Találatok a következő kifejezésre: Mitől van napok óta (81 db)

32hetes terhes vagyok ma nagyon rossz a közérzetem, sírógörcseim vannak napok óta hányingerem van és ma ment is a hasam jóslóim már régóa vannak, meg kisebb görcsök is és ugyveszem észre hogy lejjebb ereszkedett a hasam kicsit. Mitől van ez?

Legjobb válasz: 32. héten szerintem koraiak a jóslófájások. Mondtad már a dokidnak? A hányinger meg a hasmenés se jó jel. Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy koraszülés készülõdik. Menj mielõbb orvoshoz!!!!!

32. héten szerintem koraiak a jóslófájások. Mondtad már a dokidnak? A hányinger meg a hasmenés se jó jel. Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy koraszülés készülõdik. Menj mielõbb orvoshoz!!!!!
A kérdező hozzászólása: persze, szedek magne b6-ot, csürtökön megyek dokihoz.és ha nem attól van akkor mitõl lehet ez?köszi a választ
Ezer mástól, de én nem várnám meg a csütörtököt. Ha idõben észreveszik, hogy koraszülés készül, infúzióval még bent tudják tartani. Még néhány hetet bent kellene. Én nem kockáztatnék, hívd fel a dokid, vagy a szülõszobát, és inkább nézesd meg magad. Judy
Ízületi gyulladásod van.
A kérdező hozzászólása: De ha mozgatom nem fáj, és inkább mellette van mint körülötte...

Mitől lehet napok óta hányingerem, ha a terhesség ki van zárva?

Hányingerem van ha nem eszek is,de enni is csak pár falatot birok,rossz a közérzetem is.Hasmenésem nincs.

Legjobb válasz: Lehet h sok a savad.Ha nincs otthon kimondott savlekötõd vegyél be Renniet az segít egyenlõre.Ha érzel a torkodban vmi fura ízt v váladékot,rosszul vagy evés elõtt evés után,egyenesen fáj a gyomrod akkor szerintem sok a savad.Ha nincs rennied akkor egy kb 2dl vízbe tegyél egy kiskanál szódabikarbónátot keverd jól össze és kóstolgatás, kortyolgatás nélkül idd meg.Az majd segít akármitõl van hányingered!

Lehet h sok a savad.Ha nincs otthon kimondott savlekötõd vegyél be Renniet az segít egyenlõre.Ha érzel a torkodban vmi fura ízt v váladékot, rosszul vagy evés elõtt evés után, egyenesen fáj a gyomrod akkor szerintem sok a savad.Ha nincs rennied akkor egy kb 2dl vízbe tegyél egy kiskanál szódabikarbónátot keverd jól össze és kóstolgatás, kortyolgatás nélkül idd meg.Az majd segít akármitõl van hányingered!


Mi a véleményetek, mitől lehet hogy "mindjárt megjön" érzésem van napok óta, zabálok, és néha kicsit álmosabb vagyok mint szoktam? Baba?

25. napon negatívat teszteltem. Nagyon szeretnék újra terhes lenni, és félek hogy csak bebeszélem magamnak. A hónapban 11. 13. 14. napon voltunk együtt. Sokat kajálok, eddig alig ettem. Furcsa alhasi fájdalmam van napok óta... Vasárnap kéne nem jönnie... Valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: Nekem ezek voltak a terhesseg tuneteim pontosan,es amikor egy hetet kesett akkor teszteltem es pozitiv lett:)jovo het folyaman vegyel egy tesztet ha semmi nem tortenik addig,remelem pozi lessz:))

Nekem ezek voltak a terhesseg tuneteim pontosan, es amikor egy hetet kesett akkor teszteltem es pozitiv lett:) jovo het folyaman vegyel egy tesztet ha semmi nem tortenik addig, remelem pozi lessz:) )
Na mi a hir???Csikosak vagytok;)?remelem igen:)
A kérdező hozzászólása: Na, lehet, hogy tényleg korai volt a teszt, ugyanis ma sem jött meg, és semmi jele hogy akarna jönni. Holnap tesztet veszek:)
A kérdező hozzászólása: sziasztok. Gratulálok neked! :) Nekem az elõzõ terhességnél a pisilés is, meg a cicim fájdalma is késõbb kezdõdött ha jól emlékszem. Érdekes, mert mensi elõtt nekem nem szokott fájdogálni a hasam, max 1-2 órával... most meg 4-5 napja...
Én is szorítok Nektek, h baba legyen. Én egy hete teszteltem pozit, a nemvárt napján, de semmi tünetem nem volt (ezért teszteltem, mert fura volt, h nincs megjön érzésem.... eddig kegyetlen fájdalmaim voltak elõjelként), nem jártam - még mostsem - sokat pisilni!Aztán délelõtt pozi lett a teszt!Örültem, még mostis, egyre jobban! Eddig annyi tünetem van, h iszonyatosan fájnak a cicik.... :(
Drukkolok nektek csajok!!!! Nekem ezekhez a tünetekhez még társult az hogy állandóan pisilnem kellett. Nektek?
A kérdező hozzászólása: Nagyon reménykedek, és félek is a csalódástól. Szívem szerint újra tesztelnék, de hétfõig nincs értelme. Ha addíg nem jön, akkor tuti baba van, mert szabályos 27-28 naposak a ciklusaim. tehát vagy holnap, vagy vasárnap nem kéne jönnie... Drukkolok neked is!Írj majd, hogy mi a helyzet!
Szia. Tegnap tettem fel egy kérdést, meg ma is , én is vasárnapra nem várom.....a teszt negatív lett, és a hõm is lejjebb ment:(. Nekem ami tünet, az az evés utáni hányinger! Drukkolok mid kettõnknek, pozitív legyen hétfõn a teszt!!!!! Vagyis én már csak akkor csinálok.....ilyen a havi görbém. Neked nincs esetleg?http://ciklus.hu/images/diagramok/e42069d11e37bba8dacf077b6f.. A kérdésem a tiéd alatt van, tegnap feltettem egy kérdést a görbémmel kapcsolatban....így kezdõdik., ha érdekel. További szép napot. És szurkolok!
én is érzek hasonlókat, én is vasárnapra nem várom.. és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van..görcsölök..
A kérdező hozzászólása: Remélem. Írok holnap h mi van...
A kérdező hozzászólása: Vettem délben tesztet, és kikészítettem mindent, hogy csak bele kelljen mártani a tesztcsíkot..... Megjött a férjem, eltelt 10 perc, mikor neki akartam volna állni... MEGJÖTT! Akkorát csalódtam mint még talán soha. Hihetetlen. 11, 13, 14 napon próbálkozunk, és nem jön össze? kezdjek hõmérõzni? Mi lehet a baj? Értetlenül állok a helyzet felett... kisfiam elsõre összejött, most meg... :( Köszönöm hogy bíztattatok.

Mitől ilyen a görbém napok óta lefele megy és már aggaszt a dolog, mitől lehet? Még sok nap van a nem vártig.

28 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Sorvad a sárgatest,nincs elég progeszteronod. Attól még lehet a következõ hónap rendben.

Sorvad a sárgatest, nincs elég progeszteronod. Attól még lehet a következõ hónap rendben.
Lehet, hogy bicepsz in gyulladàsosd van!Èn 1-hónapja szenvedek mind a kèt karommal.

Elsö nap halvány, a következö napokban pedig egyre erösödö tesztek, majd hirtelen elkezdett halványodni egyik naprol a másikra, ma már alig látható, de ott van, mitöl van ez?

Mindez 5 nap leforgása alatt.Nagyon szépen kérlek titeket segitsetek.

Legjobb válasz: Lehet, hogy volt baba, csak elhalt és azért csökken a HCG-d. Nem akarlak elkeseríteni, de én erre gondoltam. És amúgy egyforma teszteket csináltál? Mert nálam egy napon volt, hogy az egyik kimutatta, a másik nem. Szóval ez is lehet ok.

Lehet, hogy volt baba, csak elhalt és azért csökken a HCG-d. Nem akarlak elkeseríteni, de én erre gondoltam. És amúgy egyforma teszteket csináltál? Mert nálam egy napon volt, hogy az egyik kimutatta, a másik nem. Szóval ez is lehet ok.
Szia! Ne aggódj, lehet a tesztek hibája is!Az egyik jó, a másik nem!Ha nem jött meg a menzid és nem görcsölsz, nem vérzel, akkor tuti baba!Gratulálok!A teszteken ne hergeld fel magad! Elmész majd úgyis a dokihoz és Uh-n megnéz!Minden rendben lesz, majd meglátod!!!:) )))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma reggel már ismét szép erös csikot produkált a mi kis egyetlenünk, holnap, ha Isten is ugy akarja jön a nulladik hüvelyi uh, remélem legalább a petezsák fog látszani, én már attól is boldog lennék, ez életem legelsö terhessége és nagyon parázok.Holnap már pont 5hetes terhes leszek..... :)
Az elsõ válaszoló vagyok: Gratulálok neked, kívánom, hogy minden rendben legyen. Ne parázz, csak jóra gondolj.

8 napom van még menziig, és reggel óta hányingerem van, tegnap egész nap pisilni rohangáltam, és szinte egész nap aluszékony voltam. Ez előfordulhat, hogy már baba? Mitől van?

26 naposak a ciklusaim, 12.-en volt pém.

Legjobb válasz: Vasárnap lesz még csak 12.-e??????Hát én a 15. hétben vagyok, de még csak most kezdõdik az, hogy óránként pisilni járok,a fáradékonyság is csak a 6.-7. hét körül jelentkezett.. Én még korainak gondolom ezeket a "tüneteket", de persze minden terhesség más!

Vasárnap lesz még csak 12.-e??????Hát én a 15. hétben vagyok, de még csak most kezdõdik az, hogy óránként pisilni járok, a fáradékonyság is csak a 6.-7. hét körül jelentkezett.. Én még korainak gondolom ezeket a "tüneteket", de persze minden terhesség más!
Ha 12.én volt péd, akkor már rég megkellett volna jönnie.Nem értem(((((Lehet, hogy elírtad???
Szerintem a 12. ciklusnapon volt neki pé. Én már éreztem egy héttel a mensi elõtt hasonlókat. És nem csak akkor pisilünk sokat, ha már nyomja a baba, hanem egész korán is, mert a veséhez menõ erek több vért kezdenek szállítani.
A kérdező hozzászólása: Igen, bocsi, félreérthetõ voltam. 12. ciklusnapon volt pé, illetve 11. éjjel. Még 7-8 napom van menziig, de szarul vagyok, voltam már babás, de õ sajnos nem maradt velünk. Nem tudom, merjek-e reménykedni.

Péntek (ciklus 37. napja) óta barnás folyásom van. Mitől lehet?

Babát szeretnénk. A ciklusom általában 30 napos.

Legjobb válasz: Én a múlt hónapban voltam ugyaníg mint te, sajnos nekem nem jól végzõdött, mert egy hét késéssel nekem megjött. Nekem is 30 napos a ciklusom és a 30. naptól egy kicsi barnás folyásom volt minden nap és a 36 -on meg megjött. Nekem azt mondták, hogy bezavart a fogigátló abbahagyása. Én is teszeltem folyamatosan,de sajna nem lett baba. De neked már nagyon régóta késik, lehet baba lesz , csak késõbb volt pé-d és most ágyazódik be, azért van a barnázás. Ha nem jön meg rendesen , akkor tesztelj pár nap múlva megint reggeli elsõbõl. Sok sikert!

Én a múlt hónapban voltam ugyaníg mint te, sajnos nekem nem jól végzõdött, mert egy hét késéssel nekem megjött. Nekem is 30 napos a ciklusom és a 30. naptól egy kicsi barnás folyásom volt minden nap és a 36 -on meg megjött. Nekem azt mondták, hogy bezavart a fogigátló abbahagyása. Én is teszeltem folyamatosan, de sajna nem lett baba. De neked már nagyon régóta késik, lehet baba lesz , csak késõbb volt pé-d és most ágyazódik be, azért van a barnázás. Ha nem jön meg rendesen , akkor tesztelj pár nap múlva megint reggeli elsõbõl. Sok sikert!

22 hetes kismami vagyok és tegnap óta szurkál a pocakom. Szokott ilyen érzésem lenni egy nap 1szer-2szer, de ez ez érzés egész nap jelentkezik ha a jobb oldalam felé hajulok. Ez mitöl van?

Aggódom,mert egész nap ha pl véletlenül úgy mozdulok beszúr.Csak a pocakom jobb oldalán érzem ezt,a csíp? csontom környékén függ?leges irányban.Az ágyból is nehézkes felkelnem mert egyb?l szúr.

Legjobb válasz: Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.

Mivel írtad, csak 1 oldaladon érzed, szerintem a kicsi most épp ott helyezkedhet el, és valami ideget nyom. Ha úgy érzed, hogy ez a fájdalom nagyon rossz, akkor keresd fel a dokidat vagy menj be a kórházba egy Uh-ra.
szia!! ez teljesen természetes, nyugodj meg!! a baba helyezkedik, még van helye bõven, így sokszor téved olyan helyekre, ahol Neked kellemetlen lehet. meg a méh szalagok is nyúlnak, ez pedig ilyen éréssel jár. szóval nyugi!! boldog pocakoskodást, 35 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!