Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy mostanában csak rosszat (1 db)

Mitől van az, hogy mostanában csak rosszat álmodok?

(haláleset, magam halok meg, stb... )

Legjobb válasz: Szia. lehet a sztressz miatt is, illetve ha folyton ez van, akkor lehet, hogy már azért álmodsz ilyet mert arra gondolsz, hogy nehogy ilyet álmondj. Próbálj lefekvés elõtt valami szépre, megnyugtatóra gondolni, ami téged boldoggá tesz, álmodozz, én a fõsuli alatt mikor aludtam az albiban, lefekvés elõtt mindig azt képzeltem, hogy a párom is ott van velem, és sokat álmodtam vele.

Szia. lehet a sztressz miatt is, illetve ha folyton ez van, akkor lehet, hogy már azért álmodsz ilyet mert arra gondolsz, hogy nehogy ilyet álmondj. Próbálj lefekvés elõtt valami szépre, megnyugtatóra gondolni, ami téged boldoggá tesz, álmodozz, én a fõsuli alatt mikor aludtam az albiban, lefekvés elõtt mindig azt képzeltem, hogy a párom is ott van velem, és sokat álmodtam vele.
Halál:jelentése hosszú élet.Ha saját halálod álmodod meg alapvetõ változás, megújulás érzelmeidben, régóta érlelõdõ változtatási szándékodat valóra váltod.
Próbálj szép dolgokra gondolni elalvás elõtt!Nekem is volt ezzel gondom, de amióta ezt csinálom, gyakran azzal ámodok, amire elalvás elõtt gondoltam.Próbáld ki!Gondolj szép helyekre, kellemes emlékekre.
Én akkor szoktam rosszat álmodni ha este sok vizet iszom, és pisilnem kell éjjel. Meg akkor ha valamitõl nagyon félek. Pl egy betegségtõl, vagy akármitõl, amit bebeszélek magamnak, aztán kiderül hogy hülyeség az egész, nem kellett volna félni tõle, mert nincs és nem is lesz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezek lehetnek a skizofrénia előjelei, tünetei? És ha igen, kinek jelezzem, vagy mit csináljak?

Elég hosszú lesz. Előre köszönöm azoknak, akik elolvassák, és válaszolni fognak.
Nem is tudom, hol kezdjem..
15 éves fiú vagyok, nemsokára 16 leszek.
Talán ott, hogy a múltban történt velem egy, s más, amiknek hatására valami megváltozott bennem..rossz lett minden, hogy úgy mondjam. Felsorolnám a dolgokat, amiket csinálni szoktam, és amelyek mostmár eléggé aggasztanak...:
Ez már nálam túlmegy a határon. Reggelente szorongva kelek fel, pörög az agyam rögtön. Az iskolában is sokszor szoktam szorongani dolgok miatt, de egyébként a suliban nincs annyira rossz kedvem. Tyhűű...annyi minden van, nem is tudom, hogy bontsam szét.
Az iskolában sem vagyok jókedvű, már nem igazán okoz nálam örömet semmi.
Még annak a fiúnak a jelenléte sem..akibe szerelmes vagyok. (Igen, nem vagyok heterószexuális..)
Igazából nem is tudom, hogy mit érzek már. Koncentrálni dolgokra képtelen vagyok, olyan gyorsan felhúzom magam dolgokon, tiszta idegbeteg leszek, és vissza kell fognom magam, hogy ne dühöngjek.
Mostanában nagyon sokszor felbukkan nálam a gyilkolási vágy. Ha ideges vagyok valakire, rögtön elképzelem, hogy megölöm, és tényleg, már vissza kell fognom magam, hogy ne tekerjem ki a nyakát, menjek ki egy késért, és öljem meg az illetőt.
És ez eléggé zavar, mert ha majd egyszer elveszítem a fejem, nem fogom tudni kontrollálni magam, és gondolkodás nélkül megölöm pl.: a testvéremet.
Gondolom, hogy mit gondoltok már most rólam, de még közel sincs vége.
Az agyműködésem nem egészen olyan, mint a többi emberé.
A gondolataim cikáznak, képtelen vagyok lassan foglalkozni, mindenben kapkodok, nem vagyok alapos, és néha már olyan mértékben pörög az agyam, hogy legszívesebben ordítanék, annyira nem tudom követni a gondolkodásom.
/Kommentben folytatom, még sok dolog van, és tényleg köszönöm, aki elolvassa/

26

A barátnőm borotvapengével vagdossa a combját, hogyan tudnék neki abban, hogy abbahagyja ezt?

Nagyon sok lelki fájdalom éri (iskola, szülők, stb...). Egy-egy ilyen nagyobb fájdalom után csinálja (ritkán kb 2 havonta, ha van ilyen). Félve vallja be mindig, azt mondja azért csinálja, mert már nem bírja, hogy csak belül fáj. Hogyan tudnék segíteni neki, nem lehetek mindig mellette.

5

Miért hallucinálok ilyeneket?

20/L vagyok, és az a helyzetem van már 4 éve, hogy hallucinálok dolgokat, s ezek egyre erősödnek. Furcsa, oda nem illő ízeket és illatokat érzek. Általában embereket szoktam haluzni, de mostanában (kérlek vegyétek komolyan) Jézust látom és Máriát. Õket kb fél éve kezdtem el látni, legelőször Máriát, akkor el is sírtam magam a meghatódottságtól, ugyanakkor furcsa volt, mert nem vagyok egy nagyon vallás gyakorló ember, bár hiszek bennük, templomba is szoktam járni. Jézust csak ebben a hónapban 3X láttam, minden helyzetben keresztre feszítve és véresen. ahogy szokták ábrázolni a festményeken.

Nem tudom miért történnek ezek meg velem, és hogy miért. Ha lenne rá magyarázat, jobban érezném magam...Szerintetek?

2

Elvesztettem magam felett az irányítást, és megint túl fogom magam hajtani! Mit tegyek? Még csak 13 vagyok

Mindig többet vállalok, mint amennyit kéne: 8.os vagyok, felvételire készülök, mellette szavaló-, fogalmazásíró-, történelem-, kémia-, angol-, német- és nyelvtanversenyre, színészetre járok, rádióban az ifjúsági müsort csinálom, tanulok suli mellett angolt, németet, szerbet, spanyolt, svédet és hollandot, tartom a színötös átlagot, és sok embert korrepetálok. Rengeteg feszültség nehezedik emiatt rám, és nem tudok nemet mondani, be kell vállalnom mindent. Persze élvezem a feladataimat, csak nagyon nagy megfelelési vágy van bennem, mert kisebbségi komplexusom van, és ha valamit nem csinálok meg, büntudatom van. Annyira szeretnék teljesíteni, hogy bepörgök, 2-3 napig nem tudok aludni, remegek, nincs étvágyam, pánikrohamaim vannak, és elájulok. Mit tegyek, hogy ne üssem ki a szervezetemet már ilyen korán? Olyan rossz, hogy ilyen fiatalon már az egyetemi tananyagon gondolkozom kényszeresen. :( 13 /L
(bocsi néhány ékezethibáért, telefonon nincs pár)

12

Sebestyén Árpád Budapesti pszicholohusrol mi a véleményetek?

0

Rendszeres pánikrohamok roncsolhatják a szervezetet?

Olyanra gondolok, mikor valaki pánikbeteg, de nem kezelteti, hanem megpróbálja saját magában megoldani a dolgot.

1

Az Asperger-szindrómát felnőtt korban is ki lehet mutatni?

Vannak erre tesztek, vagy más orvosi vizsgálatok?

2

Milyen elmebetegségem lehet?

Abban a hülyeségben lelek örömöt ha egy bizonyos személyt "lelkileg terorrizálok". Nincs rá okom, gyönyörű, hihetetlen kedves nő akit bántok, mégis az elmúlt két évben amikor csak tehetem, "belerúgok". Eszméletlenül szemét dolgokat tettem vele, tavaly öngyilkosságot kísérelt meg ez a nő, elég durva módon, nem tudom leírni hogy miket mondtam, írtam neki, mert akkor úgyis az lenne az első válasz hogy kössem fel magam vagy ilyesmi, pedig volt eszemben öngyilkosság, de nem tudom megtenni, mert tudom hogy akkor a szüleim valamilyen módon megtudnák hogy milyen ember vagyok valójában.

Nem tudom megmagyarázni hogy miért teszem amit teszek, talán az egyetlen értelmes mondat erre hogy "élvezem hogy hatalmam van valaki felett".
Mostanában pedig már el sem tudom rejteni hogy megzakkantam, mindig olyan dolgokat teszek aminek tudom hogy következménye lesz, és nem érzek semmi lelkiismeretfurdalást (pl az iskolát otthagytam mert már nem vagyok tanköteles, pedig a legjobb oszt. társaim voltak a világon és egyéb felelőtlen dolgok) egyszerűen NEM ÉRZEK SEMMIT, a szüleimmel 2 szót nem tudok úgy váltani hogy ne legyen veszekedés és már az is jó érzés hogy mindenki haragszik rám. (ennek legalább van értelme az után amit tettem...)

Tudom hogy sosem leszek képes normális életet élni és sosem fogok megbocsájtani magamnak, meg sem érdemelném, de szeretnék segíteni a hülye agyamon mások érdekében és érdekelne hogy milyen pszihológiai bajom lehet, hogy valami személyiségzavar vagy ilyesmi...

16/L

17

Pánik beteg vagyok. Pszichologushoz menjek, vagy pszichoterapeuához?

9

Szorongok, mit tegyek?

Reggel rosszullét,gyomorideg,remegés,szapora szívverés,izzadás,éjszakai izzadás,feszültség,fura gondolatok,kilátástalanság,azt gondolom úgysem tud senki segíteni etc...egész nap ezen agyalok,nem tudok leállni...éjszaka alszok kb 4órát aztán felébredek,visszaaludni már nem tudok...valaki segítsen :-(

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!