Találatok a következő kifejezésre: Mit érez aki (233 db)

Fel tudta dolgozni, mit érez aki elvetette 2. , 3. vagy 4. terhességét? Vagy bárki akinek abortusza volt? Mivel magyarázza magának?

Elmondja /elmondta nagyobb korukban a gyerekeinek, azok mit szóltak?/szólnak?

Legjobb válasz: Off: Kedves elsõ! A kérdezõ arra gondolt, hogy ki mit érez, ha már van egy gyereke, tehát volt kihordott terhessége (várandós élmény, szülés, vágyott gyermek), de nem tudta megtartani a második babát. Vagy van már két gyereke és nem tudja megtartani a harmadikat. Vagy van már három gyerek és nem fér bele a negyedik... Nem a sorozatos abortuszokra kérdez a kérdezõ. (Egyébként az olyanok pont leszarják az érzéseket, "kaparásra kell menni, aztán kész"-el elintézik.) Bocsi az off-ért, de érdemben válaszolni nem tudok, nem volt abortuszom.

Off: Kedves elsõ! A kérdezõ arra gondolt, hogy ki mit érez, ha már van egy gyereke, tehát volt kihordott terhessége (várandós élmény, szülés, vágyott gyermek), de nem tudta megtartani a második babát. Vagy van már két gyereke és nem tudja megtartani a harmadikat. Vagy van már három gyerek és nem fér bele a negyedik... Nem a sorozatos abortuszokra kérdez a kérdezõ. (Egyébként az olyanok pont leszarják az érzéseket, "kaparásra kell menni, aztán kész"-el elintézik.) Bocsi az off-ért, de érdemben válaszolni nem tudok, nem volt abortuszom.
Ja, nekem nem volt abom, csak spontánom, 2. De a lényeg, a baba elvesztése, akár így, akár úgy!!
Fel tudtam dolgozni. Nyilván sokat van eszemben, nem sokára születne, de nem volt rá lehetõségem, h megszüljem. A gyermekem természetesen nem fog tudni róla, miért mondanám el neki? A döntést meghoztuk a férjemmel, nem nézünk vissza.
Mi az, hogy nem tudta valaki megtartani a többedik babát? Nem arról van szó, hogy nem tudta, hanem hogy nem akarta? Ha a szülõ egészségét nem veszélyeztette, akkor csak úgy megölni egy magzatot nagy köcsögség! Embernek sem tartom az ilyet!
Mi van????? 1-2 talán(ha beteg volt a baba) de 3-4????? remélem kamu!!!! én elmondanám mekkora egy H...le anyuk van
A kérdező hozzászólása: Kedves 4 es köszönöm. (a kettesnek is hogy legalább elmagyarázta mirõl van szó).
4 éve nekem is volt abortuszom, de sajnos egészségügyi okból kellett elvenni... pocsék érzés volt meg utána sokszor az járt a fejemben h mi van ha nem lesz többet. Rengeteget rágódtam ezen meg néha el is fogott a sírás tõle de idõvel jobb lett. Most 9 hetes terhes vagyok és minden rendben megy mindennél boldogabb vagyok, persze ezt még nem tudom elmondani h késõbb elmondjam-e a gyerekemnek. Anyukámnak volt 1 éve abortusza de õ a kora miatt is nem tartotta már meg. Ha jó a viszony a szülõ és gyereke között meg lehet beszélni ezeket a dolgokat miért kellene titkolózni? Az õszinteség sokat segít mindenki életében. Kedves kérdezõ te hogyan látod ezt??
Fel lehet dolgozni, elfelejteni azonban soha! Bár még kicsik a gyerekek, de úgy terveztem, hogy nem mondom el Nekik, csak amikor szükséges lesz- ha ne adja isten, abban a helyzetben lesznek! Üdv: 3 lányos, 13hkm
4-es vagyok, hetesnek írom: Ez így van, fel lehet dolgozni, legalábbis olyan szinten, h nem jut minden nap eszembe a dolog. Elfelejtés más dolog, nekem szerintem azért könnyebb, mert sokan álltak mellettem, fõleg a férjem, sok átsírt éjszaka után hoztuk meg a döntést. Ha rendezõdnek a dolgaink, majd szeretnénk még egy kisbabát.

Mit éreznek akkor a fiúk, (ott lent) amikor a bnőjüket csók közbe vadul tapizzák?

.. és még sz?z :D

Legjobb válasz: Ki szûz? =D Amúgy ott lent nem éreznek semmit, csak a részvények értéke a sokszorosára nõ. =D

Ki szûz? =D Amúgy ott lent nem éreznek semmit, csak a részvények értéke a sokszorosára nõ. =D
Azt, hogy egyre szûkebb a gatyám.

Tudom lehet hogy hülyének néztek de akkor is most én nem tudom hogy mi az a szerelem? Mit érez akkor az ember?

Hát én nem tudom. Nekem nincs ebben tapasztalatom. Bocs ha hülyének nézek ki de hát valamikor az vagyok és igen kábé. Köszi a válaszokat: Bea

Legjobb válasz: Elvileg olyan mintha drogozott volna az ember. Minden rózsaszín, nulla realitás vagy valóságérzékelés, tiszta bezívottak. Aztán mikor (általában) jön a kopp akkor olyanok mint mikor a drogost leválasztják az anyagról.

Elvileg olyan mintha drogozott volna az ember. Minden rózsaszín, nulla realitás vagy valóságérzékelés, tiszta bezívottak. Aztán mikor (általában) jön a kopp akkor olyanok mint mikor a drogost leválasztják az anyagról.
Nagyon sokan tévesztik össze a szerelmet a rajongással, ragaszkodással, vagy azzal az euforikus érzéssel, amikor valakitõl figyelmet, törõdést kapnak. Ilyenkor az ember magába az érzésbe "szerelmes", de nem a partnerébe. Ilyenkor van az, hogy amíg megkapjuk a törõdést, addig "szerelmesek vagyunk" utána meg jön a keserû csalódás és kiábrándulás, hogy ki a fene ez az "idegen" itt mellettünk, én nem is ilyen lovat akartam... A szerelem az én értelmezésemben az, amikor megismersz valakit, és a személyisége, a tulajdonságai alapján szeretsz bele. Ehhez elõször is önismeret kell, és az, hogy saját magadat tudd szeretni, legyen egészséges önértékelésed, és az alapján legyél azzal tisztában, hogy ki a megfelelõ partner számodra, milyen értékek azok, amiket a partneredben keresel és hosszú távon is értékelni tudsz. Ehhez pedig nyilvánvalóan meg kell ismerni a partnered, nem elég, hogy bárki betoppanjon az életedbe, akiért rajonghatsz, vagy aki érted rajong. A szerelem kialakulásához tehát idõ kell. Felfedezem a másikat, a létezõ tulajdonságait, kölcsönösen azt nyújtjuk egymásnak, amire vágyunk, szeretek neki örömet okozni és természetesen tombolnak a hormonok is, mert fizikailag is vonz. Ezek együttesen jelentik számomra a szerelmet. Amikor naponta rácsodálkozom, hogy milyen nagyszerû ember, amikor minden apró megnyilvánulása földöntúli boldogsággal tölt el, és nem akarom megváltoztatni, átformálni, mert olyannak szeretem, amilyen.
Igazán szerelmes még csak egyszer voltam és most próbálok felejteni. Valóban hasonlít egy kicsit ahhoz, amikor be van szívva az ember. Nem törõdök senkivel és semmive, boldognak érem magam. Nem fogadok el tanácsokat és véleményeket, mert úgy gondolom, hogy nekem biztosan igazam van. Csak õ létezik a számomra és minden pillanatban hiányzik. Mindegy milyen hülyeséget csinált és mivel bántott meg, mert nem tudok rá annyira haragudni, hogy elfelejtsem. Lehet körülöttem még legalább 5 helyes pasi, én akkor is csak õt tudom nézni. Más vele csókolózni, más vele lenni. Ez most csak 1-2 dolog, de sokmindent lehetne még mondani.
Amennyiben igazad van akkor mindenkinek kb. egéz életében nagyjából 3 lehetõége lesz a dologra, mert többre nemigen marad idõ. Ha ezeket benézte akkor nice try, de több szerencsét legközelebb.

SOS. Mit éreznék akkor, ha a méhszáj megnyílik/megnyílt? 14 hetes vagyok és azt mondják bármikor megtörténhet velem. (:

2 napja szúrkál a hüvlyem, feszül, néha a végbelemnél is feszülést érzek. A petefészkemben néha enyhe szurkálást érzek, inkább jobb oldalon. Nyugtassatok meg, hogy ez valami más.

Legjobb válasz: Hát nekem nem görcsölt a hasam mikor 4ujjnyira 36héten/ nyíltam ,a doki mondta vizsgálatnál,amúgy meg mindenem szúrkált ,görcsölt a terhességek alatt/3x szültem/semmi bajom nem volt!Persze említsd meg a dokinak a tüneteidet hogy mindent ki lehessen zárni,de szerintem amit más terhes mond, engedd ki afüleden mert különben megõrülsz! Minden terhesség más ne máséból vegyél példát,hanem éld meg a tiedet nyugalomban és várd örömmel a kicsit!:)Persze bármikor bármi megtörténhet de ugye akkor fel sem kelnénk reggel mert hátha rossz történik. Ne aggódj ,ez a Te terhességed nem a "pletyiseké"!:) Sok sikert és jó egészséget kívánok Nektek!!!:)

Nem lehet érezni. Nekem azt mondta a doki. Azt csak õ látja. Szerintem csak nõ a méhed, húzódnak a tartószalagok. 35km
Hát nekem nem görcsölt a hasam mikor 4ujjnyira 36héten/ nyíltam , a doki mondta vizsgálatnál, amúgy meg mindenem szúrkált , görcsölt a terhességek alatt/3x szültem/semmi bajom nem volt!Persze említsd meg a dokinak a tüneteidet hogy mindent ki lehessen zárni, de szerintem amit más terhes mond, engedd ki afüleden mert különben megõrülsz! Minden terhesség más ne máséból vegyél példát, hanem éld meg a tiedet nyugalomban és várd örömmel a kicsit!:) Persze bármikor bármi megtörténhet de ugye akkor fel sem kelnénk reggel mert hátha rossz történik. Ne aggódj , ez a Te terhességed nem a "pletyiseké"!:) Sok sikert és jó egészséget kívánok Nektek!!!:)
13.43-as vagyok!:) Örülök hogy szépen növekszik a baba, írtad hogy véreztél, én is 6.hetesen, 2hét kórház, otthon kíméletes életmód várt végig csináltuk, a férjem mosott, akkor még tárcsás mosógépem volt:) , most 7éves lesz a fiam decemberben!:) Pihenj sokat és minden rendben lesz!
Amit leírsz, inkább amiatt lehet, hogy növekszik a méhed, tágulnak a csontjaid. Ezek a terhesség normális kísérõjelei. Egyre jobban fogod érezni, ahogy növekszik a pici. Ne hallgass azokra, akik mindenfélével ijesztgetnek, mert akkor nem lesz más a babavárás, mint merõ stressz. Nekem a dokim azt mondta anno, hogy ne olvassak szüléssel, terhességgel kapcsolatos dolgokat, mert akkor mindig csak a sok hülyeségen fog járni az agyam. Próbáld meg minden percét kiélvezni a babavárásnak, mert ez csodálatos idõszak!
Szerintem próbálj megnyugodni, a baba is érzi a te feszültségedet! Próbáld elterelni a figyelmed, nehogy az legyen, hogy bevonzod magatoknak a bajt! Pihenj sokat, ha teheted!
Én írtam az elsõ választ, közben eszembe jutott, hogy tényleg hány olyan eset van, hogy kinyílt a méhszáj és nem is érezték, stb. Én is 3x szültem hál'Istennek nem nyílt ki idõ elõtt, csak abból indultam ki, hogy szülésnél iszonyú fájások közepette tágul a méhszáj. Tényleg miért gondolod, hogy 14 hetesen kinyílik, mi az a bármi, ami megtörténhet veled? Veszélyeztetett terhes vagy? A lényeg a lényeg: a doki tud leginkább megfelelõ választ adni!
A kérdező hozzászólása: A baba szépen növekszik.:) Teljesen nem nyugodtam meg, de reménykedem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a bátorítást. Fokozottan eszélyeztetett avgyok. Sajnos 3 vetélésem volt eddig, akkor véreztem. Legutóbb februárban 10 hetesen. A legutóbbi vizsgálaton mondta a doki, hogy feszül a méhszáj és ez nem jó. Most megyek Uh-ra. Remélem pár óra múlva többet tudok már... 2 hete jól érzem magam, és reméltem, hogy sikerül, hiszen eddig a sárgatest hormon hiánya és a prolaktin túlmûködés okozta, hogy nem maradt meg a baba...
Ha a méhszáj megnyílik, iszonyúan görcsöl a hasad. Ez van szülésnél is. Lehet, hogy ez inkább valami fertõzés lehet, hívd fel a nõgyógyászod, mert ha az, okozhat vetélést is.
Nem feltétlen jár fájásokkal. Legalábbis szülés elõtt nem. VAn, aki úgy kinyílik 1-2 ujjnyira, hogy észre sem veszi. Van valami "alap" gondod, ami miatt megnyílhatsz vagy csak te érzed ezt? Az is lehet, hogy nõ a méhed azt érzed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedvességeteket. Elsõ baba lenne, és már 3-szor veszítettem el magzatot. Minden vizsgálatot elvégeztettünk, végül több orvos is a streszt nevezte meg, mint okot. Cakhogy az elsõ és a második terhességemkor végtelenül boldog voltam és nem is gondoltam semmi roszra. A harmadikkal (januárban)vérezni kezdtem 8 hetesen, de még reménykedtünk. Most nem is merek örülni, de nagyon remélem, hogy megmarad és mindent megtennék érte.

Mit érez, akinek alacsonyan van a vércukorszintje?

Legjobb válasz: Nekem mindig alacsony, így nekem ez tök természetes, nem érzek semmit. Ha viszont feljebb megy véletlenül, akkor úgy érzem mintha elnehezednének a karjaim, és szinte érzem a véremben áramló cukrot. Apukámnak sajnos magas a cukra, és ha leesik neki, akkor elkezd izzadni, nagyon gyorsan ver a szíve, és nincs semmi ereje. (Ilyenkor gyorsan eszik valamit, de elég veszélyes dolog, ha leesik a cukor, nagyon oda kell rá figyelni!)

Nekem mindig alacsony, így nekem ez tök természetes, nem érzek semmit. Ha viszont feljebb megy véletlenül, akkor úgy érzem mintha elnehezednének a karjaim, és szinte érzem a véremben áramló cukrot. Apukámnak sajnos magas a cukra, és ha leesik neki, akkor elkezd izzadni, nagyon gyorsan ver a szíve, és nincs semmi ereje. (Ilyenkor gyorsan eszik valamit, de elég veszélyes dolog, ha leesik a cukor, nagyon oda kell rá figyelni!)
Nálam mindig remegéssel kezdõdik, utána szédülni kezdek, de kegyetlenül. Sokszor nem is érzem, hogy éhes lennék, de párszor mértem a cukrom ilyen állapotban és mindig alacsony volt, úgyhogy a remegés elsõ jelére nyomok egy kis szénhidrátot, általában müzli szeletet, vagy rozsos péksütit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Mit éreznek akiknek már több mint 2 éve probálkoznak de nem jön a baba?

lelkileg hogyan birjátok mire gondoltok. megfordul e a fejetekben hogy soha nemjön össze?mi 2 éve

Legjobb válasz: Elég sokan vannak, akik évekig próbálkoznak, és csak nem jön... aztán feladják, és azt mondják: legyen, ahogy lennie kell - és a nõnek pár hónap múlva azt mondja az orvos: "Gratulálok, anyuka - hogyan csinálta? Isten bizony nem az én mûvem!" Ugyanis akkor már nem stresszel állandóan, és ez akár ilyen különbséget is jelenthet.

Elég sokan vannak, akik évekig próbálkoznak, és csak nem jön... aztán feladják, és azt mondják: legyen, ahogy lennie kell - és a nõnek pár hónap múlva azt mondja az orvos: "Gratulálok, anyuka - hogyan csinálta? Isten bizony nem az én mûvem!" Ugyanis akkor már nem stresszel állandóan, és ez akár ilyen különbséget is jelenthet.
Mi 8 éve próbálkozunk, túl vagyok 6 mûtéten, beleértve egy méhen kívüli terhesség miatti abortuszt is. Az elsõ reakcióm az volt, hogy mindent meg akarok tenni a sikerért. Aztán elkeseredtem a kudarcok miatt, hiábavalónak tûnt minden igyekezetem.Dacossá váltam. Ha nem lehet, akkor nem is kell. Megvagyok nélküle is. Más dolgokat helyeztem elõtérbe, nem gondolkodtam tovább rajta, éltem az életem. Aztán amikor pozitív lett a tesztem, elkezdtem titokban újra hinni abban, h. talán mégis anya lehetek. 4 napja elment a baba. Amit most érzek, azt nehéz megfogalmazni. Boldog párkapcsolatban élek, a vesztesek nyugalmával minden figyelmemet a kedvesemre irányítom, nem remélek, nem gyászolok, nem beszélek róla.Csak tudomásul vettem. Ilyen az élet. Nyáron végigevezzük a Dunát. Már nagyon várom...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) JaJJ én is erre vágyakozo hogy jövö karácsonyt már 3-masban tölthessük
Reméljük, hogy így lesz! ;) Fel a fejjel és csak pozitívan! :) )

Ha már nem tudja hogy szeret e vagy h mit érez akkor mi a teeendő?

mint ketten szenvedünk.én azért mert szeretem őt.de egyikünk sem akar szakitani.sokat veszekedtünk egy hét leforgása alatt de kitartottunk egymás mellett.viszont azt mondta az váltotta ki ezt h nem tudja hogy mit érez h ennyi veszekedtünk.ő 19 éves fiu én 17 vagyok.és már három hete leszünk együtt féléve.

Legjobb válasz: Ha nem akar szakítani, az jó jel. Szerintem csak hullámvölgy. Próbálj a kedvére tenni.

Ha nem akar szakítani, az jó jel. Szerintem csak hullámvölgy. Próbálj a kedvére tenni.
A kérdező hozzászólása: ezt mondta báris egyszer szakitott többet nem fog.
Tartsatok olyant szünetet hogy nem beszéltek vagy nem keresitek egymást 1 hétig pl...és h ki birja tovább :D ezt csinálták már a barátaim is és még mindig együtt vannak...de lehet h azért mondta h nem tudja h mit érez mert nem szeretne megbántani és h õ szakitson veled...vagy kitudja...remélem meg oldjátok a gondjaitokat :)
A kérdező hozzászólása: idõt kért és akkor majd megtudom mi lesz.
A kérdező hozzászólása: meg voltam nála pénteken akkor mondta de smároltunk meg puszit is adott meg sokszor irta h puszi vagy puszillak. de idõt kért.akkor ez jót jelent?

Csajok! Ti mikor érzitek az előjáték során, hogy most már tovább lehet lépni? Ki mit érez akkor amikor készen áll a behatolásra? Kinél milyen látható vagy érzékelhető jele van ennek? Jelzed is vagy elvárod hogy kitalálják?

Legjobb válasz: Hát, párom tudni szokta. Nem tudom, van-e jele, de õ mindig kitalálja - érzi, mikor már elég nedves arrafelé, és eléggé tágul, hogy már jöhet a dolog. Meg hallja. Néha jelzek, hogy namostmáraztángyere.

Hát, párom tudni szokta. Nem tudom, van-e jele, de õ mindig kitalálja - érzi, mikor már elég nedves arrafelé, és eléggé tágul, hogy már jöhet a dolog. Meg hallja. Néha jelzek, hogy namostmáraztángyere.
Hát ha nálunk már meg volt a petting azután csak.. simán érzem, hogy mennyire megõrülök a barátomért! Olyankor valahogyan mindig megérzi, hogy mikor kezdje el, bár lehet hogy azt veszi észre , hogy konkrétan leóhajtom teperni :D
Ha már nagyon luccs vagyok. Azt érzem, hogy valami hiányzik belõlem. Elvárom, hogy kitalálják, szeretem ha engem irányítanak.
Hát néha elõfordult, hogy a párom túlzásba vitte az elojátékot :D Nekem nagyon hosszú volt, de olyankor finoman jelzek neki :) De késõbb már kitalálta. Ha nagyon fel vagyok izgulva, elõtte általában meg szokott ujjazni és utána jöhet :)
Nálam ilyen nincs.Eleve nincs elõjáték se. Bármikor készen állok arra, hogy betegye akár szárazon bárhogy.
A kérdező hozzászólása: 3: Miért fiú vagy? :) )))))
A kérdező hozzászólása: Ok ne haragudj!
Nálunk akkor van behatolás, ha a nyalástól elélvezett a barátnõm. Ha éppen nem kívánja a nyalást akkor meg szól, hogy most csak szex legyen...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ment a zöldpacsi :)
3. vagyok és nem vagyok fiú. :) Mibõl is gondoltad? :D :D

Akik szeretik Észak-Európát, azok mért szeretik? Mit éreznek akkor, amikor észak-európai hangulatuk van?

Én is szeretem Észak-Európát, de nem sokat tudok róla. Írjátok meg, hogy ti mért szeretitek.

Legjobb válasz: én például azért szeretem mert nyáron nem dögök meg a melegtõl, de a táj is nagyon szép

én például azért szeretem mert nyáron nem dögök meg a melegtõl, de a táj is nagyon szép
én szeretem, hogy körülvesz a gyönyörû táj, a tisztaság, és a szeretem hallgatni az emberek beszédét is :) Minden olyan nyugodt és szép.
Jó hogy ezt mondod, tényleg van egy ilyen hangulat, persze attól is függ hol vagy és honnan jössz. Nekem a tisztaság, tiszta levegõ jut eszembe, nincsenek bûzök a levegõben de illatok se, ugyanaz a fenyõ néha tengerrel vagy sarki levegõvel keverve adja a levegõt. Egy kis egyhangúság is, nem mondanám unalomnak, inkább állandónak tûnik minden. Egyforma, de nem rossz izû sörök, egyforma öltözködésû, de igényes emberek, egyforma, de korrekt stílus az emberek viselkedésétõl az épületekig mindenben.
És ha van mit szeretni benne akkor ez a nyugodt fíling. Valahogy minden mûködik, mégse idegbajosak az emberek és nem problémáznak idiótaságon. Még ha körülményesnek is tûnnek a dolgok néha, sose az a cél hogy bárkinek is nehezebb legyen az élete. Ha valami bonyolult inkább nem foglalkoznak vele.
Én Finnországban élek, amit nagyon szeretek: - nyár, fõleg azért mert világos van egész nap. Tegnap éjfélkor jöttem haza és nem volt még teljesen sötét! Nyáron ráadásul az egész ország gyönyörû szép, a tavak, tenger, erdõk. Az is tetszik ilyenkor, hogy panelban lakunk, de esténként lehet látni futkorászó nyúlakat, mókusokat az ablakból. - szociális rendszer: nem feltétlenül a segélyre gondolok, hanem arra, hogy itt tényleg segítenek az embernek ha szüksége van rá. Pl. milliókat költenek gyerekvédelemre, léteznek helyek ahová elmehetsz az északa közepén ha történik valami (pl. családon belüli erõszak) stb. Ha kirugnak a munkádból nem kell aggodni, hogy na most mi lesz, mert támogatják az embert munkakeresésben. Az iskolák ingyenesek és magas szintû az oktatás. - sport: itt sok minden ingyenes, pl. közönségkorcsolyázás, atlétikapálya használat, úszoda is nagyon olcsó. Bárki bármilyen életkorban elkezdhet versenyszerûen sportolni, mert annyi klub van. - egymás tisztelete. Na ezt gyorsan meglehet szokni és baromi nehéz lemondani róla.. Pl. itt ha takarító vagy akkor sem néznek le. Nem kell az orvosnak térdenállva elmondani a panaszodat, nyugodtan tegezheted ami szerintem nagyon jó, mert sokkal egyszerûbb a betegségrõl beszélni. Eleinte ez furcsa volt, most már nagyon örülök ennek, mert így szerintem nagyobb az esély a gyógylásra ha tényleg nyíltan tudsz beszélni a gondjaidról. Nem ruha alapján ítélnek. Edzésre simán lehet menni edzõcuccban még akkor is ha átutazol a városon. Állásinterjún se kell annyira kicsípni magad, lényeg, hogy tiszta legyen a ruhád (pl. egy szép blúz és farmer már elég szokott lenni.) Ez a ruha dolog fõleg Finnországra vonatkozik, szerintem más északi országban ez nem feltétlenül van így.

Mit érez akkor az ember ha lebénul a baloldala? Mik a tünetei?

Legjobb válasz: Háát.. mondjuk azt, hogy nem tudja mozgatni?

Háát.. mondjuk azt, hogy nem tudja mozgatni?
Zsibbadás, nem tudja mozgatni, ez többnyire agyvérzéseknél van, szegény nagymamám is így járt de elég hamar feltudott épülni szerencsére.
akarná, de nem tudja. Folyik a nyála, de nem érzi. Félreáll a feje, lefittyed a szája. Nem mozog az a szeme, stb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!