Találatok a következő kifejezésre: Mit érdemes a The (8 db)

The Westben ha sikeres akarok lenni az erődharcokban akkor mire érdemes tennem a pontjaimat?

Legjobb válasz: http://hu8.the-west.hu/help.php?article=shooting

célzásra ha el akarod találni a ellent, kitérésre ha ki akarsz térni az ellen lövései elõl, eleterõpontra, irányitásra

Mit érdemes tudni a The Doors nevű együttesről?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/The_Doors

A doors együttes frontembere, Jim Morrison, 1971-ben halt meg önpusztító életvitele miatt. De ettõl függetlenül fantasztikus pasi volt, fantasztikusan énekelt, fantasztikusan adta elõ magát a színpadon. Ha kíváncsi vagy az életére, és a doors együttes életútjára, akkor a MediaMark-ban most 990 Ft-ért, akciósan (amúgy kb 4-5000 Ft) boltban megveheted a Doors címû filmet, dupla CD-n extrákkal. Én a múlt héten vettem belõle kettõt, egyet rögtön neki ajándékoztam a legjobb barátomnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkét hasznos választ :)

Ha valakinek megvan a The Chronicles of Riddick Escpae From The Butcher Bay pc játék érdemes megvenni neki az Assault on Dark Athena-t? Nem egyértelmű számomra hogy ez most a folytatása vagy felújított verzió vagy mi ez?

Egy helyen ezt találtam róla: "A The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher's Bay 2005 egyik meglepetése volt, amelyet 2009-ben a Starbreeze csapata újított fel Assault on Dark Athena címmel." Mert csak akkor venném meg ha nem ugyanaz a játék , szóval vannak új pályál esetleg új történet ilyesmire gondolok, köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A Dark Athenához adják a Butcher Bay felújított verzióját. De a kettõ nem ugyanaz, az AoDa egy új játék.

A Dark Athenához adják a Butcher Bay felújított verzióját. De a kettõ nem ugyanaz, az AoDa egy új játék.


The Walking Dead-ben a web-epizódokat mikor érdemes megnézni (1 évad után, 2. évad után)? És hány web-epizód van?

(=

Legjobb válasz: Szerintem a mindegy, hogy mikor nézed, mivel csak részben függ össze a sorozattal (pl. más szereplõk, de megjelenik a sorozat fõszereplõinek a neve). Talán legjobb, ha az elsõ évad elõtt nézed, mivel a web-epizódok azokban a napokban játszódnak, amikor beütött a vírus. Ha jól tudom, a második évadnak van 6 web-episódja, a harmadiknak pedig 4.

Szerintem a mindegy, hogy mikor nézed, mivel csak részben függ össze a sorozattal (pl. más szereplõk, de megjelenik a sorozat fõszereplõinek a neve). Talán legjobb, ha az elsõ évad elõtt nézed, mivel a web-epizódok azokban a napokban játszódnak, amikor beütött a vírus. Ha jól tudom, a második évadnak van 6 web-episódja, a harmadiknak pedig 4.

Én egy nagyon nagy Stargate fan vagyok. Bírom a filmet, a sorozatokat, még a Universe-t és az Infinityt, és olvastam a Bill McCay könyveket. Mit gondoltok, érdemes megnéznem a Children of the gods-the final cut-ot?

Úgy értem belepiszkál-e a franchiseba? És ha érdemes megnéznem, van-e ennek magyar szinkronja ( azt tudom hogy az ererdetinek van).

Legjobb válasz: Szia. Én is nagy fan vagyok, letöltöttem 2 perc után kinyomtam. A SG-1 valamelyik elsõ része lett kicsit újravágva ennyi.

Szia. Én is nagy fan vagyok, letöltöttem 2 perc után kinyomtam. A SG-1 valamelyik elsõ része lett kicsit újravágva ennyi.

The Human Body - Az emberi test kiállítás, Budapest, Váci1 . vagy Bodies 2. Budapest Király utca 26. Ki, mit tud ezekről a kiállításokról? Melyikre érdemes elmenni? Miben különböznek?

Legjobb válasz: Én az elsõn voltam és nekem nagyon tetszett, bár megjegyzem, hogy elég borsos ára van és ahhoz képest nem voltunk benn tovább 1 óránál úgy, hogy mindent részletesen megnéztünk. Ettõl függetlenül nagyon jó. A másodikat nem láttam pedig jó lett volna, a katalógus szerint ott ki van állítva egy terhes nõ is, az is biztos érdekes.

Én az elsõn voltam és nekem nagyon tetszett, bár megjegyzem, hogy elég borsos ára van és ahhoz képest nem voltunk benn tovább 1 óránál úgy, hogy mindent részletesen megnéztünk. Ettõl függetlenül nagyon jó. A másodikat nem láttam pedig jó lett volna, a katalógus szerint ott ki van állítva egy terhes nõ is, az is biztos érdekes.
A kérdező hozzászólása: Esetleg meg tudnád mondani, hogy a kettõ közül melyik az amelyik ténylegesen a pár évvel ezelõtti ismétlése? Sajnos telefonon mindegyikrõl azt mondják, hogy az az és nem a másik :S
Pár évvel ezelõtt tuti fix, hogy az elsõ itt volt. Nem tudom, hogy itt volt e a 2. de az elsõ tuti. És ezt onnan tudom, hogy voltam azon is :)
A kérdező hozzászólása: Az emberi test kiállítás, Budapest, Váci1 . Végül erre mentünk el. Lenyûgözõ! A szakvezetés ingyenes és hétfõnként alacsonyabb a belépti díj is :D

Érdemes megnézni a What the bleep do we know azaz Mi a csudát tudunk a világról filmet?

Vagy csak kamu az egész?

Legjobb válasz: http://www.filmkatalogus.hu/forum-34 én nem láttam,de itt egy pár vélemény...

http://www.filmkatalogus.hu/forum-34 én nem láttam, de itt egy pár vélemény...
A kérdező hozzászólása: Elég változatosak a vélemények.Akkor jó film:D Az osztja meg a népet:)
szerintem is elég meggyõzõek a kommentek..legalábbis kiváncsivá tesznek.az elsõ válaszoló-
Szerintem nagyon is érdemes megnézni. Különben mit veszíthetsz vele? Megnézed és leszûröd azt ami számodra hasznos belõle.Nõvérem nagyon hisz az ilyenekben, õ többet tudna mesélni, de sajna õ nem járkál ezen az oldalon... Õ régóta hisz ebben az egészben. És hihetetlenül higgadt, pozitívumot sugárzó egyéniség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!