Találatok a következő kifejezésre: Mit érez baba amikor (3 db)

Vajúdás alatt amikor nekem fájásom van a baba mit érez? Neki is fáj valami? Mozog olyankor?

Legjobb válasz: Az áprilisi Anyák lapja magazinba van egy nagyon tuti jó érdekes cikk a vajudás alatt történtekrõl ír h mikor mit érez a baba és mi megy végbe az anyai és magzati szervezetbe. Több érdekes téma is van ebbe a számba sztem most érdemes megvenni!

Az áprilisi Anyák lapja magazinba van egy nagyon tuti jó érdekes cikk a vajudás alatt történtekrõl ír h mikor mit érez a baba és mi megy végbe az anyai és magzati szervezetbe. Több érdekes téma is van ebbe a számba sztem most érdemes megvenni!
Mivel a méh összehúzódik, szerintem õ csak nyomást érez, de nem fáj ez neki. Nálam az elsõ kettõ tök passzív volt végig, a harmadik pedig végig ficánkolta a vajúdást, mondtam is neki, hogy nem lesz ereje kibújni :) Aztán kiröpült a drágám :D

Mit érez a baba amikor tüsszentek? 21hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Hát azt nem tudom, az összerázkódást biztosan érzi, de nem lesz semmi baja, az biztos :) Szép babavárást :)

Hát azt nem tudom, az összerázkódást biztosan érzi, de nem lesz semmi baja, az biztos :) Szép babavárást :)
Összenyomódik egy picit olyankor a méh, de az égvilágon semmi baja nem lesz ettõl! :) További gyönyörû heteket kívánok!!!

Szép estét mindenkinek! Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól de bárki válaszolhat rá. Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?

Engem az érzés foglalkoztat, hogy milyen érzést vált ki amikor a fityma felhúzódik. Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot. Félre értés ne essék nem vagyok szûz csak nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek. Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel. A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?

Legjobb válasz: Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.

Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.
Ez jópár kérdés egyben... "Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?": Azt mondtad volt már ilyen... "Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?": Nem lesz tõle baja, szépen lassan kiszivárog. " Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot.": Csak hülyített, a vagina nem csinál ilyet. "A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?": Csinálhatod nyugodtan, nem lesz tõle bajod.
A spermiumok egy kis államot formálnak a hüvelyben mint a Vatikán.
Ahh, pont olyan a sötétség, mint amikor kinézek az ablakon.
"Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?" "A kérdésem nõknek szól..." Ezt az intelligenciát haver!! A nõk biztos érzik, hogy a pasik mit éreznek.. o.O
Muszáj volt egy kérdésbe beleírni 15-öt? Nem is értem igazán mit akarsz kérdezni.
" Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól..." Nem értem!
te egy igazi gyökér vagy
A gonosz kérdezõ bosszúból lepontoz mindenkit, micsoda bánat ért el most hirtelen =(
Már ne is haragudj, de olyan idétlen kérdés(eke)t tettél fel, hogy nem lehet normális válasz(oka)t adni rá(juk)!:D Mert mégis mit válaszolnál egy olyan kérdésre, hogy milyen érzés, ha viszket az orrod? Mit érzel? Hogyan írnád le? Hogyan érted, hogy mit érez a férfi, amikor behatol a hüvelybe, pláne, hogy a következõ mondat szerint a kérdés nõknek szól? Te mit éreztél, mikor behatoltál a partneredbe? "nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek." - ezt így ahogy van nem értem. Milyen érzést akarsz leírni? "Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel" => hallgass rá, ne foglalkozz vele! Maszturbálástól miért lennél impotens? Nem tudom honnan vetted, de ez kb. az a szint, hogy a maszturbálástól megvakulhatsz vagy szõrös lesz a kezed. Szex utáni vágyad a maszturbálástól nem csökken. A hüvelybe kerülõ ondó nagy része távozik (kifolyik) a maradék nedvet viszont felszívja a hüvely fala. Így megfelelõ?:) (14-es voltam)
A kérdező hozzászólása: Szóval, hogy reagáljak a nem normális válaszokra. A válaszom nekik. Tehetnek egy szívességet. Nem tehetek róla , hogy a rendszer egymás mellé rakja a szöveget. Az értelmes válaszokat köszönöm. Az utolsó hozzászólás volt a legértelmesebb. Akinek meg nem tetszik a kérdés mi f..... rt kell hozzászólni ? Nem kötelezõ, és ha valaki feltenné a kérdést nem vagyok hülye és nincs semmi bajom. És az, hogy miért éreznek a férfiak amikor behatolnak , evvel nem azt akartam tudatni, hogy nem tudok dugni, hanem hogy érzés maga, ha nem tudod értelmezni a kérdést hát ülj újra iskola padba és vedd elõ a értelmezõ kézi szótárat. Amúgy az oldal azért van, hogy feltegyük a kérdéseinket, még ha valakinek értelmetlen és ettõl elromlik az estélye, nekem felmegy a pumpa az ilyen válaszok láttán.
My WTF-meter has just exploded
Ezt a kérdést elteszem emlékbe, komolyan mondom...
Hát bocsi, én azt a részt ragadnám meg, hogy "hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza" ... Nem tudom. Az én makkomat már nem húzza fel semmilyen hüvely, mert amikor betolom, már fel van húzódva! Feszesen áll, mint a cövek! Ismered a mondást? "Nem fér a bõrébe!" 44/F
A f aszomért kell engem lefárasztani csütörtök este 21.24 kor kérdezõ -.-
jót érzünk
XD
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm, és nem bunkoságból mondtam amit, csak ezt hozta ki belõlem, lehet hogy rosszul tettem fel a kérdéseket, vagy hibákkal, elismerem. Csak hirtelen jött ez a dolog és gondoltam felteszem. Az a rész hogy a kérdés nõknek szól azt nem oda akartam csak a rendszer nem fogadta el az egészet és át alakítottam csak elég rosszul , utólag is bocsánat mindenkitõl, ha az a kép alakult ki rólam meg kora barom ez a srác. Szóval elnézést mindenkitõl a rossz fogalmazásért, és az egyéb dolgokért

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!