Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy most (188 db)

Az mitől van, hogy most néztem a facebook adatlapomat, és ott azt írta, hogy lájkoltam egy szöveget tegnap?

De én valójában tegnap fent se voltam, meg nem szoktam csak úgy lájkolgatni sem. Ez azt jelenti, hogy heckergedett rajta valaki? :S Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Valaki feltörte a Facebook fiókodat. Legközelebb elhelyez majd rajta, aztán téged vesz elõ a rendõrség. Internetes bûnözés.

Valaki feltörte a Facebook fiókodat. Legközelebb elhelyez majd rajta, aztán téged vesz elõ a rendõrség. Internetes bûnözés.
* gyerekpornó képeket
A kérdező hozzászólása: Ez most komoly?:D Na már. Azért ennyire nem durva vagy igen? Akkor most mit csináljak? Változtassak jelszót?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok
Változtasd meg a jelszót.
A kérdező hozzászólása: Hát ok az lesz. :S És, ha még egyszer elõfordul valami??S
A kérdező hozzászólása: mi van ha azt is felfogja törni?
Facebook nem a biztonságáról híres. Futtasd le a gépeden a víruskeresõt, lehet, hogy már gond van.
A kérdező hozzászólása: Nincs víruskeresõm:S már lejárt régóta.:/

Mitől van, hogy most sokkal kevesebb a menstruációm?

Már féléve szedek fogamzásgátlót, azóta rendesen jött meg, és mindig volt 1-2 nap, mikor elég er?sen jött. Most viszont elég kevés jött. Lehet, hogy terhes vagyok? (egyszer kihagytam egy szemet)

Legjobb válasz: nem lehet hanem biztos hogy terhes vagy!

nem lehet hanem biztos hogy terhes vagy!
szia! na mi lett? terhes lettél, vagy mi történt?
Letöltötted a Microsoft Silverlight Playert?
A kérdező hozzászólása: Igen letöltöttem és gyors a videó.

Mitől van, hogy ebben az évben már 3-szor volt hüvelygombám? Nem veszélyes, el is múlik, de mitől újul ki? 35 éves vagyok, eddig sohasem volt ilyen problémám. Most babát tervezünk.

Legjobb válasz: párodon nem jön ki csak fertõzõdik, persze nem tõle kaptad el a betegséget, csak õ tõled, és ahogy meggyógyulsz nem gumival védekeztek, aztán visszakapod tõle, amikor már nem kezeled magad, vagy lehet bogyótól lett olyan, nekem is attol jött ki, yasminelle mellékhatásaként, de lehet tangától is, surol és megsérti a bõrt, ott nedvezik és befertõzõdik. a tundra meg a francia bugyi egészségesebb bár igaz nem divatos. ha bogyótól van abba kell hagyni, de ha már beteg vagy nem elég abbahagyni kezelni is kell, de kezelni sem elég, váltani is kell, ha nem akarsz mokuskerékben lenni. fõleg ha valaki betétet hord akkor veszélyes, meg végülis nálam az volt a baj h elfelejtettem idõben betartani az egy hét szünetet a levelek közt aztán sok volt egyszerre a bogyó a szervezetemnek :) szerintem ha szedsz bogyót váltsál, yasminelle az nem jó, a yadine meg ugyanaz csak más néven fut.... te szedsz bogyót ha igen akkor milyent?

párodon nem jön ki csak fertõzõdik, persze nem tõle kaptad el a betegséget, csak õ tõled, és ahogy meggyógyulsz nem gumival védekeztek, aztán visszakapod tõle, amikor már nem kezeled magad, vagy lehet bogyótól lett olyan, nekem is attol jött ki, yasminelle mellékhatásaként, de lehet tangától is, surol és megsérti a bõrt, ott nedvezik és befertõzõdik. a tundra meg a francia bugyi egészségesebb bár igaz nem divatos. ha bogyótól van abba kell hagyni, de ha már beteg vagy nem elég abbahagyni kezelni is kell, de kezelni sem elég, váltani is kell, ha nem akarsz mokuskerékben lenni. fõleg ha valaki betétet hord akkor veszélyes, meg végülis nálam az volt a baj h elfelejtettem idõben betartani az egy hét szünetet a levelek közt aztán sok volt egyszerre a bogyó a szervezetemnek :) szerintem ha szedsz bogyót váltsál, yasminelle az nem jó, a yadine meg ugyanaz csak más néven fut.... te szedsz bogyót ha igen akkor milyent?
Szia! A ping-pong effektus: Téged kikezelnek, de a párodat nem, amikor te már gombamentes vagy, a párod visszaadja neked. Szerintem ezért nem túl szerencsés, hogy a patikában recept nélkül kaphatóak ezek a gyógyszerek/krémek, mert nem mondja senki a nõnek, hogy bizony a partnert is ki kell kezelni. Amennyiben a doki írt fel gyógyszert, akkor meg neki kellett volna téged tájékoztatni a ping-pong effektusról. Üdv.
Probald ki a candida dietat, vagy egyutt a paroddal, ez segiteni fog nektek! Gondolom azert ujul ki mindig, mert nincs kiirtva rendesen! Ettol a candida dietatol el kell hogy muljon a problema.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Szerencsére azóta elmúlt. A dokim akkor azt mondta, hogy a sok édességtõl is lehet. Azóta próbálok egészségesen étkezni, és nem is volt baj.

Kislányom 7 éves most váltja elől a fogait. Mitől van, hogy sárgábbak és fénytelenek a fogai amik most bújtak ki? Rendszeresen mos fogat. De mintha nem lenne zománc a fogain.

Legjobb válasz: Szia!Az én lányom is így volt, kb.3 hónap alatt magától elmúlt, és kifehéredtek a fogai.De a fogorvos azt mondta ha nem múlna, ecseteléssel eltüntethetõ.

Szia!Az én lányom is így volt, kb.3 hónap alatt magától elmúlt, és kifehéredtek a fogai.De a fogorvos azt mondta ha nem múlna, ecseteléssel eltüntethetõ.

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

Az mitől van, hogy: 2db DDR3 as ram van a gépemben, és mind a 2db 1333MHz-es, de van 1 Speccy nevü program amit használok és ezt mutatja a RAM menünél: DRAM frekvencia 535.7 MHz. Most akkor ez hogy is van?

Ez miért lehet? Esetleg a memória hibás?Valami beállítási eltérések lehetnek?

Legjobb válasz: Valószínû olyan moduljaid vannak, amik eredetileg 1066-os memóriachipekbõl állnak, csak felpiszkálták õket 1333-ra. Sok ilyen Geil és Kingmax memó van például.

Valószínû olyan moduljaid vannak, amik eredetileg 1066-os memóriachipekbõl állnak, csak felpiszkálták õket 1333-ra. Sok ilyen Geil és Kingmax memó van például.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!, a Biosban 1066MHz-t ír, És esetleg annyit tudnátok még mondani, hogy milyen Típus, tehát fajta Ramot vegyek? DDR3as és 4Gb-ost szeretnék 2db ot, Min 1333MHz-el. Köszi elõre is.
A default a max. teljesítménye a DRAM-nak, tehát a BIOS default szerint 1333-on kellene futnia, de meg kell nézni mindenképpen, mert látatlanba elég nehéz gépet szervizelni. http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-ma7.. és ott a 37. oldalon! ez alapján csekkold le!
A kérdező hozzászólása: És az hogy történik, esetleg le tudnád írni?!
de az is lehet, hogy a bios defaultban lõtte be így az órajeleket, és csak feljebb kéne állítani.
A kérdező hozzászólása: És akkor most olyan kérdés, hogy, nekem erre még van garancia, ahonnan vettem oda járok 2 éve és eddig semmi gond, esetleg elmegyek ezzel a panasszal?! kicserélnék esetleg?
Akkor valószínû, hogy a RAM-ra csak rá van írva, hogy annyi. a Proc. és az alaplap teljesíti az elvártakat.
A kérdező hozzászólása: AMD Athlon II X2 250 A 3GHz AM3
Köszi, és milyen procival?
A kérdező hozzászólása: Gigabyte GA-MA74GMT-S22 az alaplap típus :)
Tökmindegy, ha 1333-on megy, akkor annyin megy, teljesen mindegy, hogy eredetileg minek volt legyártva a chip.
Alaplapod milyen pontosan?
A kérdező hozzászólása: És milyen típus az amelyik tényleg 1333MHz és nem csak smafu..?!
A kérdező hozzászólása: Hát ez pont KINGMAX....
A CSX-ek elég jó ár/érték arányúak http://www.ipon.hu/webshop/product/_csx_4096mb_ddr3_1333mhz_.. Ha sok elkölteni való pénzed van, akkor vegyél Corsairt http://www.ipon.hu/webshop/group/corsair/6298/ vagy az örök sztár Kingstont http://www.ipon.hu/webshop/group/kingston/6357/
Valószínûleg álmodik.
Álom közben mindenki remeg, ember is, ló is, kutya is. A nyüszögés is ettõl van, ha kicsit nagyobb lesz már morogni is fog :)
Ilyen kiskutyáknál ez teljesen normális. Ahogy nõ, elmúlik:)
Hát azért én nem feltétlenül értek egyett az elõttem szólokkal. Mert valóban ha álmodik lehet ilyen, de hogy mindig ezt csinálja az már nem furcsa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. valószinüleg tényleg csak álmodik.vagy valami ilyesmi..mert nem mindig csinálja.

Mitől van, hogy ha kimegyek a hidegebbe (nemcsak most, hogy fagy van! ), rögtön elkezdek köhögni?

Ez gyakori és általános vagy valami egyéb oka van?

Legjobb válasz: A nagy hidegben hamarabb kiszárad a nyálkahártya, ill. a hideg ingerli azt, ezért köhögsz. Lehet olyan gond is, hogy valamikor egy hidegben megfáztál, és utána a nagy hidegre azonnal így reagálsz. Ez nem organikus (szervi), hanem lelki eredetû, valószínûleg valamitõl félsz a hidegben. (pl. hogy megfagysz stb. Éppen eleget riogatják az embert mindneütt azzal, hogy hányan haltak meg, hányan fagytak meg, hányan betegedtek meg a hidegtõl stb. ahhoz, hogy féljen)

A nagy hidegben hamarabb kiszárad a nyálkahártya, ill. a hideg ingerli azt, ezért köhögsz. Lehet olyan gond is, hogy valamikor egy hidegben megfáztál, és utána a nagy hidegre azonnal így reagálsz. Ez nem organikus (szervi), hanem lelki eredetû, valószínûleg valamitõl félsz a hidegben. (pl. hogy megfagysz stb. Éppen eleget riogatják az embert mindneütt azzal, hogy hányan haltak meg, hányan fagytak meg, hányan betegedtek meg a hidegtõl stb. ahhoz, hogy féljen)
A hidegben összehúzódnak a hörgõk, mert így is próbálja csökkenteni a test a hõveszteséget. Lehet, hogy emellett van egy gyenge kis asztmád, ezért reagálsz érzékenyebben a hidegre.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tehát nem általánosan jellemzõ, ugye? Zavar, és figyelgettem másokat, de nem vettem észre, hogy más is (ennyit vagy egyáltalán) köhögne.

Az mitől van, hogy tegnap este megint pánikrohamom volt (heves szívdobogás, ájulás érzés stb, ) Most meg olyan érzésem van mintha?

nem én irányítanám a testem, mozgatom a fejem és nem érzem, hogy mozogna, mitől van ez? És egész testemmel ez van, de 20 perc alatt elszokott múlni 16/f

Legjobb válasz: Szia,ez sajnos a központi idegrendszer zavara,pánikrohamnál sajnos ez is elég gyakori jelenség..:(

Szia, ez sajnos a központi idegrendszer zavara, pánikrohamnál sajnos ez is elég gyakori jelenség..:(
A kérdező hozzászólása: És ezzel mit lehet csinálni?
A kérdező hozzászólása: Ki lehet gyógyulni belõle?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, hétfõn megyek házi orvosomhoz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!