Találatok a következő kifejezésre: Mit érez a (499 db)

Mit éreznek a fiúk a lelkükben, amikor ezt mondják szakitás után?

"Nem foglak felejteni sosem"

Legjobb válasz: pf.. tippelj mit éreznek 2 véglet: ha sosem nézett rád remegõ szemmel stb-stb akkor nem érez semmit a lelkében. ha úgy gondolt rád mint egy személyre akibe belebújna, meghalna majd újraéledne a karjaiban stb-stb akkor bizony szenved keményen:D

pf.. tippelj mit éreznek 2 véglet: ha sosem nézett rád remegõ szemmel stb-stb akkor nem érez semmit a lelkében. ha úgy gondolt rád mint egy személyre akibe belebújna, meghalna majd újraéledne a karjaiban stb-stb akkor bizony szenved keményen:D
hát vagy egy s*ggfej és csak vigasztalni próblá ezzel (megjegyzem gondolom az ellenkezõjét éri el) vagy tényleg sajnálja. de ha kimondta akkor nem szeret eléggé.
Vannak a világon fiúk, de nincsenek általában, csak egyesével. Így a kérdés csak arra vonatkozhat értelmesen, aki már mondott ilyet ÉS fiú. Én még nem mondtam, passzolok. (Pedig "fiú" vagyok.) Ui.: Tippelgethetnék is, meg boncolhatnám a dolgot, esetleg kesereghetnénk együtt, de minek? Téged valójában egy konkrét valaki válasza érdekel, miért nem kérdezed meg Tõle???
Jobban örülnél, ha anyázva elküldene?
Már nem szeret, (talán nem is szeretett, és csak a Te lelkesedésed miatt) próbálja lelkiismeretét nyugtatni, mert sajnál téged emberileg, és bûntudata van. Ez is csak egy tipp, de ezek olyan tipikus sorok, hogy én eddigi tapasztalataim alapján erre tudok következtetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ, én tudom az okot miért szakitott, és valamelyikõtök válasza ugyanaz volt, amire én is gondoltam(ha jól kiismertem ). Csak nem voltam biztos a megérzésemben....de köszi :)

Mit érez a kómában lévő?

Igazából én arra vagyok kíváncsi, hogy aki kómában van az álmodik? Vagy egyáltalán mit éreznek ébredés után azok a szerencsések akiknek ez megadatik? Esetleg van olyan aki már tapasztalta?

Legjobb válasz: Igazából ez bonyolult. Többféle kóma létezik (Vigil-kóma stb...), attól függ, milyen kómában van az illetõ. Van, aki mindent érez és hall, ami a környezetében történik, de nem tudja kinyitni a szemét és semmit se tud reagálni. Van, aki semmit nem érez, nem hall.

Igazából ez bonyolult. Többféle kóma létezik (Vigil-kóma stb...), attól függ, milyen kómában van az illetõ. Van, aki mindent érez és hall, ami a környezetében történik, de nem tudja kinyitni a szemét és semmit se tud reagálni. Van, aki semmit nem érez, nem hall.
Egy ismerõsöm nagymamája volt kómában és néhány hét után ébredt fel. Õ azt mondta, hogy hallotta hogy ott vannak mellette és hogy beszélnek, de akárhogy akart nem tudott reagálni. Bár szerintem ez személyenként illetve agyi sérüléstõl is függ.
A párom 3 hónapig volt kómás állapotban. Nem emlékszik semmire. Motorbalesete volt és csak arra emlékszik, hogy elindul a suliból a motorral hazafelé. Arra sem, hogy ki volt ott éppen akkor mert visszaaludt és 3 nappal késöbb megint felébredt.
Semmilyen agyi sérülésem nem volt és mégsem emlékszem semmire a 9 napra, amit passzív kómában töltöttem.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.:) Nagyon érdekesek. De még várok többet is!

Mit erez a fiu amikor a lany elelvez es forditva?

Legjobb válasz: -Ha a fiú megy el a lányba: a lány (kellemes) lüktetést érez ami a fiú péniszébõl jön és persze jön az a bizonyos fehér dolog.. :D -Ha a lány megy el: a fiú kis "szorítást" érez ott lenn mert a lány hüvely izmai összehúzódnak orgazmus közben. jaa és még folyik remélem segítettem megválaszolni a kérdésedet :D

-Ha a fiú megy el a lányba: a lány (kellemes) lüktetést érez ami a fiú péniszébõl jön és persze jön az a bizonyos fehér dolog.. :D -Ha a lány megy el: a fiú kis "szorítást" érez ott lenn mert a lány hüvely izmai összehúzódnak orgazmus közben. jaa és még folyik remélem segítettem megválaszolni a kérdésedet :D
Örömöt és büszkeséget:) 23/F
a gazdasági válság minden problémáját átérzik, olyan intenzívem, h ettõl felmegy a forint árfolyama.

Többet érez, mint barátság, de kevesebbet, mint szerelem, akkor mégis mit érez a lány?

Legjobb válasz: Maga se tudja... Olyan buta, zavarodott, döntésképtelen mint úgy a lányok többsége.

Maga se tudja... Olyan buta, zavarodott, döntésképtelen mint úgy a lányok többsége.
Ceki..te vagy az?
szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy már évek óta így érez, és hogy van ilyen. Vonzódik hozzám, hiányzom neki, de nem tudná velem elképzelni az életét, nem szerelmes, ezért inkább elfojtja ezeket az érzéseket. Én meg halálosan szerelmes vagyok és nem tudom, hogy ez most jobb, mint a semmi, vagy inkább legyen semmi...
ajaj. na az ilyenek elõl kell menekülni. ez sose fog veled járni, de azér legyél a baráttya meg hiányzol neki. fiatal nõknél gyakran elõforduló kapcsolati forma. megoldás: mondd meg neki hogy vagy duktok, vagy menjen a vérbe és ne szívja a véred.
"most jobb, mint a semmi, vagy inkább legyen semmi..." Hát legyen önérzeted és ne kússz utána. Talán elõfordulhat, hogy amint hátat fordítasz neki, azzal felpiszkálod az önérzetét ("mi az, hogy ez a fiú, aki eddig imádott, többé nem akar engem? ENGEM!" és akkor õ fog majd teperni utánad, de az 100% hogy ha továbbra is a lábnyomait fogod csókolgatni, akkor sosem vesz majd komolyan. Legyél férfi a szemében, az az egyetlen esélyed, hívd fel most és közöld vele, hogy ennyi volt, neked normális nõ kell, aki tudja mit akar.
Nekem ilyet egyszer egy srác mondott és mi nem jöttünk össze, de nem is beszélünk azóta. Azt hiszem jobban jártam.
A kérdező hozzászólása: Hosszú a történet, volt már hogy évekig nem beszéltünk. Õ akkor tiszteletben tartotta, hogy nekem nem megy a barátság. Majd újra elkezdtem vele beszélni, hátha úgy végre elfelejtem. De most meg itt tartunk. Igazából pont ez az, hogy tudja mit akar. Semmit, csak barátságot, de én nem hiszem el, hogy van ilyen érzés, hogy fontos vagyok neki mint az állat, bármi történik mellettem áll (ezt már sokszor bizonyította), ha nem vagyok vele sokszor hiányzom neki (jó, nem nyaggat vele, én szedem ki belõle), régen még le is feküdtünk egymással, de velem lenni nem akar, mert nem szerelmes.

Mi a kulonbseg a csikloi es a hĂźvelyi orgazmus kozott? Mar mint, hogy mit erez a no ha csikloi orgazmusa van, es mit erez ha huvelyi?

Legjobb válasz: A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny,tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)

A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny, tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)
hĂźvelyi? Te valami svéd vagy?
A kérdező hozzászólása: Magyar vagyok, csak nem tudok étkezettel írni, mert akkor ilyen hülye, ge.ci jeleket ad ki -.- de nem igaz, hogy csak egy ember tud válaszolni a kérdésre.....

13-hetes kismama vagyok, tegnap véletlen belerúgtam a szekrény sarkába, és a nagy lábújjam bedagadt, és lila. Eltört? Nagyon fáj? Ebböl mit érez a babám?

Legjobb válasz: A baba max a fájdalomból annyit érez szerintem, hogy "anyának fáj valamilye, szegény..."Eltörni éppenséggel eltörhetett, borogasd, ha nem múlik orvossal nézesd meg!De ha eltört se tudnak mit kezdeni vele, pihentesd, boldog babavárást!

A baba max a fájdalomból annyit érez szerintem, hogy "anyának fáj valamilye, szegény..."Eltörni éppenséggel eltörhetett, borogasd, ha nem múlik orvossal nézesd meg!De ha eltört se tudnak mit kezdeni vele, pihentesd, boldog babavárást!
Nem hiszem hogy érez belõle valamit. Én tegnap elõtt rúgtam bele a kanapé ágynemûtartójába, nem láttam a hasamtól hogy nincs rendesen vissza tolva. A körmöm azonnal belilult, de már nem fáj, most várhatom hogy leesik, vagy sem. De ugyan úgy rugdos a baba, semmi extrát nem produkált mikor megtörtént. 29 hetes

Mit érez a fiú amikor a lány elveszíti a szüzességét?

Legjobb válasz: jót érez http://m.blog.hu/ma/magyarmemek/image/not.bad.jpg

Pörköltszagot
azt hogy éppen dugja a csajt
örömöt és bódottágot
ennyi retardált kéredezõt egy nap...
Megkönnyebbülést
A múltkor pl DmC-ztem és hirtelen megborzongtam. Akkor biztos ez lehetett az, egy lány a közelben elveszítette a szüzességét.
semmit , mit érezne ugyan?
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat kértem
Mekkora hülyék vagytok!! :DDD

25-hetes kismama! Ma egész du-án sirtam! Nagyon lelkis vagyok! Mit érez a babám? Ugye nem lesz baj?

Egy kicsit ideges is voltam.

Legjobb válasz: Szia! Hát igen a hormonok dolgoznak! A baba persze érez valamit abból hogy az anyucinak milyen a hangulata! De baja nem lesz tõle! Én végig nagyon ideges vagyok... babóka miatt is, meg egyéb mindennapos dolgok is okoznak idegeséget! Persze könnyû azt mondani az embernek, hogy nyugodj meg, nem olyan egyszerû! talán majd azt veheted észre, hogy a babád kevesebbet mozog, de ezért ne idegeskedj...! Õ így hozza a tudtodra, hogy áccsi..... :)) Boldog baba várást! 28 hetes kiamami

Szia! Hát igen a hormonok dolgoznak! A baba persze érez valamit abból hogy az anyucinak milyen a hangulata! De baja nem lesz tõle! Én végig nagyon ideges vagyok... babóka miatt is, meg egyéb mindennapos dolgok is okoznak idegeséget! Persze könnyû azt mondani az embernek, hogy nyugodj meg, nem olyan egyszerû! talán majd azt veheted észre, hogy a babád kevesebbet mozog, de ezért ne idegeskedj...! Õ így hozza a tudtodra, hogy áccsi..... :) ) Boldog baba várást! 28 hetes kiamami
Ha sírhatnékod van, ne fojtsd vissza. Megkönnyebbülsz és még boldogsághormonok is felszabadulnak. Persze ha tartós a külsõ stressz ami ér, az hosszútávon nem tesz jót a babának.
Szia!Nálam 2 hétig tartott ez az állapot, 26-27 hetesen, hogy mindenen sírva fakadtam kb. 1 perc alatt.Ne félj, ezt a hormonok okozzák, semmi gond, majd elmúlik a babának sem lesz semmi baja. Minden jót nektek!

Mit érez a babóm ha 5 hónapos terhesen rendszeresen hason fekszem, alszom?

Ugye nem fáj neki? Vagy nem sérül? Igaz hogy koraszülést okoz ha hason fekszem? :( Ti feküdtetek hason terhesen?

Legjobb válasz: Mikor már éreztem, hogy van pocakom, nem feküdtem hason.

Mikor már éreztem, hogy van pocakom, nem feküdtem hason.
Semmit. Õ védve van a magzatburokban :-)
Én nem bírtam hason feküdni, pedig szerettem elõtte, de már 3 hónaposan is kényelmetlennek találtam. Alig vártam, hogy megszüljek, gondoltam, na, most aztán bepótolom a hason fekvést, erre a melleimtõl nem tudtam, most lassan 1 éves a babám, de még mindig nem tudok hason feküdni. :(
Rendszeresn hason ébredek reggel....8 hónaposan:D
Nekem már 4 hónaposan kellemetlen volt hason feküdni, szinte fájt. Én is csak a szoptatás után tudtam újra hason aludni. :)
Kb. a 15-16. hétig tudtam hason feküdni. Az orvos nekem mindig nagyon mondta, hogy feküdjek hason addig ameddig csak tudok. De nekem azért, mert hátrahajló méhem volt. 35+2hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!