Találatok a következő kifejezésre: Mitől vannak görcsök (66 db)

Mitől van hogy 1 hete volt peteérésem és nagyon menstruációs görcseim vannak?

1 hete volt pém. onnan tudom hogy a doki mondta.Mostmilehet????És ma nagyon belehasított a méhemnél.annyira hogy öszegörnyedtem. cystám nincsen

Legjobb válasz: Én a saját tapasztalatom tudom leírni, pár hónapja figyelem én is magam, mára teljesen megértettem a szervezetem, tudom mikor van pé-m és ezt orvos is mindig megerõsíti, nekem a pé-tõl számítva mindig mensis görcseim vannak. Néha erõsebb, néha gyengébb. Eleinte mindig azt hittem babától van, aztán mindig jött a csalódás, mikor megjött a mensim, de most már tudom, hogy ez normális. Pont ma voltam dokinál , õ is mondta, hogy ez attól van. Pé után természetes ez. Viszont ha te még nem éreztél ilyet eddig, akkor lehet beágyazódástól is. Olyankor szokott minjárt megjön érzés lenni, esetleg mellfeszülés, kérmes folyás. Szorítok neked!

Én a saját tapasztalatom tudom leírni, pár hónapja figyelem én is magam, mára teljesen megértettem a szervezetem, tudom mikor van pé-m és ezt orvos is mindig megerõsíti, nekem a pé-tõl számítva mindig mensis görcseim vannak. Néha erõsebb, néha gyengébb. Eleinte mindig azt hittem babától van, aztán mindig jött a csalódás, mikor megjött a mensim, de most már tudom, hogy ez normális. Pont ma voltam dokinál , õ is mondta, hogy ez attól van. Pé után természetes ez. Viszont ha te még nem éreztél ilyet eddig, akkor lehet beágyazódástól is. Olyankor szokott minjárt megjön érzés lenni, esetleg mellfeszülés, kérmes folyás. Szorítok neked!
Ha kitartóan annyira fáj, hogy összegörnyedsz, akkor el kéne menned orvoshoz. Erõs alhasi fájdalommal nem lehet viccelõdni. ha rosszabbodik -> ügyelet
A kérdező hozzászólása: Azért ennyire nem vészes, csak nem értem miért van menzis érzésem mikor mostkelene érezni a beágyazódást
A kérdező hozzászólása: köszike!
1. válaszoló vagyok Bocsi, csak a "nagyon menstruációs görcs" kifejezésbõl azt hittem, durvább a helyzet. Egyetértek a másik válaszolóval, ha eddig nem tapasztaltál ilyet, akkor lehet, hogy a beágyazódást érzed. Korábban már volt egy terhességem, ami sajnos korai vetéléssel végzõdött. Nekem akkor 1 héttel peteérés után egy napon keresztül nyilalt a derekam, de úgy , hogy már kezdtem megijedni, hogy valami bajom van. Aztán elmúlt, és késõbb kiderült, hogy a beágyazódástól volt.

Mitöl van mindig mensiszerü görcseim? Enyhe nem erös de akkor is érzem! Kicsit hányingerem is van! Szedek magnéziumot! Tehetek valamit hogy elmuljon? 16 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia, nekem is ilyen jellegû panaszaim voltak, bár nálam erõsebb görcsök voltak. Elmentem dokihoz, felemelte a magnéziumot 3*2-re. Azóta kicsit jobb, de enyhén még mindig érzem a fájdalmat. Majd idõvel enyhül, azt mondta az orvos, ahogy tágul a méhem.

Szia, nekem is ilyen jellegû panaszaim voltak, bár nálam erõsebb görcsök voltak. Elmentem dokihoz, felemelte a magnéziumot 3*2-re. Azóta kicsit jobb, de enyhén még mindig érzem a fájdalmat. Majd idõvel enyhül, azt mondta az orvos, ahogy tágul a méhem.
A kérdező hozzászólása: 2-öt veszek be naponta! Reggel 1et és este 1et! Miért szerinted vegyek be többet?
Bocs, de a 2x1 nagyon kevés, ha fájdalmaid vannak. Nyugodtan emelheted az adagot. Nem tudom, melyik Magnéziumot szeded, nekem Magnézium Citricit írt fel az orvos, mert az állítólag jobb, mint a Magne B6. Mindenesetre, ha nem a Béres magnéziumot szeded, akkor nyugodtan bevehetsz 3x2-t.
Szia! Mennyi magnéziumot szedsz?
Szia! Elsõ válaszoló vagyok...nyugodtan szedhetsz 3x2-t.Én is ennyit használok, és ettõl függetlenül is néha érzem a méhem feszülését, vagyis inkább az elõzõ két császár hegét :) )

Mitől van a "görcs"?

Mit?l görcsöl be az ember lába, keze, stb.?

Legjobb válasz: A görcsök egy izom, vagy izomcsoport összerándulásának az eredménye, ami tarthat pár másodperctõl egészen 10 percig. Tehát amikor az izom összehúzódik és huzamosabb ideig úgy is marad.

A görcsök egy izom, vagy izomcsoport összerándulásának az eredménye, ami tarthat pár másodperctõl egészen 10 percig. Tehát amikor az izom összehúzódik és huzamosabb ideig úgy is marad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :) és van valami különösebb oka hogy összerándul az izom, vagy csak úgy simán megtörténik?

SOS? 25 hetesen természetes a menszi szerü görcsök hát és derék fájás? Mitől van ez? Mindég megijedem nagyon!

Legjobb válasz: ne ijedj meg,szerintem semmi baj nincs.ez a mensi szerû görcs még párszor jelentkezni fog,nekem a hátam nem fájt hanem a farok csontom alig bírtam mozogni,és azért volt ez mert olyan ideget nyomott éppen a baba.szerintem nálad is ez lehet.

ne ijedj meg, szerintem semmi baj nincs.ez a mensi szerû görcs még párszor jelentkezni fog, nekem a hátam nem fájt hanem a farok csontom alig bírtam mozogni, és azért volt ez mert olyan ideget nyomott éppen a baba.szerintem nálad is ez lehet.

32hetes terhes vagyok ma nagyon rossz a közérzetem, sírógörcseim vannak napok óta hányingerem van és ma ment is a hasam jóslóim már régóa vannak, meg kisebb görcsök is és ugyveszem észre hogy lejjebb ereszkedett a hasam kicsit. Mitől van ez?

Legjobb válasz: 32. héten szerintem koraiak a jóslófájások. Mondtad már a dokidnak? A hányinger meg a hasmenés se jó jel. Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy koraszülés készülõdik. Menj mielõbb orvoshoz!!!!!

32. héten szerintem koraiak a jóslófájások. Mondtad már a dokidnak? A hányinger meg a hasmenés se jó jel. Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy koraszülés készülõdik. Menj mielõbb orvoshoz!!!!!
A kérdező hozzászólása: persze, szedek magne b6-ot, csürtökön megyek dokihoz.és ha nem attól van akkor mitõl lehet ez?köszi a választ
Ezer mástól, de én nem várnám meg a csütörtököt. Ha idõben észreveszik, hogy koraszülés készül, infúzióval még bent tudják tartani. Még néhány hetet bent kellene. Én nem kockáztatnék, hívd fel a dokid, vagy a szülõszobát, és inkább nézesd meg magad. Judy

Menstruációs görcseim vannak, de még nem kell megjönnie. Mitől van ez?

még 2 hét múlva várom, h megjöjjön,de napok óta úgy fáj az alhasam,mintha meg akarna jönni.nagyon görcsölök.fogamzásgátlót szedek.Soha nem volt még ilyen érzésem. Szerintetek mitől van ez? köszönöm

Legjobb válasz: lehet hogy elkaptál valamilyen vírust, nekem most 1 hétig görcsölt a hasam, utána egy hétig ment a hasam... :S most ilyen vírusos idõszak van, legalábbis ezt mondta nekem a doki, szerencsére már kilábalóban vagyok :)

lehet hogy elkaptál valamilyen vírust, nekem most 1 hétig görcsölt a hasam, utána egy hétig ment a hasam... :S most ilyen vírusos idõszak van, legalábbis ezt mondta nekem a doki, szerencsére már kilábalóban vagyok :)
peteérés, ovuláció miatt van.

Menstruációs görcsöm van de 15 napja nem menstruálok és szedem is a gyógyszert mitől van?

Nem rég voltam rákszűrésen és rá pár napra menstruációs hasi görcseim jelentkeztek ...össze függ ez az orvosi vizsgálattal ? Vagy ha nem akkor ez mitől van mert egy kis ideje már tart és még nem most fog megjönni??? :/

Legjobb válasz: nem lehet hogy terhes vagy?

nem lehet hogy terhes vagy?

23hkm vagyok foleg reggelente nagyon osszehuzza gorcs a vadlimat? Ez mitol van? Nektek van ilyen, mit tesztek ellene? Szulesnel is elofordulhat meg comb felett is?

Legjobb válasz: Én úgy olvastam, hogy magnézium és kálcium hiány. Én mióta szedem a magnézium mellé a kálciumot is azóta nem görcsöl.

Én úgy olvastam, hogy magnézium és kálcium hiány. Én mióta szedem a magnézium mellé a kálciumot is azóta nem görcsöl.
Magnézium hiány
én is igy voltam, mióta szedem a magnéziumot megszünt...:)
Mg hiany. Szülésemnél is volt, ilyenkor vissza kell feszíteni a lábfejet. Magnerotot szedj.
Valószínû, hogy magnézium hiány. Ekkoriban nekem is volt, és elkezdtem kicsivel több magnéziumot szedni, rögtön megszûnt. Igazából mellékes, hogy milyen félét szedsz, nekem a mezei DM-es Das gesunde plus-os magnézium is bevált, 1300 Ft körül volt 300 db. A 18 héten vettem kb., és most, a 28. héten is van még belõle. Vagy a patikában lehet kapni 50 ill. 30 db magnéziumot, illetve külön MagneB6-ot (nekem van a terhesvitaminban B6 vitamin, így külön nem szedek a magnéziumhoz B6 vitamint. Egyébként a felszívódását segíti elõ.) 28 hkm
Nekem még napi 1000mg magnézium mellett is néha be akar görcsölni a vádlim. De olyankor kicsit még emelek az adagon. Egyébként nem mindegy, hogy milyen magnéziumot szedsz. A magnézium-oxid szívódik fel a legrosszabb hatásfokkal. Vagyis amiben ez van, azt nem éri meg megvenni, mert szinte a pénzkidobással ér fel.
A mganezium melett figyelj oda a folyadek fogyasztasara, a napi ket liter legyen meg, az is felelos a gorcsokert.Nekem is van es iszonyatosan tud fajni, harom napig izomlazam van utana
1 teszt lett negatív vagy több? De én elmennék orvoshoz hisz ha a teszt nem is mutat ki semmit az még nem biztos!
A kérdező hozzászólása: 1 igen, de tuti negatív, mert csak a kontroll csík volt meg!
2 hét késés rengeteg, mindenképp elmennék dokihoz, akkor is, ha negatív a teszt és tényleg nem vagy terhes. csak tudni szeretnéd, h mitõl késik és vnnak fájdalmaid, nem?
Azt az 1 tesztet mikor csináltad? Én csinálnék még egyet, mert nem biztos, hogy ha pár nap késés után csináltad, akkor valós eredményt mutatott. Van, akinek csak 1-2 hét késés után mutat pozit. De a helyedben orvoshoz mennék már!
A kérdező hozzászólása: Múlt hét szombaton csináltam a tesztet. Feltétlenül elmegyek dokihoz, ha kiváncsi voltam, h valakinek volt e ehhez hasonló esete.. :)
Nekem az elsõ terhességemet 3 hét késésnél mutatta ki a teszt. :) Akkor is csak halványan. A doki majd biztosat mond. :)

Mitől van mensi szerű görcsöm 37hetesen?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy a front miatt van-e, de ma én is iszonyatosan kivagyok. Semmi se jó... Holnap lépek a 37.hétbe.

Nem tudom, hogy a front miatt van-e, de ma én is iszonyatosan kivagyok. Semmi se jó... Holnap lépek a 37.hétbe.
A kérdező hozzászólása: elég furán érzem magam, befolyásolhatja ez a front?
lehetnek joslófájások is
A kérdező hozzászólása: nem tudom mivan velem de már egy sírógörcsön is túl vagyok :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!