy utolsó utánit. Viszont barátság meg nem lehet mer ugye el kellene felejtenem meg miegymás és akkor nem is beszélhetnénk ami a barátság lételeme.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is a születésnapos lesz a befutó. :) Õ szeret, de én még nem érzem azt amit kellene, de majd idõvel :) A másikra meg nem várhatok örökké. Ha nem tud dönteni én nem fogom várni.

Többet érez, mint barátság, de kevesebbet, mint szerelem, akkor mégis mit érez a lány?

Legjobb válasz: Maga se tudja... Olyan buta, zavarodott, döntésképtelen mint úgy a lányok többsége.

Maga se tudja... Olyan buta, zavarodott, döntésképtelen mint úgy a lányok többsége.
Ceki..te vagy az?
szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy már évek óta így érez, és hogy van ilyen. Vonzódik hozzám, hiányzom neki, de nem tudná velem elképzelni az életét, nem szerelmes, ezért inkább elfojtja ezeket az érzéseket. Én meg halálosan szerelmes vagyok és nem tudom, hogy ez most jobb, mint a semmi, vagy inkább legyen semmi...
ajaj. na az ilyenek elõl kell menekülni. ez sose fog veled járni, de azér legyél a baráttya meg hiányzol neki. fiatal nõknél gyakran elõforduló kapcsolati forma. megoldás: mondd meg neki hogy vagy duktok, vagy menjen a vérbe és ne szívja a véred.
"most jobb, mint a semmi, vagy inkább legyen semmi..." Hát legyen önérzeted és ne kússz utána. Talán elõfordulhat, hogy amint hátat fordítasz neki, azzal felpiszkálod az önérzetét ("mi az, hogy ez a fiú, aki eddig imádott, többé nem akar engem? ENGEM!" és akkor õ fog majd teperni utánad, de az 100% hogy ha továbbra is a lábnyomait fogod csókolgatni, akkor sosem vesz majd komolyan. Legyél férfi a szemében, az az egyetlen esélyed, hívd fel most és közöld vele, hogy ennyi volt, neked normális nõ kell, aki tudja mit akar.
Nekem ilyet egyszer egy srác mondott és mi nem jöttünk össze, de nem is beszélünk azóta. Azt hiszem jobban jártam.
A kérdező hozzászólása: Hosszú a történet, volt már hogy évekig nem beszéltünk. Õ akkor tiszteletben tartotta, hogy nekem nem megy a barátság. Majd újra elkezdtem vele beszélni, hátha úgy végre elfelejtem. De most meg itt tartunk. Igazából pont ez az, hogy tudja mit akar. Semmit, csak barátságot, de én nem hiszem el, hogy van ilyen érzés, hogy fontos vagyok neki mint az állat, bármi történik mellettem áll (ezt már sokszor bizonyította), ha nem vagyok vele sokszor hiányzom neki (jó, nem nyaggat vele, én szedem ki belõle), régen még le is feküdtünk egymással, de velem lenni nem akar, mert nem szerelmes.
Semmit.
ha mondta hogy barátilag, akkor azt úgy is gondolja semmit, ez van
Az, hogy barátként szeret maximum azt jelenti, hogy barátként szeret. Ne képzelj bele többet, mert egyrészt te fogsz csalódni benne, mint lehetséges partnerben, másrészt õ fog benned csalódni, mint barátban.
A kérdező hozzászólása: Ha megkérdezném hogy járna-e velem akkor nagyon leégnék??? (köszi a gyors válaszokat)
A kérdező hozzászólása: És még az hogy én vagyok a legjobb fiú barátja!Mindig kéri azt hogy pusziljam meg ezért nem tudom hogy érez-e többet mint barátság :(

Tetszik egy lány, de nem tudom mit érez. Mit tegyek?

Nagyon sokáig én kezdeményeztem, de egy ponton rájöttem, hogy ? azon kív?l, hogy szépen néz alig tesz valamit a kapcsolatunkért. Megpróbáltam belemenni apróbb flörtökbe, de sosem tudatta velem, hogy valamit érezne irántam (ellentétben velem). Most már teljesen elegem lett a helyzetb?l.

Legjobb válasz: Kerek- perec kérdezd meg, hogy mit érez irántad. Egybõl le tudod majd olvasni az arcáról. :)

Kerek- perec kérdezd meg, hogy mit érez irántad. Egybõl le tudod majd olvasni az arcáról. :)
Pont ugyanígy voltam egy fiúval, aztán kerek-perec megkérdeztem hogy akkor most mivan...és hát a választ amit kaptam hát nagyon örültem neki :D
A kérdező hozzászólása: igen, lehet ez lenne a legjobb megoldás. köszi:)

Mikor tág egy punci? Mit érez ilyenkor a fiu és mit a lány?

Akkor mar tàg, ha nem erzi, hogy szetszakad ott lent a penisztol vagy akkor normális és csak erzi, hogy benne van es kellemes

Legjobb válasz: édes fiam ha tág a pi.a akkor te se és a csaj se érez semmit!!!!!

édes fiam ha tág a pi.a akkor te se és a csaj se érez semmit!!!!!
A kérdező hozzászólása: Tehát csak akkor beszelunk tàg puncirol, ha nem erez az egyik fel se semmit?
Teszteld hogy hány ujjad fér bele. 2 az szûk, 3 átlag, 4 az már nagy. Ha az öklöd belemegy akkor ideje karriert választani.
A kérdező hozzászólása: Egymas mellett kettõ ha egymasra rakom, marmint egymás fölött van a kettõ -kettõ ujj akkor ugy befer a négy de egymas mellett kizarolag 2de nekem nagyon pici ujjaim vannak. Szex után viszont siman bemegy a 3
Egyszeruen hulye vagy, miert olyan fontos ez? Ha mindketten elvezitek a szexet akkor nem mindegy, hogy mennyire szuk?
jót érez
nagyon nagyon jó érzés!!!
Mert csak. Azt egy lánytól kéne megkérdezned, nemde?
En szeretem!:) hozzad a nyelvevel es erzem h meleg es tiszta nyal es punci valadek minden ahww ezt nwm igazan lehwt elmondani..:D nyalazd be az ujjad es gyengeden simogasd magad, picit hasonlit:)
Azért mert szeretem, és jó látni ahogy élvezi! Ezenkívül imádom az ízét. :)
Gyere és én szívesen éreztetem Veled!:) A csajok imádják a nyalást és én is!:)

Mit érez a fiú amikor a lány elveszíti a szüzességét?

Legjobb válasz: jót érez http://m.blog.hu/ma/magyarmemek/image/not.bad.jpg

Pörköltszagot
azt hogy éppen dugja a csajt
örömöt és bódottágot
ennyi retardált kéredezõt egy nap...
Megkönnyebbülést
A múltkor pl DmC-ztem és hirtelen megborzongtam. Akkor biztos ez lehetett az, egy lány a közelben elveszítette a szüzességét.
semmit , mit érezne ugyan?
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kértem
Mekkora hülyék vagytok!! :DDD

Mit érez egy pasi, amikor megöleli az a lány, aki iránt többet is érez, mint szexuális vágy?

Kort légyszi írjatok.

Legjobb válasz: Azt, hogy pici, meleg, szuszog - és imádom.:)

Azt, hogy pici, meleg, szuszog - és imádom.:)
biztonságot és megértést
Egyértelmûen függõséget és szenvedélyt.. ami a legjobb dolog a világban! 21F
Hát én speciel, a legeslegboldogabb lennék, persze ha tudnám, hogy nem barátként ölel meg.
Merevedest... es meg valamit!
red bull: szárnyakat ad! 22 F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!