Találatok a következő kifejezésre: Mit élvez legjobban a (7 db)

Mit élveznek legjobban a férfiak az ágyban?

jöhet bármilyen kényeztetési forma... "szellemes" válaszolók kíméljenek! 21/ L

Legjobb válasz: A reggelit ! Virsli a kezébe, virsli a te kezedbe, és dupla élvezet. Kaja + szex, minden pasinál tuti befutó.

Én azt élvezem amikor látom a lányon hogy élvezi amit vele csinálok!
A reggelit ! Virsli a kezébe, virsli a te kezedbe, és dupla élvezet. Kaja + szex, minden pasinál tuti befutó.
szilvás buktát mert azt szeretik!
talán kérdezd meg a párodat! :)
ha franciaágy és van hozzá egy meleg takaró
Szellem... (Te provokálsz)
úgy tudom a szexet
Ha harap, karmol és hangosan nyög :D
szerintem egy "mindent bele" orál mindig bejön :)
Én aludni.
A sörözést, pizza evést
mindenki mást.

Mit var el egy pasi. H kenyeztetse a csaja? H/mit elvez (i) tek legjobban fiuk?

Legjobb válasz: Ágyba sör + távirányító + kaja szintén ágyba + Orál.

Ágyba sör + távirányító + kaja szintén ágyba + Orál.
Ti eszesek estleg a szeretet, hüség, és utána hogy jo szeretö legyen az ágyban nem?Legalábbis nekem az nem az elsö helyen az orális szex! Persze az is nagyon jo érzés, de elvárni szerintem azézt kicsit tulzás.
ne várjon el semmit. örüljön, ha megkapja...
orális szex szájba élvezéssel
Én azt szeretem, és élvezem, ha a punciba, vagy a szájába élvezhetek. De a popsiba élvezést is szeretem. F.
dagobert bácsi, te buz1 vagy? naná hogy az orális szex+kaja ágyba+sör a kézbe (de csak ha nem felejti el behûteni) Szóval ezt várom el, ha kényeztetést akarok. Máskor persze tõlem is kap valami hasonlót (hideg sört, amit úgyis én iszok meg)...

Mi az amiért megőrülnek a lányok csók közben? Mit élveznek a legjobban?

Mit csináljak a kezemmel?Mit súgjak a fülébe? Meg ilyenekre lennék kíváncsi!

Legjobb válasz: Finom popsi paskolás:PXDD

azt élvezem a legjobban, ha közben szorosan magához húz és közben érzem, hogy már áll neki.(pl.)
Finom popsi paskolás:PXDD
én megtudok tõle õrülni ha közben barátom a hajamba tûr és szorosan húz magához közben átölel és lejjebb téved a keze. imádok vele incselkedni :P
Utolsó: ezzel én is így vagyok, de a legeslegjobb az az, mikor a falhoz nyom és a fenekem alá nyúlva felemel.Neki ugye semmi nehézség, mert a falhoz nyomva aligha kell tartania engem, de meg tudok örülni mikor ezt csinálja:D *.*
vagy nyakcsókolgatás :)
a lilahagyma akkor jó ha mindketten eszünk :D
Hajamat birizgálják, simogatnak, nyakcsóktól is elolvadok.
finom harapdálás:P vagy ha olyan az a csók akkor, hogy magához húz szorosan, esetleg popsi-tapi:) 16/L
lilahagyma
Csók közben ritkán súgok... De te megteheted.... szabad neked:D
ha vad a srác falhoz nyom ágyon lefogja a kezem vagy bármi ami vad de õ vezessen mindenképp.:)
jaj ne csináljátok már, ilyenkor utálom, hogy egyedül vagyok :D
ha harapja a nyakam már kicsit úgy hogy fáj is.:D
kezd el verni a brét csókolózás közbe, annak örülne
dugd be az ujjad a fülébe! attól teljesen felizgul.
ha tényl jópasi ... akkor a seggfogdosááás az izgató tud lenni:D
jah meg az "uralkodás"is:$teháthogy nekidöntöd egy falnak, akárhova vagy egyszercsak vadabbul kezdesz csókolni stb..:D
Tök mindegy 5 év után már nem fogod törni magad iyleneken.... -.- 23N
nyelvpiercing....;))))

Mit élvez a legjobban a lány?

15éves fiú vagyok.az lenne a kérdésem (már 1szer lefeküdtem a barátn?mmel) h ? pontosan miket élvez? mit kel tennem ahoz hogy orgazmusa legyen? Hogy csináljam hogy élvezze? és az el?játékot?

Legjobb válasz: Szia! Minden lány más és mást szeret. Amit én szeretek, azt nem biztos, hogy a barátnõd is szereti. Ezért legjobb, ha õt kérdezed meg errõl. Hidd el örülni fog annak, hogy megkérdezed, hiszen õ sem szeretné, ha olyat tennál vele, amit nem szeret csinálni.

Szia! Minden lány más és mást szeret. Amit én szeretek, azt nem biztos, hogy a barátnõd is szereti. Ezért legjobb, ha õt kérdezed meg errõl. Hidd el örülni fog annak, hogy megkérdezed, hiszen õ sem szeretné, ha olyat tennál vele, amit nem szeret csinálni.
Igaza van az elsõ gozzászólónak, mindenki más. Ha valamit élvez, azt látni fogod a reakcióiból. Meg is kérdezheted tõle, hogy mit szeret, de pl én nem szeretem, ha megkérdezi a barátom, én azt akarom, hogy lássa vagy jöjjön rá. Játszhattok olyat is, hogy vezeti a kezed, és így megmutatja, hogy mit szeret, aztán cseréltek: te vezeted az õ kezét és megmutatod neki, hogy mit szeretsz.
A csiklóját izgasd.
Pornograf leszek: puncinyalas, az a tuti. Mivel 15 eves vagy, gondolom a baratnod is hasonlo koru. Valoszinu hasonlo tapasztalattal mint te. Honnan is tudhatna, mi a jo neki? Hiszen meg csak most kezdi ilyen iranyban megismerni a testet, ahogy te is. En biztos megkerdeznem tole mi az amire vagyik, fantazial? Mert tudod nema gyereknek az anyja... En mindig megbeszeltem a partneremmel mi a dorges es ugyis kell sok ido, mire osszeszoktok.
Igen álltalában a csiklójár mindenki szereti ha "piszkálják".Az is igaz hogy mindenki máshogy szereti:én pl nem tudnám elképzelni a szexet úgy, hogy közben verem a páromat, meg korbáccsal ütlegelem.Valaki kifejezetten a szado-mazót szereti.Én enm bírnám.Az a vezetõs játék tényleg jó... :)
1) határozottság 2) kedvesség 3) aranyosság 4) csiklóizgatás és nyalás ezekkel nem lehet tévútra menni. mindenképpen kérdezd meg, hogy õ mit szeret, de ha fiatal, akkor erre esetleg nem tud rögtön reagálni, vagy az is lehet, hogy hülyeséget csinál. ettõl ne ijedj meg, nem arról van szó, hogy hülye vagy, csak még õ is tapasztalatlan. ami a nyalást illeti, ezt tudni kell jól csinálni. ha rosszul csinálod, akkor sajnos nem élvezik. de ha megfelelõ a kommunikáció, akkor ez megoldódhat. :) megj.: ez ritka, de arra is ügyelj, hogy ha azon kapod magad, hogy a barátnõd netalán *túlságosan pontosan* mondja meg, hogy mit akar, és semmi sem jó neki, amit csinálsz, és már ez megy 1 hónapja, akkor valami mással van a baj. Vannak ilyen lányok, ilyenkor fölösleges õket kérdezgetni mert több bajt okoz, mint használ, hogy állandóan ömlik belõlük a szó, és ráadásul valószínûleg a kapcsolattal van probléma elsõsorban.

Mit szoktál játszani 10-11 hónapos babáddal? Mit élvez a legjobban? Mennyi időt töltötök közös játékkal egy nap?

Legjobb válasz: 11 hónapos a lányom. Mostanában változó, mennyit játszom vele. Mert vannak napok, amikor jóformán nem is kell vele foglalkozni, elvan magában is. De máskor -pl. ma is- meg igényli, hogy ha nem is játszom vele, de üljek mellette a szõnyegen. Nagyon szereti a sütifaló bödönt, próbálja beledugdosni a formákat. Labdázni is szeret, meg lerombolni az építõ kockákat. A mesekönyveket imádja, nagyon sokáig elvan velük. Mondjuk ehhez én nem kellek, leül, és szépen sorban átlapozza az összeset. :) Egyébként jön-megy, pakolászik. A játékokat kipakolja a dobozból, én összeszedem, õ megy 2 kört, és megint kipakol. A terasz ajtónál a macskát szekálja sokszor. Nagyon szereti, ha felállítom az ablakba, és onnan kopoghat a kutyáknak.

11 hónapos a lányom. Mostanában változó, mennyit játszom vele. Mert vannak napok, amikor jóformán nem is kell vele foglalkozni, elvan magában is. De máskor -pl. ma is- meg igényli, hogy ha nem is játszom vele, de üljek mellette a szõnyegen. Nagyon szereti a sütifaló bödönt, próbálja beledugdosni a formákat. Labdázni is szeret, meg lerombolni az építõ kockákat. A mesekönyveket imádja, nagyon sokáig elvan velük. Mondjuk ehhez én nem kellek, leül, és szépen sorban átlapozza az összeset. :) Egyébként jön-megy, pakolászik. A játékokat kipakolja a dobozból, én összeszedem, õ megy 2 kört, és megint kipakol. A terasz ajtónál a macskát szekálja sokszor. Nagyon szereti, ha felállítom az ablakba, és onnan kopoghat a kutyáknak.
Délelõtt egyedül játszik, aztán alszik. Ebéd után én rendet rakok, mosogatok, hasonlók, addig egyedül, utána együtt. Du. alvás után általában együtt játszunk. Formabedobó, mindenféle tárgy ki-be pakolása dobozokba, golyópálya, fogócska most a kedvence. 6 körül bekapcsolom a tévét is (baby tv), ha nyûgösködik, de ez nem állandó. Vacsi után még fél órát játszik apával is.

Lányok, mit szerettek a legjobban, ha hova élvez el a párotok?

Legjobb válasz: Mellemre,hasamra,vagy a puncimra kívül,mondjuk a csiklómra,szeretem látni magamon a sok anyagot

Mellemre, hasamra, vagy a puncimra kívül, mondjuk a csiklómra, szeretem látni magamon a sok anyagot
Ha a mellemre vagy a számba.De sajna sokat csináljuk hátulrólés így nem látom ha elélvez a párom, csak a végeredményt a popsimon és a hátamon.Egyszer élvezett a puncimba, de nem szólt, szóval nem tudtam átélni igazán.
a punciba
punciba:$
Punciba : )
A popsimba bele az nagyon tuti, meg a mellemre. ;)
amint látod az elobbiekbol egyénileg változo. ..nagyon változo. mert ammíg valaki imádja a szagát, az ízét, az érintését van aki nem is hajlando érintkezni vele. ugyhogy erre mindig rá kell majd jonnod magadtol, ugyesen.
hát én nem igazán szeretek kapcsolatba kerülni a "kicsikkel" ... meleg és a szagát sem bírom :P nem tehetek róla, hogy sajnos ennyire gyenge a gyomrom... óvszerrel oké, puncusba... :)
A kérdező hozzászólása: persze gondoltam én, hogy nem ugyanaz fog tetszeni mindenkinek épp azért is voltam kíváncsi, hogy ki mit szeret :) jöhetnek még a válaszok
Orromba :D
Számba, fenekembe, mellemre, hasamra.:D
Mellemre: DDD
mellemre(zsolti)
fûnyírókaszatraktor karburátorának a befecskendezõcsövébe
A kérdező hozzászólása: 22:57 - gyökér válaszok és agyilag visszamaradottak nem érdekelnek

Mi a legerzekiebb hely ahol a csajok elvezik h puszilja vagy eppen nyalja a baratja? Hol szeretik a legjobban?

mar probaltam sok helyen de nem vok no tehat nem tudom h hol szeretik a legjobban.fiatal tapasztalt csajok irjatok;) koszike.

Legjobb válasz: Comb belsõ fele

Comb belsõ fele
Nyakam, mellem, gerincem mentén, csikló..
amit nem szeretünk? ha gyengéd vagy olyan nincs :)
sztem csigázd fel, szép lassan elõször 1 gyengéd csók, majd 1 finom lehellet a nyakra, majd a füle szélét nyald 1 picit és "lihegj"halkan h érezze élvezed h örömet adhatsz neki...mondj kedveset , bókolj h milyen gyönyörû ilyenkor..stb..ettõl biztos beindul, majd kezdd hevesebben csokolni és menj 1re lejjebb, de csak lassan, am. ami még érdekes pont és ritkán alkalmazzák, az a nõ halántéka oldala és háta, ja és hatásos, ha váltogatod a hideget és meleget..néha hideg nyáladra(ami rajt van a testén nyaldosás itán)gujj rá majd lehelj rá melegen ezek is jo trüköök sok szerencsét!ha igy csinálod imádni fog...
nyak, comb belsõ fele.. húú azt imádom!!
puszilgasd(nyald) a nyakat.....fulet es a csiklojat..tutira felizgul
A kérdező hozzászólása: o is libaboros lessz de attol izgato?
Egyertelmuen a nyak, ful...En libaboros leszek ha ezeken a helyeken puszilgat a pasim :D
puszilgasd a nyakát , hasát, fülét :)
A kérdező hozzászólása: s esetleg vmien dolog amit nem szeret a csaj sot utal?van olyan?
nekem a hátamon, a derekam-csípõm táján esik a legjobban

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!