Találatok a következő kifejezésre: Mit érez a baba, ha (4 db)

Mit érez belőle a baba, ha én szomorú vagyok és síró "rohamok" jönnek rám?

33hetes kismama vagyok, napok óta úgy érzem, hogy mindenbe beleköt a párom.de lehet csak a hormonok teszik, mégis lehangolt vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ilyenkor szedjél Hova nyugtatót (terhesen is lehet),hogy garantáltan ne érezzen semmit a sírórohamokból.

Szerintem ilyenkor szedjél Hova nyugtatót (terhesen is lehet), hogy garantáltan ne érezzen semmit a sírórohamokból.

Akiknek több év próbálkozás után jött a baba, az mit érez pozitív tesztkor? Normális ha úgy érzi, mindig terhes akar lenni?

nos én még nemvagyok terhes. de már 2 éve rajta vagyunk és már kezelnek. de ugyérzem hogy ha terhes leszek utánna ha megszülök megint akarok,mert a babát is akarom de most jelenleg ugyérzem hogy terhes akarok lenni mindig. normális?

Legjobb válasz: Normális, persze, és nagyon aranyos, amit írsz. Egyébként én terhes vagyok, és én is azt érzem, hogy újra és újra szeretném majd megismételni ezt az élményt, mert egy gyerek kihordásánál és felnevelésénél kevés szebb dolog van a világon! :))

Normális, persze, és nagyon aranyos, amit írsz. Egyébként én terhes vagyok, és én is azt érzem, hogy újra és újra szeretném majd megismételni ezt az élményt, mert egy gyerek kihordásánál és felnevelésénél kevés szebb dolog van a világon! :) )
annyira szívszorító, amiket írtatok!! mert Nekünk elsõre sikerült a babó és nem tudom, milyen átélni ezt a fájdalmat és néha elkeseredést, de Nekünk is minden pillanat egy csoda!! amióta Õ a pocimban van én is érzem, hogy még át szeretném élni ezt párszor...:) remélem, sokaknak ennyit jelent egy kis élet!! kérdezõnek sok sikert, szorítok, válaszolónak pedig probléma mentes várakozást kívánok!! 33 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: ti medig vártatok rá, ?
Szia! Mi szintén 2 éve vágyunk már a babára, és jelenleg 27 hetes kismama vagyok. :-))Tavaly 2 babát elvesztettünk, 1-t spontán 8 hetesen és a másik elhalás volt 9 hetesen. Én átérzem amit érzel, olyan érzés állapotosnak lenni, ami semmi máshoz nem fogható. Amióta érzem Õt mocorogni a hasamban minden nap egy Csoda, és mintha nem is a földön lennék. Már nagyon korán 16 hetesen éreztem a mozgásait, és akkor minden egyes megmozdulásakor sírni tudtam volna a boldogságtól hogy ez mégis megadatott nekem. Szorítok hogy minnél elõbb Neked is sikerüljön a Csoda!

Mindenki elgondolja álatlában hogy hogyan fog kinézni a baba és ha nem olyan lesz mit érez?

tudom akkor is ö a legszebb meg ilyenek de mégis mitérez?

Legjobb válasz: szia én abszolut nem képzeltem el hogy milyenek lesznek a babáim már van két lányom de azt elmondom hogy amikor megszületnek abszolut nem úgy néznek ki mint mondjuk fél évesen, amúgy egy megfigyelésem hogy az elsõ babák általában az apukájukra hasonlítanak úgyhogy belõlünk nem kapnak semmit, nézd meg az apukáját és olyan lesz a babó is ;-)))

szia én abszolut nem képzeltem el hogy milyenek lesznek a babáim már van két lányom de azt elmondom hogy amikor megszületnek abszolut nem úgy néznek ki mint mondjuk fél évesen, amúgy egy megfigyelésem hogy az elsõ babák általában az apukájukra hasonlítanak úgyhogy belõlünk nem kapnak semmit, nézd meg az apukáját és olyan lesz a babó is ;-)))
ahogy irta az elõttem válaszoló, mikor kibujt a babóca tiszta apja volt 5 hetes kisfiú anyukája
Én nem hiszem, hogy az elsõ babák az apukájukra hasonlítanak. A fiam elsõ baba és nagyon vegyes. Sok van benne belõlem, és sok az apukájából is. De valóban teljesen másképp néznek aki az újszülöttek, mint ahogy késõbb fognak kinézni. Én nem elképzeltem, hogy fog kinézni, hanem nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz. És hát gyönyörû lett:) De ez utóbbi akkor is biztos, ha elõtte másmilyet képzelsz el. Amikor megszületik és meglátod, az biztos, hogy úgy érzed, soha ilyen szépet nem láttál még :)


Ha valakinek a vesejet nyomja a baba, ill. vesetagulata van, az pontosan mit erez es hol?

Legjobb válasz: Nekem az van.érzem hogy ott nyomja a bordáimnál meg a mozgolódás után mindig wc-zés lesz a vége...37hkm

Nekem az van.érzem hogy ott nyomja a bordáimnál meg a mozgolódás után mindig wc-zés lesz a vége...37hkm
Hát én minden pisilésnél "sírok", de legalább a könnyemm kicsordul :(Nagyon csíp, és fáj a vesém!Ezt lehet elõl is érezni a bordád alatt, de hátul mintha a derekad fájna, azon az oldalon! Mondjuk nekem görcs isvolt, az rosszabb mint a szülés :((nekem ígyvolt) én kaptam DJ katétert...Majd talán holnap után kiveszik 3 hónap után! 2 éves kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!