Találatok a következő kifejezésre: Mitől van nálam (50 db)

Ez mitől van nálam? Bajom van?

Elkaphattam szerintem valami fert?zést :S

Legjobb válasz: semmi bajod nincs,nyugodj meg:) menstruálsz már?

semmi bajod nincs, nyugodj meg:) menstruálsz már?
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem még nem menstruálok. Köze van hozzá?
átlátszó zselés darabok az nemjelent problémát. a nagyon fehér darabok a bajosak, ami olyan mint a túró. sztem neked hamarosan megfog jönni, ezért változott meg a folyásod
A kérdező hozzászólása: Lefagytam amikor elolvastam a válaszodat! xD Meg fog jönni??
Mint ahogy írtad is, nem csíp a puncid, tehát semmi bajod ne aggódj!
hát sztem már hamarosan megfog jönni, 1-2-3 hónap
A kérdező hozzászólása: :O

Mitől van ez nálam?

Elnézést, ha hülye a kérdés, de szeretném tudni, hogy miért van az, hogy nő létemre jól esik súlyozni, érezni ahogy mozognak az izmaim, egyszóval teljesen jól érzem magam súlyozás közben. Viszont mozogni iszonyatosan utálok, de nem azért, mert lusta dög lennék, hanem mert egyszerűen nem érzem jól magam mozgás közben, nincs meg az az érzés, mint amikor súlyozok. Egyszerűen unom az egysíkú tornászást vagy úszást ( mert ezeket szoktam csinálni ) és mostanában nagyon nem tudom rávenni magam, mert egyáltalán nem érzem jól magam közben. Szerintetek mi lehet ennek az oka ? Esetleg tudnátok javasolni más mozgásformákat nekem ?

Legjobb válasz: És ez mitól baj? Megtaláltad azt, amit élvezel, nem mást kell keresni, hanem ezt kell csinálni!

És ez mitól baj? Megtaláltad azt, amit élvezel, nem mást kell keresni, hanem ezt kell csinálni!
Off: 1# még mindig nincs kint a neved :D ON: nem lehet különösebb oka, szereted és kész, jó dolog ez.
Kint van, rosszul láttad :D
jé, mostmár igen :D
A kérdező hozzászólása: igen, tudom hogy jó és csinálom is, de szeretném, ha a többi mozgást is ekkora élvezettel csinálnám csak súlyozásból nem tudnám tartani az alakom....
Ööö... De tudnád. Folytasd, ha jól esik, nagyon jó az!
Csináld azt, ami jól esik. Semmi gond nincs azzal, ha nõként súlyzózni szeretsz.

Mitől olyan a pici ékszer teki páncélja mintha mohás lenne? Viztől? Mossam le? Egy hete van nálam

Legjobb válasz: Valószínûleg azt látod ahogyan "vedlik", mivel növésben van állandóan hámlik le a páncél felsõ része (a vízben is láthatsz ilyen vékony hártyaszerû valamiket úszni). Nálam is amíg picik voltak, folyton így nézett ki a hátuk. Lemoshatod ha szeretnéd, de míg kicsi és gyorsan nõ addig mindig látszódni fog rajta. :)

Valószínûleg azt látod ahogyan "vedlik", mivel növésben van állandóan hámlik le a páncél felsõ része (a vízben is láthatsz ilyen vékony hártyaszerû valamiket úszni). Nálam is amíg picik voltak, folyton így nézett ki a hátuk. Lemoshatod ha szeretnéd, de míg kicsi és gyorsan nõ addig mindig látszódni fog rajta. :)
bealgásodhat.körömkefével, vagyha nagyon pici még, fogkefével ledörzsölheted.késõbb pedig néha betadinos vízzel mosd meg.semmi baj nem lesz :)

Mitől van van az, hogy a Magyarországnál sokkal nacionalistább Szlovákia simán bevezette az Eurót, nálunk meg a jobboldaliak az Euró legnagyobb ellenségei?

Legjobb válasz: Részben örülhetünk neki ,hogy nincs az euró bevezetve. Nagyon sok országot padlóra küldött amikor bevezették utána szépen talpra álltak. Nem véletlen nem vezették be az angolok. Ott még mindig a £ a fizetõ eszköz és köszönik szépen jól vannak. Amúgy az exportnak jót tesz az ,hogy itt még forint van és nem az erõs euró. Egyébként meg az euró úgy látszik bukásra van ítélve. Túl sok ország különbözõ teljesítménnyel stb. Egyes országok készülnek visszavezetni a régi pénzeiket.

Részben örülhetünk neki , hogy nincs az euró bevezetve. Nagyon sok országot padlóra küldött amikor bevezették utána szépen talpra álltak. Nem véletlen nem vezették be az angolok. Ott még mindig a £ a fizetõ eszköz és köszönik szépen jól vannak. Amúgy az exportnak jót tesz az , hogy itt még forint van és nem az erõs euró. Egyébként meg az euró úgy látszik bukásra van ítélve. Túl sok ország különbözõ teljesítménnyel stb. Egyes országok készülnek visszavezetni a régi pénzeiket.
Szlovákiában inkább a baloldal nacionalista. A Fico vezette Smer baloldali párt, és Slota is velük lépett anno koalícióra. Az euro bevezetése az elõzõ Dzurinda-kormány reformlépéseinek köszönhetõ.
Mert a szlovák jobboldalnak volt egy csöpp esze. Szlovákiában kedvezõbben az adófeltételek is.Magyarországhoz képest adóparadicsom. A szlovákok valamit nagyon jól csinálnak.
Az euró bevezetése nem nacionalistaság, hanem az elõírt kritériumok teljesítésének kérdése. Mi soha nem voltunk a közelében se annak, hogy ezeket teljesíteni tudjuk. Kitûztünk több céldátumot, de a felelõtlen, dilettáns gazdaságpolitikánk miatt mindegyik meghiúsult. Más kérdés, hogy a tökkelütött Orbán és Matolcsy szerint nekünk már nem is kell az euró, mert õk különbek egész Európánál, és mindenkinél zseniálisabb gazdaság- és pénzpolitikát tudnak csinálni. Csak valahogy a valóság ezt nem igazolja, de ez õket nem zavarja. Az megállapításod, hogy Szlovákia nacionalistább Magyarországnál részben értelmezhetetlen, de alapvetõen nem is igaz. Orbánnál elvakultabb Európa-ellenes vezetõ nincs az egész kontinensen!
Lehet, hogy Magyarországon Bokros Lajos neve szitokszónak számít, de itthoni szakmai sikerei nyomán Szlovákia eme magyar közgazdász szakembert hívta meg magához, hogy végezze el a szükséges reformlépéseket: és tessék: Szlovákia GDP-ben elhúzott elõttünk. Az elmúlt 22 évben Bokros Lajos, Chikán Attila és Bajnai Gordon ideje alatt voltunk felzárkózóban Európa gazdaságaihoz, a maradék 17 évben mindig csak leszakadtunk tõlük. Nem is értem, miért mondott le Chikán, hogy azt a majom Matolcsyt rakták a helyébe...
Szlovákiában a politikusok a nép és az ország érdekét nézik és nem a sajátjukat.
" nálunk meg a jobboldaliak az Euró legnagyobb ellenségei" Fogalmazzuk át. Az Euró ellenségei az épeszûek, ez nem jobb vagy baloldal függõ. Ha hiszed, ha nem néhányan szeretnének életben maradni. Szerintem ez nem egy nagy igény.
"Semmilyen vonatkozásban ne próbáld a balfácán Magyarországot Nagy-Britanniához hasonítani!" Miért korcsfajúkám, mi fog történni? Lecumizol egy angolkorcsot?
A kérdező hozzászólása: Igen, én is egyre inkább úgy látom, hogy a magukat "jobboldalinak" nevezõ emberek Magyarországon inkább afféle nemzeti kommunisták, tök ugyanazt csinálják, mint Ceausescu vagy Kim Jong Il, csak szerencsére a demokrácia és az EU azért fékezi egyes túlkapásaikat. Eddig fõleg a Jobbik volt ilyen, de a tegnapi "félázsiais" orbáni beszéd után rá kellett döbbennem, hogy a Fidesz is egykutya.
"A gyenge forint elvileg az exportban jelenthet némi versenyelõnyt" Ha hiszed, ha nem a te gyenge forintod az euró. Most ha bebizonyítod, hogy a forint gyenge, azt bizonyítod be, hogy gyenge az euró. Ez pedig a kaka felképelése.
Sokszor azért visszasírjuk a koronát. Mióta euro van, hónap végére nem marad semmi. Azelõtt kimentem este a haverokkal, max. 50 koronát (kb.1, 70) vittem, és elég volt. Most meg 5 euro alatt el sem indulok. :)
Kowaxos: Ámen. Én is pont ugyanígy vagyok vele. Szívás.

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

Fifa 12 PS3 online, mitől van az hogy valamikor egyszerűen átgázolnak rajtam az ellenfelek, sokkal gyorsabbak a játékosaik? Ilyenekre gondolok hogy a net belassul nálam az ellenfélnél meg tökéletes, pl. a passznál az ellenfél előbb odaér mint a labda

Legjobb válasz: Ha pasznál is akkor az ellenfél a jobb. Van hogy elsprintel elötted elcsorva a labdát. Akkor rosz a neted ha egyszer félpályánál tötymörög utána meg 16son van már az ember.

Ha pasznál is akkor az ellenfél a jobb. Van hogy elsprintel elötted elcsorva a labdát. Akkor rosz a neted ha egyszer félpályánál tötymörög utána meg 16son van már az ember.

Valami gond van. MSN-en webcamoznánk ismerősömel, de ő lát engem, de én őt nem. A webcamja nálam kivan x-elve, mitől van?

A legújabb msn van mind2nknek. Az ? webcamja nálam kivan xelve. (a képen ahol a webcamok megvannak jelenítve,a fels?nél,azaz az övénél van a a kamera,és rajta egy X. Nem látom,de ? engem igen. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Neki van webkamerája, vagy csak bekamuzta?

Neki van webkamerája, vagy csak bekamuzta?
lehet nincs bekapcsolva a kamerája.
A kérdező hozzászólása: VAn neki, korábban már nyomtuk a camokat.

Kisfiam 4, 5 hós és vannak olyan napok mikor elalszik egyedül a kiságyába ha leteszem de vannak olyan napok is amikor csak kézben alszik! Mitöl van ez nála?

Ha egyszer elalszik a kiságyába akkor miért nem alszik el mindig?

Legjobb válasz: Ne vedd ki a kiságyából,mert akkor hozzászokik,és késõbb egyáltalán nem fog az ágyában elaludni.Nem baj,ha sírdogál egy kicsit,elõbb-utóbb elalszik.

Ne vedd ki a kiságyából, mert akkor hozzászokik, és késõbb egyáltalán nem fog az ágyában elaludni.Nem baj, ha sírdogál egy kicsit, elõbb-utóbb elalszik.
A kérdező hozzászólása: De éppen ez az hogy vannak olyan napok amikor szó nélkül egyedül elalszik de viszont sajnos vannak olyanok is hogy csak kézben!! Ez mitöl van nála??

Muscle up-nál felhúzom magam mellig, de utána nem tudom átfordítani a csuklót? Ez mitől van és milyen gyakorlatokkal leht ráerősíteni?

Legjobb válasz: Nincs elég lendületed az a baj, túl szorosan foghatod a rudat, rossz a technika. Youtube-on tessék muscle up tutorialokat nézegetni. Vannak rávezetõ gyakorlatok, pl. eleinte féloldalasan fordítod át a csuklód, tehát egyszerre csak egyet, vagy valaki segít neked fellendülni.

Nincs elég lendületed az a baj, túl szorosan foghatod a rudat, rossz a technika. Youtube-on tessék muscle up tutorialokat nézegetni. Vannak rávezetõ gyakorlatok, pl. eleinte féloldalasan fordítod át a csuklód, tehát egyszerre csak egyet, vagy valaki segít neked fellendülni.
Ne csak szimplán mellig húzd. Kirobbanó húzódzkodás kell hozzá.
elõször lendülettel kell! próbáld a térdedet jó magasra fel húzni
Merül az akku.
A kérdező hozzászólása: tekeri, csak nem indul be
Az lehet de lehet hogy nem kevés a feszültség, hogy rendes szikra legyen. Persze lehet hogy nem ez a baja.
nem nélkül
A kérdező hozzászólása: pörgeti rendesen.
Tegyél rá bikázó kábelt. Ha úgy beindul akkor az lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!