Találatok a következő kifejezésre: Mit érez az a (189 db)

Mit erez az a ferfi aki, megbant valakit, vagy kihasznal egy not?

Mi meg benne vegbe, foleg hogyha tudja, hogy a masik szemved miatta. Tudja, hogy fontos volt a nonek az illeto ferfi sot egy par voltak egyszer es szerettek egymast es megis szandekosan kihasznlata ezt a noben, nagyon megsertette.

Legjobb válasz: Miért azok a nõk mit éreznek, akik viszik a házat, a kocsit, a gyereket? Fõleg, h általában a vagyonhoz nincs is közük, mert csak beleültek a jóba...

Miért azok a nõk mit éreznek, akik viszik a házat, a kocsit, a gyereket? Fõleg, h általában a vagyonhoz nincs is közük, mert csak beleültek a jóba...
A saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy nincs lelkiismeret furdalása.
A kérdező hozzászólása: viszont, ha en megbantottam valami aprosaggal o ki volt keszulve maszott a falra
Alapszabály: a férfi a p.nciért a tetût elhajtaná Soroksárig. Ezt jegyezd meg, mert tényleg így van, én kivétellel még nem találkoztam.
A kérdező hozzászólása: azt gondolom, hogy annyira ki volt ehezve, mert neki sem jott ossze semmi kapcsolat massal, hogy ki kellett elegitse igenyeit tobb nem is kellett es nem erdekelte, hogy en hogy erzem magam utanna nem fer a fejembe, hogy tudta ezt velem megtenni, nem sirok ezert, de zavar, hogy elfajult az a jo ember
A kérdező hozzászólása: Igen valobann szeretetem, de ugy tudtam, hogy o is engem a tenyeren hordozott eddig es tipikus rendes fiu volt csendes siznte jol nevelt pasi. Azt hiszem az egyeduli ferfi akivel igazan jo kapcsolatom volt valaha, de elszallt a Budapesti levegotol amiota oda kerult es diszkozik meg a baratok befolyasolyak nagyon. Nem volt eroszak, de nem akartam vele lennihidd el nekem. el akartam kerulni a tovabbi seremeket szandekosan, de kezedtt meg konnyezni is, hogy ugy kivan meg akar.
Megint lefeküdtél az exeddel, és utólag megbántad? Mert ha erõszak volt, akkor irány a rendõrség, látlelet, orvosi vizsgálat, a sebekbõl lehetnek jó bizonyítékok. Vagy az bánt, hogy lefeküdtél vele, és mégsem hív? Pedig annyira szeretted, hogy mégis magadba engedted, pedig nem is kívántad, hátha megint együtt lesztek? Miért feküdtél le vele? Ne mond, hogy naív voltál, mert Te is tudod, hogy nem igaz. MIÉRT tetted?
Érezhet.. sajnálatot, szánalmat, dühöt, megvetést, boldogságot, apátiát, félelmet.. Bármit érezhet. Azt akarod hallani, hogy nincsenek érzései? De vannak. Lehet szájna-bánja. BÁRMI LEHET, AZ ÉLET NEM OLYAN EGYSZERÛ, MINT AMILYENNEK A KÉRDÉSED ALAPJÁN TE TÛNSZ.
Igen, nekem is a barátom volt valamikor...csak aztán szépen mentette a bõrét és eltûnt a föld felszínérõl. Eléggé mély nyomot hagyott bennem. Utána is találkoztunk, és igaz, bocsánatot kért, de a cselekedetei abszolút nem azt tükrözõik, hogy bármit is megbánt volna abból, amit tett... Viszont amit veled csinált az a hülye, az nemi erõszaknak minõsül. És följelenteném a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jol tudta, hogy mennyire szeretem es annak ellenre megtette, soha nem neztem volna ki belole ezt, hogy kepes egy olyan rendes fiu volt es erzekeny nem egy troger.Nagyon szep kapcsolatunk volt egyutt hihetettlen nagy szerelem es ragaszkodas volt az alapja a kapcsolatnak. Minden esetre nagyot csalodtam benne.
Semmit...... Nincs neki olyanja....
A kérdező hozzászólása: En ezt a ferfit szerettem es o is engem 2.5 eves kapcsolatunk volt es utanna se veled se nelkuled kapcs. es feltekeny volt ram minden lepesemre, se massal nem lehettem se vele, ezert dontotem ugyhogy nem akarom tobbet a kozelembe szexualisan. 32 L
A kérdező hozzászólása: Te, Lolita Haze teged aki kihasznalt az az exed volt? Mert en talakoztam az exemmel es annak ellenre, hogy en nem akartam lefekudni vele o engem ravett nagyon nyomulosan minden ellenre, hogy en nem akartam leve agyba bujni semmi fele keppen lehamozta a ruhat rolam es betette ugyis, hogy loktem el tolem es mondtam szep szoval, hogy nem akarom ot, es tobbet szoba sem allt velem utanna ahogy megtortent. Semmi buntudat, hogy engem belerangatott akaratom ellenere es nem elveztem es nem kivantam ot.
Engem használtak ki. És egy cseppnyi megbánást nem láttam soha a hõs férfi szemében.
Mit erez az a no aki, megbant valakit, vagy kihasznal egy ferfit? Mi meg benne vegbe, foleg hogyha tudja, hogy a masik szemved miatta. Tudja, hogy fontos volt a ferfinak az illeto no sot egy par voltak egyszer es szerettek egymast es megis szandekosan kihasznlata ezt a ferfiban, nagyon megsertette. Az ilyennek nincs lelkiismeretfurdalasa ilyenkor? Holita Laze válasza: A saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy nincs lelkiismeret furdalása. /ennyit a kérdésedrõl. Vannak [email protected] emberek, ez nemtõl független.
A kérdező hozzászólása: Te voltal hasznaltal ki valakit, vagy te voltal kihasznalva?
A kérdező hozzászólása: mi lenne ha nem azokat bantanank akik nem erdemlik meg ezert van annyi onbizalom hianyos ember

Mit érez az a férj aki rájön hogy felszarvazták?

Legjobb válasz: egyéntõl függ és a kapcsolattól

egyéntõl függ és a kapcsolattól
Nem mindegy, hogy férj, võlegény vagy barát? Mert valószínû ugyan az az elárult a rib.nc érzés van benne.
Amennyiben Nõ vagy, és összejössz velem, megmutatom! ;)
Ez mit is jelent?
Vérszomjat érez!
hogy a bika erõs állat.
Szomorú, egész nap nassol, ilyen zenét hallgat: http://www.youtube.com/watch?v=AZjSh2_1MQ8
Soha se' kerültem ilyen helyzetbe és nem hoztam senkit ilyen helyzetbe. És ezen a trendemen nem kívánok változtatni. Nagyon s*ar érzés lehet és teljesen mindegy, hogy a férj, vagy a feleség az, akit megcsaltak.
Azonnal beadni a válópert, ez megbocsáthatatlan, egy percig sem tudnék együtt élni egy ilyen feslett nõ mellett! Ha úgy derülne ki hogy rajta kapnám a feleségem egy férfival otthon az ágyamban, akkor odarohannék hozzájuk, lenyúlnék a torkomon és totál telibe hánynám a két feslett, erkölcstelen szart!


Az ismeretlenek.hu oldalon mit éreznek azok a melegek akik nõnek kiadva beszélgetnek férfiakkal?

csak szerintem a melegségük jele?

Legjobb válasz: magukat nõnek kiadva*

A kérdező hozzászólása: magukat nõnek kiadva*
Nem minden ember egyforma, kérlek ne általánosíts!
Kanosak. És még õk szeretnék, ha elfogadnánk õket a másságukkal.
sztem ez már illegális is mások adataival visszaélni.
szánalmas.de az ilyen oldalak sürgõs moderálásra vagy törlésre szorulnának.én is beszéltem így lánnyal aztán mikor megadta a facebookját felvettem ráírtam a kiscsaj meg csak nézett hogy én ki vagyok.
A kérdező hozzászólása: a ráizgulás távol állt :) az hogy ismerõsrõl küldött képet aki a szomszéd szobában alszik az már inkább viccesnek találtam :D
Mindenhol elõfordul ilyesmi. :/ Az Internet Rejtélyes Világa. o.o
Ráizgultál egy melegre? Ciki :D
átvertek mi?:D
Ez minden ilyen oldalon gyakori. Chat.hu-n is rengeteg az ilyen kamus... meg akár itt, GYIK-en is.
jót

Mit éreznek azok a tizenéves kisgyerekek akik még belesem kezdtek a való életbe, de már vágdossák az ereiket?

Mit éreznek azok, és ti mit gondoltok róluk?

Legjobb válasz: Én is vagdosom magam bár csak 10 éves vagyok de, megnyugtat. Senkinek nem mutatom mert a vállamon, karomon, nyakamon vágom meg magam. Az az érzés mikor a testi fájdalom felül emelkedik a lelki sérüléseimen megnyugtat. Jobban érzem magam tõle. Már az iskola pszichológusnál is voltam de csak fel cseszte az agyam.

Én is vagdosom magam bár csak 10 éves vagyok de, megnyugtat. Senkinek nem mutatom mert a vállamon, karomon, nyakamon vágom meg magam. Az az érzés mikor a testi fájdalom felül emelkedik a lelki sérüléseimen megnyugtat. Jobban érzem magam tõle. Már az iskola pszichológusnál is voltam de csak fel cseszte az agyam.
Nálam teljesen felnõtt fejjel, 23 évesen alakult ki, és azóta is tart (26N vagyok). Persze, nem tud róla senki, mert a derekamon, hasamon csinálom (maximum a párom elõtt az ágyban derülhetne ki - de nincsen párom).
Kedves Kérdezõ! Én egy 16 éves gyerek vagyok. Rajtam kívülálló emberek és események hatására, Én is depressziós voltam. Ne gondold azt, kérlek, hogy egy gyereknek nincsen problémája! Tudnék mesélni! Remélem a jövõben meggondolod mielõtt ilyen kérdést raksz fel!
Nem értem, hogy egy "gyerek" miért kevesebb, mint egy felnõtt. Egy gyerek nem érezhet? A szülei nem lehetnek alkoholisták, nem hagyhatják el? A kortársaik nem verhetik meg õket? Az erõszaktevõk szerinted/szerintetek csak 20 felett próbálkoznak? Gondolom akkor a gyerekek szerettei immúnisak minden betegségre, és halálra is, ugye?
Tojtak rám konkrétan, mikor megtudták. Anyám 3 óráig üvöltözött, aztán lenyugodtunk, filmeztünk, elmúlt egy hét- mintha mi sem történt volna. Nem szeretett senki, meg amúgy is elég sok hozzám közeli ember meghalt, nem volt senkim. Aztán jött egy fiú, aki mindent megváltoztatott. Azt gpndolom az ilyen gyerekekröl, hogy segítség és megértés kell nekik.
Én jelenleg is ilyen vagyok, . És külsõ szemmel nem látszik semi mert nem akarom hogy valaki észrevegye. Most kérdezhetnéd mire is jó ez tulajdonképpen? Feszéltséglevezetés. És látod a sebet iletve a hegeket. És látod hogy a bajt mert a lelkit ugye nem látod. És sokminden kicsuszott nekem is az irányításom alól és legalább ezt az egy dolgot tudjam irányítani
A kérdező hozzászólása: ez még nem jogosítja fel õket arra hogy vágdossák az ereiket, a felnõtteket sem de õk már tudatában vannak mit is tesznek. Gyerekkorban meg akár unalomból is csinálják ezt. Más módon is el lehet érni a figyelmet.
a nem látszott smemi nem a vágásra értendö anank megvan a nyoma sajnos hanem nem látszottam lelkibetegnek.
azon agyalok h lehet az volt a jo h anyám se izgatta magát emiatt. kérdezte ugyan de mondtam mert jolesik. jo nincs az az épeszü szülö akinek ez nem gyanus de valamiért anyu nem vette annak mert nem látszott rajtam semmi. lehet jobb is volt h nem eröltettett semmit igy szép lassan kijöttem belöle magamtol is. ez oylan mint a hsiztis kamaszkor szülö szemmel. a szülönek tul kell élni de a gyereket is hagyni kell hogy kinöje.
én ilyen voltam. van aki divatbol teszi mert ezzel felvághat vagy a depisek között ez a divat. én feszkolevezetésnek csináltam és sose mutogattam. apám lelki terrorjának a müve, kissé lelkinyomorék voltam, tipikus csendesörült. ma kiegyensulyozott boldog nõ vagyok. szóval annyit gondolok róla hogy oda kell figyelni az ilyen gyerekre.én kinöttem, volt annyi eszem de van aki sulyos depresszios lesz. a legkevésbé sem jo lehülyézni meg ilyesmik, az ilyen gyereket.

Mit éreznek azok a nők, akiket terhességük alatt megcsalt a párjuk és még utána is hónapokig?

Meg tudtak bocsátani? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: Aki ezt képes megbocsájtani, annál baj van.

Aki ezt képes megbocsájtani, annál baj van.
ezt nem lehet megbocsájtani...gerinctelenség és szemétség...de ma már ez a "menõ"...a kis l.tyó, aki meg beleköp a levesbe, még élvezi is a helyzetet...felfordul a gyomrom az ilyen sztoriktól
Mostanában egyre több ismerõsömnél ez van. Többnyire el is hagyják a nõt. Magára, a gyerekkel. [email protected] gyerekek lehetnek!
A kérdező hozzászólása: Amikor a gyerek 6 hónapos lett, lezárta a kapcsolatot, azóta a feleségével és a gyerekekkel való kapcsolata olyan, mint még soha. Azonban pár hónappal késõbb kiderült...
nem bocsájtanám meg...
A kérdező hozzászólása: MourinhoT* bocsánat
Reni te vagy az ? :)
Almát eszem ropog a fogam alatt nem voltál ott neked 1 se maradt. SÁLÁLÁLÁLLÁLÁLÁLÁ
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok semmiféle Reni.
Én nem sirato Mou-t , én azt siratom hogy "összebalhéztak" páran , viszont amit az utolsó félévben mou lemûvelt az pofátlan volt ..
A kérdező hozzászólása: Az oda érkezése óta pofátlan szerintem... De még ha annyi trófeával halmozza el a Realt, megértem, hogy eltûrik, hogy paraszt, de azért nem váltott meg a világot, hogy a csapatlegendát kiutálják miatta.
Akik ezt teszik, azokat nem mondanám madridistának.

Mit éreznek azok a nők, akik válás után is viselik a férjük nevét?

F?leg úgy, hogy a férjük is továbblépett, netán gyereke is van más n?t?l.

Legjobb válasz: Persze. Kovács Pistikének Kovácsné az anyukája. :)

Persze. Kovács Pistikének Kovácsné az anyukája. :)
Dehogy kötõdnek, az a legritkább. Sokan a gyerekek miatt nem veszik le, régen meg egyáltalán nem volt divat. Amíg újra férjhez nem ment a nõ, addig viselte általában a férje nevét.
Azért, mert mindenki a jelenlegi nevemen ismer, így alakult ki az egzisztenciám, így szerepelek minden hivatalos iratomon, cégpapíromon, így vagyok fent a neten, így lehet rám keresni, és persze a gyerekemnek is ez a vezetékneve. Azért fizessek 15 ezer illetéket, plusz az új papírjaim árát, meg azért rohangálhassak az iratokért, hogy utána senki ne találjon meg a sehol? Amúgy meg 15 évet éltem ezzel a névvel, a többi néhány évemet is ki fogom bírni így. De ha újra férjhez mennék egyszer esetleg, akkor is megtartanám a nevemet. Nem a volt férjem miatt, hanem praktikusságból.
A legtöbb esetben egyáltalán nem kötödnek, egész más okok miatt tartják meg. 1. A gyerekekkel közös neve maradjon meg. 2. Mindenki ezen a néven ismeri, ha visszaveszi a saját nevet, akkor is X-né marad mindenkinek. 3. Sokakaknak ez az üzleti neve, ha megváltoztatja, akkor rengeteg utánjárásba kerül, mire mindenkit értesit az új (visszavett régi) névröl, minden üzleti papirt, cégneves dolgokat, biztositásokat, stb át kell iratni. Sok régebbi kontaktus (aki esetlég egy ideje nem jelentkezett és nem lett külön értsitve) hiába akarná megkeresni, mert már azon a néven nem létezik. 4. Sokaknak negativ, ha férjezetlennek (vénlánynak) tartják
Hogy hogy mit éreznek??? Anyukám is így volt, és senkinek nem volt furcsa...eszembe nem jutott, hogy miért maradt így a neve. Amikor férjhez ment akkor megváltoztatták. Ennyi. 24N
Amikor megházasodtál tudtad, hogy a partnered már volt házas, így fogadtad el akkor most miért nem tudod így elfogadni?
Szerintem meg a zavar a Te fejedben van, mi a fenének kell itt kérdezgetni, bszélj a pároddal errõl. Vagy féltékeny vagy? Mert egyébként nem hiszem hogy érdekelne.
anyám párjának az elsõ felesége nem vette vissza a leánykori nevét. ennek oka talán kicsit opportunista, mégpedig az, h DR. X Yné néven fut, és ez gondolom adott neki némi pluszt társadalmilag, karrier szempontjából. azóta született egy gyereke, és ugyebár õ az apa vezetéknevét kapta. kicsit húzós, de ha neki így jó, hát legyen. a "névadó" exférj nem ellenkezett, õ is ludas volt a házasság kudarcában, szóval legalább ennyit meghagyott a kedves exnejnek. a másik ok sztem a macera. huszonpáréves kora óta így ismeri mindenki, meglepõ lenne, ha egyik napról a másikra Kovács Marikaként mutatkozna be.
Szerintem ne kattogj már ezen ennyit. És igen a gyerek miatt. Nem csak egy becsúszót Apa el nem ismert gyereke.
Azt érzem, hogy 20 év házasság után baromira felesleges visszacsinálni. Ráadásul nem is -né vagyok, hanem simán a férjem vezetékneve az enyém is. Arról nem beszélve, hogy megkérdeztem, zavarná-e, és azt mondta, nem, akkor meg minek ez a drága, hosszadalmas cécó?
No, hát ha eddig csak veled volt mindenhogyan, akkor meg pláne leszel még levetett rongy. Ez már nem feltételes módban van. :) Így lehet alkalmad személyesen megtapasztalni, hogy mit érez, aki tovább viseli valaki nevét és nem kell másokra hagyatkozni. :)
A kérdező hozzászólása: Nem fogom megtapasztalni, ki kell, hogy ábrándítsalak. :) A mi helyzetünk irigyelni valóan ritka, egymás az elsõk és UTOLSÓK.
Oké, pár év múlva térjünk erre majd vissza! ;) Addig talán a mások lenézését is le tudod küzdeni.
A kérdező hozzászólása: Tõlem visszatérhetünk. :) Tudom, amit tudok.
Az én exem megmondta, hogy azért nem veszi le, mert tudja, hogy ezzel is bosszanthat.
"Azért fizessek 15 ezer illetéket, plusz az új papírjaim árát, meg azért rohangálhassak az iratokért, hogy utána senki ne találjon meg a sehol?" Az esküvõ után nem zavart ugyanez?
ma 23:45 Az esküvõ elõtt még talán nincs hitele a bankban amin xy név szerepel, nincs 2 gyerek, munkahely, beteg nagymama, a fizuból akkor még nem kell az éves fûtés számlát kigazdálkodni.
Én azonnal visszavettem a lánykori nevemet válás után, nem voltam hajlandó tovább az õ nevét használni. Nem volt gyerekünk és "szépen" váltunk el.
A kérdező hozzászólása: De igen, csak velem élt. Meg õ is velem. Persze tudom, ez elég ritka.
"nem más levedlett férje a párom" - ez jó kis gusztusos beszólás volt, még Te is lehetsz levetett rongy, mint ahogy fogalmaztál...s gondolom az original párod sem csak veled élt (nemi) életet.
A kérdező hozzászólása: De a gyerekük miatt miért nem? Nem vágom a logikát. Mert úgy másképp hívják õt és a gyerekeit?
Azt érzik hogy az idejük és a pénzük számít. Gondolj bele TB, bankkártyák, adó kártya, útlevél.... minden hivatalhoz külön bemenni a szabadidõdben, kifizetni az illetékeket, végig ülni a sort, beszélni a hü'we ügyintézõvel..... Mindenek a tetejébe 6-10 éve xy né-ként ismernek a bankban, a postán... Kinek érné meg ez a herce-hurca?
"De ha újra férjhez mennék egyszer esetleg, akkor is megtartanám a nevemet. Nem a volt férjem miatt, hanem praktikusságból." Nem viselheted a volt férjed nevét, ha újraházasodsz. Egyébként egyik rokonom pl. azért sem, mert folyton attól fél, hogy betörnek, kihasználják, hogy magányos nõ stb. Jobban érzi magát X-néként, még a kapucsengõrõl, postaládáról, ajtóról sem veszi le. Pedig egy alkoholista görény a volt férje, alig tudta kirakni, nem kötõdik már hozzá, mindig csak azt sajnálja, hogy miért várt 25 évet arra, hogy megváltozik majd.
Volt mär a GYK-n egy nagyon hasonló kérdés, miért tetted fel ezt most? Keresd meg, hogy mit írtak arra válaszul az emberek (többek között én is).
Anyukám is megtartotta válás után apa vezetéknevét. Azért, mert 1. Külön költözés után 5 évvel váltak el hivatalosan is, 2. Egyetem alatt házasodtak össze, anyu csak a saját vezetéknevét cserélte apuéra, nem volt semmi né, vagy dupla vezetéknév és az azután eltelt 10 évben lett mindkettõjüknek karrierje, õt mindenki X Y ként ismerte, úgy volt bejegyezve a cég is, stb. 3. Igazából nem zavart senkit, apát sem. Aztán megismerte a már második férjét, mikor összeházasodtak evidens volt, hogy lecserélte a vezetéknevét. Nem értem amúgy miért kell ezen fennakadni. Attól, hogy a különköltözésük után még majd' 10 évig anyu viselte apa vezetéknevét, nem lopta el tõle. Apu sem lett tõle kevesebb. Nem hinném, hogy plátói szerelem van a dolog hátterében, mert akkor nem váltak volna el. Kötõdés meg nyilván van köztük és lesz is, akár tetszik akár nem, mert mindketten a szüleim.
Jsj, hát azért tartják meg, mert mit fognak szólni a neve hallatán...40 évesen még mindig Kovács Eszter. Biztos vénlány, nem kell senkinek. Így inkább más tollával ékeskedik, a exférje nevével, amihez semmi köze és szerintem joga se lenne már.
En ujrahazasodtam. Ez utan megkertem a volt felesegemet hogy vegye vissza a leanykori nevet mert nem akarom hogy az en nevemet viselje. (szerintem erdemtelen lett a viselesere) Ö pedig pofatlanul a gyerektartasbol csinaltatta meg. Pedig kifizettem volna neki. Ö mondta hogy a gyerektartas erre is jo lesz. Ez is milyen mar.
A kérdező hozzászólása: Nem érint személyesen a dolog, nem más levedlett férje a párom. :) Csak érdekelt, mi ennek az oka másoknál. Köszönöm egyébként a válaszokat!
A barátnöm már csak azért is megtartotta a férje nevét (férj vezetékneve, saját keresztneve formában), mert a saját lánykori vezetékneve nagyon nehezen megjegyezhetö, idegene hangzású név, amit minden alkalommal többször el kellett ismételni meg lebetüzni, hoyg bárki is megértse, a férjé meg érthetö, elég egyszerü magyar hangzású név.

Mit éreznek azok a szülők, akik a saját gyerekük temetésén vannak?

Szülők: 50F, 45N. Néhai gyerekük: egyke, 23 éves. Öngyilkosság, szerelmi bánat miatt, gyógyszertúladagolás.

Legjobb válasz: Én egyszerre temettem el a férjemet és az iker fiaimat. 4 évesek voltak. A kórházból kísérettel mentem a temetésre. Nagyon nem is emlékszek rá, mert össze voltam omolva. A fájdalom lassan 15 év után is leírhatatlan, de ahogy mondják: Idõvel minden fájdalommal együtt lehet élni. Ma is kijárok a temetõbe, de mostanában az 5 éves lányom is elkísér és 1-1 szál rózsát tesz a sírókra. Azt tudom hogy ilyenkor olyan nagy a fájdalom, hogy sokszor az agy nem is engedi hogy emlékezz, tudatos legyél..

Én egyszerre temettem el a férjemet és az iker fiaimat. 4 évesek voltak. A kórházból kísérettel mentem a temetésre. Nagyon nem is emlékszek rá, mert össze voltam omolva. A fájdalom lassan 15 év után is leírhatatlan, de ahogy mondják: Idõvel minden fájdalommal együtt lehet élni. Ma is kijárok a temetõbe, de mostanában az 5 éves lányom is elkísér és 1-1 szál rózsát tesz a sírókra. Azt tudom hogy ilyenkor olyan nagy a fájdalom, hogy sokszor az agy nem is engedi hogy emlékezz, tudatos legyél..
Szerintem leírhatatlan lehet ez az érzés. Erõs fantázián van, és most megpróbáltam elképzelni, hogy a lányom nincs többé. Még a gondolat is fáj.
Nem tudom, és soha nem is szeretném megtudni.
Elmodhatatlan fájdalmat.
Azt, hogy vége mindennek, és nincs tovább miért?!
Ha meghalnak a szüleid árva leszel, ha a férjed özvegy de ha a gyereked hal meg arra még szavunk sincs akkora fájdalom.
*bocsánat, valami oknál fogva 2x küldtem el. sajnálom (utolsó)
Csak azt tudom leírni, én mit éreznék. Egyrészt egy kis dühöt, mert ez nem megoldás, hogy elmenekül a problémák elõl. Másrészt békét. A halál a földi élethez képest habostorta. (nyilván annak aki meghalt)Csak saját magam miatt nem aggódnék, de biztos közösen dolgoznám fel a történteket. És persze nem utolsó sorban egy hatalmas ûrt és kudarcot, hogy a saját gyerekemet nem tudtam megóvni ettõl
Nagyon sajnálom. Én öregapámmal soha nem voltam valami közeli kapcsolatban, inkább a haverom volt, mégis a temetésén majd meg szakadt a szívem.. else lehet képzelni, hogy milyen, ha az ember a gyerekét temeti. De lehet úgy gondolni erre, hogy ez a srác válaszása, neki ez volt a könnyebb út. Meg biztosan jobb helyen van. Én is öngyilkosságot követtem el 18 évesen, 2x is. Hála isten, hogy "béna" voltam.. ma 27 vagyok. Tényleg nem akarok senkit semmire buzdítani, de ha az én egyetlen gyerekemet veszteném így el, én biztos, hogy követném.. Szegény lány is viheti tovább ezt a terhet az életében, hogy bizony miatta, a döntései miatt meghalt egy 23 éves fiú.. ez is borzasztó..
Csak azt tudom leírni, én mit éreznék. Egyrészt egy kis dühöt, mert ez nem megoldás, hogy elmenekül a problémák elõl. Másrészt békét. A halál a földi élethez képest habostorta. (nyilván annak aki meghalt)Csak saját magam miatt nem aggódnék, de biztos közösen dolgoznám fel a történteket. És persze nem utolsó sorban egy hatalmas ûrt és kudarcot, hogy a saját gyerekemet nem tudtam megóvni ettõl
Anyum még fiatal volt, 25 éves mikor meghalt a fiatalabbik nõvérem 5 hónaposan.Anyum azt mondta, ha akkor nem lett volna a másik nõvérem, akkor összetört volna, de tudta nem teheti meg, mert van még egy lánya akiért élnie kell.Azt mondják valamennyire segít átvészelni a dolgot, ha van másik gyerek is.
Nagyon nagy erõt, amit adhat egy másik gyermek, vagy társ. Szerintem nagyon nagy erõ kell ahhoz, hogy egy ilyen veszteség után az ember nem a diliházban van, hanem tisztességgel eltemeti a szerettét. 24N
Egy nõismerõsöm a fiát vezsítette el. Valószínûleg lehet az agynak egy védekezõ mechanizmusa, mert a temetésen nem úgy tûnt, mint aki magánál van. Nézegette a felhõket, az elrepülõ madarakat, a szélben mozgó lombkoronákat, és picit mosolygott. Jobb is így. Elõtte szegényem napokig õrjöngött.
Nem tudja az, mi a fájdalom, kinek gyerekét nem borítja sírhalom. Ennél rosszabb nem történhet emberrel. Nincsenek is szavak rá. Szomszédom januárban temette 20 éves fiát.. Az anya csont és bõr lett, megõszült, szinte görbén jár, és van a szemében valami mérhetetlen fájdalom. Az õ szeme, lelke már nem fog ragyogni többet. Rossz még belegondolni is. Hiszen egy szülõ öröké aggódik a gyerekéért. Ha az nincs tovább, a szülõ is meghal, ha nem fizikailag, lelkileg.
Én is ismerek egy házaspárt akinek öngyilkos lett a fia pár éve. Az ég világon semmi nem látszódott rajtuk, mert sajnos szégyellték a gyereket, és mindig bántották. Mert szerintük nem lett a gyerekbõl senki, és csak szégyellni való volt. Mikor a rendõrök közölték velük a tragédiát, akkor összenéztek, és azt mondták, hogy "na, gondoltuk hogy öngyilkos lesz, mindig ezzel fenyegetett bennünket." Temetés után két nappal velneszezni mentek...
Akiket én ismerek, az egyik család fiatal lánya halt meg autóbalesetben, iszonyatosan szenvedtek a szülõk, de gondolom tartotta bennük a lelket a fiuk, és késõbb született még 2 lányuk. A másik nõnek szülés után közvetlen halt meg a lánya, õ is nagyon összetört, de valamennyire kárpótolja a kis unoka, a lánya gyermeke. Bárcsak senkivel ne történhetne ilyen szörnyûség!
Az ismert emberek közül ott van pl. Jaksity Kata. De neki született még gyereke. Így elviselhetõbb gondolom.
Én egyszer voltam egy 4 éves gyerek temetésén, aki egy balesetben halt meg. A szülõkön olyan fájdalom látszott, amit egyszerûen képtelenség megfogalmazni. ' hét alatt vagy 10 évet öregedtek.
Szerintem azoknak könnyebb lehet elviselni, akik utána még tudnak szülni gyereket. A példában a nõ 45 éves, talán még van remény hormonkezelésekkel.
Nagymamám 13 gyermeket szült és nevelt fel. 9 gyerekének a temetésén ott volt. Az utolsónál amikor a lányát temettük, a nagyim elsírta magát. Akkor mondta elõször, hogy több fájdalmat már nem képes feldolgozni, elviselni. Pár hónapra rá elesett, eltörte a combcsontját, és mivel nem akart már élni, feladta. Meghalt, mert nem volt már semmi életkedve..4 gyermeke, rengeteg unoka, dédunoka, barátok, távoli rokonok kísérték utolsó útjára.
Én ismertem rövid ideig egy olyan nõt, kollégám volt, aki autóbalesetben veszítette el a férjét és az egyetlen gyerekét. Túlélte, nem láttam összetörtnek, persze biztosan belül az volt, de tudott mosolyogni, nevetni, élni.
Szerinted? Csak próbáld beleélni magad a helyükbe... (Egyébként zömmel a saját hibájuk gyümölcse, de ezt soha nem fogják belátni, valószínûleg összeroppannának, ha bárki is szembesíteni akarná õket ezzel, úgyhogy jobb békén hagyni õket a gyászukkal. Van elég bajuk így is.).

Mi érez az a fél, aki dobta a párját?

Nem érzi magát rosszul? Hamar túlteszi magát a dolgon? Gondol még a volt párjára? Nem veszi észre, h ez a másiknak mennyire fáj? Még mindig, most is.

Legjobb válasz: Szerintem örül neki, hogy megszabadult tõle, és sajnos nem gondol rá. Egy rokonom a példa rá, kiszeretett belõle a társa, sajna aki eldobja a jmásikat, annak pont nem fáj.

Szerintem örül neki, hogy megszabadult tõle, és sajnos nem gondol rá. Egy rokonom a példa rá, kiszeretett belõle a társa, sajna aki eldobja a jmásikat, annak pont nem fáj.
Csak a magam tapasztalatáról tudok beszélni. Akkor szakítottam, amikor már a sokszázadik jobbító beszélgetés, kísérlet sem használt. A szakítás elõtti utolsó fél év nekem már végig kínlódás volt, boldogtalan voltam, és fél évig gyötrõdtem rajta, van-e így jövõnk, de a válasz mindig "nem" volt. Így én már fél éve "gyászoltam" a kapcsolatot, amikor végül kimondtam, hogy ne tovább. Ettõl függetlenül iszonyú érzés volt, mélyen együttéreztem a fiúval, és nekem is nagyon fura volt utána. De megkönnyebbülés is, hiszen valami rossznak lett vége. Természetesen ezek után hamarabb túltettem magam a dolgon, mint õ, de hát már fél éve ment bennem a folyamat (pedig neki is számtalanszor elmondtam, hogy mi felé haladunk, ha így folytatjuk, de nem vett komolyan).
Ha azért dob ki, mert megcsaltad, akkor neki sem jobb, sõt. Ha azért, mert neki tetszik valaki és összeakar jönni vele, akkor biztos nemfog rád gondolni, meg örül, hogy megszabadult tõled. De azis lehet, hogy már nemjottetek jol ki, akkor is örül, h megszabadult. Lehet még az is, hogy nemszereti a hosszú kapcsolatot. Akkor érzéketlen.:)
Utolsó válaszoló én egy ilyen lányba szeretem bele aki nem szereti a hosszú kapcsolatott én szenvedtem mentem utána, hijába egyszer azt mondtam neki, hogy mostanába ne is találkozunk azota nem látam és szarul érzem magam minden nap még gondolok rá de a kedvem egyre jobb.
attol még jó sokáig fogsz mindennap rá gondolni, ha 1 szerelem ki nem veri a "szívedbõl":)
Exem (19/L)kicsivel több mint 2 hónapja szakitott velem, elég fura okok miatt.Azt mondta nem szeret és nem kivánja a társaságom.1 hónap után feladtam és nem zavartam, aztán küldött levelet h találkozni akar és beszélgetni mert fura érzése van a sok bunkózás miatt.Na most 3x találkoztam vele és hiába van új pasija.Látszik rajta h még érez valamit irántam.Az elején élvezte, de mára már egyre jobban kijön rajta minden.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!