Találatok a következő kifejezésre: Mit érdemes allergiára (3 db)

Mit érdemes szedni allergiára?

Nekem Rhinoflumicil orrsprayt írtak fel, de nem használ. Nagyon szenvedek, aludni nem tudok. 17 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem a fül-orr-gégész szakorvos végzett allergia vizsgálatot, õ irta fel a Nasonex nevû orrsprayt. Szakorvosi javaslattal 90 %-os támogatással lehet venni. Nekem nagyon jól bevált. Ezen kivül a nehéz idõszakban naponta egy Calcium Sandoz pezsgõtablettát szoktam bevenni. Próbálom komolyabb gyógyszer nélkül meguszni a pollenszezont.

Nekem a fül-orr-gégész szakorvos végzett allergia vizsgálatot, õ irta fel a Nasonex nevû orrsprayt. Szakorvosi javaslattal 90 %-os támogatással lehet venni. Nekem nagyon jól bevált. Ezen kivül a nehéz idõszakban naponta egy Calcium Sandoz pezsgõtablettát szoktam bevenni. Próbálom komolyabb gyógyszer nélkül meguszni a pollenszezont.
Én csak azt tudom tanácsolni hogy problémádat elõször is a nõgyógyászoddal beszéld meg!Õ elküldhet allergiavizsgálatra-ha még nem történt ilyen-és tud tanácsot adni milyen gyógyszert szedj, ami a babának sem árt.
Én Loranot szedtem, mivel gyakorlatilag egy parlagfûmezõ közepén dolgozom, ha elfogyott olyan rosszul voltam, hogy haza kellett mennem, durva volt, de....! Nyár végén ujra elkezdtem gyúrni (tudod testépítés) és legnagyobb meglepetésemre a szedett Tejsavó- protein koncentrátum úgy megerõsítette az immunrendszerem , hogy nem hittem el. Loranót elfelejthettem, SEMMI tünetem nem volt többé. Kivéve, amikor pár napot nem szedtem, mert elfogyott, és kezdett visszajönni az allergia, gyorsan vettem még egy dobozzal, és el is múlt. Kérdezd meg az orvosod, de szerintem nem árt a porontynak, max az õ immunrendszerét is erõsíti. És még finom is , a barátnõm rendszeresen fosztogatja a készletet.

Melyik gyógyszer a jobb allergiára és mikor érdemes bevenni este reggel, vagy napközben?

Inaller,Aerius,

Legjobb válasz: Nekem az Aerius nem vált be, de mivel ugyanaz a hatóanyag mindkettõnél, nagyjából mindegy.

Nekem az Aerius nem vált be, de mivel ugyanaz a hatóanyag mindkettõnél, nagyjából mindegy.

Pollen allergia ellen mikortól érdemes elkezdeni védekezni tablettákat szedni v. kinek mi vált be?

Még nem voltam allergia vizsgálaton, de júliustól nagyon tüsszögtem és folyt az orrom parlagfűre lehetek allergiás.Kinek mi vált be ellene?A Zilola tabletta jó?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!