Találatok a következő kifejezésre: Mitől van napok óta csak (8 db)

Mitől van hogy napok óta csak 15 perceket eszik a babám? Eddig 1 órákat szopott, be is durrant a mellem egy egy szopi előtt, de most nem szokott bekeményedni viszont érzem a bizsergést ami a tejtermelést jelzi.

2 hónapos,és nagyon gyorsan gyarapodott eddig. 2490 g volt születéskor most 5100 g.Kakis pelus minden szopi elött van.Csak nem tudom hogy jol lakik e ennyi tejcsit?l mert nem érzek válltozást a mellem állagán szopi el?tt és után sem.De viszont kb 2-2.5 óránként eszik.Éjszaka kitart 3-4 órát is.Mi lehet.Ugye nem megy elfele a tejem?

Legjobb válasz: Hogy menyugodj próbáld meg lemérni (bérelni is lehet mérleget). Amúgy csak a meleg teszi, próbáld meg lefejni mert lehet, hogy ebben a melegben nehezére esik a szopi. Üvegbõl adj neki!

Hogy menyugodj próbáld meg lemérni (bérelni is lehet mérleget). Amúgy csak a meleg teszi, próbáld meg lefejni mert lehet, hogy ebben a melegben nehezére esik a szopi. Üvegbõl adj neki!
Egy idõ után a legtöbb baba gyorsabban képes megenni ugyanazt a mennyiséget. Egyszerûen ügyesedik :) ) Ne aggódj!
Ne aggódj, minden rendben, eza normális. Nem is szabadna 1 másfél órát cicin hagyni, emrt midnedketten elfáradtok a pici meg nem eszik. Úgy láttszik nagyon ügyes már egyre ügyesebb lesz, a 15-20 perces szoptatási idõ az teljesen normális, sõt ez az elvárt.Próbáld mostmár csak ennyit rajta hagyni és hidd el sokkal aktívabb lesz, illetve a tejed is felveszia baba igényeit igy elegendõ lesz ez az idõ. Csak így tovább, ügyesen:) 3 hónapos kislány édesanyja
Kismama vagy? ha igen hány hetes?
Nem lehet, hogy a baba kidugja valamelyik testrészét? Csak mert nekem folyamatosan ezt csinálja, hol egy fenék, hol egy láb :) 31 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igen kismama! 22+4 . De nem hiszem hogy még a köldököm felett lenne a baba 3-4 újjnyira. Úgy hogy nem tudom mitõl lehet?? :-/
Biztos elharaptad a szád. Pár nap és elmulik
A kérdező hozzászólása: Ez biztos, hogy nem az...
olyan sok embernek van , nekem is!
A kérdező hozzászólása: ja igen - 24 éves férfi
Lehet, hogy huzatot kapott, vagy valami baktérium..
Vegyél nagy levegõt fogd be az orrod és a szád majd próbáld nagy erõvel az orrodon keresztül kifujni a levegõt.

Ma hajnal óta hasmenésem van, pedig csak ittam, és dinnyét ettem egész nap! Mitől lehet? Valami vírus?

Legjobb válasz: köszi szépen...én ilyen pánikolós vagyok,de már elmúlt:)

A kérdező hozzászólása: köszi szépen...én ilyen pánikolós vagyok, de már elmúlt:)
vegyél be immodiumot és ha szedsz rendszeresen vmilyen gyógyszert, jól gondold meg, mikor szeded be, mert ha hasmenésed van, nem fog felszívódni. különösen fontos ez nyugtatók, keringési gyógyszerek, antibiotikumok, fogamzásgátlók esetében.
A kérdező hozzászólása: köszi:) nem szedek semmit, hál'Istennek, kicsit már jobb, de eléggé fáj már a hasam is...
Nem ez nem vírus...a dinnye és az ivás következménye.Amikor csak iszol a szervezeted tisztul, vagyis ürít, ilyenkor nem kemény a széklet hanem híg.Mivel a dinnye gyümi és tök sok vizet tartalmaz ez csak ront a helyzeten.Ha egsz nap otthon vagy hagyd, hogy tisztul, amúgy meg széntabi és étcsoki a megoldás;)
elsõ vagyok. nekem is volt ilyen, fájt a hasam, elõtte sosem éreztem ilyet. egész nap fo*tam. de bevettem immodiumot, és elmúlt. mondjuk egyszerre csak egyet kell, bár a dobozon az van hogy elsõ alkalommal kettõt. nekem a kettõtõl utána 3 napig nem volt székletem. :D
A kérdező hozzászólása: köszi...nem gondoltam volna, hogy a dinnyétõl, enni nem is kívántam a melegben, szóval akkor ma tisztulok:) köszi a gyors válaszokat!
Az õrült meleg, sok folyadék, gyümölcs önmagában is okozhat hasmenést /átmenetit/. Ne ijedj meg. Nálam is vannak ilyen napok és nem esem kétségbe, Magától rendezõdik.

Egy nappal elöbb jött meg a mensim. Ez volt az elsö a gyogyszer abbahagyása óta. Eléggé élénk piros volt ma viszont már csak egy két csepp van. Mitől lehet ez? Igy már baba nem lehet? Gondolom.

Legjobb válasz: nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!

nem lehet baba, ha vér volt. szerintem wz simán belefér abba, hogy még nem állt be 100%-ig a mensid, lehet, hogy a következõ hónapban megint egy kicsit más lesz, de ne aggódj, ez belefér abba, hogy újdonság a hormonháztartásodnak, hogy nincs gyógyszer. egy-két hónapot várjatok és utána indulhat a babaprojekt!
Az egy napos vérzés, utalhat terhességre attól függetlenül nem hiszem. Lehet hogy csak köztes vérzés olt. Kérdezd meg a nõgyógyászod!
Lehet hogy a gyógyszer abbahagyása miatt reagál igy a szervezeted, fõleg hogy azóta ez az elsõ menzeszed! ha meg úgy gondolod baba van a dologban akkor csinálj reggel egy tesztet, igy hamar megtudod majd hogy mi a helyzet. sok sikert!
sajna az nemjelent semmit. akkor nincs peteérésed.
Mikor szoktál tesztelni? Délután vagy este a legjobb. Az LH szint napközben változni szokott. A tesztelés elõtt kb. 2 órával már ne igyál sok folyadékot. Lehet, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésed, de ez elõfordul. Nézd a köv. hónapban is. Nem irtad, hogy hányadik naptól figyeled a peteérést. Nekem például az egyik hónapban már a 11. napon, mig a köv. hónapban csak a 13. napon volt pozitiv a tesztem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!