Találatok a következő kifejezésre: Mitől zsibbad lábam (23 db)

Valószínûleg pont egy ideget nyom a baba. Majd kinövöd :-) de legközelebb kérdezz rá az orvosodtól!
Lehet porckorong sérv is, függetlenül a babától. Nekem anyukámnak szakadt ki a prockorongsérve mert sokat hajtotta magát és neki is így jelentkezett, hogy ha a bal oldalán feküdt, akkor zsibbadt a csípõje, utána ez besugárzott az egész lábába, olyan volt, mintha a csontja fájt volna. Aztán nem bírt felkelni az ágyból, a mentõ vitte el és helyben meg is mûtötték porckorongsérvvel. De ugye neked nem szabad röntgent csinálni, szóval remélem, hogy nem ezzel küzdesz te is és csak a baba játszik az idegeiddel!!!

Mitől zsibbad a jobb lábam?

Legjobb válasz: A zsibbadás oxigénhiánytól (ha a keringés nem megfelelõ), vagy idegsérüléstõl lehet.

A zsibbadás oxigénhiánytól (ha a keringés nem megfelelõ), vagy idegsérüléstõl lehet.

Mitől zsibbad a lábam kezem?

Legjobb válasz: idegesség, stressz, kimerültség, vitamin hiány (fõleg B vitamin), túl alacsony vagy magas vérnyomás, keringési rendellenesség, de gerincprobléma is okozhatja. Valami más tüneted nincs? Egyébként lehet, hogy csak ez a meleg teszi, hirtelen alacsonyabb lett a vérnyomásod a hatására. Hangyamászás szerû érzés vagy érzéketlenné válik?

idegesség, stressz, kimerültség, vitamin hiány (fõleg B vitamin), túl alacsony vagy magas vérnyomás, keringési rendellenesség, de gerincprobléma is okozhatja. Valami más tüneted nincs? Egyébként lehet, hogy csak ez a meleg teszi, hirtelen alacsonyabb lett a vérnyomásod a hatására. Hangyamászás szerû érzés vagy érzéketlenné válik?
szia! pl vashiány, nekem is zsibbadt annak idején tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Más tünetem nincs igazán csak ez pl.ha sokat sétálok akkor de általában esténként van ez.forduljak orvoshoz?
Szerintem akkor nincs nagy gáz, ha csak néha, azt hittem folyamatos zsibbadás. Ha fõleg sétánál jelentkezik, akkor lehet, hogy csak a tartásoddal van egy kis probléma. Lehet vele orvoshoz fordulni, csak az a baj, hogy ilyen "piti" ügyekkel nem foglalkoznak. Tapasztalatból beszélek. Remélem elmúlik, szia! :)

Mitől zsibbad a jobb lábam? 16 / F

Nem az a bizserg? érzés hanem a combom bels? oldalán mintha szakadna ki az egész nagyon rossz:S nyomó érzés.. mit?l lehet?

Legjobb válasz: Nem inkább görcs? Nekem a vádlimban szokott lenni, de sokaknak a combjában van. Nekem azt mondta háziorvosom, hogy a csontnövekedés miatt, de olyan verziót is hallottam már, hogy a páratartalom miatt... Minden esetre én se tudok mit csinálni vele, olyankor leginkább fel-alá rohangálok a házban, rohadtul fáj, de hamarabb kimegy a fájdalom. Vagy masszírozd.

Nem inkább görcs? Nekem a vádlimban szokott lenni, de sokaknak a combjában van. Nekem azt mondta háziorvosom, hogy a csontnövekedés miatt, de olyan verziót is hallottam már, hogy a páratartalom miatt... Minden esetre én se tudok mit csinálni vele, olyankor leginkább fel-alá rohangálok a házban, rohadtul fáj, de hamarabb kimegy a fájdalom. Vagy masszírozd.
A kérdező hozzászólása: inkább görcs tényleg.. igaz.. és mikor fehúzom akkor feszül az izom és ugy jó most is feszítem
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm.. sokszor elviselhetetlen:S

Mitől zsibbad a lábam?

Legjobb válasz: édesanyámnál az sm (szklerózis multiplex Remélem helyesen irtam) elsõ jele volt de nem akarlak megijeszteni.

édesanyámnál az sm (szklerózis multiplex Remélem helyesen irtam) elsõ jele volt de nem akarlak megijeszteni.
Az egyik baratnomnek aki 16 eves neki is zsbbadt a laba az edesanyja aszzisztensno es aszt mondta hogy vitamnhiany es dirzsolte a lany kezet meg azt mondta hogy razza a labat es utana elmult!
ha fázik is érszûkület
rossz vérkeringés. dohányzás, fogamzásgátló??? mozgasd
Mivel nem vagyunk orvosok, csak találgatunk: Lehet meszesedés is. Fordulj orvoshoz.
Ha a derekad is szokott kicsit fájni, akkor lehet, hogy isiász avagy lumbágó. Nekem az van, és szokott zsibbadni a lábam a becsípõdés miatt. Menj orvoshoz, ha ez a bajod, izomlazítót fog felírni. Mydetont, fetehetõleg.
Vitamin hiányra gyanakszom. Már nekem is volt ilyen és a Magneb6 segített.

üdv! Mitől lehet az, hogy a térdemtől lefelé mind két lábam zsibbad, be van fagadva és a lábfejeim feszülnek ha rálépek?

Legjobb válasz: nem tudom, sok mindentõl lehet. nekem sérvem van a deréktályi csigolyában és ha kimarad 1-1nap sport, akkor nemcsak a hátam fáj, hanem a lábam is zsibbad térdtõl lefelé. Szóval lehet csigolyaprobléma, lehet csak idegszalag csípõdött be, lehet hogy a térdeddel van valami, fõleg ha be is van dagadva. Menj el háziorvoshoz, majd beutal ortopédiára, meg neurológiára.

nem tudom, sok mindentõl lehet. nekem sérvem van a deréktályi csigolyában és ha kimarad 1-1nap sport, akkor nemcsak a hátam fáj, hanem a lábam is zsibbad térdtõl lefelé. Szóval lehet csigolyaprobléma, lehet csak idegszalag csípõdött be, lehet hogy a térdeddel van valami, fõleg ha be is van dagadva. Menj el háziorvoshoz, majd beutal ortopédiára, meg neurológiára.

Miért zsibbad nagyon sokat a lábam és ) főleg) a kezem? Eleinte azt hittem reggel, hogy "elaludtam", de nagyon sokszor nap közben is zsibbad. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Keringési zavarok, érszûkület. Valószínûleg nem megy annyi vér a kezedbe mennyinek kellene. Dohányzol?

Keringési zavarok, érszûkület. Valószínûleg nem megy annyi vér a kezedbe mennyinek kellene. Dohányzol?
A kérdező hozzászólása: Nem dohányzom!és hát nem tudom... nem vagyok fiatal ezekhez? (vagy most nagyon nagy hülyeséget mondtam?)
a zsibbadást a m. deltoideusz görcsös összehúzódása is okozhatja, mert így elnyom egy ideget. Ha ez igaz akkor ki kell masszíroztatni. Lehetnek keringési zavarok is, de ezt csak egy szakember képes megmondani Odin fõpap a budapest tv-n.
nekem is szokott, elsõsorban vitaminhiányra kell/lehet gondolni, csak aztán valami komolyabbra:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! De miféle vitaminhiány okozhat ilyet? (Lehet köze ahhoz, hogy nem eszem húst?)
A kérdező hozzászólása: Ja igen, majd a budapest tévén kigyógyítanak... :D Láttam ott már gerincegyenesítést is TV-n keresztül... XD
Akkor lehet hogy a fehérje hiányod van. Mindenképp fordulj vele orvoshoz. Az Odin fõpap vicc volt de a többi igaz lehet.

Két hete a bal lábamon a nagyujjam melletti ujjam teteje elkezdett zsibbadni. Majd napról napra sűrűbben zsibbadt. Most már fáj is kicsit, és már nem csak az ujjam, hanem az egész bal lábfejem felső része zsibbad és fájdogál. Mitől lehet ez?

Ráadásul egy pár hete,ha hason alszok és éjszaka a hátamra akarok fordulni,akkor olyan gericnfájdalmam van,hogy borzasztó.

Legjobb válasz: Kiderült, hogy mi volt a baj?

Kiderült, hogy mi volt a baj?

Zsibbad a bal lábam, mitől lehet ez?

pár napja zsibbad jobban, hiába sétálok sokat, napi 10 km, nem használ. amúgy programozó vagyok, tehát ülőmunka. egyik este néhány napja be is görcsölt az egész, talán azóta van jobban ez. néha mintha viszketne, és szúrkálna is az ér benne

Legjobb válasz: Azonnal fordulj orvoshoz! Nem akarlak riogatni, de a leiras es a tunetek alapjan felmerul a gyanu egy nagyon ritka es vegzetes kovetkezmenyekkel jaro betegsegre! Burger kor a neve ami altalaban a bal lab verkeringesenek a leallasaval kezdodik, majd a vegtagod eluszkosodesevel vegzodik, ami amputacioval jar! Javaslom a google hasznalatat es nezd meg az altalam leirt betegseget, hogy meggyozodj a problemad komolysagarol!

Azonnal fordulj orvoshoz! Nem akarlak riogatni, de a leiras es a tunetek alapjan felmerul a gyanu egy nagyon ritka es vegzetes kovetkezmenyekkel jaro betegsegre! Burger kor a neve ami altalaban a bal lab verkeringesenek a leallasaval kezdodik, majd a vegtagod eluszkosodesevel vegzodik, ami amputacioval jar! Javaslom a google hasznalatat es nezd meg az altalam leirt betegseget, hogy meggyozodj a problemad komolysagarol!
Fiamnak ugyanez van, õ is számítógépes munkát végez. Összevissza vizsgálták, (küldték: orthopédia, rheuma, angiológia, neurológiai vizsgálatokra, majd vissza az orthopédiára, végül egy lúdtalpbetétet kapott. :-))))) Persze a lába azóta is zsibbad.
A kérdező hozzászólása: voltam sürgõsségin is, azt mondták anno, hogy semmi baj, és kb semmilyen vizsgálatot se végeztek. csak adtak kalciumot meg magnéziumot
A kérdező hozzászólása: rickie: A Bürger-kór kiváltó okai Kizárólag dohányzóknál fordul elõ genetikai hajlam talaján. A betegség kialakulásának pontos mechanizmusa azonban nem ismert. én nem dohányzom.
Menj el a háziorvoshoz és kérj beutalót az angiológiára, ott a végtagi artériák és vénák betegségeit vizsgálják.

39+ 4 kismama vagyok. Egy pár napja zsibbad a kezem és a lábam. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: ez is vele jár sajnos - a baba úgy fekszik, hogy nyom néhány ideget, ami zsibbadást okoz nem jelent bajt, de azért említsd meg az orvosodnak a legközebbi vizsgálaton nincs bevizesedve amúgy a kezed-lábad?

ez is vele jár sajnos - a baba úgy fekszik, hogy nyom néhány ideget, ami zsibbadást okoz nem jelent bajt, de azért említsd meg az orvosodnak a legközebbi vizsgálaton nincs bevizesedve amúgy a kezed-lábad?
Szia! Nekem is zsibbad fõként a kezem, de már a 34. héttõl. Nekem azt mondta a dokim, hogy a szövetek között halmozódik fel a folyadék és nyomja az idegeket. Nem feltétlenül kell klasszikus ödémának kialakulnia, ami az ujjbenyomatot megtartja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!