Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy valamikor darabos a (1 db)

Mitől van az hogy valamikor darabos a sperma, valamikor folyékony?

Legjobb válasz: Azért mert több alkotó elembõl áll, a fehérebb részben vannak az ondósejtek, az átlátszó pedig a prosztata váladéka, ez táplálja a spermiumokat amíg a nõben igyekeznek elõre és síkos környezetet teremt nekik. Értelem szerûen ha többször kivered, vagy lefekszel a barátnõddel a fehér rész egyre kevesebb lesz míg a prosztata váladéka nagyjából ugyan annyi mert az gyorsabban termelõdik.

Azért mert több alkotó elembõl áll, a fehérebb részben vannak az ondósejtek, az átlátszó pedig a prosztata váladéka, ez táplálja a spermiumokat amíg a nõben igyekeznek elõre és síkos környezetet teremt nekik. Értelem szerûen ha többször kivered, vagy lefekszel a barátnõddel a fehér rész egyre kevesebb lesz míg a prosztata váladéka nagyjából ugyan annyi mert az gyorsabban termelõdik.
Hát most ne röhögjetek ki, de én azt vettem észre, ha mondjuk 2-3 napig nem vagyunk együtt, akkor sürvebb. De ha mondjuk egy nap szeretkezünk 3X, akkor a harmadik már tiszta folyékony, majdnem mintha víz lenne.
Sok mindentõl függ. Függ az ejakuláció gyakoriságától, attól hogy mennyi folyadékot vettél magadhoz, milyen ételeket ettél, fogyasztottál-e alkoholt, dohányoztál-e. Ezek a tényezõk mind befolyásolják a sperma állagát, illetve a mennyiségét.
Jó kérdés, nekem is elõfordult már ez amit írtál.
Vagyis verd ki naponta hogy belèd ne sürüsödjön mert a vègèn beleszärad

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kipróbálnám, de félek?

lányok!
a barátom pár hónapja, mikor éppen "tüzeltünk" megkérdezte, h nem akarom e a fenekembe. akkor mondtam,h majd igen, de azóta nem beszéltünk róla. én kicsit szégyenlem ezt csak úgy előhozni.:S ti hogyan vezetnétek rá? milyen volt az első? nagyon fájt? sikosítót használtatok?

2

Lanyok vélemény?

Szoktatok porno filmre masztizni. Felizgat benneteket.
Mert engem elèggè.17/L

8

Pasik titeket ez felizgatna?

Ha egy csaj a két kezeteket és lábatokat kibilincselné az ágy négy sarkához, táncolna nektek, lassan elkezdene vetkőzni, magához nyúlna, aztán elkezdene titeket simogatni, csókolná a combotokat belül meg lennt a hasatoknál de Oda nem érne. Ettől fölállna nektek?
És ezt sokáig csinálná, míg mér meg nem vadultok a vágytól, mindenhol nyalogatna titeket, de ott nem érne hozzátok, aztán leszedné a bilincseket és odaadná magát, hogy azt tegyetek vele, amit akartok.
Mit csinálnátok vele? :D

28

Ha menstruáció utolsó napján szexelünk, mindenképp véres lesz?

8

Találhatok valahol olyan pasit, aki nem néz pornót?

Nem úgy értem, hogy soha nem látott egyet se, de ne legyen pornófüggő és nem az ott látottakat tartsa követendőnek...

17

Mit csináljak, ha már attól nedves leszek, hogy szembe ül velem az illető?

Nem szoktam elveszteni az önuralmamat, vagy így begerjedni emberekre, de a pasit akivel mostanában találkozgatok nagyon nagyon kívánom. De nem akarom hamar beadni a derekamat, hogy azért kicsit teperjen, de komolyan már ha szemben ül velem az étteremben ki kell menjek néha a mosdóba. Van hogy betétet is beteszek, hogy...hát igen. És szerintem úgy nézek rá, mintha fájdalmaim lennének. A mélypont pedig az volt, amikor egyszer meg is kérdezte mielőtt indultunk moziba, hogy esetleg menstruációs görcseim vannak-e, mert feszültnek tűnök, és látta, hogy betétet rakok a táskámba és akkor maradhatunk otthon is ha nekem az jobb. Hát ha tudná, hogy valójában milyen gondjaim vannak...Mondjuk szerintem majd ha gyakorlatba is kerül a dolog, akkor jól fog jönni a lelkesedésem :D De addig inkább problémát okoz. Hogy fékezzem le magam addig is?

16

Pasik! Mit szóltok egy ilyen képhez?

http://www.dsskcorp.com/ibidem/fotographia/misc/used-condom-..

17

Pasik! Ti is élvezitek ahogy a csajotok kínozza a péniszetek?

Az enyém sokszor könyörög érte hogy legyek durva

4

Lesz valami bajom, ha zuhanyrózsával, azaz vízsugárral izgatom magam?

Azt olvastam most,hogy ha hozzá szokok akkor egyáltalán nem fogok tudni pasi által elélvezni. kb 1 hónapja csinálom heti 2-3szor. Ha abba hagyom az önkielégítést huzamosabb időre akkor nem lesz baj?

3

A lányok olyanokkal is szemeznek, akik nem is tetszenek nekik?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!