Találatok a következő kifejezésre: Mit érez az a kismama, akinek (2 db)

Mit érez pontosan az a kismama, akinek kitapintható a méhe?

Legjobb válasz: Szia! errõl még nem is hallottam..én is szeretném megtudni:))

Szia! errõl még nem is hallottam..én is szeretném megtudni:) )
Hát ezt a kérdést én sem értem.:)
A nõgyógyász orvos a fizikális vizsgálatkor kitapintja a páciens méhét, a méretébõl, elhelyezkedésébõl, következtetéseket von le.Nem gondolom, hogy a kismama vizsgálatkor eltérõen érez , mint általában éreznek a nõk, de lehethogy tévedek.

22 hetes kismama vagyok az első gyermekemmel. Éles, de viselhető fájdalmat érzek a köldököm környékén. Nem vagyok aggódós fajta, kíváncsi lennék, hogy mit érzek. Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet érez. Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ehhez hasonló, de én akkor kb. 11-12 hetes lehettem. Alig bírtam ülni, mert belehasított a fájdalom, ha hozzáértem, még jobban fájt, idõnként még jelentkezett, de végül teljesen elmúlt. Nem tudom, mi lehetett az oka. De azért említsd az orvosnak, ha pár nap múlva nem múlik el. 29hkm

Szia! Nekem is volt ehhez hasonló, de én akkor kb. 11-12 hetes lehettem. Alig bírtam ülni, mert belehasított a fájdalom, ha hozzáértem, még jobban fájt, idõnként még jelentkezett, de végül teljesen elmúlt. Nem tudom, mi lehetett az oka. De azért említsd az orvosnak, ha pár nap múlva nem múlik el. 29hkm
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy jelzem majd a dokinak, 31-én megyek hozzá. Köszönöm a válaszod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!