Találatok a következő kifejezésre: Mit érdemes napjára venni (4 db)

Az orgazmus után hány nappal lehet tesztet venni? Mert a teszten az van hogy aktus után 3 nappal már biztos eredményt mutat. Ez igaz? Mikor érdemes venni?

Azt ne irjátok h mensi kimaradáskor....stb.(azt tudom). Csak hamarabb nem lehet?

Legjobb válasz: biztos h orgazmust akartál irni??:-)))

biztos h orgazmust akartál irni??:-)))
milyen orgazmus? mirõl beszélsz?semmi köze hozzá.a dobozon sem olvashatsz ilyet, hogy aktus után 3 nappal. max olyat, hogy már a három napos terhességet is kimutatja. egy aktus során, különben sem biztos, hogy egybõl összejön. erre van az, hogy figyelni kell a ciklusodat. és tényleg az a biztos, ha kimarad a menstruáció, max 1-2 nappal elõtte egy teszt, de semmi kép az aktus után.
Az aktus után 3 nappal biztos, hogy nem mutatja ki. És orgazmus? hát ezt egyáltalán nem értem. Orgazmus nélkül is teherbe lehet is, de ha védekeztek, akkor az orgzmustól nem lehet teherbe esni. Leírhatnád, hogy mire is gondolsz pontosan! Vannak olyan tesztek, amik mensi elõtt kimutatják a terhességet már akár egy héttel is, de az még nem száz százalék.
A kérdező hozzászólása: bocs nem orgazmus:S elnézést:)
Hiába írják, hogy mensi elõtt egy héttel vagy hasonlókat. Nagyon ritka akinek kimutatja.
A teszt beágyazódás utáni 3.napot ír, ez azt jelenti, hogy mindössze pár nappal a nem várt mensid elõtt lehet próbálkozni teszteléssel, kb 2-3 nappal elõtte, 4 max. De ekkor még korai lehet, megeshet hogy nem mutatja ki... tényleg jobb, ha megvárod, hogy tényleg késsen, a napján már sokkal jobbak az esélyek, hogy kimutatja!

Jövõre ha minden jól megy SOTE-ra megyek. Hol érdemes lakást venni, ha nem szeretnék minden nap egy órát utazni, de a gatyámat se szeretnénk ráfizetni? ( jah és rettegni se szeretnék mikor megyek haza )

Legjobb válasz: A nyolcadik kerület rehabilitált részein. Még olcsók a lakások a környék rossz híre miatt, de már nincsenek ott (de legalábbis jóval kevesebben) balhés elemek (mi is erre lakunk) pl Mester utca vagy Klinikák-Nagyváradtér-Korvin negyed környéke. Az utcákat meg kell válogatni. (pl Bokréta utca, Viola utca, Angyal utca jó, de a Tömõ utca nem)

A nyolcadik kerület rehabilitált részein. Még olcsók a lakások a környék rossz híre miatt, de már nincsenek ott (de legalábbis jóval kevesebben) balhés elemek (mi is erre lakunk) pl Mester utca vagy Klinikák-Nagyváradtér-Korvin negyed környéke. Az utcákat meg kell válogatni. (pl Bokréta utca, Viola utca, Angyal utca jó, de a Tömõ utca nem)
Igazából ha bárhol találsz kecót ami metróállomáshoz közel van (bármelyikhez), hamar bent vagy. Amit ajánlanék pl. József Attila ltp., Ecseri-Pöttyös u.-i metróállomásnál van, király hely.

Mit érdemes Anyák napjára venni?

A vírágot és a csokit olyan snasznak tartom.Nincs valami más amivel meglehet lepni egy Édesanyát?

Legjobb válasz: Én is a saját készítésû ajándékot részesítem elõnyben és szerintem ezzel sok anyuka így van. Amit készítesz, az egyedi, csak Neki szól, dolgoztál vele, nem csak levetted a polcról a boltban, szóval szerintem értékesebb, mégha a pénzbeli értéke esetleg kisebb is.

Én is a saját készítésû ajándékot részesítem elõnyben és szerintem ezzel sok anyuka így van. Amit készítesz, az egyedi, csak Neki szól, dolgoztál vele, nem csak levetted a polcról a boltban, szóval szerintem értékesebb, mégha a pénzbeli értéke esetleg kisebb is.
Fõzzél neki ebédet, vidd el színházba, vagy vacsorázni valahová. Én ezeket értékelném ;)
Anyukámnak virágboltja van, így elég gáz virágot venni neki, max valami nagyon drágát. de egyik évben tiszta féltékeny volt a szomszéd törpéjére mert az unokája oda ment elöször nem hozzá.(törpe igen fontos látni való 2 éves gyereknek) így kapott egy kerti törpét. (pedig nem szereti a giccses dolgokat, de unoka miatt mindent)
Kedvenc parfümje. Vagy más drága piperedolog amit úgy sem vesz meg magának.
én általában Anyáknapjára sajátkészítésû dolgokat adok.pl váza, vagy kép itt nézz körül, hátha... http://kreativ.lap.hu/
En minden evben elmentem orgonat szedni az Anyunak es valamilyen nyelven verset mondtam neki - ez volt a kerese. Igaz, egy szot nem ertett belole de marha buszke volt ram, hogy milyen okos kislanya van... Venni barmit lehet. A szivbol jovo szeretet, ingyen van.

Nagyon félek mert már 9 napja meg kellett jönnie de volt felfázásom is. A barátommal nem védekeztünk de nem ment el mikor bent volt és utána sem mert abbahagytuk. Vegyek tesztet? Meiket érdemes venni? Amelyik a legjobb?

Legjobb válasz: Szia! Nem kell elmennie, hogy terherbe eshess, elég egy kis elõváladék. Vegyél tesztet! Gabriel is jó vagy a dm-ben is lehet kapni (Direct - van ráírva nagybetûvel, barackszínû a doboza - kb. 900 Ft.) Tesztelj, és ha most megúsztad, legközelebb védekezzetek!! Hacsak nem akartok babát! Remélem negatív lesz!

Szia! Nem kell elmennie, hogy terherbe eshess, elég egy kis elõváladék. Vegyél tesztet! Gabriel is jó vagy a dm-ben is lehet kapni (Direct - van ráírva nagybetûvel, barackszínû a doboza - kb. 900 Ft.) Tesztelj, és ha most megúsztad, legközelebb védekezzetek!! Hacsak nem akartok babát! Remélem negatív lesz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!