Találatok a következő kifejezésre: Mitől van menzi után (2 db)

Mitől van hogy menzi után barna folyásom van?

Legjobb válasz: és meddig van menzi után barna folyásod,hány napig tart miután a menzi elmult?

és meddig van menzi után barna folyásod, hány napig tart miután a menzi elmult?
A kérdező hozzászólása: 3napos a menzesz éselsõnap meg aharmadiknapon.menzi után 2másodiknapja barnázom mitõl?

Mitől van az hogy a menzim vége után egy hétre újra megjött valami barnás-véres valami, de nem fájt a hasam úgy mint menzinél és így újra megvolt 6 napig?

Nem volt annyi mint menzinél szokott, néha csak éppen valami, aztán egy picit több... A normális menzim elött meg kimaradt egy menzim. Nekem mindíg normális ciklusaim voltak, nem értem mi lehet. Voltunk együtt a párommal mert szeretnénk már babát, de nem tudom hogy mi történik!

Legjobb válasz: Erõs a gyanúm hogy ovulációs vérzés. Azaz ekkor nagyon termékeny vagy. Persze lehet orvosi oka is. Méhszájsebtõl elkezdve polipig, de inkább nem gondolunk erre :) Szerintem ovus vérzés.

Erõs a gyanúm hogy ovulációs vérzés. Azaz ekkor nagyon termékeny vagy. Persze lehet orvosi oka is. Méhszájsebtõl elkezdve polipig, de inkább nem gondolunk erre :) Szerintem ovus vérzés.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos most tudnánk együtt lenni a párommal de pénteken elmúlt ez a barnás-véres vérzésféle. Még lehetek termékeny?
Szia. Ugyanez van nálam is, már harmadik napja tart és tíz nappal a vérzés vége után jött meg megint!!! Nem fáj a hasam, csak nagyon enyhén, nálam a rendes menzesznél másabb maga vérzés. Olyan, mintha konkrétan egy vágott sebbõl folyna, "élõ vér", nem olyan, mint rendesen szokott. Nekem is elmúlik, aztán minden elõzetes nélkül megint kezdi..erõsebben. Még nincs jele, hogy múlna, pedig a rendes vérzés, két - három napnál nem szokott tovább tartani. Ja és nekem is volt elõtte egy olyan, hogy sokat késett. Nekem is teljesen normális volt mindig. Nem értem én sem, nem tudom, mi lehet ez, de az biztos, hogy amint elmúlik, elmegyek a dokihoz, mert félek, nehogy valami komoly legyen.. Azt tanácsolom, menj el te is!!! (Már az elõzõ kimaradásnál is megfordult a fejemben, hogy terhes lehettem, mert a mellemen is jobban látszottak az erek és most, ennél a fura nem rendes vérzésnél méginkább látszanak, de nem hiszem. Szerintem az orvos a megoldás neked is, minden jót...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!