Találatok a következő kifejezésre: Mit érez Vagy (219 db)

Mit tegyek, ha van egy srác, aki egy évvel fiatalabb nálam és nagyon bejön nekem. De én kollégista vagyok és most jön a nyár. Ja és nem tudom, hogy Õ mit érez vagy érez-e vmit?

Szóval bejön nekem egy srác. Múltkor egy sportversenyen együtt voltunk, poénkottunk, egy picpt flörtöltünk. Aztán másnap reggel egy mosoly mindkettönk részér?l a folyóson. Nagyon jófej srác, mindenkivel kedves. De nem tudom, hogy ha közelednék felé mit reagálna. Szerettem volna megnézni az adatlapját myvip-en, de nem tudok rejtetten belépni(vki tudja miért nem lehet?) és így nem merem megnézni, hogy van -e barátn?je, meg hogy mégis milyen.

Legjobb válasz: Nézd meg iwiwen, facebook-on, ezer más helyen megtalálhatod, szerezd meg a telefonszámát, az e-mail címét, szóval vedd fel vele a kapcsolatot, találkozzatok, aztán majd kialakul valami. Közben úgyis kiderül, van-e barátnõje.

Nézd meg iwiwen, facebook-on, ezer más helyen megtalálhatod, szerezd meg a telefonszámát, az e-mail címét, szóval vedd fel vele a kapcsolatot, találkozzatok, aztán majd kialakul valami. Közben úgyis kiderül, van-e barátnõje.
Szerintem nyugodtan nézd meg myvipen. Nem baj, ha nem tudsz rejtetten belépni, hisz ismer, és lehet, hogy õ is nagyon kedvel téged. :D UI.: Arra én is kiváncsi lennék, hogy miért nem lehet rejtetten belépni? :D

Szenved a kutya, ha elaltatják (leoltják)? Milyen az ténylegesen, mit érez? Vagy valóban csendesen elalszik, nem fáj, érez semmit?

Van egy keverék kutyánk. Emberi években min. 17 éves már. Már a látása és a hallása sem az igazi. Sokszor oda is kap nekünk. Néha van, hogy remeg is. Szüleim el akarják altatni. Én attól félek, hogy a leoltással is szenvedne egy nagyot. Õk azt mondják, hogy nem érez semmit, csendesen elalszik. De vmi nekem nem ezt súgja, pedig nem is értek ehhez.

Legjobb válasz: Konkrétan kutyus elaltatását láttam már, egy nagyon öreg keverék volt. Minden mozdulatra vonyított. Elõször az állatorvos egy altató injekciót adott, amitõl a kutyus elaludt. Már ilyen alvó állapotban kapta meg a végsõ "orvosságot". Csendben, békésen ment el. Úgy gondolom, hogy az elsõ szúrás volt kellemetlen, de fájdalmat már nem érzett. Szerintem a gazdájának sokkal jobban fájt...

Az orvostól kell megkérdezni, miként altat? Ha lehetõséged van rá, akkor olyanhoz vinni, aki a legmodernebb módon teszi. 3 éve nekem is altatnom kellett sajnos. Egy moccanás nélkül elment a kutyám. Nem is vettem észre, mikor.Csak a kezemmel éreztem, hogy nem lélegzik már, nem dobog a szíve.
Konkrétan kutyus elaltatását láttam már, egy nagyon öreg keverék volt. Minden mozdulatra vonyított. Elõször az állatorvos egy altató injekciót adott, amitõl a kutyus elaludt. Már ilyen alvó állapotban kapta meg a végsõ "orvosságot". Csendben, békésen ment el. Úgy gondolom, hogy az elsõ szúrás volt kellemetlen, de fájdalmat már nem érzett. Szerintem a gazdájának sokkal jobban fájt...
ma 10:24 Az orvosod nem a legjobb módszert csinálta. Ahol megfelelõ anyagot használnak, nem légzésbénítót adnak, hanem egyszerûen lassul a szív munkája és egyszer csak leáll. Ezt nem is lehet észrevenni a kutyán.
szia! Az enyémet 3 éve altatták betegség miatt, úgy remegett az injekciótól önkívületben, mintha epilepsziás lenne...nagyon csúnya látvány volt. Remélem, nem érzett semmit...
Igen, elõször altatják, a második az ún. végzetes. Én nem tudnék még egyszer ilyet végignézni. 15 évesen kellett elaltatni imádott kutyámat, én azt hittem szépen, nyugiban elalszik. Igen, az elején, de amikor a 2. injekciót megkapta az légzésleállást okoz....ezt nem kellett volna látnom... Az orvos azt mondta mielõtt beadta volna neki hogy menjek, sétáljak pár percet....de nem tudtam otthagyni õt... Egy életre kísér az emléke... Javaslom, hogy a 2. beadása elõtt, tégy egy röpke sétát....kérlek.
Hát, állatorvosa válogatja. A mienk pl. nem altat el állatot csak azért, mert öreg. Ha gyógyszeresen csillapítható fajdalmai vannak, még akkor sem. Egy öreg, morózus kutya körül meg nem kell hirtelen mozdulatokat tenni, tekintettel kell lenni a korára és az állapotára. Ahogy a többi családtag esetében is.
Én sem altatnék el állatot csak azért, mert öreg, pláne, ha egyébként nincs is vele komoly baj. Amit írtál, az simán csak az öregség miatt van, max egy kis fájdalom csillapítóra lehet szüksége az ízületeire. Én újra tárgyalnám ezt a dolgot a helyedben a szüleiddel.
Mi egy hónapja altattuk el Õt. A kábító injekció után már csak feküdt, a végsõ injekciót nem is nagyon érzékelt és pár másodperc után már nem dobogott a szíve. Egy kicsit belehaltam én is. Nem szenvedett.
Amig látod benne az élni akarást, addig nem szabad elengedni. Idõs állat , több tolerancia kell hozzá, mint ahogy az idõs emberekhez is.
A kérdező hozzászólása: Most még nem szenved egyáltalán. Eszik-iszik, ugrándozik... Csak öreg, és ahogy írtam: látása-hallása már rossz, és talán ez miatt is bizalmatlanabb, így ha hirtelen mozdulat van körülötte, akkor már oda-odakap. Ezt mostanában kezdte el csinálni. De nincs olyan jel, ami arra utalna, hogy fájdalma lenne, vagy szenvedne picit is. Ezért sem akarom hogy elaltassák csak azért mert már öreg...
Kedves kérdezõ! Ha megvárjátok, amíg természetes módon pusztul el, akkor is legalább annyi szenvedéssel fog járni neki, mintha orvosi beavatkozás miatt megy el. A kérdés az, hogy a kettõ között eltelt idõ mennyi szenvedéssel jár, és attól akarod-e megkímélni?
Minden halál fulladással jár. A szivlassitó is. nem pumpál oxigént az agyba, leáll a légzés. nem kellemes látvány, igenis szivbemarkoló, de hamar elmegy a kutya, a szenvedés pár másodperc.
Ha már öreg, és beteg, akkor mindenképpen jobb az altatás, mintha kínlódna még egy ideig. Valószínûleg azért használják az állatorvosok ezt a megoldást, mert jelenleg ez a legkíméletesebb. De még egy kutya sem tudta elmesélni, mit érez akkor, tehát csak következtetni tudunk.
A kérdező hozzászólása: Na, ettõl tartok... Van, aki azt mondja, hogy semmit nem érez, csak csendben elalszik, és van, aki azt mondja, hogy igenis szenved. Nem csak látni nem akarom, hanem alapból azt nem akarom, hogy kicsit is szenvedjen. Azért nem lehet kellemes fuldokolni...és ha remeg, az is jelez valamit... :(
Ha két injekcióval történik az altatás, ahogyan elõttem leírták, akkor nem érez semmit. Erre mindenképpen figyelj majd, sajnos hajlamos egyik-másik doki elspórolni az elsõ, bódító injekciót, pedig az állatvédelmi törvény szerint is kötelezõ az elõzetes bódítás.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem ezt a kutyust. Ugyanakkor tudom, hogy ez így már neki sem élet valójában. Továbbá így veszélyes is, mert kiszámíthatatlan, ami nem a nevelésébõl, hanem az öreg korából adódik- nem lát és hall jól, így bizalmatlanabb, nekünk ugrik néha. De már nem játékosan. Én attól félek csak, hogy az altatása sem valami kíméletes... Ha valóban lehetséges az az altatással, hogy fájdalom, szenvedés nélkül, csendben elaludjon, akkor nem állok elé, mert valóban könnyebb lenne neki is.
ez olyan mint az elsõ... nem fáj neki
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Jó hírem van: sikerült megmentenem a kutyust! A leírtak alapján csak akkor leszek hajlandó engedni az esetleges altatásnak, ha már tényleg beteg volna, és szenvedne. De akkor is nagyon utána járnék, hogy biztos csendben mehessen el. De remélem, majd õ magától elalszik csendben, természetes úton, amikor lejárt földi pályafutása.

Van olyan kismama aki 37-38. hétben van és még nem fordúlt meg a babája. Leírhatná mit érez vagy mit mondott neki a dokija? Nem vagyok jól nagyon fáj a hasam alja.

Legjobb válasz: Szia.Nagyon feszûl a hasam a hólyagomat állandóan nyomja.Nehezen veszem a levegõt,és majd széthasad a hasam alja.Tegnap voltak fájásaim 20percenként több órán keresztûl azt hittem menni kell de addig halogattam mig elmúl.Most sem vagyok a toppon ,fáj a fejem is.De a picur nagyon élénk nem zavartatja magát.Nekem is mát most 3kr-ra mondták tehát semmi esély a megfordúlásra,Így marad a császár......A lányom 14 éves azzal is császároztak igaz más okokból,no az szörnyû volt metr altatásban csinálták.Ezt most nem engedem spinálisan csinálják.A doki szerint 100% a császár.Nem is izgat csak minden rendben legyen,én majd helyre jövök csak a kincsem legyen egészséges.Én siófoki vagyok te merre laksz?Ági

A kérdező hozzászólása: Szia.Nagyon feszûl a hasam a hólyagomat állandóan nyomja.Nehezen veszem a levegõt, és majd széthasad a hasam alja.Tegnap voltak fájásaim 20percenként több órán keresztûl azt hittem menni kell de addig halogattam mig elmúl.Most sem vagyok a toppon , fáj a fejem is.De a picur nagyon élénk nem zavartatja magát.Nekem is mát most 3kr-ra mondták tehát semmi esély a megfordúlásra, Így marad a császár......A lányom 14 éves azzal is császároztak igaz más okokból, no az szörnyû volt metr altatásban csinálták.Ezt most nem engedem spinálisan csinálják.A doki szerint 100% a császár.Nem is izgat csak minden rendben legyen, én majd helyre jövök csak a kincsem legyen egészséges.Én siófoki vagyok te merre laksz?Ági
Szia! Velünk minden rendben volt a vizsgálaton. AZ NST-n produkálta magát a drágám. A doki azt mondta, hogy még egy 7-ig biztosan nem szülök :-( Semmi kontrakcióm nem volt, ezek szerint még nem állunk készen. Remélem veletek is minden rendben. Vannak még fájások? Nekünk valószínû az a h.lye hidegfront tett be. Amúgy debreceni vagyok. üdv: Ivett


Mit érez? Vagy csak játszik velem

Van egy lány akibe szerelmes vagyok és ezt ? is tudja de van barátja de ha kettesben vagyok vele tapiz meg olyanokat mond h úgy lesmárolna meg ilyenek. Szerintetek érez irántam valamit vagy csak játszik velem.

Legjobb válasz: vagy szégyell vagy csak "tartaléknak" tart

vagy szégyell vagy csak "tartaléknak" tart

Gyorsan kéne egy fogalmazást írnom (Légy jó mindhalálig) Haza felé címmel. NYilas Misi mit érez vagy gondol mikor megy haza felé tájleírással meg ilyenek. Csak az a gond hogy nemtudom elkezdeni. Kérlek gyorsan valaki tud segíteni?

Max 2 oldal. Szóval Nyilas Misi mikor megy haza visszagondol a történtekre...utazhat is....ez olyasmi visszaemlékezés féle kéne hogy legyen...elöre is köszi!?

Most akkor mit érez vagy mit akar?

Egymásba szerettünk.Beszélgettünk hetekig,eltelt 1 hónap. Álitólag most nem tudja nekem azt mondani hogy szeret de hiányzom neki...akar velem találkozni és beszélgetni is mert mielőtt szeretett jó barátok voltunk...Most ez mi? szert vagy nem? vagy nem tudja mit akar?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok?

Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 19 és 20

A férfiak mit éreznek vagy gondolnak ha sírni látják a lányt miattuk, mert szereti őt, de ők nem szeretik a lányt?

Legjobb válasz: nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)

nagyon rossz érzés hogy megbántottam nekem speciel hónapokig lelkiismeret furdalásom volt amikor ilyet csináltam + a gondolat hogy mi lett volna ha...(amúgy csináltam + tapasztaltam)
Én fiú létemre 4évig voltam szerelmes egy olyan lányba, akinek nem tetszettem. Ez van.
Én lány vagyok, velem történt hasonló, évekig reménytelenül szerelmes voltam egy srácba, akivel egy darabig azt hittem hogy ez az érzés kölcsönös(mondjuk hamar kiderült hogy nem volt az) és évekig eltûnõsdi-feltünõsdit játszott. Egyszer nem bírtam tovább, megkerestem õt, eleinte msn éjszakákon át utána taliztunk személyesen és kiöntöttem neki az érzéseimet hogy képtelen vagyok elfelejteni õt stb, õ megmondta hogy testileg vonzódik hozzám(elõtte összebujtunk, én akartam, talán azt hittem így könnyebb lesz lezárni) de érzelmileg nem 100% magyarul marhára nem érdeklem, akkor kezdtem el sírni, õ adogatta nekem a papírzsepit, elmondta hogy milyen szemétnek érzi magát meg persze jött azzal a kamuszöveggel hogy én túl jó vagyok hozzá és milyen szerencsés lesz az a fiú, aki megkaphat majd engem. A vége elég durva volt mondta hogy szerinte zsarolom érzelmileg és elég durva hangnembe koptatott le amikor hazavitt.De végülis elérte vele a célját. Nem is tudom mit ettem rajta.idealizáltam. Utána még napokig sírtam, átadtam magam a fájdalomnak de utána jobb lett
Én már nem dõlök be ezeknek a trükköknek. A lány elsírta magát elõttem meg minden én meg vigasztaltam. Aztán nemrég rájöttem, hogy azután pár nappal összeköltözött egy sráccal, közben meg engem etetett, hogy mennyire szeret. Hányingerem van tõle és a hasonszõrû lányoktól! X( Ui: Meg ha hason szõrös attól is. :)
Ezt egyszer játszották el velem, akkor el is érte vele a lány amit akart, többször nem dõlök be ennek soha....
Kérdezõ lány vagy? Veled is ez történt?
A legjobb esetben megsajnál, de beléd szeretni nem fog.
Kiélvezi a helyzetet. Boldogságot érez. Direkt keresi a tekinteted. (Ultra szemét)
Sajnos nem egyszer elõfordult ilyen. Szívszorító érzés. Jól esik, hogy valakinek fontos vagyok, de fáj, hogy nem adhatom meg azt, ami boldogítaná, mert engem nagyon nem izgat a dolog. Lehet valahogy kezelni, de ha már belelovalta magát egy elképzelésbe, lényegében lehetetlen fájdalom nélkül megoldani. Sajna még egy jó szex sem nyugtatja meg õket, sõõt...
hát ha a fiú nem szereti a lányt akkor [email protected] ha sir:) szeretet vagy szerelem nélkül mit érezne?:)
Szerintem ez emberfüggõ. Van olyan akinek még tetszik is, hogy ennyire odavan érte valaki és tesz magasról más érzéseire, csak a saját egója nõ. Viszont van aki érzelmesebb, jobban törõdik mások érzéseivel, azok valószínûleg rosszul érzik magukat emiatt. Ez meg olyan sz*r szöveg, hogy "nem dõlök be ennek meg milyen trükk ez, mert sok lány nem azért sír, hogy kicsikarja a kapcsolatot, hanem mert egyszerûen fáj, hopgy nem szeretik viszont.A nõk is emberek:D
az én barátom, aki mindig a szakítással fenyeget, ha bármi miatt sírok (mert pl leüvölti a fejem) egyszerûen kínosan érzi magát és elkerül, amíg szipogok, én meg mindig elfojtom magamban. mert különben látom rajta, hogy legszívesebben elmenekülne, minthogy velem foglalkozzon, vagy magába nézzen, hogy megbántott. és amikor úgy védem magam a támadásai ellen, hogy közben csupa könny a szemem, addig ordít, amíg neki nincs igaza. szóval õ nem szeret.

Most akkor mégis mit érez, vagy mit akar?

17 éves srác azt mondta,h tetszem neki,de nincs meg bennem az a plusz,ami neki kellene,és ezért nem akar velem összejönni,meg ideje sincs. Állítólag azt hiszi,h a haverjának is tetszem,de neki meg barátn?je van,szal az esélytelen. Nem is beszélgettem vele mostanában, mert h ?t nem érdeklem annyira mint ? engem,és el akartam felejteni. Erre barátn?m mondja,h a srác kitalálta,h mennyünk el 4esben mozizni(barátn?m,a srác akinek ? tetszik,a srác aki nekem tetszik,és én). Barátn?m mondta h oké,csak h akkor ez a bizonyos 17éves fiú szóljon nekem,vagy hívjon el.Erre ? meg megkérte barátn?met,h szóljon már barátn?m nekem, meg neki is mondta h nagyon szép vagyok,de h nincs meg az a plusz,viszont azt meg nem akarja h csak lefektet és ennyi. Most akkor mégis mit akar t?lem?

Legjobb válasz: Semmit. Szerinte jól nézel ki, de a személyiséged nem fogta meg annyira, hogy járjon is veled. Ennyi.

Semmit. Szerinte jól nézel ki, de a személyiséged nem fogta meg annyira, hogy járjon is veled. Ennyi.
elõször is kérdezd meg tõle hogy milyen plusz hiányzik belõled
Csak szédít.

Aki hallgat, arra milyen hatással van a komolyzene? Ugy értem mit érez vagy gondol?

Legjobb válasz: Nyugtató hatása van, de mondjuk én már régen hallgattam. Viszont bizonyított dolog, hogy jó hatása van, mivel még az állatok is sokkal szeretik meghallgatni, mint egyéb más zenét.

Nyugtató hatása van, de mondjuk én már régen hallgattam. Viszont bizonyított dolog, hogy jó hatása van, mivel még az állatok is sokkal szeretik meghallgatni, mint egyéb más zenét.
sokkal jobban szeretik meghallgatni*
Komoly zene azért elég tág fogalmazás. Van, amelyik nyugtat, de pl. http://www.youtube.com/watch?v=1aKAH_t0aXA&feature=related egyáltalán nem, sõt, inkább feltölt energiával...

Tényleg nem tudja mit érez, vagy csak játszik a pasikkal?

Ha a barátn?mnek megtetszik egy pasi eléri azt h a fiú teljesen beleszeressen majd ott hagyja, de mikor látja h a fiút már kezdi nem érdekli, kelletti magát neki h újra belé szeressen aztán megint ott hagyja.. Azt mondja hogy szerelmes de mikor úgy alakul h össze jönnének a pasival kiszeret bel?le és ezért hagyja ott. Vajon csak játszik a pasikkal ?

Legjobb válasz: Egyértelmûen igen.

Egyértelmûen igen.
Igen, de majd úgyis egyszer vissza nyal a fagyi:) Ugyanazt kapja majd vissza amit õ tett másokkal. 21/L
Nem tudja mit érez = játszik. Ne csinálj belõle nagy ügyet nekem ez a filozófiám: "Ha tudod mit akarsz szólj én addig körülnézek nincs idõ a fájdalomra :) "
Vannak, akiknek csak az kell, ami elérhetetlen. A fiúk meg tanulhatnának már a kárukon.
Ismerem az ilyen csajokat. Volt már pár ilyen. Tudom hogy kell õket kikészíteni.
2 másodpercet adnék az ilyennek hogy eltakarodjon....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!