Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy fáj a (190 db)

Mitől van, hogy fáj a hasam alul, nem egyfolytában csak néha, szúrós fájdalom inkább mint görcsös?

Terhes tuti nem vagyok.A menszeszem júliusban késett, így elvileg 28-án jönne meg, de ha nem késett volna akkor 22., lehet az az oka, hogy jelzi hogy megkellett volna jönnie?

Legjobb válasz: Peteéréskor is szokott egy kicsit szúródni.

Peteéréskor is szokott egy kicsit szúródni.
Nem biztos, hogy nõgyógyászati probléma, ha alhasi, valami vastagbélrumli is lehet.

Mitől van hogy fáj a füle?

Nemrég kaptunk egy kiscicát és eddig nem volt semmi probléma de 2-3 napja nagyon vakarja a fülét nem tudom hogy mit csináljak vele. Nem tudom orvoshoz vinni mert nálunk az állatorvos ilyennel nem foglalkozik máshova pedig nem igazán akarom vinni mert nincs most rá pénzem hogy ezrekért elvigyem valamelyik közeli városba állatorvoshoz nagyon sajnálom szegényt.

Legjobb válasz: Most nézem, nincs pénzed....erre sokat nem tudok mondani. Magától nem fog helyrejönni, kicsi az esély, csak rosszabbodni fog, de ez a te dolgod.

Most nézem, nincs pénzed....erre sokat nem tudok mondani. Magától nem fog helyrejönni, kicsi az esély, csak rosszabbodni fog, de ez a te dolgod.
Mi az hogy egy állatorvos ilyennel nem foglalkozik? Ne viccelj.:) Az állatorvosnak kutya kötelessége ezzel foglalkozni, úgyhogy szerintem vidd el. Fülatkától kezdve, egy gyulladásig bármi lehet. De az biztos, hogy magától nem múlik el.
Gondolom az ottani állatorvos, nem kisállatorvos, hanem lovakhoz, tehenekhez hívják ki. Gondolom az illetõ vmi kis faluban él. Menj el a legközelebbi kisállatorvoshoz, egy közeli városba, õt tud segíteni.
Egy hentes-mészáros lódoktornak is fel kell ismernie pl a fülatkát, hiszen errõl is tanult, de persze lényegesen jobb lenne olyanhoz vinni, aki jobban vágja ezeket a dolgokat. De ha ló nincs...
Szia! Szegénynek valószínûleg fülatkája van (ez a leggyakoribb), bár sok egyéb is okozhat ilyen tüneteket (gomba, baktérium). Az egyik mentett cicánk is ilyen gondal küzd. A dokink az Oticat fülcseppet írta fel neki. Sajnos a külsõ hallójárat kezelésére szolgáló valamennyi fülcsepp vényköteles, tehát a dokinak kellene felírni. Az a baj, hogy súlyos esetben szegény cica akár véresre is kaparhatja a fülét, fejét és a fertõzés vissza is térhet. Anyósoméknál is ilyen a doki, bár õ legalább addig eljutott, hogy ha megmondjuk neki , hogy mit kell felírni(egyeztetünk a mi dokinkkal), azt felírja. Bár mindig hozzáteszi, hogy szerinte pazarlás haszontalan állatra pénzt költeni... :( Addig is, amíg nem tudsz neki gyógyszert szerezni, tisztogasd gyakran a fülét, hogy legalább a ráragadt váladékok ne rontsák a helyzetet.
ovuláció
Nekem is jött már meg két hétre... Ne problémázz rajta, ha csak kicsit vérzel, akkor lehet tényleg az ovuláció, de ha rendesen megjön, azt észre fogod venni, akkor nyugodtan bejegyezheted.
Valószínû hogy a peteérésed, ez normális, és nem mindenkinél jelentkezik minden hónapban.
Ovulációd van

Mitől lehet hogy fáj a derekam és a hasam és hasmenésem is van?

12 éves vagyok

Legjobb válasz: Szerintem hamarosan fogsz menstruálni. Elsõ voltam.

Szerintem hamarosan fogsz menstruálni. Elsõ voltam.
Menstruálsz már? Van már valami jele rajtad a nemi érésnek? Melled már nõ? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Van fehérfolyásod?
A kérdező hozzászólása: Még nem menstruálok !! Nõ a mellem , van fehérfolyásom is és szõrös is a puncim !!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat !!! :)
Nincs mit! :) Minden jót kívánok! :) Megint az elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudnád megmondani , hogy mikor jön meg ??
Szia! :) Megint az elsõ vagyok. Sajnos ezt nem tudom megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni. Nagyon sajnálom, hogy többet nem tudok segíteni. :( Sajnos ezt senki nem tudja elõre. Annyi biztos, hogy 16 éves korodig nem kell aggódnod. Ha addig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi !!!

Mitől van az, hogy fáj a mellem nem csomos és nem is a bimbom fáj hanem mintha le akarna szakadni amikor cicil a baba! Mitől van ez?

Legjobb válasz: Biztos a tejadó reflex nálad ilyen erõteljes. Nekem csak bizsergés szintû, az is szopi elején, és nem is tart sokáig. Az elsõ hónapban viszont szopi után negyed órával jött ez a le akar szakadni fájdalom, de aztán elmúlt. Nem tudom, neked mekkora a babád, de lehet, hogy még az elején vagytok, és sok minden fog még változni pár héten belül, kitartást kívánok.

Biztos a tejadó reflex nálad ilyen erõteljes. Nekem csak bizsergés szintû, az is szopi elején, és nem is tart sokáig. Az elsõ hónapban viszont szopi után negyed órával jött ez a le akar szakadni fájdalom, de aztán elmúlt. Nem tudom, neked mekkora a babád, de lehet, hogy még az elején vagytok, és sok minden fog még változni pár héten belül, kitartást kívánok.
A kérdező hozzászólása: 2 hónaposak vagyunk.

Pár napja meg kellett volna jönnie a menstruációmnak de késik. Eddigi előjelei voltak hogy fájt a fejem, pattanásaim lettek és fájt a mellem. Pár napja viszont csak a mellbimbóm fáj és folyásom van. Mitől van ez? Vagy ez is a menstruáció előjele?

Legjobb válasz: A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

A mellfájás lehet mensijel, lehet babajel. Ha a folyás vizes, akkor majdnem biztos hogy mensi közeleg. Ha kevés és egy kicsit fehéres krémes, lehet baba. A pattanás mindkét esetben elõfordulhat. A fejfájást is említik babás jelnek, bár én ezt nem tenném oda. Ha volt rá példa hogy máskor is fájt a fejed, akkor nem tekinteném jelnek. Ha máskor sosem fájt, akkor lehet babajel is. Nem tudom mit szeretnél babát vagy sem, mindenesetre a teszt kimutatná már.

Mitol van az hogy faj a sex? A baratommal mar sokszor sexeltunk de nekem meg mindig faj. Azer nem csinaljuk olyan gyakran. De telleg megtesz mindent azert hogy nekem jo legyen es en is akarom de a behatolas mindig faj. Lehet valamilyen komoly dolog?

Legjobb válasz: 1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..

1. Használd már légyszíves azt a k rva ékezetet.. 2. Magyar vagy nem???? Gyakorold NEM SEX HANEM SZEX!! :) 3. Azért mert nem vagy elég tág.. Tágítsd magad vagy majd idõvel szex közben kitágulsz és nem fog fájni..
Ha nem csak lelki tényezõ van a dologban (tehát ha elég laza vagy, kívánod a párod és amúgy nagy köztetek a harmónia plusz szerelmes is vagy netalán) akkor lehet, hogy más, testi gond van a háttérben. Ha huzamosan fennáll, el kell menni nõgyógyászhoz mindenképp.

Az mitől van hogy amióta peteérésem volt azóta olyan érdekesen fáj a hasam alja meg a petefészkeim?

Merckformin xr-500-at szedek lehet attól?

Legjobb válasz: Szia! Én Merckformin 750-et szedek, nekem attól nem volt ilyen változás. Ebben a ciklusban én tüszõrepi óta a melleimet érzem, nagyon feszülnek és fájnak, de sajnos azt gondolom hogy ez csak azért ven, mert lassa-lassan kezd beállni a hormonmûködésünk. Végülis ilyen értelemben van köze a Merckforminnak hozzá:) A hasam alja és a petefészkeim is furán fájnak néha, de ez gondolom normális, csak ilyenkor az ember lánya annyira figyel mindenre... eddig szerintem ezért nem tûnt fel. Szorítok, hogy mielõbb összejöjjön a baba nektek is!:)

Szia! Én Merckformin 750-et szedek, nekem attól nem volt ilyen változás. Ebben a ciklusban én tüszõrepi óta a melleimet érzem, nagyon feszülnek és fájnak, de sajnos azt gondolom hogy ez csak azért ven, mert lassa-lassan kezd beállni a hormonmûködésünk. Végülis ilyen értelemben van köze a Merckforminnak hozzá:) A hasam alja és a petefészkeim is furán fájnak néha, de ez gondolom normális, csak ilyenkor az ember lánya annyira figyel mindenre... eddig szerintem ezért nem tûnt fel. Szorítok, hogy mielõbb összejöjjön a baba nektek is!:)

Mitől van hogy mióta terhes vagyok azóta rengeteget fáj a fejem?

Legjobb válasz: Szia! Nem írtad, hogy milyen korú a terhességed. Nekem az elsõ 12 hétben migrén szerû fejfájásom volt, majd enyhültek a tünetek és végül a 16. héttõl teljesen panaszmentes vagyok. Az orvosom szerint a hormonok változása okozta, valamint az, hogy az elején nagyon alacsony volt a vérnyomásom is. Ne izgulj, ez természetes. Van akinek fáj a feje, van akinek nem. Van aki hányós, van aki azt sem tudja milyen is a rosszúllét. Kitartás! Azért a vérnyomásod ellenõrizd, mert az önmagában is okozhat fejfájást. 32.hetes kismama

Szia! Nem írtad, hogy milyen korú a terhességed. Nekem az elsõ 12 hétben migrén szerû fejfájásom volt, majd enyhültek a tünetek és végül a 16. héttõl teljesen panaszmentes vagyok. Az orvosom szerint a hormonok változása okozta, valamint az, hogy az elején nagyon alacsony volt a vérnyomásom is. Ne izgulj, ez természetes. Van akinek fáj a feje, van akinek nem. Van aki hányós, van aki azt sem tudja milyen is a rosszúllét. Kitartás! Azért a vérnyomásod ellenõrizd, mert az önmagában is okozhat fejfájást. 32.hetes kismama
Nekem is szinte az elejétöl fáj a fejem.Ma is már a 4.nap, hogy egyfolytában fáj.Nekem a vérnyomásom rendben van, mert lehet attól is vagy vérszegénység miatt is.
A kérdező hozzászólása: Hát Én még nagyon az elején vagyok a terhességnek kb 5-6 hetes.De iszonyat néha valamikor meg semmi.De amikor a fejfájás meg a szédülés meg az émelygés egyszerre az valami szörnyû volt tegnapelõtt.Te hogy viseled?
Szerintem egyszerûen helyi vérbõség alakult ki. Szerintem egy másnapi orgazmus megoldaná a problémád.
Ha a duzzanat nem lapul le szex után 1 órával, akkor az nem normális . Nekem csak a jobb szeméremajkam dagadt meg többször is, már fájt, nem fért el a helyén. Mindneképp mutasd meg orvosnak, mert kezelni kell!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!