Találatok a következő kifejezésre: Mitől van valakinek és (135 db)

Wiki elmagyarázza. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sarki_fény "A töltött részecskéket a földi magnetoszféra nagyrészt eltéríti, a mágneses pólusok körüli tartományban azonban bejutnak a légkörbe. A részecskék ütköznek a légkör atomjaival, ionizálják és gerjesztik az atomokat, a gerjesztett atomok pedig fénykisugárzással térnek vissza alapállapotukba. A kibocsátott fény az atomra vagy molekulára jellemzõ színû. A színkép látható tartományában elsõsorban az oxigén zöld és vörös, valamint a nitrogénmolekulák kékesibolya vonalai jelentkeznek, a sarki fény az ultraibolya tartományban is erõs."
A kérdező hozzászólása: De ilyen kifejezéseket még nem értek és azért kértam h egyszerûbben 7.-es fejjel is megértsem.. O:)
Még jó hogy nyolcadikos vagy...
A kérdező hozzászólása: Akk nyolcadikos naa..
a légkörbe behatoló töltött részecskék (elsõsorban protonok és elektronok) által keltett idõleges fény­jelenség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ) ennyi az egész??
nekünk csak ennyit kért a tanár. : )
Vágyálom.Hogy teljesül-e az még a jövõ titka.
Éhes disznó, meg a makk esete. Ismerkedj.
én is álmodtam iet már :) csak persze csajal :D ==> F/24 érdekes érzés álmodba mikor azt érzi az ember boldog..:)
A kérdésedet miszerint "Hogy végre lett egy barátom. és nagyon boldog voltam. Tudtam, hogy van valakim és ez eltöltött jókedvre." úgy értelmeztem hogy ott mélyen valahol legbelül magányos vagy de ezt nem mutatod ki másoknak, meglátásom szerint az álmod pont arra akar kilyukadni hogy szerezz magadnak egy barátot akivel megoszthatód minden olyan érzéseidet ami éppen téged nyom vagy bánt, és hogy légy boldog és hogy ne érezd azt hogy egyedül vagy.
nekem 2 hetet késett az elsõ szex után. ha izgulsz, vegyél tesztet.
volt már három hetes késés is meg ciklus kimaradás is bnõmnél. Elhiteted hogy rágtuk a körmünk, + persze itt a tabi játszott szerepet, de a hormonok rafinált kis manók. Nem kell félni, még akkor se ha kimaradt, ha normális védekezés volt minden oké lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha holnap veszek egy tesztet, akkor mar ki mutatja hogy terhes vagyok vagy nem?
rávan írva menyi idõ a szaroknál 3 óra max
Nekem hónapokig rendszertelen volt, a görcseim szintje meg az adott havi aktivitásunktól függött. Nem hiszem, hogy para lenne, csak újra be kell állnia.
Az elsõ szeretkezést követõ menstruáció mindig késik. Azért, mert a hormonháztartás felborul. Nekem 1 hetet késett, azóta rendszeresen beállt, hasfájós lettem, de keményen. Eddig rendszertelen volt, de az elsõ szex után most már mindig pontosan megjön! Ne legyetek idegesek, ha nem élvezett beléd, akkor semmi para sincs!:)

Ez mitől van? Valakinek hasonló? Minden fejmozdításra megszédülök, ha felnézek akkor be is zsibbad egy kicsit a fejem és olyan mintha valami húzná le a fejemet. Mi okozhatja?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen, de nem tudom biztosra mondani, hogy ugyan az a problémánk, nekem a koffeintõl jön ki.

Nekem is volt ilyen, de nem tudom biztosra mondani, hogy ugyan az a problémánk, nekem a koffeintõl jön ki.
Nyakcsigolyára tippelek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat!

Meg tudja nekem valaki mondani? Hogy az mitől van. Hogy amikor barátnőmmel pettingelünk. és rám kerül a sor és elkezdem kielégíteni az ujjammal akkor el kezd vérezni a vaginája. Valaki segitsen ez mitöl van.

Legjobb válasz: Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...

Attól, hogy az ujjazás nem annyi, hogy a csontszáraz ujjadat bedugod a puncijába, és akkor jó lesz... A csiklóját simogasd, ez elég is az elején, amíg ennyire tapasztalatlan vagy. Aztán majd mehet 1-2 ujjal más is, az elején esetleg síkosítóval, ha szükséges. De egyébként lehet, hogy most vetted el a szüzességét, gratulálok...
Mekkora vagy Freddy Kruger....eheheh
Vágd le a körmöd

Mitől lehet az hogy szedtem körülbelül egy évig a fogamzásgátlót. Most abbahagytam körülbelül 1 hónapja. és a homlokom tele van pöttyökkel. De nem pattanás hanem pöttyök. és elég ronda. Valaki valami tippet hogy mivel mulna el vagy mitől van?

Sose voltam hajlamos pattanásokra, pöttyökre.Nem akarom ujbol elkezdeni a gyogyszert csak azért hogy ne legyenek pöttyeim. Mert kicsit drága mulatság lenne azért.

Legjobb válasz: Elmúlik magától.A fogamzásgátló elhagyása okozza.De a szervezeted visszaáll és elmúlnak.

Elmúlik magától.A fogamzásgátló elhagyása okozza.De a szervezeted visszaáll és elmúlnak.
1. válaszolóval egyetértek, ha nem múlik el menj el orvoshoz!
Hibás crack
A kérdező hozzászólása: igen annyi.
és 5.7 gigás a telepítõ?
DT = Demon Tools. jól tudod.
A kérdező hozzászólása: Daemon Tools?
A kérdező hozzászólása: igen! SKIDROW a crack..milyen DT frissítés? :D
Még esetleg egy DT frissítés is javasolt.
Lehet hogy a telepítõvel nem stimmel valami. Gondolom SKIDROW-os cracket használtál nem? Mert azt érdemes.
A kérdező hozzászólása: A daemon toolsos próbálkozás nem sikerült. Nincs képfálj csatolva és úgy sem engedi. Még egyszer meg próbálom feltelepíteni crackelni aztán, ha nem megy feladom.
Nincs meg, de ezek az alap teendõk minden crackes játéknál amik nem indulnak. Ha nem használ akkor nincs ötletem.
A kérdező hozzászólása: Neked amúgy meg van a játék?
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor próbálom még egyszer.Köszi :D
Ha szürkén van az azért van mert csak ugy lehet beállitani ha nincs kép betöltve.
ha nem segit itt nézz körül: http://bigpapa.atw.hu/
A kérdező hozzászólása: Nem tudom beállítani, mert nem engedi :S szürkén van. Nem lehet õket ki jelölni :s ilyenkor mit lehet még tenni?
A kérdező hozzászólása: Már letöltöttem 2 féle cracket is, de egyik se :S Meg próbálom a másikat amit leírtál még. Kössz szépen!
Még egy próbát megér : Demon Tools Lite-ban kapcsold be a SafeDisc-et és a SecuROM-ot
Akkor az a hírem hogy rendben lenne a telepítõ, és valószínûleg a crack is (én azon paraméterû telepítõvel és crackel vittem ki a játékot), azaz csakis akkor tudnék segíteni, ha ott lennék és látnám mi a helyzet, mert az ötletek követik egymást, csak hát így korlátoltak a lehetõségek a probléma kiszûrésére

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!