Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy nem (932 db)

Mitől lehetek a 35. napomon negatív tesztekkel? Mitől van, hogy nem jön meg? Milyen okai lehetnek?

Lejjebb már írtam, most is negatív, de az én 16.-20 napos ciklusaimmal nem értem! Nem szedek semmit!

Legjobb válasz: Legtöbbször ciszta szokott lenni, felfázás vagy hormonzavar. Nekem akkor késett 2 hetet, amikor szakítottam a võlegényemmel. Tiszta frászban voltam, hogy akkor most mi a fenét csinálok egyedül egy babával. Szerintem idegi alapon késett.

Legtöbbször ciszta szokott lenni, felfázás vagy hormonzavar. Nekem akkor késett 2 hetet, amikor szakítottam a võlegényemmel. Tiszta frászban voltam, hogy akkor most mi a fenét csinálok egyedül egy babával. Szerintem idegi alapon késett.
Szia! Hát ez elég érdekes!Vagy egy késõi peteérésbõl terhes lettél és még nem termelõdött elegendõ HCG, vagy csak egy üres petezsákod van, ami idõvel elkezd majd sorvadni és akkor megjön vagy nem jó a teszt, amit használsz!Csinálj egy másik fajtát és ha az is nega, menj el egy UH-ra, az már biztosabb!Sok szerencsét!Azért szurkolok neked, hogy babás legyél!
Nekem volt már ilyen, 47 napos volt a ciklusom.Kiderûlt, hogy semmi bajom, csak megvastagodott a méhnyálkahártyám, és ez okozta.Azóta nem volt ilyen.

Elmúlt a mensim 4 napja és kíváncsiságból megnézem hogy leeset e a hőm, és még mindig 36, 8. az alaphőm 36, 2-36, 4-ig szokott lenni. Mitől van hogy nem esett még vissza a hőm?

Görbét nem vezettem de ez fura mert a hasam alul tompán fáj ezért is néztem a h?met már el kellett volna múlnia a hasfájásomnak nem?

Legjobb válasz: Vannak kivételek,van aki terhesen is vérzik,de az nem olyen szokványos,piro vér,hanem barnás,rózsaszínes,nyúlósabb valami szokott lenni. Neked rendesen megvolt? Szerintem nem vagy terhes,esetleg enterális fertõzésed van attól van magasabb hõd és fájdogál a hasad.

Vannak kivételek, van aki terhesen is vérzik, de az nem olyen szokványos, piro vér, hanem barnás, rózsaszínes, nyúlósabb valami szokott lenni. Neked rendesen megvolt? Szerintem nem vagy terhes, esetleg enterális fertõzésed van attól van magasabb hõd és fájdogál a hasad.
A kérdező hozzászólása: normális volt a mensim de nem tartott sokáig két napig volt meg rendesen és 1-2 nap kicsit csak.
Elsõ vagyok:talán egy teszt választ adna kérdésedre nem?
A kérdező hozzászólása: annyit teszteltem feleslegesen, de lehet hogy megcsinálok egy tesztet,
A kérdező hozzászólása: sajna negatív lett

Mitől van, hogy nem lehet nyújtani a linzertésztát, pici darabokra szakad? Mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: A linzertésztával nagyon gyorsan kell dolgozni. A vajnak hidegnek és keménynek kell lennie. Kiszaggatás elõtt legalább fél órára hûtõbe kell tenni a tésztát És mielõtt kinyújtod a nyújtófát és a deszkát is be kell vékonyan lisztezni. Ha valamit nem így csináltál akkor van az hogy szakad, vagy odaragad stb...

A linzertésztával nagyon gyorsan kell dolgozni. A vajnak hidegnek és keménynek kell lennie. Kiszaggatás elõtt legalább fél órára hûtõbe kell tenni a tésztát És mielõtt kinyújtod a nyújtófát és a deszkát is be kell vékonyan lisztezni. Ha valamit nem így csináltál akkor van az hogy szakad, vagy odaragad stb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! 6 órát volt hûtõben, és lisztezek is, de mégis szakad. Nagyon lassan készül el 1-1 karika! :-(
A kérdező hozzászólása: Beliszteztem a nyújtófát is, az sokat segített! :-D Nagyon szépen köszi! Kellemes ünnepeket! :-)
Nagyon szívesen. Kitartás. Sok sikert. Én mindíg a Horváth Ilona szakácskönyvébõl csinálom a Linzer koszorú receptjét. Ha szeretnéd begépelem ide csak most épp kölcsön adtam a könyvet :) Fejbõl meg már nem tudom pedig négy napja sütöttem meg a dupla adagot belõle. Lehet hogy a receptben sincsenek jól az arányok. Sütés nálam hõlégkeverésesben 180 C-on és csak éppen hogy színt kapjon különben megkeményedik. Valamennyit akkor is visszapuhul. Én fémdobozban tárolom és szilvalekvárral töltöm meg. Áldott Karácsonyt nektek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ha van idõd, és Nálad lesz a könyv, akkor begépelhetnéd! :-) Most végeztem, elsõ próbálkozásnak nem lett olyan rossz! :-) Még nagyon kemények, de remélem holnap estig majd még puhul valamennyit...! Elég kevésnek néz ki, lehet, hogy csak a dupla adagnak érdemes nekiállni... Szép estét kívánok Nektek holnapra! :-)

Ez mitől van, hogy nem enged letölteni thepiratebayról? KÉP LENT!

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130218/thepiratebay_www.kepf..

Legjobb válasz: ezt most hogy érted? mit tapasztalsz konkrétan? :D

ezt most hogy érted? mit tapasztalsz konkrétan? :D
0 bite méretû, (vszínûleg már nem létezõ) progit hogyan akarsz letölteni?
áááh nekem is ezt írja ki, mégis 1000000%-osan megy
A kérdező hozzászólása: Itt a kép. Ennyit látok énis. és minden torrentnél ezvan hogy nem tölt le semmit.. :/ újrarakás sem segített neki ..
lehet hogy egy kicsit többet kellene várnod, de az is lehet, hogy mindig kifogod a hibás/[email protected] torrenteket. nem minde hogy hányan seedelték/töltötték le az adott torrentet. :D
#2: Azért 0B a mérete, mert nem torrent hanem magnetlink a letöltés módja. A torrenttel ellentétben nincs benne a letöltésben a fájlinformáció, hanem azt a seederektõl szedi össze a kliens. Ez viszont idõbe telik, így a letöltés kezdetén nincs semmi fájlinformáció. Amikor már kapcsolódsz a tagokra, akkor elkezdi az adatokat összerakni, és utána jelenik meg a fájllista a méretekkel. Ha ezt nem tudod, legalább ne zavard össze a többiek. Ezen a képen még semmi hiba nincs, csak várni kellene.
ja +1 az uccsó elõttem lévõnek. lehetne még részletezni de nem érdemes :D

Mitől van, hogy nem fújodik fel a vérnyomásmérő? Kiírja hogy E2!

Elemet már cseréltem bár nem valami jó min?ség? de új! 1mp elkezdi felpumpálni aztán kiírja hogy E2! A tárolt el?z? méréseket megtudom nézzni! Márkája:medical ROSSMAX

Legjobb válasz: Vagy elromlott vagy az lehet a probléma, hogy nem szorítod rá eléggé a kezedre. Eleve szorosan kell rárakni és felfújás után szorít rá mégjobban.

Vagy elromlott vagy az lehet a probléma, hogy nem szorítod rá eléggé a kezedre. Eleve szorosan kell rárakni és felfújás után szorít rá mégjobban.
Vagy valahol levegõt kap, vagy valahol szét van csúszva, vagy nem vízszintes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már jó lett!!!

Az mitől van hogy nem tudok aludni? Lent bővebben

mivel nem találtam másshol ilyen kérdést azért ide írom...

Legjobb válasz: Hát, ha már így elkanyarodtunk a témától, akkor azért elmondom. A checkbox annak a kis doboznak a weblapszerkesztésben / programozásban használt neve, tehát nem mondanám, hogy annyira nagy sznobizmussal éltem volna, amikor így hívtam, hiszen szaknyelven magyarul is így hívják.

Hát, ha már így elkanyarodtunk a témától, akkor azért elmondom. A checkbox annak a kis doboznak a weblapszerkesztésben / programozásban használt neve, tehát nem mondanám, hogy annyira nagy sznobizmussal éltem volna, amikor így hívtam, hiszen szaknyelven magyarul is így hívják.
Este-éjszaka meleg van, reggel meg korán világos. Csinálj este kereszthuzatot, aludj pucéron csak egy üres huzattal takarózva, este hûvös zuhannyal hûtsd le magad, igyekezz redõnnyel, sötétítõfüggönnyel jól besötétíteni. Este tejecske, a calciumnak altató hatása van. Ha nem tudsz aludni, olvass, amíg jobban el nem álmosodsz.
nemá, hagyjuk már ezt a magyar vagy, használj magyar szavakat. ígyis meglehet érteni h mit akar mondani, és vannak olyan szavak amik inkább angolul terjedtek el, és így ismerik többen.
mert ba**ol valamit is csinálni naphosszat, ne csodálkozz ha nem fárad el a szervezet és nem tudsz aludni.
A kérdező hozzászólása: a legelsõ válaszoló nak a válasza miért tünt el?? mert a 19:13 az a második válaszoló volt mielött kiírtam a kommentet....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat hasznosak voltak kipróbálom õket.. Az elsõ válaszolónak meg: ez nem igaz mert minden nap megyek bicózni addig még bírom aztán minden este 30 percet súlyzózok ezek után mindig fáradt vagyok csak aludni nem tudok rendesen....
A nem hasznos válaszok (50 alatt) ezen az oldalon eltûnnek. Hogy megjelenítsd be kell pipálnod a "szereném látni a nem hasznos válaszokat is" checkboxot.
"checkbox"? Magyar ember vagy, használd már a magyar megfelelõjét vagy mondd azt hogy azt a négyzetet. Ez sokkal egyszerûbb és használod az anyanyelved. Szerintem is a melegtõl van.
talán a melegtõl? sokan szenvednek most alvásproblémáktól, mert nagyon meleg van. én bírom a meleget, velem akkorvanez h nemtudok elaludni, és reggel korán kelek, mikor egy betegség készülõdik nálam. 1-2 héten belül azután beteg leszek.
Elsõ válaszoló: amit írtál az baromság. Az alvást, a fáradtságot sokminden befolyásolja, a szervezeted által termelt hormonok nagy szerepet játszanak abban, hogy milyen könnyen tudsz elaludni és hogyan alszol. Valakinek ezek a rendszerek nem mûködnek normálisan a testében és súlyos gondjaik vannak az alvással. Nade, az OP esetében nem hinném, hogy ez lenne az ok. Valószínûleg a melegtõl van, illetve a sok vízfogyasztástól, ami nyáron jellemzõ az emberekre a meleg miatt. A dagadó húgyhólyagtól fölkelsz, de ha nem iszol, akkor meg a szomjúság miatt kelsz föl, hiszen a nagy melegben sokat izzadsz. Mindenképp próbáld a meleget csökkenteni a házban éjszakára.

Mitől van hogy nem jön meg, ha a terhesség kizárt csináltam tesztet és nálam ki szokta mutatni?

Arrol lenne szó,hogy mult hónapban megvolt a menzeszem csak késve jött meg.Több mint 3 hetet késett.És most megint lassan 3 hetet késik valakinek nem volt véletlenül ilyesmivel problémálya?Az kérem segitsen.Méhgyulladás vagy ilyesmi lehet?

Legjobb válasz: Én pasi vok de megpróbállom. Lehet hogy felfáztál, de az is lehet hogy csak egyszerüen más idõpontra helyezödik a cucc. PL mind a nyári - téli idõszámítás. De a tesztek nem 100%- ig biztos. csináj még egyet. Nemtudom menyivel lettél okossabb, de én kimerültem e téren. Majd a suliban fogjuk tanulni, úgyis egézségügyire járok. Majd akkor írok. :)

Én pasi vok de megpróbállom. Lehet hogy felfáztál, de az is lehet hogy csak egyszerüen más idõpontra helyezödik a cucc. PL mind a nyári - téli idõszámítás. De a tesztek nem 100%- ig biztos. csináj még egyet. Nemtudom menyivel lettél okossabb, de én kimerültem e téren. Majd a suliban fogjuk tanulni, úgyis egézségügyire járok. Majd akkor írok. :)
Menj el orvoshoz, mert akár cisztád is lehet, azt nem lehet érezni, viszont bezavar a mensinél. Ha fel lennél fázva, vagy gyulladás lenne a szervezetedben, azt éreznéd, mert kellemetlen és alhasi fájdalommal jár.
Szerintem is menj dokihoz, mert jobb ha megnézik, hogy mi van veled. Mert hát nem normális, hogy már másodszor ennyit késik.

Az mitől van, hogy nem jön meg?

Még szűz vagyok... 14 évesen jött meg először februárban aztán meg márciusban és azóta semmi. Ez mitől van? Szokott néha fajni is. Volt, hogy nagyon durván fájt, de az hamar elmúlt.

Legjobb válasz: Ebben a korban még nem áll be rendszeres, 28 napos ciklusra a menstruáció. A görcsök megengedettek, de nem kell szenvedni, kérj gyógyszerésztõl menseses fájdalomra tablettát és közöld az életkorodat is. Menj el édesanyáddal vagy egy közeli hozzátartozóval gyermeknõgyógyászhoz.

Ebben a korban még nem áll be rendszeres, 28 napos ciklusra a menstruáció. A görcsök megengedettek, de nem kell szenvedni, kérj gyógyszerésztõl menseses fájdalomra tablettát és közöld az életkorodat is. Menj el édesanyáddal vagy egy közeli hozzátartozóval gyermeknõgyógyászhoz.
Ha március óta nem jött meg a menstruációd, akkor érdemes lenne orvoshoz menni a biztonság kedvéért, mert ez már 9 hónap kimaradás, és maximum 6 hónapot lehet várni serdülõkorban 2 menstruáció között.
Nekem kimaradt 8, 5 hónapot, aztán megjött de úgy , hogy egy nap bõven elég volt egy normál betét, aztán most 2 hónapja meginn semmi. Azt hittem , hogy mikor megjön ömleni fog és be fog állni... Hát nem. Szerintem még várhatsz. 14L
Ó, te kis mázlis :) nekem most szeptember elején jött meg, azóta olyan pontos, mint az óra, betartja a hét napot is, és csak elõtte fáj kicsit a hasam, amit nem szoktam észrevenni... véleményem szerint használj tisztasági betétet, az elején még elõfordul, hogy kimarad, addig örülj neki! :) 13/l
Nekem is 9 hónap maradt ki és attól kezdve napra pontos!

Mitől van hogy nem gyullad meg?

Ha kiöntünk egy tálba benzint,és belenyomunk egy égő cigarettacsikket,nem gyullad meg a benzin,hanem elalszik a csikk,mintha vízbe dobnám.

Legjobb válasz: mi kell az égéshez? benzin meg oxigén... mi nincs a folyadék benzinben? oxigén... csak a benzin gõze ég, mert az keveredik a levegõvel, és kap oxigént, így tud égni

mi kell az égéshez? benzin meg oxigén... mi nincs a folyadék benzinben? oxigén... csak a benzin gõze ég, mert az keveredik a levegõvel, és kap oxigént, így tud égni
a benzinnek a gõze gyullad meg, ahogy párolog.
Hülyeség vagy nem hülyeség meglátásod szerint, akkor is így van. A benzin párolog, a gõze keveredik a levegõ oxigénjével. Egységnyi térfogatú benzingõz-levegõ elegy x egységnyire tágul ki, miközben a reakció lejátszódik. Minél nagyobb a már elkeveredett elegy térfogata, annál nagyobb a tágulás a reakció során. Ha a benzingõzbõl elegendõ mennyiség gyûlt össze a tálkád körül (akár szabadtéren is, mondjuk szélcsendes idõben), akkor bizony képes olyan mértékû tágulást produkálni, amely már akár a tálkádban lévõ benzint is képes szétfreccsenteni és meggyújtani. Még ha maga a robbanás önmagában nem is okozna problémát, a képedbe fröccsenõ, lángoló benzinnek van egy olyan gyanúm, hogy Te sem örülnél túlzottan. Persze, ha nekünk nem hiszel, gyújtogasd csak a benzint bátran, de aztán ne ide gyere panaszkodni, amikor a lángoló orrod sercegve folyik le az álladon.
A kérdező hozzászólása: Az hülyeség, hogy nem marad fejed, belobban a teteje és kész. Ha szabadtéren csinálod, mitõl robbanna? Nem trotilról beszélek.
az energia kevés, ahogy beleér a csikk a folyadékba, a benzin elvonja tõle a hõt, hogy elpárologjon, ekkor viszont már nem tudja meggyújtani a benzin gõzét, mert kihûl, csináld lassabban és nem marad fejed :)
A kérdező hozzászólása: Akkor inkább a gyulladási hõmérséklet kevés?
Jó, de akkor sem szabad belenyomni a benzinbe egybõl. Várni kell egy kicsit, hogy az izzó parás meggyújtsa a benzingõzt. Nyílt lángnál (pl gyufa) természetesen ez korábban, gyorsabban bekövetkezik.
A kérdező hozzászólása: az oké hogy nincs benne oxigén , de a benzin sazabad levegõn gyorsan párolog, és elõször a gõz érintkezik a cigigicsikkel.
Mert a párolgó benzin hihetetlenül hût. Próbáld meg úgy, hogy csak a tál fölé tartod a cigit. Mivel a benzin elég gyorsan párolog, nem kell sok idõ és be is robban. Csak vigyázz: egy tál benzin szerintem simán lerobbantja az arcod, úgyhogy jobb a tisztes távolság :P
nem robban szó szerint, de öntöttél te már benzint tûzre? rálöttyintesz 1 deci benzint a tûzre, és 2 méteres lángoszlop lesz belõle, na meg olyan hõ, hogy a szemöldököd lepörkölõdik... de ha nem hiszed próbáld ki...

Mitől van hogy nem megy a simson?

Adott egy Star blokk friss fúratás és az a baj hogy a nem(16N1-5 karbi) akar alapjáratot tartani úszószint jó és csak akkor tart ha szívató rá van húzva egy kicsit.Ez mitől lehet?? gyujtás?? esetleg el állítódót?? vagy valami más? cseréltem másik főfúvókát 72-es ezt csinálj meg a 67-esnél is.

Legjobb válasz: tekerd beljebb az alapjárat állító csavart mondjuk?

tekerd beljebb az alapjárat állító csavart mondjuk?
A kérdező hozzászólása: Az sem segit
gáz húzásra mit reagál?
A kérdező hozzászólása: a még húzom addig pörög de vissza engedem le áll ha a szívató rá van húzva akkor van egy kis alapjárat
mondom, hogy tekerd beljebb az alapjárati csavart... az emeli a súbert mintha húznád a gázt... ha kevés akkor túl sokat kap, engedd lejjebb a tût, tekerd kijjebb a keverékállító csavart, és az úszószintet állítsd kisebbre, persze nem egyszerre mindent, csak amíg jó nem lesz...
A kérdező hozzászólása: A tû legalul van az úszó szint jó és a csavart hiába állítgatóm nem jó :S de majd még megnézem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!