Találatok a következő kifejezésre: Mit érdemes akár jó, (9 db)

Valami tipp hogy mit érdemes megnézni ha az ember használt de jó állapotú iPhone 4S-t akar vásárolni?

Helló! Használt de új állapotú iPhone 4S-t szeretnék vásárolni természetesen élőbe na most azt szeretném ha a későbbiekben semmi gixer nem lenne vele élőbe megtudom nézni hogy kopott, törött, karcolt stb e plusz ki is tudom próbálni. Mit érdemes még megnézni rajta? Minél részletesebb leírást megköszönném! :)

Legjobb válasz: hívás - hogy mûködik-e egyáltalán fénykép - hogy a lencse nem karcos-poros (szabad szemmel nem nagyon látszik, de ha valami rossz, a képen elõjön) wifi - érdemes olyan helyre menni, ahol van erõs wifi vagy ha van hotspot képes telefonod, akkor vidd magaddal (csatlakozik-e egyáltalán wifihez, sok készülékben meghal a wifi vevõ) Ha független, mindenképp kérdezz rá, hogy gyárilag független-e vagy szoftveresen lett függetlenítve. Nem tudom a 4s-t lehet-e szoftveresen igazából, de ha lehet, akkor nem szabad frissíteni a szoftvert egy darabig, és amikor lesz kompatibilis iOS hozzá, akkor is olvasni kell elõtte jó sokat (egyébként a szoftveres függetlenítés nem feltétlenül rossz, csak erre kell ebben az esetben figyelni)

hívás - hogy mûködik-e egyáltalán fénykép - hogy a lencse nem karcos-poros (szabad szemmel nem nagyon látszik, de ha valami rossz, a képen elõjön) wifi - érdemes olyan helyre menni, ahol van erõs wifi vagy ha van hotspot képes telefonod, akkor vidd magaddal (csatlakozik-e egyáltalán wifihez, sok készülékben meghal a wifi vevõ) Ha független, mindenképp kérdezz rá, hogy gyárilag független-e vagy szoftveresen lett függetlenítve. Nem tudom a 4s-t lehet-e szoftveresen igazából, de ha lehet, akkor nem szabad frissíteni a szoftvert egy darabig, és amikor lesz kompatibilis iOS hozzá, akkor is olvasni kell elõtte jó sokat (egyébként a szoftveres függetlenítés nem feltétlenül rossz, csak erre kell ebben az esetben figyelni)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt mind megfogom nézni! Gyári vodás a teló.
A kérdező hozzászólása: Esetleg még valami?
Bocsi én ugy tudom hogy a gyermek 12 éves korától megválaszthatja hogy kivel szeretne élni
Jogi ügyekben én sem vagyok otthon. Egy ismerõsömtõl szedte el az élettársa a 6 éves gyereküket, mert a pasinak jómódú volt a családja. A nõ próbálta megakadályozni, de sajnos a pénz beszélt, ekkor valaki mondott valamit a nõnek, amit megszívlelt. Hagyja a gyerekét menni, ne szidja az apát és amikor a gyerek vele van, akkor hozza ki a legjobbat az együttöltött idõbõl (pl. kirándulás, vidámpark). Lehet, h a gyerek fejét eleinte teletömik marhaságokkal az anyával kapcsolatban, de 10 év múlva rájön majd, h az anya az, aki mindig ottvolt, ha kellett és õ mindig törõdött.
Most ha magadhoz kényszeríted az remek lesz mindenkinek. Nem hülye 13 évesen, pontosan tudni fogja, hogy te fúrtad meg, hogy az apjával legyen. Veszekedések (meg fogod kapni tõle, hogy apával ez így lenne, úgy lenne), meg úgyis át fog járkálni jóval többször mint szeretnéd. Aztán kezdõdik a verseny, hogy ki tudja megvásárolni a gyerek szeretetét, vagy ki tudja jobban befeketíteni a másikat... Nekem nincs gyerekem, így csak sejthetem, hogy a szíved szakad bele, ha nem hozzád kerül, de biztos, hogy minden áron kényszeríteni kell rá? Ülj le vele és kérdezd meg, hogy miért szeretne inkább az apjával lenni, nem leszel rá mérges, csak tudni szeretnéd. Próbáld megérteni õt is, biztos van valami oka.
És miért az apjához akar kerülni?
Barátnõm szülei mikor elváltak 13 évesek voltunk. Õ is az apjával akart maradni, mert õket az anya hagyta ott, éveken át csalta a férjét, aztán egyik nap átcuccolt a másik pasihoz. Azóta a barátnõm látni sem akarja. A bíróság simán az apához ítélte. Szerintem nem 14 a korhatár. Eltartani az anyja is el tudta volna, volt munkája, lett volna hova költözni, stb. Biztos számít az, amit a gyermek szeretne.
szia! én 13 voltam én anyumnak mondtam meg az ügyvédjének hogy vele akarok lenni, engem nem hívattak be! Öcsém is anyumhoz ítélték õ 7 éves volt, nõvérem meg faternál akart maradni... Én úgy tudom 14 évesnek kell lenni hogy dönthessen... Amúgy úgy kezdtek hogy békítõ tárgyalás mondjuk októberben, kb. januárban bontó, rá pár hónap a gyerek, és rá pár hónap a vagyon megosztás. Addigra lehet simán betölti a 14 et. Amúgy azt is csinálhatod amit apum csinált... Nem ment el a tárgyalásra és akkor egy fél év múlva kapta meg a következõ idõpontot mert a bíróságon teljes nyáriszünet van! Anyámék 4 évig váltak! 13 voltam mikor anyuval eljöttünk és 17 mire elváltak... El lehet húzni a végtelenségig is! És addigra betölti a 14 et
A bíróság nem feltétlenül kérdezi meg a gyereket, de ha megkérdezi is se döntõ a véleménye, mert a gyerekek többsége nem úgy dönt, ahogy az a nevelése miatt megfelelõ lenne. Nyilván a laza, mindent lehet, mindent megkapsz szülõt választja, nem a szabályok vannak és megszorítások szülõt. Amire a bíróság alapoz az a környezettanulmány és a pedagógiai szakvélemény
Nem vagyok jártas a témában, de én úgy tudom a bróság az anyának ítéli a gyereket, kivéve, ha az anyának alkohol, ill. droproblémái vannak, vagy nem tudja ellátni a gyermeket. Ez sem 100%, de szerintem a gyermek csak 14 éves kora után dönthet, hogy kivel szeretne tovább együtt élni.
Nem kisgyerek, meg fogják kérdezni õt is. Olyan esetrõl is tudok, ahol nem foglalkoztak a gyerek kérésével, az anya lemondott a nagyobbikról, a kisebbiket követelte, az az apánál akart maradni, hát mégis az anya kapta, pedig annál szemetebb embert a világon nem láttam. Le is mondott a kisgyerekrõl is nem sokkal az ítélet után. Undorító. Miért akar a fiad az apjával maradni? És te miért akarod megakadályozni? Azt írod egyértelmûen az apát akarja. Akkor? Az én anyukám tiszteletben tartotta volna a kérésemet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat! De a kérdés második fele is érdekelne.
Hogyha az apjához akar menni és õ nincs túl jó anyagi helyzetben akkor érvelj ezzel és a bíróság nem az apához fogja rakni a fiút mert nem élne jó környezetben.(ha ingerlékeny ezt is említsd meg)
Hogy mire érdemes felkészülni? Tanukat fognak meghallgatni (barátok, rokonok, ha van új élettárs neked vagy az apának akkor õket biztos), kérdezni fognak mindenkit az elmúlt 13 évrõl, rólad, az apáról, a gyerek nevelésérõl, a jelen körülményeitekrõl (anyagi helyzet, saját lakás, van-e lakótárs, stb.). Szükség esetén a szülõket pszichológiai vizsgálatnak is alávetik. És készülhetsz rá, hogy 1-2 év is lesz, mire megszületik az eredmény. Az nagy segítéség, ha az ideiglenes elhelyezést neked ítélik meg a per végéig. Addig sok minden változhat, a gyerek is idõsebb lesz.

Tömeg növelés céljából jó-e lenne ez a párosítás Mega Amino 3200-as + Nitro Gain? Ja és még valami, majd mikkor száraz izmokat akarok, akkor mit érdemes szedni?

Most 17 éves vagyok 183 cm 87kg ez száraz izom,de tömeget kell most növelni hogy tovább birjak fejlõdni szerintetek mit kellene szedni vagy jó ez amit én mondtam?

Legjobb válasz: ...jó lenne-e... Aminoknak inkább szálkásításkor van nagyobb szerepük, de ha pénztárca engedi, akkor mehetnek. Az étrend legyen rendben, az az alapja mindennek.

...jó lenne-e... Aminoknak inkább szálkásításkor van nagyobb szerepük, de ha pénztárca engedi, akkor mehetnek. Az étrend legyen rendben, az az alapja mindennek.
A kérdező hozzászólása: Az étrenddel nincs semmi baj.Én aminot szálkásításhoz még nem próbáltam, mikkor szálkásítottam akkor csak tisztán BCAA-t nyomtam mást nem.De most muszáj újra egy kis tömeget fel szedni :)
Pénzkidobásnak tartom az amino tablettákat, fõleg tömegnövelésnél. Akkor lehet értelmük, ha nagyon oda kell figyelni a kalóriabevitelre és nincs lehetõség turmixot inni, pl. utazásnál. Ha a rendszeres étkezést meg tudja oldani az ember, akkor inkább fehérje kiegészítõt érdemes venni por és nem tabletta formájában. Az Amino 3200 helyett is fehérjét vegyél inkább
A kérdező hozzászólása: Értem.És mondjuk ha aminot szednék csak magába por formájába attól nõl az izom?Vagy csak szálkásodnák tõle?
nõl az izom? :D :D amino helyett inkább nyelvtan órára költsd a pénzt
A kérdező hozzászólása: file:///D:/Trrol/1377039_589561231108577_811651694_a.jpg
Mi nem látjuk a te D meghajtódat...
Dehogyisnem én látom tele van pornóval ricsirecsire :D attól is NÕL az izom.... a hokIZOM

Mit érdemes tudni (akár jó, akár rossz) a Péterfy kórház szülészetéről?

Legjobb válasz: Nekem ismerõseim szültek ott nemrég és mindketten nagyo meg volatk elégedve vele..) 25 hetes kismami

Nekem ismerõseim szültek ott nemrég és mindketten nagyo meg volatk elégedve vele..) 25 hetes kismami
Mennyid van rá?
Igen! 25öt am csak akkor kapsz érte ha nagyon extrás, de lehet akkorse!
Hat am legagyizod a galaxy minit..de ennyiert mit varsz? Az is csoda hogy vki ad 25ezret azert...nekem is olyan telom volt az sgs elott...kb madarat lehetett volna fogatni velwm hogy 20ert megvette vki.
Utolsó te egy nyomorék vagy!! A szinted megvan! Gratulálok!! Am kérdezõ: Blade, esetleg x8. Nagyon mást nem kapsz 40ért.
iPhone 4-et, ha nem akarod h kiröhögjenek az utcán... bár az 5800 óta gonolom hozzászoktál:)
- szeretnék droidra váltani - <- ez azt jelenti, hogy szeretnél a Motorola Droid sorozatból egy telefont (amihez hozzátenném hogy a Droidokat amcsiban lehet használni ezért van az EU -s Milestone sorozat) szerintem amire te gondolsz: szeretnék egy Androidos telefont. mert NEM mind1 hogy Droid vagy Android (de ezt máshol is már leírtam)
Akkor mi a kérdés? A Blade egy jó telefon.
A kérdező hozzászólása: galaxy mini 1 gagyi borzalom, fele akkora a kijelzõ felbontása mint a nokiámnak ..... zte blade amire gondoltam... az alá semmiképp nem mennék
max samsung Galaxy mini -t tudnál venni belõle ami ahhoz képest megis érné
A kérdező hozzászólása: a telót 25 körül eladnám, és max rádobnék 10-12 e ft-ot
A kérdező hozzászólása: zte tetszik nekem is, de már fél éves technika az, és nem akarok újra abba a hibába esni h régóta a piacon lévõ telefont veszek meg... am. ha azt gondolod h emiatt kiröhögnek, akkor jó hülye vagy :) sokan örülnének még 1 ilyennek is... az enyémen c6 cfw van spb alatt futó htc sense témával... a kamerája baromi jóó. Kicsit lassú, és symbianra már semmi se jön ki, csak ezért akarok váltani
jó kis teló a videofelvevõ gyenguusz a proci megteszi menü szép. én megvenném

Egy pénzügyi-számviteli ügyintéző végezheti önállóan egy egyéni vállalkozó könyvelését? Vagy mire jó? Ha pl. vállalkozó akarok lenni, érdemes kitanulni, hogy jobban átlássam (persze 1 éves képzés esetén)?

Úgy tudom, rt., kft. könyvelését csak mérlegképes könyvelő végezheti, talán bt.-ét is, ugye? De egy pénzügyi-számviteli ügyintéző saját magának, ha egyéni vállalkozó lesz, megcsinálhatja a könyvelését, és alapból jobban át fogja látni a dolgokat, tájékozottabb lesz pénzügyekben, papírmunkákban, így van? Tehát, ha most 1 év alatt elvégzem és a jövőben vállalkozni szeretnék, akkor megéri belevágni, ugye?

Legjobb válasz: Most magadnak akarsz könyvelni? Ha nincs 3 év tapasztalatod, ami leigazolható, akkor felejtõs. Mert el se fogják a navnál fogadni a regisztrációdat. Amúgy, aki azt mondja egy év alatt el lehet végezni, az hazudik. Legalább 2 év.

Most magadnak akarsz könyvelni? Ha nincs 3 év tapasztalatod, ami leigazolható, akkor felejtõs. Mert el se fogják a navnál fogadni a regisztrációdat. Amúgy, aki azt mondja egy év alatt el lehet végezni, az hazudik. Legalább 2 év.
Egyéni vállalkozó = egyszeres könyvvitel, nem tartozik a Számviteli Törvény hatálya alá. Törvényileg akárki könyvelheti, csak a vonatkozó törvényi elõírásokat tartsa be, a bevallások stb. készüljenek el, és a nav-nál az ügyfélkapu legyen valaki (vagy az ügyfél, vagy a könyvelõ) nevére megnyitva. Társaságok = kettõs könyvvitel, minimum mérlegképes könyvelõ könyvelheti. Bizonyos (ha jól emlékszem évi 15) millió Ft éves bevétel felett kötelezõ a regisztrált mérlegképes könyvelõ. Ehhez kell, hogy a könyvelõ tudjon felmutatni minimum 3 éves gyakorlatot.
próbáld meg...
ja egy próbát megér
sztem egy próbát megérne :D
én is ilyen szituba voltam, õ volt nekem a legjobb pasi a szemembe.Nem mertem oda menni hozzá, bepróbálkozni.Azóta is bánom, hogy nem tettem meg.Menj oda bátran, ne halaszd el!Csak nyugodtan, lesz ami lesz.Ne kövesd el azt a hibát amit én.Sok sikert!

Kontaktlencsét akarok (szemüveg már van) hova érdemes fordulni, hol olcsó és jó a vizsgálat Budapesten? Mit ajánlotok?

Ofotért, vision express ezek jók?

Legjobb válasz: Én az ofotérthoz járok.Már 20 éve van kontaktlencsém,maximálisan meg vagyok elégedve az általuk nyujtott szolgáltatásokkal.A vision expresszrõl nincs tapasztalatom.

Én az ofotérthoz járok.Már 20 éve van kontaktlencsém, maximálisan meg vagyok elégedve az általuk nyujtott szolgáltatásokkal.A vision expresszrõl nincs tapasztalatom.
Ofotért. Nekem sok-sok éve bevált.
Ofotért.
Vision Expressz! Most kapsz napszemcsit is mellé ajándékba, ha féléves adagot veszel.És a vizsgálat ingyenes, ha utána rendelsz lencsét.Ha felpróbálod a próbalencsét , nem kell kifizetned, ha nem jó, de ha akarod, rajtad is maradhat, akkor viszont kikell fizetned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint mindkettõ megbízható, megnézem melyik éri meg jobban vagy hol vannak akciók...
szia, én elmentem az állami szemész/kontaktológus orvoshoz (TAJ) stb, és aztán neten rendelem a lencsét, amit õ írt fel nekem. Így most egy féléves adagom kb 9500Ft lötyivel, tartóval együtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!