Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy pisilés után (6 db)

Pisi után megszokták rázni.... Az ágynemü nem lehet foltos éjjeli magömléstöl??? Az írásodból kifolyólag 12-13 éves lehetsz.....
Minden férfinél így van. Én meg szoktam törölni WC-papírral vagy papírzsebkendõvel is.
Így van, PZS-vel legjobb megtörölni, felitatni, és én még egy puha papírkéztörlõt is berakok az alsónadrágomba, mert hiába a rok rázogatás, ha eyg-két perc múlva leülök, akkor bizony 1-2 csepp becsorog.
Ez egy általános férfi "probléma", bizony rázogatni kell :D
Én letörlöm és "kicsavarom".A rázogatástól nem lesz száraz csak A wc tiszta pisa.
jah a rázogatás egy kalapszar, kell a törölgetés, de néha még a szerszámból utólag is kijön egy kevés...na azt rühellem!!

Mitől van az hogy pisilés után ha nem mosom meg a péniszem kellemetlen szagot áraszt?

Csak értelms emberekt?l kérném a választ.

Legjobb válasz: Az én férjem sem mossa meg minden wc használat után, de próbáld ki, hogy egy kis illatosított kendõvel(popsitörlõ) áttörlöd. Amúgy azért van, mert megtelepednek a baktériumok. És kezdik lebontani a maradékot...ugyan ez van az izzadságnál is.

Az én férjem sem mossa meg minden wc használat után, de próbáld ki, hogy egy kis illatosított kendõvel(popsitörlõ) áttörlöd. Amúgy azért van, mert megtelepednek a baktériumok. És kezdik lebontani a maradékot...ugyan ez van az izzadságnál is.
Pontosan a húgycsõbõl nem folyik ki miden vizelet és az miatt is lehet, a nedves törlõkendõ jó..nálunk is van a wc-ben , a párom is használja. Eleinte õ sem törölte, de rászóltam, mert nem tudom ezt miért így tanították régen, hogy lerázzátok azt kész. Na mindegy..még annyit, hogy figyelj arra, ha fáj is esetleg nem csak a szag, hanem az érzés is kellemetlen, akkor jusson eszedbe a fertõzés lehetõsége is, amit nem csak lányoktól lehet elkapni, hanem simán a wc-n is.. akkor doki, vagy canesten krém próba.. Ha sima bakteriális probléma van, akkor lehet segíteni bactroban krémmel, viszont az csak receptre kapható, de akkor tényleg csak a doki tud felírni.
A bacik miatt. Ha van rá lehetõséged, nyugodtan mosd meg utána. Ezen kívül fontos még, hogy szeretkezések elõtt is mindig tiszta legyen, nehogy megfertõzd a partnered.
Szia! A háziorvosodtól kérj beutalót vérvételre nézzenek rá a cukor szintedre ha lehetséges beszéld meg vele hogy csináljanak egy cukor terhelést mert az miatt is lehet kellemetlen szagú a vizelet , vagy próbálj meg több folyadékot inni mert a kevés folyadékbevitel koncentráltabb erõsebb szagú vizeletet eredményez! Üdv Ancsa
Fityma az oka, az alatt a vizelet bedohosodik, és nem tud szellõzni.Ez a magyarázat.Szinte fürdés elött észrevettem, mimhta ilyen filmréteg képzõdne rajta, sikamlós mint a békanyál. Lemosás után viszont igen fresh az illata.
(Nem tudok írni) egy vizelet labort is. Fogadd meg nõvér vagyok. Ancsa
Ja Azt elfelejtettem hogy kérhetsz a dokitól e vizelet labor is! Ancsa

34 hetes kismamák nektek is van olyan hogy pisilés után nagyon szúródik fáj alul/belül úgy hogy még lépni is nehezen tudtok? Mitől van ez?

Csak pár másodpercig tart de van hogy meg kell állnom mert alig tudok lépni?El?z? babámnál nem emlékszem hogy lett volna ilyen.Császárral szültem mert semmit nem tágultam így bízom benne hogy most sem a méhszáj nyílik!Szerintetek akkor mi nyúlnak a méhszalagok?

Legjobb válasz: Igen, a szalagokat terheli a hólyag ürülése. Gyakori jelenség, de csak negatív vizeletvizsgálat után lehet erre fogni, mert a másik lehetõség, a méh nyomása miatti pangó vizelet okozta gyulladás.

Igen, a szalagokat terheli a hólyag ürülése. Gyakori jelenség, de csak negatív vizeletvizsgálat után lehet erre fogni, mert a másik lehetõség, a méh nyomása miatti pangó vizelet okozta gyulladás.
én még csak 13hetes vagyok de én is érzek illyet általában akkor ha sokáig vagy sok pisit tartogatok. görcsben van a holyagom meg szúr
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta jobb lett kicsit ittam kamillateát meg a nõgyógyászom azt mondta használjak el egy 3 db Canesten kúpot.Tegnap viszont újra kezdõdött én gyanítom hogy felfázás lesz!Így kedden rendel a háziorvosom ott kezdek nála és meglátjuk!Azóta voltam nõgyógyásznál semmi gond nincs méhszáj zárt!

8 hete szultem es azota allandoan pisi szagom van , ami azelott soha nem volt, pisiles utan erzem, hogy csopog par csepp. Nem volt gatmetszesem.Mitol lehet ez? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Megnyúltak szüléskor a medencefenék izmai és a záróizmok. Intim tornával sokat javulhat a helyzeted, de beletelik jó néhány hónapba míg elmúlik a vizeletcsepegés, addig is marad a tisztasági betét, vagy a Tena lady . Nekem az elsõ szülésem után fél évig igencsak elfolydogált a vizeletem, 2 évig csepegett, aztán már csak köhögéskor, tüsszentéskor vagy egy jó nagy kacajtól cseppent, 4 év múlva teljesen megszûnt és a második szülésem után már nem jött újra elõ.

Megnyúltak szüléskor a medencefenék izmai és a záróizmok. Intim tornával sokat javulhat a helyzeted, de beletelik jó néhány hónapba míg elmúlik a vizeletcsepegés, addig is marad a tisztasági betét, vagy a Tena lady . Nekem az elsõ szülésem után fél évig igencsak elfolydogált a vizeletem, 2 évig csepegett, aztán már csak köhögéskor, tüsszentéskor vagy egy jó nagy kacajtól cseppent, 4 év múlva teljesen megszûnt és a második szülésem után már nem jött újra elõ.
Csak tippelek, hogy terhesség utáni inkontinenciád van, nekem nem pontosan ez volt, hanem három hétig hasizomból pisiltem és nem éreztem semmit. De nekem durva szülésem volt és nagy gátmetszésem, szakadások, roncsolódások mindenütt. Viszont hallottam már a te problémádról. Lehet hogy a méhszallagok még nem húzódtak vissza és azok nyomják a húgyhólyagodat. A Kiegel féle módszerrel, intímtornával sokat javíthatsz a helyzeten. Viszont azért érdemes lenne egy szakorvoshoz elmenned ne hagyagold ezt el. Tudom ez nem segítség neked, csak gondoltam leírom a gondolataimat. Mielõbbi gyógyulást kívánok neked. 6 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: koszonom a gyors valaszokat, es ilyenkor a huvely is nagyobb lessz emiatt(gondolok itt a szexre)-vagy semmi osszefugges
Én a második válaszoló vagyok. Nekem "jól dolgozott" a dokim és a férjem szerint olyan lett mint "új korában". De mi csak szülés után három hónappal kezdhettünk házas életet élni az orvos csak akkor engedte az elõzõ soraimban említett dolgok miatt. Most fél éves a kislányom, és sajnos nekem a sex-el még gondajami vannak, mert semmit nem érzek az iszonyatos fájdalmon kívül. De ez egyedi eset ezért kérlek ne ilyedj meg mert nem azért írtam. Szerintem nem tágultál ki nagyon, hiszen a hüvelynek és a húgyhólyagnak ilyen értelemben nem hiszem hogy köze lenne egymáshoz. Bár nem vagyok orvos, csak én így gondolom. Szerintem minél elõbb menj vissza a nõgyógyászodhoz és ha õ nem tud segíteni akkor keress fel egy jó urológust. Mielõbbi gyógyulást kívánok.
Mosakodj :D es feltetlenul torold meg pisiles utan:D vard meg ameddig a par csepp..ize erted lecsepeg...
A kérdező hozzászólása: Általában szivárog, de van olyan is, hogy abszolút nem tudom visszatartani.
Ha ez már kiskorod óta van, az inkontinencia! Már rég orvoshoz kellett volna akkor vinni Téged Anyukádnak!
Második vagyok: igen, ez inkontinencia. Nekem is hasonló a problémám gyermekkorom óta. Én vissza tudom tartani, de szivárogni szokott. Intim torna azt mondják, hogy segít, de nekem eddig semmi változást nem hozott. Tudom, hogy milyen sz.r ez...sajnos nem tudok mit mondani, nekem is az lesz, hogy elmegyek az orvoshoz, ha nem segít a torna továbbra sem. :( Azt mondják, hogy a súlyos esetekben csak a mûtét segíthet. Azt nem tudom, hogy hogy csinálják, de nagyon félek és én is ezért halogatom, hogy elmenjek az orvoshoz! 22/L
Azonnal menj orvoshoz, ha lehet holnap. Ezek az intim tornák gyakorlatilag semmit nem érnek, én bizva abba hogy a Kégel gyakorlatok, amit négy évig gyakoroltam, naponta, segitenek nagyon ráfáztam. Ahelyett hogy javult volna helyzetem, rosszabbodott, azonkivül hogy más hasonló helyzetbe lévõ nõt megismertem semmi más nem történt. Az inkontinenciát csak ritkán okozza maga a gátizom gyengesége.Nem kivánom neked, nektek hogy úgy járjatok mint én hogy 26 évesen este lefekvés elõtt be kell pelenkázzam magam. Azonnal orvoshoz!
Fel vagy fázva, menj el az orvoshoz :)
A kérdező hozzászólása: A kedves házidoki meg csak leszurna, hogy miért nem mentem el már rég! :(
A kérdező hozzászólása: Na jó, nekem ennyi elég is volt, szerintem nem megyek orvoshoz, nagyon félek, szégyenlem is magam...
Attól tartok, hogy mûteni tudja csak, ha a torna nem segít. Nagyon félek én is és szégyenlem is. :(
A kérdező hozzászólása: És az orvos mit tud csinálni vele?
Akkor urológushoz. De ha a háziorvosodban ennyire nem bízol, aki azért már látott ilyen eseteket, hiszen ez a dolga, akkor keress egy másik háziorvost, akiben megbízol. Az embernek az orvosában bíznia kell minden más betegség kapcsán is.
A kérdező hozzászólása: És amúgy milyen orvoshozz kellene ezzel menni? Háziorvoshoz nem merek... :(
Úgy érted, hogy inkontinens vagy, tehát szivárog vagy abszolút nem tudod visszatartani?
A kérdező hozzászólása: Csakhogy ez már kicsikorom óta van. :S
Jobb nem lesz, csak rosszabb! Ki kell deríteni az okát! Az orvos azért kapja a fizetését! Elõbb-utóbb úgyis orvoshoz kell menned, mikor már nem mersz elmenni otthonról, mert félsz, hogy bepisilsz. Nem egyedi eset a tied, ne félj már jobban az orvostól és a betegséged megoldásától, mint a betegségtõl!
A kérdező hozzászólása: 13 hetes vagyok
szia 25hetes vagyok, a tüsszentést én se szeretem, olyan kellemetlen ahogy megfeszül a hasam. a pisilési inger meg sajna van.a furi érzés pedig nõ a méhed nyúlnak a szalagok, minden változik.azt mondják a míg nem görcsül, nem vérzik az ember minden rendben van. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Mindenkinél megcsinálják a toxoplazmára a vérvételt? Nálam nem volt még!
Nem csinálják meg mindenkinek csak aki kéri. Hogyha legközelebb adnak beutalót vérvételre kérd meg a dokidat, hogy arra is küldjön el.
nekem autómatikusan rajta volt az elsõ beutalón.mindenképp kérdezd meg, hogy rajta van-e és kérd ha nincs
Én is ugyan ezt érzem, remélem tényleg nem baj, alig várom, hogy menjek a dokihoz és mondjam neki, mindig elfelejtem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!