Találatok a következő kifejezésre: Mit énekelnek, műsort (7 db)

Mit énekelnek, milyen műsort adnak a kórházakban a gyerekeknek a bohócdoktorok?

Esetleg konkrét dalcímekre is kíváncsi lennék.

Legjobb válasz: http://www.pirosorr.hu/ itt olvashatsz róluk részletesen. A konkrét "mûsort" nem írták le, de ha azért szeretnéd tudni mert esetleg beteg gyermeked van, szerintem vedd fel velük a kapcsolatot. :)

http://www.pirosorr.hu/ itt olvashatsz róluk részletesen. A konkrét "mûsort" nem írták le, de ha azért szeretnéd tudni mert esetleg beteg gyermeked van, szerintem vedd fel velük a kapcsolatot. :)

Mi a címe annak a zenének, ami ilyen hazafias Fidesz-műsorokban szokott megjelenni és mintha azt énekelnék, hogy "Nanna nanananana, nanna nananana Viațã Mare! Viațã Mare!?

Legjobb válasz: Már 1998 körül is szerepelt egy esküvõt reklámozó reklámfilmjükben, amiben mutatnak egy falusi, egy cigány, aztán egy városi esküvõt, és a városi esküvõ ilyen nagy amerikai-stílusú buli volt, és annak ez volt a zenéje, most meg múlt hónapban annak a tûzgyújtásos bulinak a zenéje volt.

A kérdező hozzászólása: Már 1998 körül is szerepelt egy esküvõt reklámozó reklámfilmjükben, amiben mutatnak egy falusi, egy cigány, aztán egy városi esküvõt, és a városi esküvõ ilyen nagy amerikai-stílusú buli volt, és annak ez volt a zenéje, most meg múlt hónapban annak a tûzgyújtásos bulinak a zenéje volt.
Heincz Gábor - Learning to let go


Az ének iskolája című tv műsorban, mielőtt Valovics Marcella énekel, mit rappel a tesóival? Link van

http://tv2.hu/musoraink/az_enek_iskolaja/126396_az_enek_isko.. 11:09 -kor

Mi annak a zenének a címe, amit ma a Voice műsorban fekve énekelt egy csaj?

Legjobb válasz: Szia! :) http://voice.hu/produkciok/117744_husnullina_regina_thank_yo.. a címe: thank you

ja éd Dido énekli. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

A szeptember 24-ei X faktorban a műsor vége felé volt 2 haver. Az 1.1 fekete haju srác volt valamilyen Norbi Mi a szám címe amit énekel?

Itt van 1 videó,1 óra 3 percnél énekel a srác:

Legjobb válasz: Vad Fruttik - Nekem senkim sincsen

Vad Fruttik - Nekem senkim sincsen
A kérdező hozzászólása: köszi :DD

A danubius rádió pirítós műsorának a zenéjének mi a szövege amit a Sugarlofos csaj énekel?

A Dér Heni

Legjobb válasz: Zúzd le a vekkert és pattanj ki az ágyból, Elég legyen már a durmolázsból, Rázd magad gatyába, pörögj rá a napra, Hegyezd a füleid, és gyúrj velünk agyra. Küldj (?) ránk kakaót, és a pacik közé csapunk, Száguldj velünk, lobogjon a hajunk, Mindig friss ropogóóóós... Ez a Danubius Pirítóóóós. Hát szerintem valami ilyesmi. :D Legalábbis a reggelente az álmos fejemben valami ilyesmi maradt meg. Remélem azért valamennyit tudtam segíteni!

Zúzd le a vekkert és pattanj ki az ágyból, Elég legyen már a durmolázsból, Rázd magad gatyába, pörögj rá a napra, Hegyezd a füleid, és gyúrj velünk agyra. Küldj (?) ránk kakaót, és a pacik közé csapunk, Száguldj velünk, lobogjon a hajunk, Mindig friss ropogóóóós... Ez a Danubius Pirítóóóós. Hát szerintem valami ilyesmi. :D Legalábbis a reggelente az álmos fejemben valami ilyesmi maradt meg. Remélem azért valamennyit tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm!!!!
A kérdező hozzászólása: a pacis részt soha nemtudtam kivenni, h az mi
A kérdező hozzászólása: Ma bemondták, h pacik és, hogy azt a részt nem sokan értették a hallgatók közül :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!