Találatok a következő kifejezésre: Mit érez baba (22 db)

Vajúdás alatt amikor nekem fájásom van a baba mit érez? Neki is fáj valami? Mozog olyankor?

Legjobb válasz: Az áprilisi Anyák lapja magazinba van egy nagyon tuti jó érdekes cikk a vajudás alatt történtekrõl ír h mikor mit érez a baba és mi megy végbe az anyai és magzati szervezetbe. Több érdekes téma is van ebbe a számba sztem most érdemes megvenni!

Az áprilisi Anyák lapja magazinba van egy nagyon tuti jó érdekes cikk a vajudás alatt történtekrõl ír h mikor mit érez a baba és mi megy végbe az anyai és magzati szervezetbe. Több érdekes téma is van ebbe a számba sztem most érdemes megvenni!
Mivel a méh összehúzódik, szerintem õ csak nyomást érez, de nem fáj ez neki. Nálam az elsõ kettõ tök passzív volt végig, a harmadik pedig végig ficánkolta a vajúdást, mondtam is neki, hogy nem lesz ereje kibújni :) Aztán kiröpült a drágám :D

Mostanában sokszor vagyok feszült, stresszes a családi gondok miatt. Sokat kiabálok. Ebből mit érez a baba? Ugye nem lesz neki baja?

13+3 hetes vagyok,nagyon aggódok,nehogy valami végzetes baja legyen a babának.

Legjobb válasz: Nem lesz baja, de azért próbálj megnyugodni. Neked sem jó, ha idegeskedsz és be is görcsölhetsz tõle, ami kockázatos is lehet. Szedj Magnéziumot (pezsgõtabletta vagy Magne B6). És próbáld kizárni a stresszes helyzeteket. Ne beszélj olyannal, aki felidegesít. Vigyázz magatokra.

Nem lesz baja, de azért próbálj megnyugodni. Neked sem jó, ha idegeskedsz és be is görcsölhetsz tõle, ami kockázatos is lehet. Szedj Magnéziumot (pezsgõtabletta vagy Magne B6). És próbáld kizárni a stresszes helyzeteket. Ne beszélj olyannal, aki felidegesít. Vigyázz magatokra.
12 héttõl érzi a bánatot és ha gondolsz rá, a boldogságot. legyél boldog és a baba is az lesz. nem tudom mi olyan bosszantó ami miatt nem lehetsz kiegyensúlyozott.

A baba a pocakban mit érez mikor az anyukája vajúdik vele? Tényleg a "stressztől" kakál bele némelyik baba a magzatvízbe?

Legjobb válasz: Nekik is fájdalmas a vajúdás, érzik a méhösszehúzódásokat. Nekem végig nézték a szívhangot vajúdás alatt, mert már kakis volt a víz és minden összehúzódásnál lassult. Persze nem volt semmi gond szerencsère. Meg gondolj bele, mennyire összenyomhatja a szûk szülõcsatorns, hogy még a kis buksijuk is csúcsos lesz.

Nekik is fájdalmas a vajúdás, érzik a méhösszehúzódásokat. Nekem végig nézték a szívhangot vajúdás alatt, mert már kakis volt a víz és minden összehúzódásnál lassult. Persze nem volt semmi gond szerencsère. Meg gondolj bele, mennyire összenyomhatja a szûk szülõcsatorns, hogy még a kis buksijuk is csúcsos lesz.
A magzat akkor kakál a magzatvízbe ha kevés oxigénhez jut. Ilyenkor fokozottan figyelik a magzat állapotát a vajúdás alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem sajnos indított szülésem volt, burokrepesztés, oxitocin. A vége sajnos császár, 18óra után! A magzatvíz kakás volt......
Nekem magzatvíz szivárgással indult, fájások nélkül. Így oxitocint kaptam, amit a baba nem jól viselt. Amikor nekem fájásom volt, a pici szíve lelassult, így nekem is császár lett a vége. Akkor derült ki, hogy bekakilt, de valószínûleg csak a végén, mert utána 3 napig vért vettek tõle és vizsgálták, de nem találtak semmit.

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Miért is jó a terhes vízi torna? Mit érez belőle a baba?

Legjobb válasz: Hát, szerintem a baba nem sokat :) neked viszont jót tesz, mert a vízben a felhajtóerõ miatt leveszi a víz a terhet az izmaidról- magyarul sokkal könnyebbnek érzed a testedet. Meg nem utolsó sorban, nem árt a mozgás, sokkal könnyebb a terhesség fitten. Én a 7. hónap végéig hetente 3x jártam úszni, sosem kaptam el semmilyen fertõzést és tényleg jól esett. ha teheted, én mindenképpen javaslom, próbáld ki, max. nem jön majd be a dolog. Üdv: 3 hetes kislány anyukája

Hát, szerintem a baba nem sokat :) neked viszont jót tesz, mert a vízben a felhajtóerõ miatt leveszi a víz a terhet az izmaidról- magyarul sokkal könnyebbnek érzed a testedet. Meg nem utolsó sorban, nem árt a mozgás, sokkal könnyebb a terhesség fitten. Én a 7. hónap végéig hetente 3x jártam úszni, sosem kaptam el semmilyen fertõzést és tényleg jól esett. ha teheted, én mindenképpen javaslom, próbáld ki, max. nem jön majd be a dolog. Üdv: 3 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tegnap voltunk már. Nekem túl laza volt a fogllkozás, úgyhogy én ott maradtam után néhány hosszt úszni még, hogy érezzem, csináltam valmit. Szerintem végig járok majd "ez is több mint a semmi" alpon.

Mit érez a baba amikor tüsszentek? 21hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Hát azt nem tudom, az összerázkódást biztosan érzi, de nem lesz semmi baja, az biztos :) Szép babavárást :)

Hát azt nem tudom, az összerázkódást biztosan érzi, de nem lesz semmi baja, az biztos :) Szép babavárást :)
Összenyomódik egy picit olyankor a méh, de az égvilágon semmi baja nem lesz ettõl! :) További gyönyörû heteket kívánok!!!

Aki vágdossa magát mi baja, mit érez lelkileg, mit vezet le? Súlyos problémái vannak?

Legjobb válasz: A fekete hattyú c. filmben is vágdossa magát a csak. Borderline személyiség zavar. Több oka is lehet.

A fekete hattyú c. filmben is vágdossa magát a csak. Borderline személyiség zavar. Több oka is lehet.
*csaj
A kérdező hozzászólása: Nekem pont ez van...végigolvastam és minden jellemzõ...:(((
A kérdező hozzászólása: El fogok menni de nem ismerek itt Pesten meg dràgàk:/szerintem senki nem tud segiteni Jobban érezném magam ha szeretne az akit én szeretek..de reménytelen
jaja ez Borderline. Rókus kórházban van jó pszichiáter ingyen. Vagy kérj beutalót Tündérhegyre, ott is vannak ilyen emberek akiket kezelnek. De az 3 hónapos kezelés, viszont egy életre szóló élmény is! :)
Hát ez nagyon sokmindentõl függ, a személyiségtõl, tûréshatároktól, érzelmi intelligenciától stb. Nem feltétlenül kell hozzá mély lelki probléma, elég "szimplán" stressz is. Viszont ha te úgy érzed, hogy igazak rád a BPD tünetei ahogy írtad akkor keress fel egy pszichológust mert ezt megadnak nem lehet diagnosztizálni, nagyon komplex dolgok ezek. Ha pedig te is szoktad vagdosni magad akkor szintén arra buzdítalak, hogy keress fel egy szakembert, vagy beszélj errõl valami közeli baráttal/ szülõvel mert ezek azért elég veszélyes dolgok. :(
Van ingyenes, TB által támogatott is! Ehhez el kell menni a házi orvosodhoz, õ ad beutalót egy pszichiáterhez, aki megvizsgál és valszeg pszichológushoz küld, gyógyszert felír, ha szükséges! Lehet, h. elég lesz a csak pszichoterápiás kezelés is.

Szép estét mindenkinek! Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól de bárki válaszolhat rá. Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?

Engem az érzés foglalkoztat, hogy milyen érzést vált ki amikor a fityma felhúzódik. Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot. Félre értés ne essék nem vagyok szûz csak nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek. Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel. A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?

Legjobb válasz: Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.

Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.
Ez jópár kérdés egyben... "Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?": Azt mondtad volt már ilyen... "Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?": Nem lesz tõle baja, szépen lassan kiszivárog. " Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot.": Csak hülyített, a vagina nem csinál ilyet. "A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?": Csinálhatod nyugodtan, nem lesz tõle bajod.
A spermiumok egy kis államot formálnak a hüvelyben mint a Vatikán.
Ahh, pont olyan a sötétség, mint amikor kinézek az ablakon.
"Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?" "A kérdésem nõknek szól..." Ezt az intelligenciát haver!! A nõk biztos érzik, hogy a pasik mit éreznek.. o.O
Muszáj volt egy kérdésbe beleírni 15-öt? Nem is értem igazán mit akarsz kérdezni.
" Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól..." Nem értem!
te egy igazi gyökér vagy
A gonosz kérdezõ bosszúból lepontoz mindenkit, micsoda bánat ért el most hirtelen =(
Már ne is haragudj, de olyan idétlen kérdés(eke)t tettél fel, hogy nem lehet normális válasz(oka)t adni rá(juk)!:D Mert mégis mit válaszolnál egy olyan kérdésre, hogy milyen érzés, ha viszket az orrod? Mit érzel? Hogyan írnád le? Hogyan érted, hogy mit érez a férfi, amikor behatol a hüvelybe, pláne, hogy a következõ mondat szerint a kérdés nõknek szól? Te mit éreztél, mikor behatoltál a partneredbe? "nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek." - ezt így ahogy van nem értem. Milyen érzést akarsz leírni? "Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel" => hallgass rá, ne foglalkozz vele! Maszturbálástól miért lennél impotens? Nem tudom honnan vetted, de ez kb. az a szint, hogy a maszturbálástól megvakulhatsz vagy szõrös lesz a kezed. Szex utáni vágyad a maszturbálástól nem csökken. A hüvelybe kerülõ ondó nagy része távozik (kifolyik) a maradék nedvet viszont felszívja a hüvely fala. Így megfelelõ?:) (14-es voltam)
A kérdező hozzászólása: Szóval, hogy reagáljak a nem normális válaszokra. A válaszom nekik. Tehetnek egy szívességet. Nem tehetek róla , hogy a rendszer egymás mellé rakja a szöveget. Az értelmes válaszokat köszönöm. Az utolsó hozzászólás volt a legértelmesebb. Akinek meg nem tetszik a kérdés mi f..... rt kell hozzászólni ? Nem kötelezõ, és ha valaki feltenné a kérdést nem vagyok hülye és nincs semmi bajom. És az, hogy miért éreznek a férfiak amikor behatolnak , evvel nem azt akartam tudatni, hogy nem tudok dugni, hanem hogy érzés maga, ha nem tudod értelmezni a kérdést hát ülj újra iskola padba és vedd elõ a értelmezõ kézi szótárat. Amúgy az oldal azért van, hogy feltegyük a kérdéseinket, még ha valakinek értelmetlen és ettõl elromlik az estélye, nekem felmegy a pumpa az ilyen válaszok láttán.
My WTF-meter has just exploded
Ezt a kérdést elteszem emlékbe, komolyan mondom...
Hát bocsi, én azt a részt ragadnám meg, hogy "hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza" ... Nem tudom. Az én makkomat már nem húzza fel semmilyen hüvely, mert amikor betolom, már fel van húzódva! Feszesen áll, mint a cövek! Ismered a mondást? "Nem fér a bõrébe!" 44/F
A f aszomért kell engem lefárasztani csütörtök este 21.24 kor kérdezõ -.-
jót érzünk
XD
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm, és nem bunkoságból mondtam amit, csak ezt hozta ki belõlem, lehet hogy rosszul tettem fel a kérdéseket, vagy hibákkal, elismerem. Csak hirtelen jött ez a dolog és gondoltam felteszem. Az a rész hogy a kérdés nõknek szól azt nem oda akartam csak a rendszer nem fogadta el az egészet és át alakítottam csak elég rosszul , utólag is bocsánat mindenkitõl, ha az a kép alakult ki rólam meg kora barom ez a srác. Szóval elnézést mindenkitõl a rossz fogalmazásért, és az egyéb dolgokért

Mi baja van? Mit érez ez a fiú?

Mikor meglát engem,és közel elhaladunk egymás mellett,akkor egyb?l sóhajt,és mély leveg?t vesz,lemerevedik.Mikor visszanézek,és már a barátaival van,percekkel a találkozásunk után még mindig remeg és zaklatott,nem tud rendesen szót váltani az ismer?seivel. Miért nem kap leveg?t?

Legjobb válasz: Talán tetszel neki?

Talán tetszel neki?
lehet h allergiás :D menj oda beszélgessetek ne a légzési panaszait elemezd:)
mit érez???? :O én pl olyan vagyok , hogy aki tetszik nekem , de nincs még semmi szerelem , képes vagyok hetekig róla ábrándozni. persze lépni már nem :D:D de nem mindenki ilyen mégis milyen választ szeretnél, hogy biztos szerelmes beléd, az h tetszel vkinek nem jelent szerelmet, max vak szerelmet
félig kutya biztos azért!
Nagyon* bocsi!
Vagy nagyin büdös vagy, vagy nagyon jó csaj:D
A kérdező hozzászólása: De miért nem kap levegõt
Ha tudod, hogy tetszel neki, akkor mi a kérdés? Ennyire buta nem lehetsz...
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy tetszem neki.
TBC-s ezen majd beszartam xdxdxd
Lehet, hogy csak vesz egy mély levegõt, hogy vissza tudja tartani a lélegzetét, amíg elhaladsz mellette.
Mert TBC-s:/
szerelmes beléd és azért nem lélegzik elõtted mert rohadt büdös a szája !!

Ha valakinek a vesejet nyomja a baba, ill. vesetagulata van, az pontosan mit erez es hol?

Legjobb válasz: Nekem az van.érzem hogy ott nyomja a bordáimnál meg a mozgolódás után mindig wc-zés lesz a vége...37hkm

Nekem az van.érzem hogy ott nyomja a bordáimnál meg a mozgolódás után mindig wc-zés lesz a vége...37hkm
Hát én minden pisilésnél "sírok", de legalább a könnyemm kicsordul :(Nagyon csíp, és fáj a vesém!Ezt lehet elõl is érezni a bordád alatt, de hátul mintha a derekad fájna, azon az oldalon! Mondjuk nekem görcs isvolt, az rosszabb mint a szülés :((nekem ígyvolt) én kaptam DJ katétert...Majd talán holnap után kiveszik 3 hónap után! 2 éves kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!