Találatok a következő kifejezésre: Mit érdemes megnézni Pécsen, egy hetes (1 db)

Mit érdemes feltétlenül megnézni Pécsen, egy hetes nyaralás során?

(50 év fölöttiek vagyunk)

Legjobb válasz: A Vasarely Múzeumot és az õskeresztény emlékhelyet, a dzsámit, a Barbakánt, a székesegyházat, a Janus Pannonius Múzeum kiállítóhelyeit, a szerelmesek lakattárát, a Zsolnay Múzeumot... és még egy seregnyi látnivalót

A Vasarely Múzeumot és az õskeresztény emlékhelyet, a dzsámit, a Barbakánt, a székesegyházat, a Janus Pannonius Múzeum kiállítóhelyeit, a szerelmesek lakattárát, a Zsolnay Múzeumot... és még egy seregnyi látnivalót
Igaz nem a kérdésre válaszolva, de ha Pécs környékén is terveznek kirándulni, feltétlen javaslom a Tenkes-Hegy lábánál fekvõ Tenkes Csárdát. Pécs és Harkány között kb. félúton van, a fõút mentén. Soha sehol ilyen finomat nem ettem még..
A Dzsámit minden féle képpen nézzék meg. Én 16 éves vagyok de engem elkápráztatott! Kellemes nyaralást! :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tapasztalat a budapesti bkk hajókkal? Ugyanaz a megálló mindkét irányba? 1db normál menetjeggyel lehet vele menni végig?

0

Magyarországon hol van a leghosszabb bobpálya?

Mennyi idő ameddig végig ér?

2

Balaton, vagy Zalakaros?

Balatonnál milyen helyek vannak ami alkalmas fiataloknak, lehetőleg sok bulival fűszerezve, és olcsó szállással, kempingel? :D Még Zalakaroson gondolkoztunk, ott milyen lehetőségek vannak fiataloknak vagy balcsin nagyobb a nyüzsgés? Valakinek tapasztalatok? :)

2

Honnan tudhatom meg, hogy a szálláson lesznek-e mások is?

Mennék le majd Balatonra, nézem a szállásokat, és írják, hogy ilyen-olyan kiadó ház, 5 szobás, 3500 ft/fő/éj, de most akkor az egész házat ilyenkor kiadják és a miénk, vagy lehet csak ha mondjuk megyünk hárman akkor kapunk 3 szobát és még bedobnak oda más embereket is ha épp mennek?
Nem foglaltam még sosem szállást, így nem tudom ez hogy működik.

1

Debrecenbe az Aquincumon kívül van más strand?

Ha igen, hol? És milyen drága

3

Siófok környékén 4 személynek olcsó is viszonylag jó szállás?

0

Mit érdemes megnézni Szolnokon, Kecskeméten, Debrecenben?

1

A Balaton déli partján mennyire egyszerű egy éjszakára szállást találni?

Párommal csak 2 napra mennénk, csak egy hely kéne, ahol lehet tisztálkodni és aludni :) Lehet a neten is találni ilyen helyeket, vagy a helyszínen is lehet találni, "találomra"? :)

0

Balatonon lehetőleg a déli parton tudtok-e viszonylag olcsó és korrekt, a parthoz közeli kempinget főleg sátrazásra, vagy olcsó apartmant ajánlani?

1

Mennyibe kerülhet a jegy?

Nagykállóban lakom , és szeretnék busszal Debrecenbe menni.
Tudom, hogy át szálassal tudom megoldani.
Érdekelne az oda-vissza jegy ára, és az idő.
Busszal még nem voltam Dercenben.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!