Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy már (362 db)

Az mitől van hogy már egy hete fáj a fejem reggeltől estig és ez nagyon kellemetlen érzés?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.

Azt szokták mondani, hogy vagy az idõjárás befolyásolja, vagy túl sok a stressz, és kihat rád, fáradtabb vagy, ugyebár tavaszi fáradákonyság... Ugyebár mindig rá lehet vmire fogni. A lényeg az, hogy valamit nem jól csinálsz. Lehet a táplálkozás miatt is, (esetleg nem iszol eleget, és ez iganis okozhat ilyesmit! vagy nem eszel reggel..) a kevés alvás miatt, vagy akár a stressz miatt.

Az mitől van hogy már majdnem sikerül a csiklóorgazmus és a végén mégsem?

Legjobb válasz: valami bezavart neked pasival vagy egyedül??

valami bezavart neked pasival vagy egyedül??
A kérdező hozzászólása: egyedül
ez is szerintem ilyen pszichés bigyula, hogy véletlen átfut az agyadon valami idióta gondolat aztán....
Ha "érzed", akkor nem szabad leállni (az ingerléssel), amíg el nem mész.
sztem is pszichés dolog lehet. Valószínû túlságosan ráagyalsz arra, hogy sikerüljön és ezért nem.

Mitől van hogy már most egyáltalán nincs kedvem lefeküdni a barátnőmmel?

Még csak 2 és fél hónapja vagyunk együtt. Én imádom a szexet. Meg?rülök nélküle és a barátn?mmel még sincs kedvem lefeküdni.Már körülbelül 3 hete nem is szexeltünk. Ez az ? hibája lehet vagy az enyém?

Legjobb válasz: szegeny csaj:(

szegeny csaj:(
A kérdező hozzászólása: Hát ha 7 hónapot hosszúnak lehet tekinteni akkor volt. Látod ebben lehet igazad van! Talán tényleg így van hogy nem jelent kihívást. kb olyan 3 hétig tartott mire sikerült ágyba vinni. De hát már elsõ alkalommal volt petting.
Ez érdekes..volt már elõtte hosszabb kapcsolatod? Ha nem vagyok indiszkrét vele milyen hamar jutottál el az ágyig? El tudom képzelni, hogy azért nem vonz már, mert nem jelent kihívást a számodra.
Van ez így, nem õ volt az "igazi"...
A kérdező hozzászólása: Hát persze hogy késõbb, hisz eleve én akartam összejönni vele. Úgy vagyok vele hogy nem sok nõt utasítok vissza ha szexrõl van szó. Vele meg még sincs kedvem.
ha nem vagy szerelmes, akkor tényleg minél elõbb szakíts, mert lehet, hogy õt erõsebb szálak fûzik hozzád. Egyébként az elején sem vonzott testileg vagy ez késõbb alakult csak ki benned?
A kérdező hozzászólása: Adja a Jóisten! Én nem kívánok rosszat senkinek! Arról meg hogy nem vagyok szerelmes nem tehetek.
Más csajokat kívánsz? Szerintem ezt a kapcsolatot nem érdemes tovább húzni. Nem mellesleg nagyon sajnálom a barátnõdet, remélem nálad százszor jobbat talál majd!
Mindig mindennek oka van. "Egyszerûen csak" semmi sem történik...
A kérdező hozzászólása: Hát végül is volt egy negatív élmény de nem hiszem hogy azért lenne. egyszerûen csak nem kívánom õt. De más csajt meg annál inkább.
B*zievagy?
Valami negatív élményt szereztél? Vagy annyira meg akarsz felelni neki hogy inkább elment a kedved?
Engedd már tovább gyíkész, más örülne neki.

Mitől van, hogy már nem kívánom annyira a szexet?

A párom (22/l) nagyon szeret szexelni, az elmúlt 7 hónapot, mióta 1ütt vagyunk szinte végigszexeltük, nagyon aktívan. Az utóbbi időben kezdem egyre kevésbé kívánni. Szeretem én meg vonzónak is tartom, csak nincs már annyira kedvem szexelni. Az a bah, hogy ő meg állandóan szeretné, ma is 4x voltunk 1ütt, és megsértődik, ha ellenkezek néha. Mitől lehet, hogy lankadt a vágyam, ráúntam volna, vagy besokalltam, mit lehetne ez ellen tenni? 21/f

Legjobb válasz: menekülj...

menekülj...
Hát nem tudom, nekem ilyen csaj kéne :D
A kérdező hozzászólása: Hát persze kívülrõl jól hangzik, de 1 idõ után nagyon fárasztó, és a gumi is nagyon drága, meg sok idõt is elvesz.
teljesen termeszetes, hogy mar nem ugy kivanod, mint az elso napokban... megkopik az ujdonsag varazsa, esetleg idegesit valami... ulj le vele es beszeljetek meg...
örülj hogy ilyen csajod van a többi nö nemkivánja enyire!
Kezdjetek el beszélgetni. Meglátod, az csodákra képes ;) Ja, és a csaj elkezdhetne tabit szedni... 7 hónap gumival?! tejóég. az egy vagyon
Hát nem lehetsz semmi öcsém mert én napi 2nél többet nem bírtam soha. Egyszer volt még nagyon fiatal koromban mikor egy nap 3x rárántottam, de akkor is 2 napig fájt annyit nyüstöltem szegényt. :D Szexben napi 1-2. Ezt nem lehet se erekcióval se fizikálisan bírni, szóval mondd a csajodnak, hogy nagy szerencséje van veled, mert kevés pasinak lehet ilyen libidója.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszokat, majd akkor megbeszélem vele, tabit meg nem szed mert tönkrevágja a menzeszét.

Az mitől van, hogy már hamarosan (1 hónap) 18 leszek, de még nem jött meg a menstruációm?

Ez nagy baj? :O

Legjobb válasz: igen sztem menny nõgyógyászhoz:) azonnal nem is tudom mire vársz még.

igen sztem menny nõgyógyászhoz:) azonnal nem is tudom mire vársz még.
hát ez nagyon nagy baj:(:DD
Látom nagyon unatkozol...
Hát, nem normális dolog férfi létedre:S Lehet AIDS-es is vagy :// Fogadd me gaz elõttemlévõ tanácsát xP
*az elsõ
Ha feldugsz egy-két paradicsomot análisan, majd megindul. De figyelj arra, hogy ezt havonta ismételni kell.
Nem tom:) De a biztonság kedvéért dugj fel egy két super tampont, ha netán idõ közben megjönne...:)

Mitől van, hogy már másodjára késik a mensesem?

El?ször 10, most 6hetet. NEM vagyok terhes. Az orvosok sem tudják, mi lehet a baj. És nagyon görcsölök, a párommal nem tudok együtt lenni "úgy". Kizárták a méhenkívüli terhességet, vakbelet, mindent.

Legjobb válasz: ha orvosok sem tudják, ami nagy baj, akkor itt sem fogjuk... keress fel szakembert, hozzáértõ embereket! reméljük semmi komoly! Jobbulást!

ha orvosok sem tudják, ami nagy baj, akkor itt sem fogjuk... keress fel szakembert, hozzáértõ embereket! reméljük semmi komoly! Jobbulást!
valószínüleg a pajzsmirigyeddel lehet baj mert a pajzsmirigy sokmindent befolyásol lásd menstruációt is

Mitől van, hogy ebben az évben már 3-szor volt hüvelygombám? Nem veszélyes, el is múlik, de mitől újul ki? 35 éves vagyok, eddig sohasem volt ilyen problémám. Most babát tervezünk.

Legjobb válasz: párodon nem jön ki csak fertõzõdik, persze nem tõle kaptad el a betegséget, csak õ tõled, és ahogy meggyógyulsz nem gumival védekeztek, aztán visszakapod tõle, amikor már nem kezeled magad, vagy lehet bogyótól lett olyan, nekem is attol jött ki, yasminelle mellékhatásaként, de lehet tangától is, surol és megsérti a bõrt, ott nedvezik és befertõzõdik. a tundra meg a francia bugyi egészségesebb bár igaz nem divatos. ha bogyótól van abba kell hagyni, de ha már beteg vagy nem elég abbahagyni kezelni is kell, de kezelni sem elég, váltani is kell, ha nem akarsz mokuskerékben lenni. fõleg ha valaki betétet hord akkor veszélyes, meg végülis nálam az volt a baj h elfelejtettem idõben betartani az egy hét szünetet a levelek közt aztán sok volt egyszerre a bogyó a szervezetemnek :) szerintem ha szedsz bogyót váltsál, yasminelle az nem jó, a yadine meg ugyanaz csak más néven fut.... te szedsz bogyót ha igen akkor milyent?

párodon nem jön ki csak fertõzõdik, persze nem tõle kaptad el a betegséget, csak õ tõled, és ahogy meggyógyulsz nem gumival védekeztek, aztán visszakapod tõle, amikor már nem kezeled magad, vagy lehet bogyótól lett olyan, nekem is attol jött ki, yasminelle mellékhatásaként, de lehet tangától is, surol és megsérti a bõrt, ott nedvezik és befertõzõdik. a tundra meg a francia bugyi egészségesebb bár igaz nem divatos. ha bogyótól van abba kell hagyni, de ha már beteg vagy nem elég abbahagyni kezelni is kell, de kezelni sem elég, váltani is kell, ha nem akarsz mokuskerékben lenni. fõleg ha valaki betétet hord akkor veszélyes, meg végülis nálam az volt a baj h elfelejtettem idõben betartani az egy hét szünetet a levelek közt aztán sok volt egyszerre a bogyó a szervezetemnek :) szerintem ha szedsz bogyót váltsál, yasminelle az nem jó, a yadine meg ugyanaz csak más néven fut.... te szedsz bogyót ha igen akkor milyent?
Szia! A ping-pong effektus: Téged kikezelnek, de a párodat nem, amikor te már gombamentes vagy, a párod visszaadja neked. Szerintem ezért nem túl szerencsés, hogy a patikában recept nélkül kaphatóak ezek a gyógyszerek/krémek, mert nem mondja senki a nõnek, hogy bizony a partnert is ki kell kezelni. Amennyiben a doki írt fel gyógyszert, akkor meg neki kellett volna téged tájékoztatni a ping-pong effektusról. Üdv.
Probald ki a candida dietat, vagy egyutt a paroddal, ez segiteni fog nektek! Gondolom azert ujul ki mindig, mert nincs kiirtva rendesen! Ettol a candida dietatol el kell hogy muljon a problema.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Szerencsére azóta elmúlt. A dokim akkor azt mondta, hogy a sok édességtõl is lehet. Azóta próbálok egészségesen étkezni, és nem is volt baj.

Mitől van a dízel motornak az a jellegzetes zakatoló hangja? és mitől van hogy a nagy prémium márkák AUDI BMW úgy zakatol a motorja mint egy "traktor" egy kisebb márkának pedig sokkal csendesebb kúltúráltabb a járása.

valamelyik autó márkának null kilométeres motorral nagyon szép szinte minimális "zakatolása van" pl induláskor gyorsításkor, de van amelyik ugyan így indulásnál gyorsításnál null kilométeres motorral úgy zörög mint egy traktor. múltkor egy új 520D BMW elment mellettem nagyon finoman, kis gyorsítással a városban, és nagyon hangosan zakatolt a motorja

Legjobb válasz: a kopogásos égés miatt.

a kopogásos égés miatt.
A dízel motornak ez a "traktorhang" a jellegzetességük. Minnél nagyobb a CCM annál erõsebb ez a hang. A nagyobb limuzínokban jellemzõen 2000 ccm feletti motorok vannak. Más "városi kisautó" márkáknál meg általában 1.4 - 1.5 - 1.6 motorok vannak.
baromság. az 1.8as bmw-nek is nagyobb hangja van mint a 2.5ös fiatnak pl. mert erre játszik a sok menõ, bár nem mindenki menõzik vele (nem mintha lenne mire) de pl. páromnak bmw-je van és egyfolytában elõzgeti a kocsikat mert õ a jani. a hajamat tépem tõle
A diesel motor jellemzoje az ongyulladas folytan bekovetkezo eges. A reggebi adagolos szemelyautokban ennek a hangjat egy elokamra nevezetu formedvennyel probaltak tompitani kisebb nagyobb sikerrel.A mai motorokban mar kozvetlen befecskendezes van tobb reszletben igy probaljak csokkenteni a zajokat. A masik jellegzetessege a hogy hosszu loketu vagyis a lokethossz hosszabb mint a dugattyu atmeroje es amikor a dugattyu a felso holtpontra er atvaltaskor nagyobbat csapodik. Ezenkivul a kompresszio viszony 30:1 vagy magasabb erteket kepvisel, a robbanasok ereje hatarozottan nagyobb vagyis erosebb anyagbol kell a hajtokart a dugattyut es az egyebb forgo tomeget kepviselo alakatreszeket kesziteni..nagyobb tehetetlenseg es ezaltal az illesztesekbol adodoan nagyobbak a az eggyes elemek holtjateka.
A kérdező hozzászólása: ladybird zöld kéz neked :) ))))
Koszonom...bar tudni kell hogy a Felesegem regisztralt fel es En is raleltem erre a gyongyszemre ahol segithetek az embereknek egy kicsit bban amiben jo vagyok :) Es ezert a megteveszto nev mert az En email cimemet hasznalta :)

A szomszed azt mondja nem kell a teknosnek futes, o a csapi vizet hasznalja evek ota es semmi bajuk. Igaz ez? Es mitol van, hogy beszurkult a pancelja? Mar nem olyan szep mint mikor kaptuk?

A kalcium rakodhat le ra mert az por,es mi haszna ha az egesz ugyis az akvarium aljara szall?Nem volt meg tekink,segitsetek.

Legjobb válasz: Szia! Kisebb korban kb 1éves korukig kell nekik a 28fokos víz. Utána lehet szép lassan csökkenteni. Ha már elmult 5-6éves akkor már télleg nem kell fûtés. Elvan 20-22 fokos szobahõmérsékletû vízben.

Szia! Kisebb korban kb 1éves korukig kell nekik a 28fokos víz. Utána lehet szép lassan csökkenteni. Ha már elmult 5-6éves akkor már télleg nem kell fûtés. Elvan 20-22 fokos szobahõmérsékletû vízben.
Télen a teknõs igényli a fûtést. Nekem most olyan 25 fokra van beállítva. Nyáron, vagyis amikor melegebb van, ki szoktam venni a fûtõt. Ami nagyon fontos egy teknõs tartásánál, az a szûrõ. A teknõsök nagyon gyorsan és sokat emésztenek, hamar koszolódik a víz, ezért -hacsak nem akarok 2 naponta cserélni a vizet - érdemes szûrõt használni. Maga a teknõs sem fog úgy koszolódni. Én 3 hetente cserélem a vizet, olyankor a tekik páncélját is meg szoktam sikálni, hogy szép tiszták legyenek (van egy erre a célra használt fogkeféjük :)
A kérdező hozzászólása: Koszike!AKkor beszerzek egy vizmelegitot, mert azt nem kaptam ajndekba:) .A vizet2-3 naponta csereljuk, de megprobalom a fogkefet is.KOszi
Pártolom az elöttem szolót.:) nekemis votle gy tekim:) de valahogy kimászot:Ovotl ebne nekiegy kõ.de nemoylan nagy.és valahogy kimászott.)máogsem tudom hogyan csinálta:D
Azért szorúlt be a teknõsöd a páncéljába, mert meghízott. Az én teknõsöm is cspi vízben van, és nincs fûtése. Az akváriumában van egy nagy kõ amire ha fázik kimegy, a követ megvilágítottam egy lámpával, így bíztosítom neki a meleget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!