Találatok a következő kifejezésre: Mit érdemes Kecskeméten (5 db)

Mit érdemes megnézni Szolnokon, Kecskeméten, Debrecenben?

Legjobb válasz: Kecskeméten ajánlanám a Cifra palotát, a Városházát és annak harangjáték meghallgatását. A Széchényi városban pedig a Vízmûdombot ajánlanám, ahol a domb tetõre felérve az egész városra belátást nyerhetünk. A város szélén található még egy hatalmas erdõ, az Arborétum.

Kecskeméten ajánlanám a Cifra palotát, a Városházát és annak harangjáték meghallgatását. A Széchényi városban pedig a Vízmûdombot ajánlanám, ahol a domb tetõre felérve az egész városra belátást nyerhetünk. A város szélén található még egy hatalmas erdõ, az Arborétum.

Mit érdemes megnézni Kecskeméten?

Jöv?héten megyek 1 napot Kecskemétre, egyedül leszek. Még nem voltam csak egyszer, átutazóban. Nagyon várom azoknak a lajstromát, amiket érdemes megnézni a városban (gondolok itt pl állatkert, pláza, templom, ilyesmi).

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! Vonattal megyek a tesómhoz aki jakabi, és onnan valószínüleg busszal fogok bemenni Kecskemétre. A kirakodó vásárnak örülök nagyon, de jó hogy pont akkor megyek :) Egyelõre térképet nem találtam sehol, ott a turinformnál akkor lehet majd venni, ugye? Vagy van tipped hol vehetnék?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Vonattal megyek a tesómhoz aki jakabi, és onnan valószínüleg busszal fogok bemenni Kecskemétre. A kirakodó vásárnak örülök nagyon, de jó hogy pont akkor megyek :) Egyelõre térképet nem találtam sehol, ott a turinformnál akkor lehet majd venni, ugye? Vagy van tipped hol vehetnék?
innen tudsz vélogatni kedvedre, már minden biztosan nincs rajta: http://www.iranymagyarorszag.hu/keres/kecskemet/latnivalok-p1/
A kérdező hozzászólása: HúÚúÚúÚú köszönöm!!!! :)
Szia! Én kecskeméti vagyok. Mivel érkezel a városba? A fõtéren jövõhetén lesz kirakodó vásár mert ismét fesztivál van. http://www.kecskemet.hu/?r=3 Ez a város honlapja. A fõtéren találsz egy kis bódét turistainformációkkal. A városháza oldalában pedig ott a Tourinform iroda. Kívánom érezd jól magad a városban. Csak még annyit tennék hozzá, hogy az elõzõ válaszoló által adott honlapon a multiplex mozi már nem él. Ugyanis azóta felépült a központban a Malom központ és ott találsz multiplexet a Palace-t, de ha másik mozira vágysz akkor vele szemben a helyi buszpályaudvar másik oldalán az Ifjúsági Otthonban ott az Otthon mozi és kávézó.

Kecskeméten milyen látnivalók vannak? Mit érdemes megnézni?

Legjobb válasz: Nagyon tetszett a Domb, és a Domb környékén a strandok és tavak, továbbá az Arborétum. A városközpont is patináns.

Nagyon tetszett a Domb, és a Domb környékén a strandok és tavak, továbbá az Arborétum. A városközpont is patináns.
Domb, fõtér, Rákóczi út, vasútkert. A Rákóczi úton van, hogy naponta többször végigsétálok, nagyon tetszik.
Állatkert, tájház, fotómúzeum, játékmúzeum.
Cifra Palota, Városháza - harangjáték, Katona Múzeum, Leskowszky-hangszergyûjtemény, stb.


Mi a különbség Kecskeméten a babaszoba és a rendes szoba között? Azt értem, hogy együtt lehetek a babámmal nappal. De az apuka tényleg nem jöhet be? Első babával érdemes babaszobába menni, ha van hely? Hányan vagyunk ott?

Legjobb válasz: én is kecskeméti vagyok de nem tudok semmit,nekem is az 1. babám.szóval én is várom a válaszokat.mikorra vagy kiírva ha megkérdezhetem?

én is kecskeméti vagyok de nem tudok semmit, nekem is az 1. babám.szóval én is várom a válaszokat.mikorra vagy kiírva ha megkérdezhetem?
Szia! Én baba-mama szobában voltam, és akkor bejöhettek az apukák amíg egy orvos észre nem vette és jó le nem szidott minket hogy csak az ajtóban szabad megmutatni a babát pár másodpercre a fertõzés veszély miatt. A baba-mamában van légkondi, a szoptatós nõvérek sokkal segítõkészebbek voltak, mint a simában ott leadták a babát aztán fél óra szopi és már viszik is. Állandóan segítettek mellre tenni a babát ha valakinek gondja volt. Pl. nekem besárgult a babám így nagyon aluszékony volt õk segítettek ébrentartani. Reggel 6- ra hozzák a babákat és 21- h viszik õket aludni. Volt idõ rendesen szoptatni. Ha megszültél és ide kerülsz kérheted hogy csak másnap hozzák le egész napra a babát mert fáradt vagy. Tök jól összeszoktunk a picivel pelenkázás, öltöztetés, mindent megmutatnak. Na meg a többi szobatárs is rengeteget segített nekem, tapasztalt anyukák voltak.Csak ajánlani tudom, ha van hely és nem vagytok túl fáradtak szülés után, ezt válasszátok.
A kérdező hozzászólása: Október végére vagyok kiírva...
elsõ vagyok.én is köszi a válaszokat.egyébként fizetni kell érte vagy csak ha marad még hely akkor jut be az ember?
szisztok, mi is október végére várjuk a picurkát, most végeztük a szülésfelkészítõvel, ahol meg is tudtuk nézni milyen körülmények között történik a szülés majd hova kerül a kismama, baba. A baba-mama szoba ingyenes , egyetlen feltétele, hogy legyen üres hely, ami még szimpatikus, hogy ha esetleg elsõ nap nincs hely még a 2 akár 3-4 nap is át lehet menni amint felszabadul egy ágy.Nekem eddig mindenki ajánlotta...

Kecskeméten érdemes szülésznőt fogadni? Kit ajánlanál? Hányadik héttől szokták felkérni őket? És mi a tarifájuk?

Legjobb válasz: Én egy évvel ezelõtt szültem, akkor még nem lehetett szülésznõt fogadni, de nekem tulajdonképpen három szülésznõhöz is volt szerencsém. Mindhármukat jó szívvel ajánlom.Miklós Márta a vezetõ szülésznõ,Kovács Mariann és aki a szülésnél velem volt Szedres Orsi.Nagyon kedvesek és segítõkészek voltak, igazán.

Én egy évvel ezelõtt szültem, akkor még nem lehetett szülésznõt fogadni, de nekem tulajdonképpen három szülésznõhöz is volt szerencsém. Mindhármukat jó szívvel ajánlom.Miklós Márta a vezetõ szülésznõ, Kovács Mariann és aki a szülésnél velem volt Szedres Orsi.Nagyon kedvesek és segítõkészek voltak, igazán.
Kedves Utolsó, kedves R. ! Hát ez remek!!!!! :) ))))) Puszillak:K.
Kedves elsõ! Kisfiam feb 7-én született ;) !Azt hiszem ismét összefutottunk itt :) !
Nálam is többen voltak, azaz az egyikõjük elõkészített, meg feltette az nst-t.A vezetõ szülésznõ emlékezett ránk a szülésfelkészítõrõl, csak a legvégére állt oda, hogy kicsit erõsítsen. A harmadik volt jelen a tulajdonképpeni szülésnél. Aki elõkészített, annak egy doboz csokit adtam, aki csak biztatott, annak egy köszönömöt rebegtem el még a szülõágyon, a harmadiknak adtam 10 ezer forintot és egy kis csomagot ( csoki, kávé stb. ).
A kérdező hozzászólása: Többektõl hallottam, hogy ha valakinek nem volt fogadott szülésznõje, elõfordult, hogy több szülésznõ is bent volt a szülésnél. Ilyenkor hogyan "hálálkodsz"? Úgy gondolom, ha nem fogadnék akkor max. 20 000-et adnék neki. De mi van, ha ketten is vannak?
Elsõ és egyben utolsó vagyok! Ha mégegyszer szülnék, biztosan fogadnék szülésznõt!!Õ volt ott velem végig, a dokim csak a végére jött oda, amikor már elindult a kisfiam kifelé.Õ csinálta a gátmetszést és tartotta a lábam, amikor már nagyon elfáradtam. Szerintem érdemes fogadni szülésznõt, empatikusabbak, mint a dokkerek. A csecsemõs nõvérek tényleg nem egy vigyor csapat, de ha kérdeztem, ill. kértem, akkor segítettek. Mondjuk nem is az a fajta vagyok, aki szó nélkül hagyja, ha a gyerekéhez nem úgy nyúlnak, ahogy azt kell.
Kedves 21.43-as ! Én az elsõ válaszoló vagyok és én is tavaly februárban szültem, kilencedikén. Te mikor?
Igen, csatlakozom az utolsóhoz, a csecsemõsnõvérek tényleg túlmennek minden határon, nagyon-nagyon faragatlanok. Az egyik egyszer ideges lehetett valami miatt, és úgy odahajította a kisfiamat a kezembe, hogy csak úgy nyekkent szegényke. Éppen sírt, lehet, hogy õ bosszantotta fel... De nem ez volt az egyedüli eset, tényleg jobb felkészülni rá, mert minden képzeletet túlszárnyalnak sajnos.:( Az offoló és a szülésznõk kinézete után érdeklõdõ voltam. Ja, és még én sem tudom, hogy ezúttal fogadok-e szülésznõt, mivel mostmár lehet, így megfordult a fejemben. Egyáltalán, mikor fogad szülésznõt az ember lánya? Érdemes? Az én szülésemnél ketten voltak, õk nagyon rendesek voltak, de akit hajnalban váltottak, a legkevésbé sem mondanám kedvesnek.
Tavaly feb-ben szültem, akkor még nem lehetett fogadni, aki ügyeletben volt annál szültél, de nagyon kedvesek, segítõkészek voltak.Viszont a csecsemõsnõvérek faragatlanságára és mitsemtörõdésére már most készülj fel lelkileg!!!
Ez a kérdés engem is érdekelne. Sajnos Kiskunfélegyházán megszûnt a szülészet, ezért Kecskeméten szülök a nyáron. Orvost már választottam, de nem tudom szülésznõt is érdemel lenne-e? Nem ismerek ott senkit, nem tudom mik ott a szokások...:) Köszi...
Tényleg sokat segítettél. Egyik sem volt bent a szülésemnél, viszont egyébként találkoztam mindkettõjükkel, és tényleg szimpatikusak voltak. Csak annyi mindenkivel találkoztam, hogy a neveket nem igazán sikerült megjegyezni. Úgyhogy tényleg köszi, lassan ismét aktuális lesz a szülésznõ-kérdés.:)
Tényleg sokat segítettem, rájöttél, hogy ki volt a szülésznõd, vagy sem? Elbizonytalanított a smájli!
Köszi, sokat segítettél!:)
Kedves "Második"! Kovács Mariann alacsony, kicsit duci 30 év körüli, hosszú, sötét haja van.Szedres Orsi pedig magas, vékony, sötét, félhosszú haja van és olyan 35-38 éves lehet.
Bocsi, kedves válaszoló, és kedves kérdezõ, én offolok, de meg tudnád írni, hogy utóbbi kettõ nagyjából hogy néz ki? Miklós Mártát én is ismerem, de gondolom, neki jóval magasabb lehet a tarifája a többiekénél. Én sajnos nem emlékszem a szülésznõim nevére, pedig nagyon elégedett voltam velük, ezért is lenne lényeges a kinézetük.:) Köszi, ha válaszolsz.:)
Mi is puszilunk benneteket.Úgy látom te is 'használod' még az oldalt, én nagyon szeretem!HA jobb idõ lesz-nem egész nap havazik-talizzunk egy kis játszóterezésre akár!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!