Találatok a következő kifejezésre: Mit érez az a kismama, (3 db)

Mit érez pontosan az a kismama, akinek kitapintható a méhe?

Legjobb válasz: Szia! errõl még nem is hallottam..én is szeretném megtudni:))

Szia! errõl még nem is hallottam..én is szeretném megtudni:) )
Hát ezt a kérdést én sem értem.:)
A nõgyógyász orvos a fizikális vizsgálatkor kitapintja a páciens méhét, a méretébõl, elhelyezkedésébõl, következtetéseket von le.Nem gondolom, hogy a kismama vizsgálatkor eltérõen érez , mint általában éreznek a nõk, de lehethogy tévedek.

SOS! Leírnátok mit érez az pontosan ha keményedik a hasa a kismamának?

Nekem csak jóslo volt de ma a méhem tetejébe mintha kést szurkálnának belül és ég? érzést érzek.Ilyet még nem tapasztaltam pedig 3.baba:-(Hol fáj-hol nem..mit?l lehet?

Legjobb válasz: hogy a kérdésedre válaszoljak, a haskeményedéskor befeszül az egész hasad, ha állsz akkor nehéz lesz, és szó szerint kemény.Azt a szurkáló érzést nem tudom miért érzed, mondjuk nekem is szokott szurkálni, de inkább lent, ami szerintem a növekedéstõl van.Lehet neked is attól van... én is 31 hetes vagyok amúgy csak elsõ babás:)

hogy a kérdésedre válaszoljak, a haskeményedéskor befeszül az egész hasad, ha állsz akkor nehéz lesz, és szó szerint kemény.Azt a szurkáló érzést nem tudom miért érzed, mondjuk nekem is szokott szurkálni, de inkább lent, ami szerintem a növekedéstõl van.Lehet neked is attól van... én is 31 hetes vagyok amúgy csak elsõ babás:)

22 hetes kismama vagyok az első gyermekemmel. Éles, de viselhető fájdalmat érzek a köldököm környékén. Nem vagyok aggódós fajta, kíváncsi lennék, hogy mit érzek. Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki ilyet érez. Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ehhez hasonló, de én akkor kb. 11-12 hetes lehettem. Alig bírtam ülni, mert belehasított a fájdalom, ha hozzáértem, még jobban fájt, idõnként még jelentkezett, de végül teljesen elmúlt. Nem tudom, mi lehetett az oka. De azért említsd az orvosnak, ha pár nap múlva nem múlik el. 29hkm

Szia! Nekem is volt ehhez hasonló, de én akkor kb. 11-12 hetes lehettem. Alig bírtam ülni, mert belehasított a fájdalom, ha hozzáértem, még jobban fájt, idõnként még jelentkezett, de végül teljesen elmúlt. Nem tudom, mi lehetett az oka. De azért említsd az orvosnak, ha pár nap múlva nem múlik el. 29hkm
A kérdező hozzászólása: Én is arra gondoltam, hogy jelzem majd a dokinak, 31-én megyek hozzá. Köszönöm a válaszod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!