Találatok a következő kifejezésre: Mitől vannak terhességi csíkjaim (4 db)

Mitől van az, hogy csináltam egy tesztet, és a terhességi csik ahol lennie kell csak a szélén rózsaszín? CORAX teszt.

a két szélén rózsaszín?,de nem fut át a csík!

Legjobb válasz: A control csík megvan? mert ha igen azt jelenti hogy mûködött a teszt, nem vagy terhes/nem mutatható még ki a terhesség. Mindenképp csinálj egyet de várjál még pár napot (gondolom ezt mondani sem kell:-)).

A control csík megvan? mert ha igen azt jelenti hogy mûködött a teszt, nem vagy terhes/nem mutatható még ki a terhesség. Mindenképp csinálj egyet de várjál még pár napot (gondolom ezt mondani sem kell:-)).
A kérdező hozzászólása: kontrol csík megvan. kb 1 percen belûl jelent meg az egyik szélén a rózsaszín, és kb 2 percen belül a másik oldalon, de nem fut át.Ilyet még nem láttam.Köszönöm.
Akkor nem jó a teszt. A control csíknak egyértelmûen, határozottan látszódnia kell, akár terhes vagy, akár nem. Csinálj másikat, de tényleg jobb lenne pár nap múlva, amikor már biztosabb lesz.
A kérdező hozzászólása: a kontrol csík az egyértelmû erõs csík.Azzal nincs gond. a terhességet mutató csíknál van gond.
Ja, hát akkor vagy nem vagy terhes, vagy korán teszteltél.
Rég volt ugyan... de terhes voltál? nekem is ilyen lett ugyanez a fajta tesztem....
A kérdező hozzászólása: szia.sajnos nem

A Barátnőm mellein piros csíkok vannak. Mitől lehet/nek ezek? Valami kenőcsöt lehet rá kapni? Vagy forduljon bőrgyógyászhoz? Még nem szült, így a terhességi csíkot ellehet felejteni!?

Legjobb válasz: ennyibõl ez így senki nem fogja tudni megmondani. (piros csíkok keletkezhetnek mondjuk nádpálcától is, de ezt most hanyagoljuk) A terhességi csíkok meg csak nevükben terhességiek, valójában attól alakulnak ki, ha a bõrnek rövid idõ alatt nagymértékben kell megnyúlnia. Azaz okozhat ilyen csíkokat hirtelen hízás, de akár a mell hirtelen növekedése is. És akár az is, hogy nem megfelelõ melltartóban sportolt. Szóval ennél kicsit azért részletesebb leírás kellene a csíkokról. Biztosat azonban csak bõrgyógyász, vagy nõgyógyász tud mondani.

ennyibõl ez így senki nem fogja tudni megmondani. (piros csíkok keletkezhetnek mondjuk nádpálcától is, de ezt most hanyagoljuk) A terhességi csíkok meg csak nevükben terhességiek, valójában attól alakulnak ki, ha a bõrnek rövid idõ alatt nagymértékben kell megnyúlnia. Azaz okozhat ilyen csíkokat hirtelen hízás, de akár a mell hirtelen növekedése is. És akár az is, hogy nem megfelelõ melltartóban sportolt. Szóval ennél kicsit azért részletesebb leírás kellene a csíkokról. Biztosat azonban csak bõrgyógyász, vagy nõgyógyász tud mondani.
Hát nem akarlak elkeseríteni de ezek terhességi csíkok azaz striák és sosem fognak elmúlni de halványodni fognak.
A kérdező hozzászólása: KÖszike a hozzászólást, de ezt máshogy nem tudom leírni!Piros csíkok találhatóak mindkét -egész- mellén.Olyanok mint az ereink, csak piros színûek.Nem fáj neki és semmi tünete sincs, ezzel kapcsolatban.Bocsi mégegyszer a hülye fogalmazásért, de ezt másképp nem tudom leírni!!!!
Nem fogyizott mostanában? Mert a hirtelen nagy fogyás is csinál ilyeneket. Majd szépen kifehéredik és utána fehér csíkocskák lesznek belõle.
Sajnos nekem is ilyen csíkok vannak a melleim körül. Nagyon zavarnak mert mindig takargatni kell a melleimet és ez elszomorít. Nem tudtok esetleg valamit ajánlani? valami kémet vagy mit tegyek ellene?
Genetika
Sok kövér ismerõsöm van, vannak csíkjaik, csak mivel jól eldugják a testüket a ruha alá, nem látja sok ember.
Minden a börön mulik, mennyire nyulik. Én non stop krémeztem a lábaim de mégis csupa csík, hasam még nem csíkosodik. Sosem derul ki miért van ez, de én a babám egészségét vettem elötérbe és nem stresszelem magam ezen. 27hkm
Genetika Én magas vagyok és vékony. 7 éves koromtól 20 éves koromig versenyszerûen sportoltam, nem nõttem hirtelen, nem fogytam, mégis striás az egész combon és a térdem. Családban senkinek sem ilyen, anyukámnak is csak 2 csík van a hasán terhesség miatt. Azt mondják, ez 90% genetika. 28N
Egyrészt genetika, másrészt a bõr nem reagál túl jól hirtelen fogyásra, hízásra, mint ahogy semmilyen más szerved, testrészed sem.Az a bõrnek mindegy, hogy a hízás izombeli vagy zsírbeli, a túl gyors változásokat nem szereti!


Mitől vannak újabb terhességi csíkjaim?

az utóbbi id?ben nem híztam, már pár éve ilyen az alkatom, max fogyok és mégis újabbak alakulnak ki, pedig, mivel azt hallottam, hogy a száraz b?rt?l is lehet, az utóbbi id?ben mindig odafigyelek arra, hogy bekenjem magam testápolóval vagy babaolajjal, akkor miért alakulnak ki újabbak?

Legjobb válasz: a hirtelen fogyástól és hízástól is lehet ilyened, másra nem tudok tippelni

a hirtelen fogyástól és hízástól is lehet ilyened, másra nem tudok tippelni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!