Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy lassan (29 db)

Mitől van, hogy amikor elalszom a buszon, ritkán, pár hetente, kb pár percre rá önkéntelenül felemelem a karom (ritkábban a lábam). De nem lassan. Olyan rendes sebességgel, mintha mondjuk nyúlnék a sapkámér. Miért van ez?

Olyan mintha az álmomban levő mozdulatot akarnám leutánnozni. Ezután egyből felébredek. (A felemelés rossz szó de jobbat nem találtam arra hogy kifejezzem.)

Legjobb válasz: Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.

Nem tudom, nekem este, elalváskor van olyan, hogy úgy érzem, mintha a karjaim héliummal telnének meg és elkezdenének lassan felfele emelkedni, mint valami lufi.
Lassú a neted.
Lehet hogy youtube HDra, esetleg FullHDra teszi önmagát (720p, 1080p). Általában 360p vagy 240p, utolsó kettõn gyorsabban tölt le, mivel nem HDban kell hogy letöltse a videót.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Az mitől van hogy néha egy kicsit használat közben elsötétül a kép utánna meg lassan viszza?

Ma is fb-tem és egyszer csak ahogy mentem le egy kicsit elsötétült a kép utánna meg vissza.

Legjobb válasz: Ez nem az aksi hibája. Ez a fényerõszenzor munkája. Néha csinál ilyet nekem is.

Ez nem az aksi hibája. Ez a fényerõszenzor munkája. Néha csinál ilyet nekem is.
A kérdező hozzászólása: Oké! Köszi a válaszokat! :D
A kérdező hozzászólása: Nem nem lesz semmi gáz belõle ugye?
Direkt van így. Ha pl este a sötétben is olyan fényesen világítana, mint a tûzõ napon, akkor 5 perc után kifolyna a szemed. Másrészrõl az akkumulátort is kíméli.
Nem, sõt, kíméli az aksit és a szemedet.

Az a problémám, hogy lassan öt hónapja vagyok munkanélküli, és 2héte tart a problémám, hogy hangulatingadozásaim vannak, egyik pillanatban jókedv, a másikban szorongás és rosszkedv. Mitől lehet ez?

Félek, hogy meg?rülök..

Legjobb válasz: Szia! Sajnos én is pont igy vagyok. Hogy miért van? Egyértelmû: sikerélmény hiány. Én már lassan kezdek megõrülni az otthoüléstõl. Foglald el magad. Fõzzél, süssél sütiket, takarits, menj el sétálni vagy bicajozni. Keresd fel a rég nem látott barátokat. Én is csak igy tudom elfelejteni a problémáimat és kiengedni a fáradt gõzt. Figylj oda jobban magadra. Szépitsd magad, ez jót tesz a külsõdnek és a lelkednek is. Kitartás!!! Sok rossz után mindig jön a jú hullám, csak türelmesen ki kell várni.

Szia! Sajnos én is pont igy vagyok. Hogy miért van? Egyértelmû: sikerélmény hiány. Én már lassan kezdek megõrülni az otthoüléstõl. Foglald el magad. Fõzzél, süssél sütiket, takarits, menj el sétálni vagy bicajozni. Keresd fel a rég nem látott barátokat. Én is csak igy tudom elfelejteni a problémáimat és kiengedni a fáradt gõzt. Figylj oda jobban magadra. Szépitsd magad, ez jót tesz a külsõdnek és a lelkednek is. Kitartás!!! Sok rossz után mindig jön a jú hullám, csak türelmesen ki kell várni.
A kérdező hozzászólása: akkor ugye nem õrültem meg? ja és beképzelek magamnak mindeféle betegséget, és egész nap itthon ülök, lehet ez a hosszas itthonlétttõl?
Nem, nem hiszem. Az a gond a munkakereséssel, hogy manapság 99%-ban sikertelen tevékenység. Kevés ilyen dolog van még, ami ennyire frusztráló (talán néhány ügynöki és reklámmunka). Ez pedig nem normális embernek való. Ilyen gondolatai támadnak tõle, mint neked.

A Win7 indulásnál az ikonok megjelennek az asztalon (kicsit sok van belőle), majd eltűnnek (fehérré válnak), és utána nagyon lassan jelennek meg (kb.2 perc). Mitől van ez? Be lehet valahogy állítani, hogy ne töltődjenek újra, vagy gyorsabban tegyék?

Legjobb válasz: Hát ez nem nagyon tudom miért van valószínû lassú a géped vagy nem tudom szerintem próbáld azt hogy egy mappába rakod az ikonokat és nézd meg úgy milyen gyorsan tölti be az ikonokat.

Hát ez nem nagyon tudom miért van valószínû lassú a géped vagy nem tudom szerintem próbáld azt hogy egy mappába rakod az ikonokat és nézd meg úgy milyen gyorsan tölti be az ikonokat.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam, de úgy is elég lassan jönnek elõ...
Szerintem ezt lelki/mentális probléma okozza.
Stresszes élet, lelki problémák, fáradtság, kimerültség.(Tapasztalatból írom)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Õszintén féltem is ettõl. Elég stresszes vagyok, az alaptermészetem sem nyugodt. Most is rángatózik... Mit tegyek, hogy elmúljon? Egyáltalán lehet vele kezdeni valamit?
menj be a gyógyszertárba, és mondd meg mi a gond, anyósomnak uez volt, és kapott egy bogyót, napi 1, és nem rángat a szeme azóta. Nem jut eszembe a neve, de ott tudni fogják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, feltétlen utána nézek!
Okozhatja koffein, magas vérnyomás.
A kérdező hozzászólása: A vérnyomásommal sosem volt gond. Az is igaz, hogy már rég mérettem. Lassan 10 éve kávézom és sosem volt gondom vele. Max napi 2x iszom.

Mitől van az, hogy olyan lassan és nehezen múlnak a pattanásaim, és van amelyik el sem múlik teljesen?

Legjobb válasz: az eltömõdött szenyezõdésektõl van a pórusaidban.. vagy az olajos magvaktól vagy helytelen táplálkozástól.. pórustisztítót próbáltál már?

az eltömõdött szenyezõdésektõl van a pórusaidban.. vagy az olajos magvaktól vagy helytelen táplálkozástól.. pórustisztítót próbáltál már?
A kérdező hozzászólása: pórustisztítót most is használok, magvakat meg annyira nem is eszek, de mégis van rajtam most is 4 ilyen patti... :S
Hány éves vagy? Pontosan milyen termékeket használsz? Amúgy nagyon valószínû, hogy hormonális eredetû a dolog. Ebben az esetben csakis belsõleg lehet eltüntetni a pattanásokat.
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/.. Ettõl nagyon hamar elmúlnak a pattik utáni piros pöttyök. Egész nap matt lesz az arcod. Próbáld ki, csak 799 Ft a Rossmannban. Nem tudom, hogy mi van benne, de nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: oriflamebõl bõrradír, tonik, akkor van ilyen patti eltûntetõ golyós izém a garniertõl, vagy pattanásleszárítók, de nem épp hasznosak. :(( Köszike a segítséget!
A kérdező hozzászólása: ja és 17 éves vagyok !
Bõrradírt nem szabad mindennap használni. Inkább szerezz be egy tisztító arctejet, utána használj tonikot és egy vizes alapú hidratálót (patikában lehet kapni 300Ftért egy saját készítésû terméket). A túlzott szárítással csak azt éred el, hogy a bõröd még inkább elkezd faggyút termelni, hogy ezzel kompenzálja a szárazságot. Így csak még pattanásosabb leszel. Kipróbálhatod azt is, amit az egyik hozzászóló írt, de még lehet neked jó lenne az ilcsi folyékony fekete szappan és a csipkebogyó krém. Ha semmitõl sem múlik el, írj mailt Tugyi Mártának (õ Bp. egyik legjobb kozmetikusa). Meg tudja adni egy bõrgyógyász elérhetõségét, aki nõgyógyásszal dolgozik együtt és nagyon sok problémás bõrt megszépítettek már. Ez a mail címe: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Mitol van az hogy mar lassan ket honapja kesik a mensim?

13 vagyok es februarban jott meg eloszor (12 voltam).. nem tudom mitol kesik es NEM voltam egyutt fiuval.. ez normalis? elore is koszi

Legjobb válasz: Attól, hogy még gyerek vagy.

Attól, hogy még gyerek vagy.
A kérdező hozzászólása: akkor ez normalis?
az
Igen normális. A kezdetén más lányoknak is késni szokott. Beszélgess errõl korodbeliekkel!
Az elsõ 1-2 évben maximum fél év is lehet 2 menstruáció között, úgyhogy semmi baj! Ha esetleg az elõzõtõl számítva fél éven belül sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!
Stesszes vagy valószínûleg.
Ilyen velem is van, ilyenkor kösd le magad valamivel, aztán jobb lesz

Lassan 6 hónapos lesz a picikém és az elmúlt napokban nagyon nehezen alszik el. Eddig nem volt ilyen gondunk. Pár napja nagyon igényli, hogy összebújva aludjon el napközben a nagyágyon. Mitől van ez a változás nála?

Sokat nyűglődik, nehezen nyugszik meg, ha elkezd sírni. (Egyébként nem jellemző rá a sírás.) Általában az esti lefekvés után. Tudom, hogy beindult a fogzás, de mitől lehet még nála? Azt is észrevettem rajta, hogy nagyon "anyafüggő" lett.

Legjobb válasz: Szeparációs szorongás a szép magyar neve a jelenségnek:). Ilyen tájban jön rá a bab, hogy Te és Õ nem ugyan az a személy vagytok, ezért szeretne mindiga közeledben lenni:). Nincs ezzel semmi baj, normális élettani folyamat része.

Szeparációs szorongás a szép magyar neve a jelenségnek:) . Ilyen tájban jön rá a bab, hogy Te és Õ nem ugyan az a személy vagytok, ezért szeretne mindiga közeledben lenni:) . Nincs ezzel semmi baj, normális élettani folyamat része.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!