Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy mindig meg akarok (11 db)

Mitől van az, hogy mindig meg akarok fagyni?

Jéghideg kezem, lábam. Tudom, nincs benne vérkeringés, de mit lehet ellene tenni? És sokszor szinte remegek, annyira fázom, pedig mások szerint nincs hideg a szobában?

Legjobb válasz: Hát javítani kell a vérkeringéseden. Nem szoktak túl népszerûek lenni az életmódot változtató tanácsok, de erre tényleg a rendszeres sport a megoldás. ( Ha valaki nem érzi eléggé szeretve magát, az is dideregni kezd, de a mozgás mint feszültséglevezetõ azon is segíteni szokott. )

Hát javítani kell a vérkeringéseden. Nem szoktak túl népszerûek lenni az életmódot változtató tanácsok, de erre tényleg a rendszeres sport a megoldás. ( Ha valaki nem érzi eléggé szeretve magát, az is dideregni kezd, de a mozgás mint feszültséglevezetõ azon is segíteni szokott. )
egyet értek az elõttem szólóval.Esetleg lehet még pajzsmirigy probléma is
igen lehet pajzsmirigy és lehet érszûkület.Az érszûkületet sonoterápiával ki lehet szûrni.a neten találsz róla infót.

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

Miért akar itt mindenki gyorsabban növő hajat, meg nagyobb mellet? Minden nap legalább 3-5 ilyen kérdés van, hogy mitől nő gyorsabban a hajam, és mitől nő meg a mellem? Ez valami mánia, vagy mi ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ha nem lenne melled és 5 cm-s hajad lenne, te is keresnéd a lehetõségeket. Én csak azt nem vágom a keresõt miért nem tudja senki használni.

Lehet, hogy ha nem lenne melled és 5 cm-s hajad lenne, te is keresnéd a lehetõségeket. Én csak azt nem vágom a keresõt miért nem tudja senki használni.
Mindenki azt kérdez itt amit akar, ezért van ez az oldal..
Én kivétel vagyok ezek szerint. (: Nem akarok gyorsan növõ hajat, inkább megszeretném állitani a növekedését, nem olyan jó poén 2hetente hajatfesteni, mert lenõ. :'D A mellem, pedig lehetne kisebb. :'D
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mindenki azt kérdez amit akar, én arra voltam kíváncsi, hogy miért ez a nagy õrület? Mellem nekem sincs túl sok, de sohasem akartam mellet növelni semmiféle szerrel. Rövid hajam is volt, de türelmesen megvártam amíg megnõ. Most meg mindenki be van dilizve, hogy mitõl nõ a haj, meg a mell? És minden nap ugyanazt mondják el, azóta még nem találtak fel semmilyen csodanövelõ kapszulát.
Merte zeknek az úgynevezett sztároknak mind hisszú póthajuk van és a naivabb lányok azt hiszik, hogy ha hasonlítanak rájuk az már egyenes út a sikeres élethez. A nagy mell az más, mert az amióta világ a világ mindig is a nõiesség szimbóluma volt. Olyanról már hallottam, hogy a rövid haj a divat, de olyanról még nem, hogy a kis mell lenne az. Tehát a nagy mell utáni vágyakozás szerintem a nõi léttel együtt van kódolva a lányokba.
elégedetlenség..? vagy csak simán maximalista vagy barátom.
Ohó, lelki társ! Ezt a fajta dolgot maximalizmusnak hívják, ahogy azt elõttem is írták. Mindig az elsõ hely, mindig a legjobb és az alá nem adod. Ugye jól mondom? :) Csak mert én is ebben a szindrómában szenvedek. Ne aggódj, ez soha nem baj. Ez csak egy veled született JÓ dolog, mert azt jelenti, hogy soha nem elégszel meg annyival, amid van. Az ilyen emberek érnek el valamit az életben, ha jól játsszák a lapokat. De azért vigyázz, ne ess túlzásba! Engedj utat másoknak is a csúcsra törni! :)

Mitöl van az, hogy az asszony nem akar velem szexelni? Igaz megcsaltam már párszor, de ö is engemet. De még mindig ö a szerelmem! Nemtudom mit tegyek mindig megkivánok egy idegen nöt!

Legjobb válasz: Akkor próbálj meg ellen állni. Ha tényleg szereted, akkor próbáld meg tõle megkapni, amit máshol keresel. Lehet h legbelül nagyon bántja a dolog. De az is lehet, h kiszeretett belõled, v vmi hasonló. Hódítsd meg újra!

Akkor próbálj meg ellen állni. Ha tényleg szereted, akkor próbáld meg tõle megkapni, amit máshol keresel. Lehet h legbelül nagyon bántja a dolog. De az is lehet, h kiszeretett belõled, v vmi hasonló. Hódítsd meg újra!
Nincs jogod megfenyegetni/megverni egyik pasit sem, mivel te is fûvel-fával csalod a párod! Bezárni sincs jogod a feleséged! Mi a fenén vagy felháborodva????? Te megcsalhatod a párod, de õ nem téged? Te tarthatsz háremet, de a feleséged nem tarthat szeretõt? GONDOLKOZZ MÁR!!! Nem vagy érett egy komoly kapcsolatra sem. Azt nem állíthatod, hogy mindent megkap a párod, hisz a párkapcsolat egyik legfontosabb dolgát nem adod meg neki, mégpedig a HÛSÉGet!
Szerintem ne a ffi-t verd meg, akivel a felesed megcsal, hanem beszeljetek meg a dolgot. Miert csodalkozol, ha nem szexel mar veled, amikor a masik pasitol gondolom mindent megkap. Talan beszeljetek meg, hogy egyutt, vagy kulon. Mire jo ez, mennyi idosek vagytok? Napkozben a feleseged mas agyaban hempereg, este meg veled is? Most jobb neki a valtozatossag, es a szeretok mindig sokkal kedveskedobbek es figyelmesebbek is. Gondolom erzi a feleseged, hogy elobb-utobb vege a kapcsolatotoknak. Hogy lehet igy elni? Es nem feltek a nemi betegsegektol?
Mindet? Hát a hûséget nem? Csoda, hogy nem hagyott el. Nyilván bosszút akart állni, ha te megcsalod, megérdemled, hogy megcsaljanak.
DE ha te megcsalod, akkor ne merd elvárni, h a feleséged ne tegye!! BEszéljétek meg és tiszteld annyira, h ilyet nem teszel többet!
Az állatok engednek a vágyaiknak, az ösztöneiknek. Ha te embernek tartod magad, akkor kontrollálod magad. Sõt: ha érzõ lénynek tartod magad, és tényleg szereted õt, akkor nem teszed. Az én kutyám imád engem, és egyszer elfelejtettem mondani neki, hogy elveheti a kaját. Mikor 8 órával késõbb hazaértem, még mindig nem vette el, de nyûszítve bámulta. Ha õ képes megállni, akkor szégyen, hogy te nem.... Pedig az 'csak' egy kutya. Ha engem a párom megcsalna, kivágnám.
Hát igen... A férfiaknak csak ennyit jelent a szerelem, hogy fûvel-fával megcsalják a szerelmüket! TISZTELET A KIVÉTELNEK! Talán mert mással jobb neki a szex, mint veled, azért nem akar veled szexelni. Nekem se kéne olyan pasi, aki mindig más nõk ágyában fordul meg. Ha más nõk után futsz, azt már rég nem nevezik szerelemnek. Hihetetlen, hogy még a felnõttek sincsenek vele tisztában, mi is az a szerelem/szeretet...Általában nem szokás megcsalni a szerelmed és azt a fiút/lányt sem, akit "csak" szeretsz.
A kérdező hozzászólása: De ö az én szerelmem!Meg az életem meg a mindenem!A többi nö csak szexre kell!Nem tehetek róla ilyen vagyok.De öt soha nem hanyagulom el semmilyen téren!mindent megkap tölem!
Ha a feleseged ezt turi, akkor egy jo nagy hulye, mert megalazod azzal, hogy mas nok agyaban hemperegsz. De ti tudjatok.
Az asszony a szerelmed, a többi nõ csak szexre kell. Akkor szeresd, és tarts valakit akit kefélsz. Mindent megkapsz tõle? Õ meg valószínûleg a szeretõjétõl. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: nem kamu ez komoly!nem tehetek róla de igaz sajnos!nemtudok nemet mondani a csajoknak
kamukérdés
Szerintem sem igaz a kerdes. Mert ha igaz lenne, nem lenne ennyire nyugis a kerdezo.
Szerintem ez a kérdés kamu!
tudod mi erre a megoldás? ha nincs párkapcsolatod.. úgy aztán azt a nõt kívánhatod és döntheted ágynak akit csak akarsz! nincs probléma. de így, ne csodálkozz rajta, ha a ledér nõd nem akar mindig du.gni a hûtlen fa.szijával. lehet hogy van számára nálad sokkal jobb..éés neked is lehetne..
beszélj meg vele nyitott kapcsolatot... szeretni ugyanugy lehet, sõt még inkább, de ehhez mind2õtök teljes beleegyezése kell... számomra csak gy mûködik jól 1 kapcsolat, mert szeretek szexelni, nem csak a párommal, de vele még inkább, õ is így van ezzel, és ennek ellenére az érzelmi kötelék köztünk rendkívüli... és nem kell lepontozni azért mert én más vagyok:) ..
A kérdező hozzászólása: Az a baj én mindent megkapok töle!De mégis vágyok új nökre idönként!
A kérdező hozzászólása: De most egy honapja kb. neki is van valakije!rádásul ismerem a férfit is!márt megfenyegetem többször is!lehet megkéne vernem , hogy kopjon le a feleségemröl?Vagy a nejemet zárjam be a lakásba ne engedjem ki?Vagy , hogy tudodm lerázni az ürgét a feleségemröl?Sajnos aról nem tehetek , hogy szeretem a nöket szexelni akraok velekük .
Én nem hibáztatlak téged ezért.A következõt javaslom:Hozzatok össze mindenkit egyszerre(akikkel te csaltad meg a feleséged, és akikkel az asszony csalt meg téged)és csináljatok egy hatalmas nagy gruppent, és akkor esetleg mind a ketten lenyugszotok majd egy idõre.Mindenki mindenkivel, felpróbáljátok egymást, és aztán megy tovább az élet.Egy év mulva újra találkozó-megnézitek, kinek sikerült több partner ágyába ugrania.:-)

Miközben kiverem magamnak, fantáziálok csajokról, de a csúcs közelében mindíg a barátom jut eszembe, ahogy a strandon áll a zuhany alatt, és nemhogy lelohadnék, még keményebb leszek, pedig nem én akarom. Hogy mulasszam ezt el, és mitől van ez?

Legjobb válasz: Valszeg még alakulóban van az identitásod, de ennyi homo hajlam van a legtöbbünkben. A csajok is masztiznak a barátnõjükre rosszabb esetben a barátnõjükkel!

Valszeg még alakulóban van az identitásod, de ennyi homo hajlam van a legtöbbünkben. A csajok is masztiznak a barátnõjükre rosszabb esetben a barátnõjükkel!
KEdves Kérdezõ! Ne aggódj, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy meleg lennél! Még fejlõdik, alakul a személyiséged, s tekintettel arra, hogy lelkileg mindenki kétnemû (csak a populáció döntõ többségében az egyik irány a domináns, õk a hetero, vagy homoszexuálisok, a maradék kisebb rész a biszexuális emberek), ezért ennyi homoerotikus fantáziálás bõven belefér. Az elsõ válaszolónak: gyógyítani csak a betegségeket lehet, A HOMOSZEXUALITÁS NEM BETEGSÉG, hanem a normális egy variánsa. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Noss hát nem akarok kötekedni, de ez cinkes :$ Szerintem ezt nem tudod elmulasztani... Valószínûleg közel állsz ahhoz hogy meleg légy! Próbáld meg, úgy hogy ha más félrfire gondolsz mielõtt "elsülnél" hogy akkor is keményebb lesz-e vagy nem tudom... Ha igen akkor sajna "forrósodik" a helyzet. Pszichológiailag gyógyítható a homoszexualitás.
A kérdező hozzászólása: Kössz!akkor nem parázok ezen.:-D
Fogadjunk, hogy nem :)

Mitol van az hogy faj a sex? A baratommal mar sokszor sexeltunk de nekem meg mindig faj. Azer nem csinaljuk olyan gyakran. De telleg megtesz mindent azert hogy nekem jo legyen es en is akarom de a behatolas mindig faj. Lehet valamilyen komoly dolog?

Legjobb válasz: 1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..

1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..
Ha nem csak lelki tényezõ van a dologban (tehát ha elég laza vagy, kívánod a párod és amúgy nagy köztetek a harmónia plusz szerelmes is vagy netalán) akkor lehet, hogy más, testi gond van a háttérben. Ha huzamosan fennáll, el kell menni nõgyógyászhoz mindenképp.

Miért van az, hogy már nem akarok második gyereket? Mindig is kettőt akartam, fog ez még változni, 14 hkm? Mitől jött ez az érzés?

Iszonyúan vágytunk babára, és végre sok szenvedés után sikerült, az én is drágám... Mindig azt beszéltük a párommal, hogy kett?t szeretnénk, hogy legyen testvére. Mióta terhes vagyok, el se tudnám képzelni, hogy még egyet csináljunk... De ez még nem rég változott meg nálam.. Volt két vetélésem, meg hormongondjaim vannak, állandóan aggódok, hogy minden rendben legen... Lehet hogy ez az oka? Igazából mikor mondtam a páromnak, láttam rajta, hogy nem tetszik neki annyira, inkább elkeseredett... Sajnálom ?t, meg a babánkat is mert én is úgy akartam, hogy legalább 2 legyen... Lehet, hogy meg fog ez kés?bb változni?? Még olyan fiatal a terhességem! 14 hkm

Legjobb válasz: Most ezzel az eggyel vagy elfoglalva, ez még simán változhat, ha már megszületik, és elmúlik az elsõ hónapok újdonsága. :)

Most ezzel az eggyel vagy elfoglalva, ez még simán változhat, ha már megszületik, és elmúlik az elsõ hónapok újdonsága. :)
Persze hogy változhat! :o) Egyszerre mindig csak egyet. Csak szép sorjában. Most õrá kell koncentrálni és ennyi. A kistesó kérdést egyszerûen tedd félre. Én az elsõ szülésem után mondtam, hogy el nem tudom képzelni, mikor leszek erre megint képes. Aztán 15 hónapos volt a nagy, és vágyni kezdtünk rá. Azóta 3 van...
ez még könnyen változhat :) szerencsére nem most kell ezt a döntést meghozni, ráérsz akár 5 év múlva is újra elgondolkozni a tesón. nem hajt a tatár :)
Persze, hogy változhat! Természetes, hogy az elsõ gyerek örömét akarod élvezni. Majd aztán visszajön az érzés, hogy kell az a kistesó :-)
A kérdező hozzászólása: Hát még 25 éves vagyok a párom is 28, szóval simán belefér a várakozás :D Örülök hogy nem csak én vagyok voltam így :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, akkor megnyugodtam, hogy valamelyest kicsit természetes az érzés.. :D
8-as vagyok, azt elfelejtettem, hogy mi 3-4 babát szerettünk volna az elején, de most még gondolni sem tudok arra, hogy ha megszületett a második, még egy legyen. Majd az idõ hozza, mint ahogyan most is. :) Boldog babavárást, babázást, örömteli anyaságot!
Szia! Én is így éreztem az elején, aztán a szülés után is, sõt kb. a babánk 1 éves koráig. 13-14 hónapos volt, mikor elkezdett hiányozni valami/valaki. :) 15 hónapos volt, mikor megfogant a kistesó és már nagyon várom, hogy megszülessen. :)
Persze! Én is ezt gondoltam, de ez most megváltozott. Igaz nagyon sokára, így 18 év korkülönbség lesz a két gyerek között. :)
A kérdező hozzászólása: Valahol a szívem mélyén én is kettõt szeretnék, (csak most nagyon mélyen van) és abban bízok, hogy ha majd kiélveztem a babázás örömeit, akkor lehet újraéled bennem ez a vágy :D
A kérdező hozzászólása: Nem is hajt a tatár, még azért, csak a páromnak se szeretnék csalódást okozni, és igazából a babámnak sem.. mert mindig úgy gondoltam (mivel nekem van testvérem), hogy anélkül nem élet az élet :D
A kérdező hozzászólása: Viszont az biztos, hogy amíg nem fogyok 40 kg-ot addig nem lesz új terhesség, mert még sehol se járok, de már mindenem fáj, a csípõmben a forgóm, fáj a hátam, vizesedek... szóval ez a hormonprobléma jól kib--ott velem... Ha a régi súlyommal 65 kg-val lennék most terhes valószínûleg észre se venném...

Pár hónapja vagy akár éve olyan alvásproblémám van hogy amikor alszok eszek vagy nem is tudom nyamnyogok, mint ha ennék valamit, meg csikorgatom a fogam, ez mitől lehet, vagy mi válthatja ki?

Sziasztok! Pár hónapja vagy akár éve olyan alvásproblémám van hogy amikor alszok eszek vagy nem is tudom nyamnyogok, mint ha ennék valamit, meg csikorgatom a fogam, ez mit?l lehet, vagy mi válthatja ki? Erre szeretnék rájönni vagy valami módszert kapni t?letek, mert nem szeretnék elmenni semmi hülye kivizsgálásokra.. csak jó lenne ha már abba fejez?dne ez a dolog, válaszaitokat el?re is köszönöm és szeretettel várom!

Legjobb válasz: az lemaradt hogy 16/f

A kérdező hozzászólása: az lemaradt hogy 16/f
Szia! Én is ennyi vagyok és nekem is hasonló proplémáim voltak.(Még a macskámat is megpróbáltam elkapni gerebjével!!!)Nekem az segített hogy lecseréltem a párnámat, és felébresztettek egybõl ha csikorgattam a fogaim.Nekem ezek után 1-2 héten belül elmúlt.Remélem neked is segít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!