Találatok a következő kifejezésre: Mit érez ember, amikor (9 db)

Mit érez keményedéskor az ember, mi az, ami már nem normális érzés, ami már bajt jelent, mire kell figyelni olyankor?

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és nagyon sokszor megkeménykedik a hasam,azt mondta az orvosom ez normális. Szerintem amíg nem jár fájdalommal,görcsel,esetleg vérzéssel,addig nem kell aggódnod. Amúgy én olvastam errõl és ez attól van ahogy a méh nõ és feszül,a szalagok nyúlnak stb... Szóval ne aggódj! Gratulálok a babához!

Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és nagyon sokszor megkeménykedik a hasam, azt mondta az orvosom ez normális. Szerintem amíg nem jár fájdalommal, görcsel, esetleg vérzéssel, addig nem kell aggódnod. Amúgy én olvastam errõl és ez attól van ahogy a méh nõ és feszül, a szalagok nyúlnak stb... Szóval ne aggódj! Gratulálok a babához!

Mit érez az ember, amikor szerelmes?

Ez hogyan szokott látszani az embereken vagy szokott-e?

Legjobb válasz: Nõk olyankor elsóznak minden ételt. A férfiaknak meg sokszor leszáll a vér a fejükbõl, Ergo elszédülnek.

Nõk olyankor elsóznak minden ételt. A férfiaknak meg sokszor leszáll a vér a fejükbõl, Ergo elszédülnek.
Ez engem is érdekel. És ilyenkor mit érez az ember? vagy mit kellene?
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Ez vicces. :) De valahogy így van.
Én onnan tudtam, hogy szerelmes a pasim, hogy minden fél órában felhívott, és ezerszer elmondta, hogy mennyivel vagyok jobb mint az elõzõ kapcsolatai, ja és folyton bújik, mint egy kiscica. Én spec tényleg elsózok mindent, és azon vagyok, hogy olyan légkört teremtsek itthon, amibe öröm hazajönni. Az érzés pedig az, hogy belehalsz ha nem vagy vele, és borzalmasan hiányzik.
Minden percben Rá gondolsz, egy pillanatot sem akarsz nélküle tölteni. Egyszerûen nem tudsz élni nélküle.
Szerelmet :-).

A vezetésnél az első hány alkalom, ami nagyon nehéz? Kb mikor érez rá az ember? Hány óra után?

Legjobb válasz: Ez körülbelül teljesen tõled függ:D Maximum saját tapasztalatokat tudnak itt a válaszolók megosztani. Nekem pl nagy segítség volt, hogy Apu az udvarban megtanított a csúsztatott kuplung mibenlétére, és a normális elindulásra. De csak ennyit, semmi váltogatás meg ilyenek. Elég pénztárcabarát lett így a dolog, mert nem kellett 2-3 órát elpazarolni erre, hanem mehettünk a rutinpályára egy óra után:)

Ez körülbelül teljesen tõled függ:D Maximum saját tapasztalatokat tudnak itt a válaszolók megosztani. Nekem pl nagy segítség volt, hogy Apu az udvarban megtanított a csúsztatott kuplung mibenlétére, és a normális elindulásra. De csak ennyit, semmi váltogatás meg ilyenek. Elég pénztárcabarát lett így a dolog, mert nem kellett 2-3 órát elpazarolni erre, hanem mehettünk a rutinpályára egy óra után:)
Sajnos vannak akik soha sem éreznek rá, és feltartják a forgalmat. Aki meg haladni szeretne képtelen belemenni necces elõzésekbe
ha van rá lehetõséged, akkor elõtte vegyél pár órát jogsis ismerõstõl, h tudd mi hol van, ne az ovodás szintrõl kezdjétek az oktatóval. én egy kis elhagyatott helyen tanultam meg emelkedõn elindítani, váltani, kuplunggal megtartani az autót. parkolásból is kaptam némi okítást, szóval nem full kezdõként ültem be az oktató kocsijába. már a 2. órán kimentünk a forgalomba, mert az a 30 óra édeskevés, hogy igazán jól megtanulj vezetni. most, 2 hónap után érzem azt, h van némi rutinom is, de évek kellenek ahhoz, hogy minden helyzetet megfelelõen tudjak majd kezelni.
Utolsó, én sosem vezettem az elsõ vezetés órám elõtt, és egybõl mentünk a forgalomba :) A pedálokat is én kezeltem nagyjából, csak akkor nyúlt bele ha nagyon nem ment.

Mit érez az ember amikor elaltatják? Milyen az?

Engem jövő hét kedden fognak műteni epekő miatt(laparaszkópos műtét),sajnos muszály,a műtéttől magától nem félek,bízok a sebész dokimban.A fájdalmakat bírom,hozzá vagyok edződve sajnos az epekő miatt.De altatni még sosem altattak,azt mondják,hogy kis koromban egyszer igen de arra már nem emlékszem,szív betegségem,légzőszervi problémám nincs.De mit lehet érezni olyankor amikor altatják az embert?Akinek van erről tapasztalata,légyszíves írjon.Köszönöm

Legjobb válasz: Azt nem mondtad, milyen módszerrel. Gázzal való altatásnál elhomályosul a világ, és filmszakadás. Fájdalommentes.

Nekem vénás altatás volt. Annyira emlékszem, hogy már elõkészítettek mûtõben, becsatolták altatót, az altató doki simogatta a fejemet, hogy mindjárt alszok. Utána már csak arra emlékszem, hogy kórterembe vagyok, és mondják, hogy mondták túl vagyok rajta, felébredtem, most már aludhatok. (Mindig felébresztenek utána az elõírás miatt)
Azt nem mondtad, milyen módszerrel. Gázzal való altatásnál elhomályosul a világ, és filmszakadás. Fájdalommentes.
Semmit nem érzel, az egyik pillanatban még ébren vagy a másikban már nem, és mire magadhoz térsz már a szobádban leszel, általában másfél óra mire teljesen tiszta leszel, de utána még valószinü aludni fogsz egyet mert még egy kis altató marad a szervezetben.
Dehogy leszel feledékeny :) Manapság már nagyon jól tudnak altatni. Nekem tökéletesen eltalálták az adagot. Semmi káros hatása nem lesz.
engem injekcioval emlekszem a nagy feher lampara mikor a mutoasztalon voltam utanna semmi majd a vegen felkeltem elaludtam es ez igy ment vagy 40 percen keresztul ahanyszor felkeltem megkerdeztem, hogy megcsinaltak e mar:) )
Nekem a rosszul tört csuklómat kellett helyre tenni, akkor altattak. Semmi extra, csak rám tették a maszkot, és beszélt hozzám a doki. Arra emlékszem, h elõbb attól paráztam, h megerõszakolnak (*nevet*, sok hülyeséget néztem akkoriban), aztán meg, h nem altatnak el teljesen, és úgy teszik rendbe a kezem. Így altatás közepén mondtam a dokinak, h "meg nem alszok". Aztán rá kb. fél mp-re már dormiendo. A következõ kép, h pizsiben, gipszben (érintetlenül! :) ))) fekszem az ágyban, anya - meg tán apa is - mellettem ül(nek). De másnap reggel már tök kajás voltam, megettem a párizsis zsömit, meg egy bögre teát - nem szóltak, h nem nagyon kéne enni még -, aztán majdnem összehánytam a hazautat. Szóval nekem baromi vicces volt.
Engem sem altattak még orvosilag, de ha hazamegyek melóból, akkor a macskám mindig a nyakambafekszik vagy a karomra. Aztán elkezd dorombolni, de úgy, hogy kb. 2 percen belül alszok. Közben különbözõ történeteket szõ az agyam minden valós és képzelt gondolatomba kapaszkodva az álom és valóság határán... Hát valami ilyen lehet, de nekem így is megy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, várom már a mûtétet, szeretnék túlesni rajta, remélem akkor ha kiveszik az epehólyagot jól leszek és megszûnnek a kisebb-nagyobb fájdalmak(én ezért vállalom elsõsorban).De ugye utána nem leszek életem elkövetkezõ x évében nagyon feledékeny?Mert egyetemre jelentkeztem, van egy töri-angol szakos alapdiplomám, most meg megyek masterre és ott kell a jó memória.Amit egyébként minden tanárom dícsér(jelenleg), és remélem ez így is marad az altatás után is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásaitokat!Nem tudom, hogy gázzal vagy vénásan altatnak, de ha jól tudom akkor vénásan fognak, altatóorvoshoz csak a hétvégén kell menjek, úgy hogy majd elmondja, hogy ilyenkor hogy szokás(Epehólyagmûtét)
nekem volt már laparoszkópos epemûtétem. nem kell izgulni.l az altatásból annyira emlékszem, hogy felfektettek az ágyra, benyomták az altatót és már legközelebb vittek ki a mûtõböl.... Mûtét után én hánytam egy kicsit, , de 2 óra mulva már felkeltem, pisilni, põersze csak segitséggel. Másnap pedig mehettem haza..Az altatás maga nem fáj. Ugyhogy nincs miért aggódjál. Ha egyéb kérdésed van, amire emlékszem, szivesen elmesélem, mert az én mûtétem 3 és fél éve volt. Kitartást!

Mit érez az ember, amikor peteérése van?

Legjobb válasz: Az erõteljesebb fehér folyás mellett elõfordulhat, hogy fáj a hasad.

Az erõteljesebb fehér folyás mellett elõfordulhat, hogy fáj a hasad.
Én ugy tudo mikor peteérésed van eröteljesebb fehérfolyás jelentkezik.Mást szerintem nem nagyon érezhetsz.
Szerintem sem lehet túl sok mindent érezni, de ki tudod számolni, mert a ciklus köépsõ idejére, kb. a 14. napjára esik a peteérés. De különösebb jele nincs...
Vannak nõk akiknek középidõs fájása van, azaz érzékennyé válik a héh ill.az a petefészek amelyikben éppen érik a pete.Ha megtörtént az ovuláció(pete kiszabadulása)kb.a 13-14.napon elmúlik a fájdalom.
Kisülés
A fájdalmat érzékelõ idegek elektromos jeleket küldenek az agynak, amit az fájdalomérzetként dolgoz fel.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban?
A kérdező hozzászólása: Aha értem köszike. :)
Ne hagyjuk ki a vegyi jelzõk, pl. bilirubin szerepét. A fájdalom nem csak idegi jel.
"A fájdalmat érzékelõ idegek" Ilyen ideg nincs! A fájdalom szabad idegvégzõdésbõl keletkezik.
#7: A bilirubin régi emlékekbõl jött elõ, tévesen, õ nem ok, õ már okozat. Tehát nem õróla van szó. Viszont a sejtekben kálium- és hidrogénionok tudják vinni a fájdalomingert, hisztamin, szerotonin is fájdalomingert produkál. Persze azt már valóban az idegek viszik az agyba.

Mi a teendő akkor amikor egy erotikus képet látván vágyat érez az ember?

Azt az energiát miféle módon lehet átirányítani valami hasznossá?

Legjobb válasz: Elkezdek olvasni, kimegyek bicózni, bekapcsolok egy játékot. Bár én nem hívõ vagyok, de gondolom õk is valahogy így tesznek.

Elkezdek olvasni, kimegyek bicózni, bekapcsolok egy játékot. Bár én nem hívõ vagyok, de gondolom õk is valahogy így tesznek.
Mondjuk sport, futás :) Vagy egy kis röpima, hogy "Édes Istenem, én ezt nem akarom!"...
Olyankor oda kell bújni a barátodhoz/barátnõdhöz, és ...
Hol látnál erotikus képet? Ha zavar, akkor ne nézegessél, ha mutatnak, akkor nem hiszem, hogy nyilvánosan ki fogod magad elégíteni vagy lefeküdni azzal, aki mutatta. Nem vagy köteles nézni sem, hogy ha nem akarod. De azért, mert erotikusat látsz, még rögtön nem hiszem, hogy orgazmusod lesz, vagy elveszíted az önkontrollod. Nekem vannak idõszakaim, amikor nem mindig van idõm magamra a koncentrálástól. Csinálj valami mást, vagy én is csak azt tudom ajánlani, hogy kell egy pár vagy néhány perc magány :D
Elsõsorban el kell kerülni a kísértést. Ne nézegess erotikus képeket, ha pedig véletlenül meglátsz egyet, akkor gyorsan fordulj el, navigálj el, kapcsold ki a tévét stb. Ha a baj már megtörtént, és kísértésbe estél, kezdj imádkozni erõért, hogy ellen tudj állni a kísértésnek. Az is segíthet, ha felidézel magadban egy egyházi éneket vagy egy szentírásrészt.
mi van? Emberek Isten nem azért adta ezt az érzést hogy elfolytsuk. Melyik érzelem elfolytása kifizetõdõ, vagy jó egyáltalán??

Mi a neve annak az állapotnak, amikor egy emberben nincs félelem? úgy született hogy nem érez soha félelmet?

Legjobb válasz: van ilyen? Hát az apátia hasonlít. Ez az érzéketlenség, mármint mentálisan.

van ilyen? Hát az apátia hasonlít. Ez az érzéketlenség, mármint mentálisan.
A legtöbb gyerekben nincsen félelemérzet, különben azonnal visszafordulna. De hamar megtanulja az életben, mi az. És van, aki jól tolerálja, van, aki gyáva nyuszi marad. Sztem a gyáva nyuszik élnek tovább...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!