Találatok a következő kifejezésre: Mitől zörög vissza a (2 db)

Mitől zörög össze vissza a gépem?

elég hangos a szgép,ha bekapcsolom,ventilátoroknak semmi baja, sztem ott a floppy meghajtónál van vmi,mert ha sajátgép/floppy ikonját kijelölöm(nem rákattintok,csak kijelölöm),már akkor hallok valami zörgést,ami a floppy meghajtó körül jön... nem értek hozzá annyira,hogy mit?l van ez,de lassan hangversenyre vihetném a gépet,mert magas-alacsony hangnemben zörög egyaránt kedvét?l függ?en:)))

Legjobb válasz: Húzd ki a floppy meghajtóból a kábeleket, és ha megszûnik a zörgés, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a rossz.

Húzd ki a floppy meghajtóból a kábeleket, és ha megszûnik a zörgés, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a rossz.
zörög a csont:)
Nekem is hasonló, de én azt sem tudtam megállapítani hogy mivel van a baj. :(
nincs véletlen lecsavarozva vagy lazán felcsavarozva az oldala?
Attól függ hol zörög. Zöröghet azért mert egy kábel érintkezik ventillátorral, leht azért mert poros a cpu és szenved a ventillátor. Ajánlatos a gépet évente kitakarítani ésakkor nem lesznek ilyen bajok.
Sztem csak egy átfogó porolás hiányzik, mert már a ventilátor nem bír el vele.

Rettentően zörög a laptopom a ventillátornál. Kb. két hete jött vissza szervízből (töltéssel volt gond), utána kezdte el néha-néha, mostanra folyamatosan zörög, nem csendesedik el egy percre sem. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Vagy a ventillátor csapágyából száradt ki a kenõanyag, vagy hibásan rakták össze és bele ér valami azért zörög. Vidd vissza ha garanciás, hogy nézzék meg!

Vagy a ventillátor csapágyából száradt ki a kenõanyag, vagy hibásan rakták össze és bele ér valami azért zörög. Vidd vissza ha garanciás, hogy nézzék meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!