Találatok a következő kifejezésre: Mit érez a baba, (21 db)

Mostanában sokszor vagyok feszült, stresszes a családi gondok miatt. Sokat kiabálok. Ebből mit érez a baba? Ugye nem lesz neki baja?

13+3 hetes vagyok,nagyon aggódok,nehogy valami végzetes baja legyen a babának.

Legjobb válasz: Nem lesz baja, de azért próbálj megnyugodni. Neked sem jó, ha idegeskedsz és be is görcsölhetsz tõle, ami kockázatos is lehet. Szedj Magnéziumot (pezsgõtabletta vagy Magne B6). És próbáld kizárni a stresszes helyzeteket. Ne beszélj olyannal, aki felidegesít. Vigyázz magatokra.

Nem lesz baja, de azért próbálj megnyugodni. Neked sem jó, ha idegeskedsz és be is görcsölhetsz tõle, ami kockázatos is lehet. Szedj Magnéziumot (pezsgõtabletta vagy Magne B6). És próbáld kizárni a stresszes helyzeteket. Ne beszélj olyannal, aki felidegesít. Vigyázz magatokra.
12 héttõl érzi a bánatot és ha gondolsz rá, a boldogságot. legyél boldog és a baba is az lesz. nem tudom mi olyan bosszantó ami miatt nem lehetsz kiegyensúlyozott.

Mit érez a baba amikor tüsszentek? 21hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Hát azt nem tudom, az összerázkódást biztosan érzi, de nem lesz semmi baja, az biztos :) Szép babavárást :)

Hát azt nem tudom, az összerázkódást biztosan érzi, de nem lesz semmi baja, az biztos :) Szép babavárást :)
Összenyomódik egy picit olyankor a méh, de az égvilágon semmi baja nem lesz ettõl! :) További gyönyörû heteket kívánok!!!

Mit érez a baba a vajúdás és a szülés alatt?

Legjobb válasz: Ezt senki sem tudja. Valaki azt hogy neki is fáj, de nem tudni.

Ezt senki sem tudja. Valaki azt hogy neki is fáj, de nem tudni.
Én azt olvastam, hogy hatalmas adrenalin sokkot kap, azért is nem alszik utána éjjel. Szerintem tuti, hogy fáj is, mert nagyon kicsi helyen kell átpréselnie magát. Sok baba az erõlködéstõl sérvet is kap. Jaj, az enyém is, jövõ héten visszük mûttetni.
Biztos nem kellemes neki, az enyémek tele voltak ödémákkal és véraláfutásokkal. Nyilván nem fájdalommentesen szerezték út közben. A szívhangjuk is elég komoly fizikai aktivitásról árulkodott, a fájások alatt meg kevesebb oxigénhez is jutnak. Biztos nem kellemes, csak hogy ezt elmondani senki sem tudta még.
Én a Tv-ben láttam a múltkor, azt mondták akkora mennyiségû adrenalin szabadul fel bennük, mint egy háborúban harcoló katonában :(
és a császáros babák? õk nem érzik ezt?
Õk nem hiszem mert nem kell szenvedniük, hála az enyém se szenvedett.
Én nem gondolom, hogy nagyon szenvednek. Az én babám gyorsan megvolt, nem is sírt szülés után csak halkan nyöszörgött és mikor odaadták rögtön megnyugodott és elkezdett szopni :) Kimutatták, hogy az EDA vagy egyéb fájdalomcsillapítók, amit a szülõ nõnek adnak lassítja a szülést és rosszabb a babának.
Én császáros voltam, de nem programozott. Állítólag még ha tudni elõre hogy császár lesz, akkor is jobb (ha van rá lehetõség) megvárni, míg természtes úton megindul a szülés, mert vmiért jó a babának is ez az egész folyamat, a fájások, stb. hog ytermészetesen jött el az idõ a kijövetelre, mert azt a baba indítja meg, és nem csak kiveszik vmikor.

12+4 hetes terhes vagyok. A pirinyo jelenleg 6, 2 cm. Mit érez a baba az anya mozgásából?

Sajnos hirtelen egy óriásit ugortam a széken (egy meccs nézése közben) és nagyon meghúzodott a hasam. Aggódnom kellene és gyorsan megnézetetni, hogy minden rendben van, e, vagy ezekb?l a bébi úgysem érzékel semmit?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan irtatok! :-) Már vettem be magne B6-ot és próbálok pihenni, így mostmár a pocakom is jobban van, már nem olyan kemény! Boldog babavárást nektek!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan irtatok! :-) Már vettem be magne B6-ot és próbálok pihenni, így mostmár a pocakom is jobban van, már nem olyan kemény! Boldog babavárást nektek!
A bébi nem érzi, de mint ahogy a hasizomgyakorlatokat is mellõzni kell, ez sem hasznos. De most még nem ártottál vele, késõbb, nagyobb pocakkal is az izmod sérülhet, nem a baba az ilyesmitõl.
szia! A bébikéd teljesen jó helyen van. Én egyszer úgy 4 hónaposan akkorát ugrottam valami miatt örömömben , hogy a papucs is majd' leesett rólam. Mondták , hogy na azért kicsit óvatosabban :) ) a hét elején meg darts-oztunk a férjemmel, teljesen jól van van babó :) )))) 35 hetes kismami

Méhösszehúzódásnál mit érez a baba, kap olyankor elég oxigént?

Legjobb válasz: Biztosan nem rossz neki, mert a méh növekedését segíti elõ az összehúzódás, és a terhesség egésze alatt jelentkezik. Gondolom, ha nem kapna oxigént, nem így mûködne a szervezet, ne igzulj.-)

Biztosan nem rossz neki, mert a méh növekedését segíti elõ az összehúzódás, és a terhesség egésze alatt jelentkezik. Gondolom, ha nem kapna oxigént, nem így mûködne a szervezet, ne igzulj.-)

Férjemnek véres a széklete, elég nagyon. Az egész wc olyan. Nincs aranyere és semmilyen fájdalmat nem érez. Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: El ne hidd!! Gyomorvérzésnél fekete emésztett szurokszéklet van. Ha piros,akkor alul vérzik és szerintem belsõ aranyér. Meg kéne mutatni orvosnak.

El ne hidd!! Gyomorvérzésnél fekete emésztett szurokszéklet van. Ha piros, akkor alul vérzik és szerintem belsõ aranyér. Meg kéne mutatni orvosnak.
Vastagbél gyulladás is lehet (sötétebb vér)
A gyomorvérzéstõl nem lesz a WC véres, mert mialatt áthalad a beleken, megemésztõdik, és inkább fekete lesz... Szerintem valamilyen bélgyulladás lehet, esetleg fekély (colitis ulcerosa, vagy hasonlók). Belsõ aranyér is okozhat ilyesmit. Vidd el belgyógyászatra, csinálnak egy béltükrözést, és kiderül az oka.
Ne ijedjetek meg rögtön. Lehet belsõ aranyér, lehet polip is (sajnos meg ennél rosszabb lehetõség is van, de nem kell rögtön erre gondolni). Nekem is volt véres székletem rendszeresen. A vastagbél tükrözésen egy polipot találtak, az okozta. Miután kivették megszûnt a vérzés. Mindenképp járjatok utána! 29F
Azzonal keresetek egy dokit, ha valaki vérzik az már komoly gond.
Gyomorvérzés, ez nem játék, hívjátok ki az ügyeletet!
Elõbbi vagyok! Amúgy fekete a széklete? A vérzés általában a gyomorból jön, vagy a záróizomzat ha megsérül, az is vérezhet, de kismértékben. Én gyomorvérzésre gyanakszom.... Elég komoly baj lehet belõle, ne játszatok: ügyeletet hívjatok!
Azonnal ügyelet!!!!
Elõször fordult elõ, vagy volt már ilyen? Ha élénkpiros a vér és fájdalmat nem érez, akkor valószínûleg belsõ aranyér. Persze ezt biztosan csak orvosi vizsgálat döntheti el, hiszen akár rosszindulatú elváltozás is lehet (bár annak egyéb tünetei is szoktak lenni). Proktológust kéne felkeresni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, már csak meg kell gyõznöm hogy dokihoz menjen.
Sok céklát eszik? Mert én most ilyen ''vitamin potló'' dolgon vok mert a természetgíógász azt mondta hogy répa, cékla, meg zöldség. A székletem nekem is véres, bár em érzek fájdalmat, azóta van amióra céklát eszek.
elõzõ vagyok. természetgyógyász*
Szia.Apámnak is hasonló volt a tünete és neki végbélrákja volt és még vastagbélen polipok voltak. Menj dokihoz nem vicc mert még ez komoly is lehet a vége.Sok szerencsét

Szép estét mindenkinek! Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól de bárki válaszolhat rá. Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?

Engem az érzés foglalkoztat, hogy milyen érzést vált ki amikor a fityma felhúzódik. Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot. Félre értés ne essék nem vagyok szûz csak nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek. Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel. A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?

Legjobb válasz: Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.

Ez most hány kérdés? A spermiumok meghalnak, elfolyósodnak és a többi ragacsos váladékkal együtt kiürülnek a nõbõl.
Ez jópár kérdés egyben... "Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?": Azt mondtad volt már ilyen... "Szóval amikor bele élveztem a volt páromba, és nem termékenyül meg akkor a spermiumokkal mi lesz, nem lesz tõle baja?": Nem lesz tõle baja, szépen lassan kiszivárog. " Nekem a volt párom azt mondta a hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza, és így ingerli a makkot.": Csak hülyített, a vagina nem csinál ilyet. "A Ha sokáig maszturbálok akkor lehetnek következményei? Ezt úgy értem, hogy lehetek-e impotens a jövõben? Csökkenhet-e a szex utáni vágyam ?": Csinálhatod nyugodtan, nem lesz tõle bajod.
A spermiumok egy kis államot formálnak a hüvelyben mint a Vatikán.
Ahh, pont olyan a sötétség, mint amikor kinézek az ablakon.
"Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe?" "A kérdésem nõknek szól..." Ezt az intelligenciát haver!! A nõk biztos érzik, hogy a pasik mit éreznek.. o.O
Muszáj volt egy kérdésbe beleírni 15-öt? Nem is értem igazán mit akarsz kérdezni.
" Mit éreznek a férfiak akkor amikor behatolnak a hüvelybe? A kérdésem nõknek szól..." Nem értem!
te egy igazi gyökér vagy
A gonosz kérdezõ bosszúból lepontoz mindenkit, micsoda bánat ért el most hirtelen =(
Már ne is haragudj, de olyan idétlen kérdés(eke)t tettél fel, hogy nem lehet normális válasz(oka)t adni rá(juk)!:D Mert mégis mit válaszolnál egy olyan kérdésre, hogy milyen érzés, ha viszket az orrod? Mit érzel? Hogyan írnád le? Hogyan érted, hogy mit érez a férfi, amikor behatol a hüvelybe, pláne, hogy a következõ mondat szerint a kérdés nõknek szól? Te mit éreztél, mikor behatoltál a partneredbe? "nem tudom leírni az érzést, nem maga azt amikor az aktus megtörténik hanem az ki-be behatolás közötti ingerlése a pénisznek." - ezt így ahogy van nem értem. Milyen érzést akarsz leírni? "Nekem azt mondta, mert kérdeztem tõle ne foglalkoztasson az engem, de mondtam neki, hogy érdekel" => hallgass rá, ne foglalkozz vele! Maszturbálástól miért lennél impotens? Nem tudom honnan vetted, de ez kb. az a szint, hogy a maszturbálástól megvakulhatsz vagy szõrös lesz a kezed. Szex utáni vágyad a maszturbálástól nem csökken. A hüvelybe kerülõ ondó nagy része távozik (kifolyik) a maradék nedvet viszont felszívja a hüvely fala. Így megfelelõ?:) (14-es voltam)
A kérdező hozzászólása: Szóval, hogy reagáljak a nem normális válaszokra. A válaszom nekik. Tehetnek egy szívességet. Nem tehetek róla , hogy a rendszer egymás mellé rakja a szöveget. Az értelmes válaszokat köszönöm. Az utolsó hozzászólás volt a legértelmesebb. Akinek meg nem tetszik a kérdés mi f..... rt kell hozzászólni ? Nem kötelezõ, és ha valaki feltenné a kérdést nem vagyok hülye és nincs semmi bajom. És az, hogy miért éreznek a férfiak amikor behatolnak , evvel nem azt akartam tudatni, hogy nem tudok dugni, hanem hogy érzés maga, ha nem tudod értelmezni a kérdést hát ülj újra iskola padba és vedd elõ a értelmezõ kézi szótárat. Amúgy az oldal azért van, hogy feltegyük a kérdéseinket, még ha valakinek értelmetlen és ettõl elromlik az estélye, nekem felmegy a pumpa az ilyen válaszok láttán.
My WTF-meter has just exploded
Ezt a kérdést elteszem emlékbe, komolyan mondom...
Hát bocsi, én azt a részt ragadnám meg, hogy "hüvely belsõ fala érzékeli a péniszt és így a makkot felhúzza" ... Nem tudom. Az én makkomat már nem húzza fel semmilyen hüvely, mert amikor betolom, már fel van húzódva! Feszesen áll, mint a cövek! Ismered a mondást? "Nem fér a bõrébe!" 44/F
A f aszomért kell engem lefárasztani csütörtök este 21.24 kor kérdezõ -.-
jót érzünk
XD
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm, és nem bunkoságból mondtam amit, csak ezt hozta ki belõlem, lehet hogy rosszul tettem fel a kérdéseket, vagy hibákkal, elismerem. Csak hirtelen jött ez a dolog és gondoltam felteszem. Az a rész hogy a kérdés nõknek szól azt nem oda akartam csak a rendszer nem fogadta el az egészet és át alakítottam csak elég rosszul , utólag is bocsánat mindenkitõl, ha az a kép alakult ki rólam meg kora barom ez a srác. Szóval elnézést mindenkitõl a rossz fogalmazásért, és az egyéb dolgokért

Vajúdás alatt amikor nekem fájásom van a baba mit érez? Neki is fáj valami? Mozog olyankor?

Legjobb válasz: Az áprilisi Anyák lapja magazinba van egy nagyon tuti jó érdekes cikk a vajudás alatt történtekrõl ír h mikor mit érez a baba és mi megy végbe az anyai és magzati szervezetbe. Több érdekes téma is van ebbe a számba sztem most érdemes megvenni!

Az áprilisi Anyák lapja magazinba van egy nagyon tuti jó érdekes cikk a vajudás alatt történtekrõl ír h mikor mit érez a baba és mi megy végbe az anyai és magzati szervezetbe. Több érdekes téma is van ebbe a számba sztem most érdemes megvenni!
Mivel a méh összehúzódik, szerintem õ csak nyomást érez, de nem fáj ez neki. Nálam az elsõ kettõ tök passzív volt végig, a harmadik pedig végig ficánkolta a vajúdást, mondtam is neki, hogy nem lesz ereje kibújni :) Aztán kiröpült a drágám :D

Apuka mikor érezte meg h mozog a baba? 24+3 h vagyok, de még nem érez semmit, és már nagyon várja minden nap.

Legjobb válasz: Szia! Hát nekem a baba 17.hetesen kezdett el mozogni, amit ugye csak én éreztem. De amikor betöltöttem a 20.hetet, akkor már apuci is megérezte, és azóta is mindennap!:) Próbáld meg másokkal is éreztetni a családban, hogy õk éreznek -e valamit?! Nekem a kolléganõim is kitapogatták, és jól megrugta õket is! :)))Boldog babavárást! 27+3 hetes k.m.

Szia! Hát nekem a baba 17.hetesen kezdett el mozogni, amit ugye csak én éreztem. De amikor betöltöttem a 20.hetet, akkor már apuci is megérezte, és azóta is mindennap!:) Próbáld meg másokkal is éreztetni a családban, hogy õk éreznek -e valamit?! Nekem a kolléganõim is kitapogatták, és jól megrugta õket is! :) ))Boldog babavárást! 27+3 hetes k.m.
17+7 hetesen már apa is érezte a rúgást.
20 hetesen, de akkor még nagyon gyengén. Tegnap elõször rúgott egy olyat hogy látszódott kívülrõl is. 25hetes
Szia! Nálunk elõször (20.hét környékén) csak "sÍkba hajolva" LÁTTA, amikor rúgott a Baba. Késõbb lett számára is érezhetõ.
Én 22 hetes vagyok, de még nálunk sem érzi apa. :( Csak én, viszont nagyon apró kis rezzenéseket már leeht látni kívülrõl is. :) Ez gondolom attól is függ, hogy, hogy fekszik a baba, lehet, hogy elöl fekszik a méhlepény, ami ugye takarásban van.
Elsõ babám, 16 hetesen éreztem elõször, azóta minden nap. A párom kb. 19 hetesen érezte.
16-7 hetesen éreztem elõször, páromnak hisztiztem este, hogy még mindig nincs semmi, beszéljen a fiával, hogy most már rugdosson meg kicsit :) , éjjel 3kor elkezdte a babóca, fogtam is párom kezét, rátettem a hasamra, és elég nagyokat rúgott, én kívûlröl is éreztem kézzel, párom nem, egy hét múlva mikor akkorát rúgott a bébi, hogy én felugrottam, õ akkor mondta, hogy most valamit, de nagyon gyengén :) anyukám ugyanekkor érezte, hogy rúg... lehet attól is függ, hogy tudja-e, milyen érzésre számítson :) elsõ babás apuka lehet csak akkor meri biztosan mondani, hogy érzi, ha már látszik a pici láblenyomata a hasadon :)

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!