Találatok a következő kifejezésre: Mit várhatok tőle (43 db)

Mit tud a következő VGA? Mire képes? Mit várhatok tőle? (többi lent)

Ati Radeon HD3000 (256Mb) Integrált VGA. ezen az alaplapon. - Asus M4A78LT-M LE.

Legjobb válasz: Képes a HD videók hardware-es dekódolására is.... Sõt a 3D gyorsításra is. De sokat ne várj tõle...

Képes a HD videók hardware-es dekódolására is.... Sõt a 3D gyorsításra is. De sokat ne várj tõle...
játékra nem használd
filmezés, netezés, régi játékok közepes, új játékok talán minimál grafikán elmennek

Mi a helyes reakció részemről? Mire számíthatok, mit várhatok tőle?

Kisfiam els? születésnapját követ?en elkezdtem dolgozni 4 órában. Rá addig a nagyszül?k vigyáznak idén. Amit ?k másképp csinálnak: egész nap játszanak vele (én csak akkor játszottam vele, ha kérte, egyébként nagyon ügyesen eljátszott egyedül), amint kinyújtja a kisujját, azonnal felveszik és cipelik, ringatják (hosszú hónapok alatt eljutottunk odáig, hogy elaludt az ágyban úgy, hogy csak mellette ültem).

Legjobb válasz: Valahol a nagyszülõknek kellene elmagyarázni hogy ez neked rossz. Kicsit hagyják a gyereket és próbálják betartani a Te általad megtanitott ritmust és szokásokat. Nálunk is ugyanez van hidd el hétvégén mamánál a gyerek tündéri szófogadó és csendes kislány (nem túloz a mam más véleménye is ugyanez ) aztán vasárnap átmegyünk és alapvetõ dolgokon sikitva hisztizik csak mert ott van anya és apa.

Valahol a nagyszülõknek kellene elmagyarázni hogy ez neked rossz. Kicsit hagyják a gyereket és próbálják betartani a Te általad megtanitott ritmust és szokásokat. Nálunk is ugyanez van hidd el hétvégén mamánál a gyerek tündéri szófogadó és csendes kislány (nem túloz a mam más véleménye is ugyanez ) aztán vasárnap átmegyünk és alapvetõ dolgokon sikitva hisztizik csak mert ott van anya és apa.
Én nem voltam ilyen helyzetben, de az a véleményem, hogy a nagyiékkal meg kell beszélni a nevelési elveidet. Sõt, az elején kellett volna. Megmondani nekik, hogy mit vársz el tõlük, te hogyan nevelted a gyerekedet eddig, mihez van szokva és legyenek szívesek ezt õk is így csinálni. A gyereknek rossz, ha itt így, ott meg úgy nevelik, mert szegény nem tudja, hogy akkor most mi van, mi a helyes és ki mit vár tõle. Legyél határozott, mégiscsak te vagy az anyja!
A kérdező hozzászólása: Természetesen mindent elmondtam a nagyiéknak, hogy mit hogyan szoktam. Anyósom azért ringatja, mert úgy könnyebben elalszik. Apósom elve: a szülõk nevelnek, a nagyszülõk kényeztetnek. És hiába mondtam neki, hogy igenám, de a bölcsiben senki nem fogja ezeket megcsinálni neki és nagyon rossz lesz majd a babának. Erre az volt a válasz, hogy óh hát az még fél év... Örülök, hogy egyáltalán elvállalták a fiam felügyeletét. Ezért vagyok bajban azzal, hogy mit tegyek. A fiam pedig egész nap, ha csak eltávolodok tõle egy lépésnyit torkaszakadtából üvölt. Fél óráig bírtam hallgatni ma...

Mit várhatok tőle? Merjek belemenni?

Van egy srác nemrég ismerkedtünk meg, nemrég lett vége egy éves kapcsolatának, csúnyán á[email protected] a csaj.Ne várjak t?le komoly szándékokat??Mondták már, hogy hagyjam mert most nem fog komolyan kelleni neki senki! fiúk válaszát várom els?sorban aki volt már ilyen helyzetben, de lányokét is szívesen olvasom ha van vmi tapasztalata.amugy ö 25/F én 20/L.

Legjobb válasz: hát én nem teljesen értek egyet, bocsi. Én a jelenlegi võlegényemmel akkor jöttem össze,mikor friss volt a szakitása az elõzõ barátnõjével, akivel komoly kapcsolata volt, együtt is éltek. Õk novemberben szakitottak,mi decemberben jötünk össze és azóta- 1,5éve - együtt vagyunk. Tehát attól,hogy nemrég átvágták,lehet h most egy boldog és komoly kapcsolatról álmodik.

hát én nem teljesen értek egyet, bocsi. Én a jelenlegi võlegényemmel akkor jöttem össze, mikor friss volt a szakitása az elõzõ barátnõjével, akivel komoly kapcsolata volt, együtt is éltek. Õk novemberben szakitottak, mi decemberben jötünk össze és azóta- 1, 5éve - együtt vagyunk. Tehát attól, hogy nemrég átvágták, lehet h most egy boldog és komoly kapcsolatról álmodik.
Hát igen, most egy kis ideig biztos hanyagolja a komolyabb kapcsolatokat ez a fiú, ha te is inkább komoly kapcsolatot szeretnél hagyd ezt a srácot, mert vér nem válik vízzé és téged is csúnyán átvághat akár. Van még srác rajta kívül, csak nyisd ki a szemed "kislány" és nézz körbe, talán ott talál rád a boldogság ahol nem is számítottál volna rá. Sok szerencsét.
hopp rosszul értelmeztem a csaj vágta át õt, akkor azt mondom h egy kicsit most biztos szünetel a kom. kapcsival várd meg hogy mi lesz. Bocsi fáradok xD
Bizony, ha a többiek is mondják rá, hogy nem kéne belevágni akkor csak tudjá.


Használ valaki Yukka Look kontaktlencséket? Nekem elég szimpatikusnak tűnik, de nem tudom mit várhatnék tőle.

Kezdő kontaktlencsés vagyok, konkrétan tegnap kaptam. Szóval még tényleg nagyon az elején járok. Most Optins Evolve lencsém van, de szeretnék váltani. Egyébként nagyon kicsi a görbületem 7,1. De sehol nem találok 8,4 alatti lencsét. Az illesztő azt mondta szerinte jó lesz ez is. Van egy olyan problémám is, hogy bal szemembe igen nehezen teszem be és sokáig csak homályosan látok vele és kicsit olyan érzés mint mikor könnyes a szemem, ez főleg akkor igaz, ha lefele nézek. Bármilyen építő tanácsot elfogadok. Rendesen tájékoztattak, türelmes volt az illesztő orvos is, de saját tapasztalatokra is nagyon kíváncsi lennék ápolással, berakással, mindennel kapcsolatban. :) Ma reggel ahogy betettem, lenéztem ahogy kell aztán pislantottam és pattanó hangot adott ki mind a két szememnél, de nem estek ki. Gondolom levegő szorult alá és a ment ki mikor pislantottam. Vagy más lehet az oka? Köszönöm előre is annak aki segít. Minden tapasztalatot szívesen veszek! :)

Legjobb válasz: A Yukka lencsék 8.6-os görbületûek úgy tudom, az neked semmiképp nem lesz jó. 7.1-esrõl meg soha nem is hallottam. Biztos annyi? Tapasztalatom a lencsékkel, hogy mindig bõven tegyél folyadékot bele mikor beteszed a szemedbe, mert így kijönnek majd belõle az apró porszemek amik zavaróak lehetnének. Eleinte pár hétig nem biztos hogy tökéletesen kényelmes a lencse, de hozzászoksz.

A Yukka lencsék 8.6-os görbületûek úgy tudom, az neked semmiképp nem lesz jó. 7.1-esrõl meg soha nem is hallottam. Biztos annyi? Tapasztalatom a lencsékkel, hogy mindig bõven tegyél folyadékot bele mikor beteszed a szemedbe, mert így kijönnek majd belõle az apró porszemek amik zavaróak lehetnének. Eleinte pár hétig nem biztos hogy tökéletesen kényelmes a lencse, de hozzászoksz.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ. :) 7, 1-et mondott az orvos az optikában az asszisztensének, mikor a görbületet kérdezte. Én is furcsállom, mert sehol nem találtam ilyen görbületû lencsét. De úgy voltak vele, hogy megpróbálják ezt nagyobb méretet. Megnézte computerrel, és azt mondta nem mozdul el, úgyhogy talán jó lesz.

KATA - az új kisvállalkozói adó. Túl szép, hogy igaz legyen? Mit várhatunk tőle? Mi lehet a hátulütője?

Legjobb válasz: Már jönnek a mellékszabályok, én úgy hallottam. Amit azért már sokan nem tudnak teljesíteni. De amikor elõször felmerült a könyvelõm már akkor mondta, hogy ne várjak vele túl sokat, mert ez így túl szép, hogy igaz legyen. Majd kitalálnak mellé valamit, ami miatt mégsem lesz olyan barátságos.

Már jönnek a mellékszabályok, én úgy hallottam. Amit azért már sokan nem tudnak teljesíteni. De amikor elõször felmerült a könyvelõm már akkor mondta, hogy ne várjak vele túl sokat, mert ez így túl szép, hogy igaz legyen. Majd kitalálnak mellé valamit, ami miatt mégsem lesz olyan barátságos.
Enyém ugyanezt mondta, ne ringassam magam illúziókba. Ezt most elmondták, aztán a feketeleves majd késõbb jön. Tartok tõle, hogy inkább neki kell hinnem, mint a propagandának, de meglátjuk, nagyon kellene már valami könnyítés az induló vállalkozási szférának.
Én is várom, de van egy olyan érzésem hogy az apró betûs rész még nem látott napvilágot.
A kérdező hozzászólása: Hát ettõl félek magam is... Várjunk :-)

Mit várhatok tőle, egyáltalán lenne-e bármire esélyem nála? A későbbiekben változhat valami?

Sziasztok, örülnék, ha valaki tudna valami értelmeset mondani a következő problémára (ha lányok válaszolnak, akkor jó lenne, ha elmondanák, hogy szerintük az illető viselkedése mit jelenthet). Az a helyzet, hogy van egy lány, 2-3 éve viszonylag rendszeresen beszélgetünk msn-en, segítettem neki ebben-abban, ha tudtam, elég sok mindent megbeszéltünk egymással (lelki dolgokat is), egyszóval valamiféle barátság alakult ki köztünk. Nem is gondoltam többre, valószínűnek tartottam, hogy nem fogunk személyesen találkozni (elég messze lakunk egymástól), de ősszel elkerült egyetemre, és nemrég arrafelé jártam, így megbeszéltük, hogy találkozunk. El is jött, meghívtam egy kávéra, kb. két órát töltöttünk együtt, sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, bár ő szerintem zavarban volt. Úgy vettem észre, behúzódott a saját terébe, játszadozott a kávéscsészével, de tartotta velem a szemkontaktust, sokat mosolygott, jól elvoltunk. Már korábban is kezdtem rá úgy gondolni, hogy elfogadnám őt társamnak, értelmes, kedves, normális lány, ragaszkodik az elveihez, csinos is, arcra is szép, bár nem az a feltűnő szépség. Úgy éreztem, ő lelki társam is lehetne, mert valószínűleg megértenénk egymást. Igaz, kicsit önbizalomhiányos tud lenni, de egye fene. Õ 19 éves, de még nem volt barátja, egy ideig a szülei is kvázi "tiltották", mert attól féltek, hogy akkor nem fog jól tanulni. Én pár évvel idősebb vagyok tőle, bár ez talán nem akadály. Viszont valószínűleg azért is zavarban volt, mert nem nagyon lehetett még fiúval így kettesben, mint velem (legalábbis így gondolom róla). Aztán mintha az utóbbi időben kicsit eltávolodtunk volna egymástól, egyszer hívni akartam, hogy hogyan sikerült egy zh-ja, de nem vette fel, vissza sem hívott, névnapomra sem köszöntött, pedig szokott. Gondolom, sok a dolga, meg lefoglalják a barátnői, miegymás, de mielőtt találkoztunk volna, ő kérdezett rá, hogy akkor megyek-e. Mondjuk amikor elköszöntünk, meghívtam őt hozzánk, mondta, hogy legfeljebb nyáron. Valószínűleg tudja, hogy nem élnék vissza a helyzettel, intelligensnek tart engem, ezt többször is mondta nekem a pár év során. Én szívesen udvarolnék neki, valahogy mindig is olyan lányra vágytam, mint amilyen ő, de nem akartam és nem akarok nyomulni rá, eléggé gátlásos lehet, és nem szeretnék ráijeszteni. Nem tudom, van-e nála esélyem. Lehet, hogy túl sok voltam neki, és most "hanyagol"? Vagy kiábrándító lehettem a számára? Bocs, ha nagyon sokat írtam, de így talán érhetőbbek lesznek a dolgok. Köszönöm, ha valaki tud valami értelmeset írni.

Legjobb válasz: Szia! Én még elég fiatal vagyok, de azt hiszem, hasonló típusú, mint a lány, akirõl írtál. Ha egy fiúval kettesben vagyok, én is mindig zavarban vagyok, és kicsit félek is egy kapcsolatba belelépni. Írtad, hogy önbizalom hiányos, ez is erre utalhat esetleg. Mindenképpen felkeresném a lányt a helyedben, mert szerintem Õ valamilyen szinten "vár rád", csak mivel elég félénk típus, így nem szeretne kezdeményezni. Ha pedig nem így van, arra úgy is rá fogsz jönni. Kicsit puhítsd, hátha tényleg csak fél. És ha tényleg szeretnéd, hogy a párod legyen, kedveskedj vele, például vegyél neki virágot vagy ilyesmi. És mindenképpen csak szép lassan haladj! Ha kedvel téged, és Õ is többet szeretne, akkor fel fog oldódni, és onnantól már könnyebb lesz. Remélem segítettem. Sok sikert és remélem sikerülni fog!! :)

Szia! Én még elég fiatal vagyok, de azt hiszem, hasonló típusú, mint a lány, akirõl írtál. Ha egy fiúval kettesben vagyok, én is mindig zavarban vagyok, és kicsit félek is egy kapcsolatba belelépni. Írtad, hogy önbizalom hiányos, ez is erre utalhat esetleg. Mindenképpen felkeresném a lányt a helyedben, mert szerintem Õ valamilyen szinten "vár rád", csak mivel elég félénk típus, így nem szeretne kezdeményezni. Ha pedig nem így van, arra úgy is rá fogsz jönni. Kicsit puhítsd, hátha tényleg csak fél. És ha tényleg szeretnéd, hogy a párod legyen, kedveskedj vele, például vegyél neki virágot vagy ilyesmi. És mindenképpen csak szép lassan haladj! Ha kedvel téged, és Õ is többet szeretne, akkor fel fog oldódni, és onnantól már könnyebb lesz. Remélem segítettem. Sok sikert és remélem sikerülni fog!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de sajnos eléggé bonyolult a helyzet. Azt sem tudom, õ gondolt-e egyáltalán valaha rám "úgy". Õszintén szólva a virágot és a hasonló dolgokat soknak tartom a jelenlegi helyzetben, félek, hogy ráijesztenék ezzel, attól tartok, hogy a barátságunknak is annyi lenne. Mivel kicsit zárkózottabb és gátlásosabb típus (inkább talán a fiúkkal), nem szívesen nyomulnék rá, nem akarok túl sok lenni neki. A távolságot most nem említeném, végül is azt a majdnem 300 km-t megtenném, ha arra lenne szükség, de inkább amiatt görcsölök, hogy ha megint találkozni szeretnék vele, akkor nem jönne el, és még egy álommal kevesebb maradna nekem, ahogyan az lenni szokott.
(Elsõ vagyok) Teljesen megértem, hogy nem akarod megbántani. És ez becsülendõ dolog egy férfiban, ha ennyire megértõ és rendes. Ha a lány helyében lennék, én biztos nem szalasztanék el egy ilyen rendes pasit :) Bár a nõ elméje rejtély, szóval még nõ létemre is azt mondom, hogy kiismerhetetlenek vagyunk, ami a szívügyeket illeti. Továbbra is azt mondom, hogy próbálj összehozni vele egy találkozót, mert ha többször találkoztok, talán kicsit feloldódik. És sok sikert neked, ha pedig van valami fejlemény, írj privátban, mert kíváncsi vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Kösz, hogy ilyennek gondolsz, de igazából nem ismersz, nem tudsz rólam semmit. Nem tudod, hogy egyébként milyen jó vagy rossz tulajdonságaim vannak, külsõleg milyen vagyok stb. No meg talán õ "túl sokat" tud rólam, inkább valamiféle barátság alakult ki köztünk, elég sok lelki problémát is megosztottunk egymással. Igazából neki soha nem vetettem fel, hogy kezdek többet érezni iránta szimpla barátságnál, még ha komolyan el is gondolkodtam azon, hogy egész életemben olyasvalakire vártam, mint õ. Sajnos a találkozót nem könnyû összehozni, hétvégére hazautazik, nekem meg hétközben a melóból nem kimondottan egyszerû meglépnem. Egyrészt vágyom arra, hogy találkozhassunk, meg hogy alkalomadtán õ legyen az, akire azt tudom mondani, hogy az egyetlen az életemben, de közben meg attól félek, hogy nem érez irántam semmit, nem rám vár, és még a barátságát is elveszítem, vagy esetleg már nem is akar találkozni velem, mert "csalódott" bennem, nem olyan voltam, amilyennek elképzelt, nem tudtam azt adni neki, amit elvárt, unalmas vagyok stb.

Ma találkoztam a volt barátommal. Most mit várhatok Tőle? Hülyeség volt megtennem?

Tudom, hogy nem vagyok közömbös számára, és nem azért mentünk szét, mert veszekedtünk, csak távolság miatt nem bírtuk az egész kapcsolat dolgot. Egész délután beszélgettünk, de nem történt semmi. Búcsúzáskor meg akartam csókolni, de nem sikerült, mert eléggé tapasztalatlan vagyok, ? meg nem is gondolt rá. De aztán magához húzott és megcsókolt. Úgy, ahogy régen. Érzékien, közben átkarolva, alig akart elengedni. (Életem boldog pillanata.) Majd elváltunk, annyit mondtuk, hogy szia, szia, majd beszélünk mindenképp és ennyi. Na most ez mi volt? Mit várhatok? Sikerült felélesztenem benne régi érzéseket? Nincs meg a telefonszáma, csak msn-en tudunk beszélni, de ott meg még nem írt, pedig már volt gépnél. Mindent elcsesztem? Túl rámen?s voltam? Vagy mi?

Legjobb válasz: Ha csak a távolság miatt mentetek szét,és ez a távolság a mai napig fenáll,akkor most miben változna a helyzet?Újrakezdeni akkor szoktak egy kapcsolatot,ha a szakítást kiváltó ok rendezõdik...Biztos,hogy érez még, különben nem csókolt volna meg, de lehet,hogy azért nem ír/nem keres,mert túlságosan felkavarta a csók,és nem akar újra belebonyolódni,mert a távolság miatt úgyse mûködne!

Ha csak a távolság miatt mentetek szét, és ez a távolság a mai napig fenáll, akkor most miben változna a helyzet?Újrakezdeni akkor szoktak egy kapcsolatot, ha a szakítást kiváltó ok rendezõdik...Biztos, hogy érez még, különben nem csókolt volna meg, de lehet, hogy azért nem ír/nem keres, mert túlságosan felkavarta a csók, és nem akar újra belebonyolódni, mert a távolság miatt úgyse mûködne!
Lehet, hogy csak a pillanat hevében csókolt meg, és nem is gondolt a következményekre. Legközelebb, ha látod, okvetlen beszélj vele, és ne felejtsd el elkérni a számát se! Hátha meg tudjátok oldani.
Elsõ vagyok!Akkor várd ki azt a pár hetet, és ha még érez, úgyis lépni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! A távolság problémája pár héten belül megoldódik. Ezért is léptem.
nem rontottal el semmit nyugi. ha par 7 mulva kozelebb kerultok, mindenkepp probajatok helyrehozni a dolgokat!!

Megmutatkozik első randin az, hogy mit várhatok tőle? Kifizettette velem az üdcsit.

abból indulok ki, hogy egy párkapcsolatban általában segítjük egymást, ha az egyik pl kiesik a munkából, addig a másik támogatja stb.

Legjobb válasz: Ebbõl semmi sem szûrhetõ le. Lehet, hogy az, lehet, hogy nem. Az elõzõ kapcsolatod meg nem nevezném komolynak ilyen viszonyok mellett.

Ebbõl semmi sem szûrhetõ le. Lehet, hogy az, lehet, hogy nem. Az elõzõ kapcsolatod meg nem nevezném komolynak ilyen viszonyok mellett.
A kérdező hozzászólása: elõzõ kapcsolatomban el voltam jegyezve. "csak" ennyire volt komoly.
A kérdező hozzászólása: és az ex meghívott az elsõ randin... ez a srác lehet még rosszabb, mint az ex????
Akármennyi idõtartamú komoly kapcsolatban sem merném a nõm szemére hányni, hogy mennyit költöttem rá. Szerintem az ilyen nem tud bánni a saját kapcsolatával. Én általában, amit adok, azt szívbõl adom, bár lehet én vagyok a rossz felfogású, régimódi, stb.... Ezek mellett nem megadni a lehetõséget az újnak, vétek szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszod. pont ezt mondtam én is az exnek :) mert még mostanában is felemlegette ezt a pénzes dolgot. annyit, hogy "én azt hittem szeretetbõl kaptam, de mennyi kell ahhoz, hogy ne érezd azt, h lehúztalak? megadom! mindet." ok, adok esélyt az újnak, elsõ randi alapján nem ítélek. habár a 2. is ilyen lesz vele, ezt már megbeszélte velem. hát kíváncsi vagyok, mi lesz az egészbõl. ezért gondoltam, hogy kapok itt valami támpontot.
Meghívott, és mégis felbomlott az eljegyzés. Amúgy tényleg k.rva komoly lehetett:D:D:D A ráknak iszol üdítõt az elsõ randin?! Elsõ randin beszélgessetek, sétáljatok. És ha összejöttök közösen fizessétek a közös programokat.

Babaúszás tapasztalatok? Eredmények? Mit várhatok tőle? MILYEN?

f?leg azoknak a véleményére lennék kíváncsi akik vitték babájukat, esetleg olyat is h egyiket igen másikat nem. Valóban megtanulnak úszni vagy csak nem idegenkednek a vízt?l? mennyibe került?

Legjobb válasz: Úszni szerintem nem fog megtanulni, de nagyon jól érezzük magunkat mind a ketten :-) A nagyobbakat, fõleg a 4 évest már érdemes vinni kifejezetten úszni tanulni is.

Úszni szerintem nem fog megtanulni, de nagyon jól érezzük magunkat mind a ketten :-) A nagyobbakat, fõleg a 4 évest már érdemes vinni kifejezetten úszni tanulni is.
A lányom majdnem egy éves és 5 hónapos korától vittük, voltak elmaradt hetek is, hetente van foglalkozás. Bemelegítés, énekelünk és tornászunk közben, persze nagyon élvezte elsõ perctõl. Vannak merülések is, motivációval, de a lányomnak nem jönnek be, mindig sírás a vége. Én orvosi javaslatra vittem, segített is, a másik része meg hogy nagyon szereti a vizet, csak merülnie ne kellene, az mindig elrontja az egészet, de állítólag így tanul meg majd úszni, elõször csak víz alatt. Vannak 2 éves gyerekek is velünk, egész ügyesek, 2-3 m is úsznak a víz alatt. Én nem bántam meg, de nem fûzök nagy reményeket, szerintem még néhány hónap télig megyünk, aztán szünet tavaszig, nagyobb kórban egyszerûbb, most még olyan körülményes, messze is vagyunk a tanuszodától. Konkrét eredmény: a víz csodálata és élvezete, kallózás kérésre, minden ének felismerése és a mozdulatok utánzása. emellett még a jókedv és az uszás utáni nyugodt éjszaka :) Ár: 6000ft a bérlet 10 alkalmas, amit az uzsodának fizetek, ez2x mert a férjem is jelen van és fürdik, besegít, családi program, és ehhez még hozzájön az okató díjja ami 1200ft alkalmanként. 24000 ft 10 alkalom, ami 2 hónapot jelent és a 140 km amit oda- vissza megteszünk autóval.
Nekünk az elsõ alkalommal mondta az oktató, hogy a babaúszás nem arról szól, hogy megtanul úszni a baba. Inkább arról, hogy megszerettessük vele a vizet, közös családi program, mi nagyon élvezzük, illetve olyan dolgokat tanul amik segíthetik majd késõbb, hogy megtanuljon úszni. Pl a búvárreflex olyan 6 hónapos kora körül eltûnik a babáknál, babúszás során megtanulja, hogy nem veszünk levegõt ha lemerülünk, tehát a reflex átalakul tudatossá. Nálunk 2000 Ft egy alkalom, ebben az árban benne van, hogy párom és én is bemehetünk a vízbe. Ha 10 alkalmas bérletet veszünk akkor az 16000 Ft. Fiam nagyon imádja, soha nem sírt még merülés során sem, és a mozgásfejlõdésében is sokat segített. És tudom, hogy ez most nem lényeges, de soha nem sír ha hajat mosunk itthon:) )))

Spiropent, clenbuterol, Mennyire ajánlatos szedése edzés mellett, mit várhatok tőle?

vegyület ráadásul ismert termogén,hiszen a ß-2-serkentők közvetlenül gyorsítják a zsírsejtek anyagcseréjét és a trigliceridek szabad zsírsavakra bomlását" Daniel Gray - X-files Az én triglicerin szintem elég magas, a zsíranyagcserém.... hát rossz mivel van rjtam husi a spiro -t próbáltad már? vélemények?

Legjobb válasz: Az ilyet felejtsd el. Nagyobb kárt teszed majd magadban. A mellékhatásokkal is tisztában kell lenni.

Az ilyet felejtsd el. Nagyobb kárt teszed majd magadban. A mellékhatásokkal is tisztában kell lenni.
Én is ezt szedem 2hete és 2kg-ot fogytam tõle!Annyi mellékhatást érzek, hogy remegnek az ujjaim(de nem vészes)Hatását letudod ellenõrizni mivel úgy fogyaszt, hogy megnöveli 1fokkal a testhõmérsékleted!Én megmértem 37fokos volt!Sokkal jobb így edzeni sokkal több erõ, kitartás!Rendesen kedvet kapsz edzeni, örömmel megyek az edzõterembe:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!