Találatok a következő kifejezésre: Mitől van hogy fáj (203 db)

Mitől van hogy fáj a füle?

Nemrég kaptunk egy kiscicát és eddig nem volt semmi probléma de 2-3 napja nagyon vakarja a fülét nem tudom hogy mit csináljak vele. Nem tudom orvoshoz vinni mert nálunk az állatorvos ilyennel nem foglalkozik máshova pedig nem igazán akarom vinni mert nincs most rá pénzem hogy ezrekért elvigyem valamelyik közeli városba állatorvoshoz nagyon sajnálom szegényt.

Legjobb válasz: Most nézem, nincs pénzed....erre sokat nem tudok mondani. Magától nem fog helyrejönni, kicsi az esély, csak rosszabbodni fog, de ez a te dolgod.

Most nézem, nincs pénzed....erre sokat nem tudok mondani. Magától nem fog helyrejönni, kicsi az esély, csak rosszabbodni fog, de ez a te dolgod.
Mi az hogy egy állatorvos ilyennel nem foglalkozik? Ne viccelj.:) Az állatorvosnak kutya kötelessége ezzel foglalkozni, úgyhogy szerintem vidd el. Fülatkától kezdve, egy gyulladásig bármi lehet. De az biztos, hogy magától nem múlik el.
Gondolom az ottani állatorvos, nem kisállatorvos, hanem lovakhoz, tehenekhez hívják ki. Gondolom az illetõ vmi kis faluban él. Menj el a legközelebbi kisállatorvoshoz, egy közeli városba, õt tud segíteni.
Egy hentes-mészáros lódoktornak is fel kell ismernie pl a fülatkát, hiszen errõl is tanult, de persze lényegesen jobb lenne olyanhoz vinni, aki jobban vágja ezeket a dolgokat. De ha ló nincs...
Szia! Szegénynek valószínûleg fülatkája van (ez a leggyakoribb), bár sok egyéb is okozhat ilyen tüneteket (gomba, baktérium). Az egyik mentett cicánk is ilyen gondal küzd. A dokink az Oticat fülcseppet írta fel neki. Sajnos a külsõ hallójárat kezelésére szolgáló valamennyi fülcsepp vényköteles, tehát a dokinak kellene felírni. Az a baj, hogy súlyos esetben szegény cica akár véresre is kaparhatja a fülét, fejét és a fertõzés vissza is térhet. Anyósoméknál is ilyen a doki, bár õ legalább addig eljutott, hogy ha megmondjuk neki , hogy mit kell felírni(egyeztetünk a mi dokinkkal), azt felírja. Bár mindig hozzáteszi, hogy szerinte pazarlás haszontalan állatra pénzt költeni... :( Addig is, amíg nem tudsz neki gyógyszert szerezni, tisztogasd gyakran a fülét, hogy legalább a ráragadt váladékok ne rontsák a helyzetet.

Mitől van, hogy fáj a hasam alul, nem egyfolytában csak néha, szúrós fájdalom inkább mint görcsös?

Terhes tuti nem vagyok.A menszeszem júliusban késett, így elvileg 28-án jönne meg, de ha nem késett volna akkor 22., lehet az az oka, hogy jelzi hogy megkellett volna jönnie?

Legjobb válasz: Peteéréskor is szokott egy kicsit szúródni.

Peteéréskor is szokott egy kicsit szúródni.
Nem biztos, hogy nõgyógyászati probléma, ha alhasi, valami vastagbélrumli is lehet.

Az mitől van hogy amióta peteérésem volt azóta olyan érdekesen fáj a hasam alja meg a petefészkeim?

Merckformin xr-500-at szedek lehet attól?

Legjobb válasz: Szia! Én Merckformin 750-et szedek, nekem attól nem volt ilyen változás. Ebben a ciklusban én tüszõrepi óta a melleimet érzem, nagyon feszülnek és fájnak, de sajnos azt gondolom hogy ez csak azért ven, mert lassa-lassan kezd beállni a hormonmûködésünk. Végülis ilyen értelemben van köze a Merckforminnak hozzá:) A hasam alja és a petefészkeim is furán fájnak néha, de ez gondolom normális, csak ilyenkor az ember lánya annyira figyel mindenre... eddig szerintem ezért nem tûnt fel. Szorítok, hogy mielõbb összejöjjön a baba nektek is!:)

Szia! Én Merckformin 750-et szedek, nekem attól nem volt ilyen változás. Ebben a ciklusban én tüszõrepi óta a melleimet érzem, nagyon feszülnek és fájnak, de sajnos azt gondolom hogy ez csak azért ven, mert lassa-lassan kezd beállni a hormonmûködésünk. Végülis ilyen értelemben van köze a Merckforminnak hozzá:) A hasam alja és a petefészkeim is furán fájnak néha, de ez gondolom normális, csak ilyenkor az ember lánya annyira figyel mindenre... eddig szerintem ezért nem tûnt fel. Szorítok, hogy mielõbb összejöjjön a baba nektek is!:)

Mitől van hogy mióta terhes vagyok azóta rengeteget fáj a fejem?

Legjobb válasz: Szia! Nem írtad, hogy milyen korú a terhességed. Nekem az elsõ 12 hétben migrén szerû fejfájásom volt, majd enyhültek a tünetek és végül a 16. héttõl teljesen panaszmentes vagyok. Az orvosom szerint a hormonok változása okozta, valamint az, hogy az elején nagyon alacsony volt a vérnyomásom is. Ne izgulj, ez természetes. Van akinek fáj a feje, van akinek nem. Van aki hányós, van aki azt sem tudja milyen is a rosszúllét. Kitartás! Azért a vérnyomásod ellenõrizd, mert az önmagában is okozhat fejfájást. 32.hetes kismama

Szia! Nem írtad, hogy milyen korú a terhességed. Nekem az elsõ 12 hétben migrén szerû fejfájásom volt, majd enyhültek a tünetek és végül a 16. héttõl teljesen panaszmentes vagyok. Az orvosom szerint a hormonok változása okozta, valamint az, hogy az elején nagyon alacsony volt a vérnyomásom is. Ne izgulj, ez természetes. Van akinek fáj a feje, van akinek nem. Van aki hányós, van aki azt sem tudja milyen is a rosszúllét. Kitartás! Azért a vérnyomásod ellenõrizd, mert az önmagában is okozhat fejfájást. 32.hetes kismama
Nekem is szinte az elejétöl fáj a fejem.Ma is már a 4.nap, hogy egyfolytában fáj.Nekem a vérnyomásom rendben van, mert lehet attól is vagy vérszegénység miatt is.
A kérdező hozzászólása: Hát Én még nagyon az elején vagyok a terhességnek kb 5-6 hetes.De iszonyat néha valamikor meg semmi.De amikor a fejfájás meg a szédülés meg az émelygés egyszerre az valami szörnyû volt tegnapelõtt.Te hogy viseled?
Szerintem egyszerûen helyi vérbõség alakult ki. Szerintem egy másnapi orgazmus megoldaná a problémád.
Ha a duzzanat nem lapul le szex után 1 órával, akkor az nem normális . Nekem csak a jobb szeméremajkam dagadt meg többször is, már fájt, nem fért el a helyén. Mindneképp mutasd meg orvosnak, mert kezelni kell!!

Mitől van hogy ha ülök vagy fekszek hátul a fenekemnél a csontom nagyon fáj? Olyan mintha nyomnám a csontot. Nagyon fáj.35 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Én azóta érzem amióta mozog a baba. Kb a 16-17. héttõl. Elég kellemetlen volt már akkor, gondolhatod, hogy most 38 hetesen milyen lehet... Éjjelente a legrosszabb mikor 10 percbe telik megfordulni az ágyban... Úgy érzem magam mint egy 100 éves öreg asszony akinek ropognak a csontjai. Remélem nem sokára vége lesz.

Szia! Én azóta érzem amióta mozog a baba. Kb a 16-17. héttõl. Elég kellemetlen volt már akkor, gondolhatod, hogy most 38 hetesen milyen lehet... Éjjelente a legrosszabb mikor 10 percbe telik megfordulni az ágyban... Úgy érzem magam mint egy 100 éves öreg asszony akinek ropognak a csontjai. Remélem nem sokára vége lesz.
Nekem is kb a 20-ik héttõl fáj a mai napig a fenekemnél a csont és apának néha úgy kell kihúzni a kocsiból is. 35 hetes kismama vagyok.És kislányt várunk.
Nyulnak hátul a szalagok, medencecsontok picit jobban elmozdulnak így és ez okozza a fájdalmat.
Én a terhesség eleje óta érzem, ahogy mennek szét, lazulnak az izületeim.Ez egyre fokozottabbá vált.Most 39 hetes elmúltam, gondolhatod, mit élek át.Mikor forgolódok éjjel(alvás nem megy), olyanokat kattan a keresztcsontomnál, mintha kettétörne.Ezt is bírni kell, mint a többi nehézséget, nincs más.
Én kb a terhességem 30. hetétõl érzem. A baj csak az, hogy most is, néha alig tudok felkelni. 8 hós a fiam....
Én még csak 17 hetes vagyok, de már kb 5 hete érzem ugyanezt.Ha keménye padlón fekszek háton, akkor úgy kell feltápászkodnom.
Jaaj de jo hogy nem vagyok ezzel sem egyedul, mar azt hittem tul erosek a csontjaim, es ezert kezdtem el ilyen koran tagulni! En is mar a terhessegem 15.hetetol erzem, ahogy elkezdett nolni a pocim, aztan a 25.hettol jobb lett, de valahogy 2 hete megint visszatert, tenyleg nagyon fajdalmas, de kitartast lanyok, gondoljatok a vegeredmenyre :-) 33 heteske

Az mitől van hogy mindig csak a jobb mellem fáj mensi előtt? Van így más is?

Ez olyan furcsa.Mind a kett?nek kellene fájnia nem?

Legjobb válasz: Elnézést az offért, de erre én is marha kíváncsi lennék.

Elnézést az offért, de erre én is marha kíváncsi lennék.
A kérdező hozzászólása: Neked is így van?
Nekem mind a kettõ szokott fájni, de jobb valamivel jobban. Nem tudom miért.
Nekem a bal fájt. Nem feltétlenül kell egyformán fájnia, erre nincs szabály. Valakinek nem is fáj.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó.Csak mindenki azt írja hogy mind a kettõ fáj, már kezdtem azt hinni hogy gnóm vagyok mert nekem csak az egyik fáj.Most vagyok túl az elsõ inszemen, gondoltam most tele vagyok hormonnal majd mind a kettõ fájni fog, de nem ugyanúgy a jobb fáj.Gondolom ha sikerül teherbe esnem majd mind a kettõ fájni fog.Köszönöm szépen a válaszokat!

Mitől van, hogy néha annyira fáj "ott lent" hogy menni is alig tudok sokszor sírni tudnék a fájdalomtól utána meg 2 napig semmi?

most léptem be a 36.hétbe. Ma annyira fáj,szúr hogy sírni tudnék.Valamikor meg 1-2 napig egyáltalán nem fáj.

Legjobb válasz: Igazodnak a csontjaid, tágulnak,készül a szülésre a tested. Tarts ki,már nem sok van hátra,de a neheze még csak most jön. Ez a pár hét lesz a legnehezebb! Könnyû szülést kívánok! Üdv,3fiús anyuka.

Igazodnak a csontjaid, tágulnak, készül a szülésre a tested. Tarts ki, már nem sok van hátra, de a neheze még csak most jön. Ez a pár hét lesz a legnehezebb! Könnyû szülést kívánok! Üdv, 3fiús anyuka.
szia nem akarlak megieszteni de nekem is a 36 heten kezdodot hol jobban fajt hol alig most meg 39hetes vagyok es mar alig birok az agybol kikelni annyira faj de vigasztalom magam h nincs sok hatra kitartast konnyu szulest kivanok
Pontossan milyen fajdalmat erzel es hol mert az az ott lenn az tag fogalom Medencecsontot szemeremcsontot huvelyed eg csip faj hugycso korul szur stb.
A kérdező hozzászólása: Pedig már jó pár hete érzem ezt a fájdalmat. Kibújhatna már lassancskán a kisfiam.. Tudom még csak 36 hetes vagyok mit akarok...de... akkor már végig el fog kísérni ez a fájdalom?

Lányok! Van hogy fáj amikor bedugják nektek? Mitől van?

Legjobb válasz: Mi a barátommal csak 1 héten 1 napot tudunk eltölteni kettesben,és mikor 1 hét után beteszi elsõre,az tud fájni kicsit. Aztán mikor nap végére már sokadjára esünk egymásnak,nincs probléma. :) L/18

Mi a barátommal csak 1 héten 1 napot tudunk eltölteni kettesben, és mikor 1 hét után beteszi elsõre, az tud fájni kicsit. Aztán mikor nap végére már sokadjára esünk egymásnak, nincs probléma. :) L/18
Hello! Ilyenkor azt kell csinálni h elõjátéknál kicsit tágítani és akk nem fog fájni :)
Néha... mikor nem vagyok elég nedves, vagy ha nem voltam együtt a párommal elõtte napokig.
Másodiknál a pont:) És az se túl kellemes ha a méhszájamat találja el. Megoldás: kisebb lökések, legvégsõ esetben pózváltás:D
Én is így vagyok, mint a többiek. hetente tudunk szeretkezni a barátommal, ha az 1. menetnél berakjuk, feszít meg szúr pár másodpercig, de utána jó:)
igen nekem is szokott fájni, nálam egészen biztos, hogy ilyenkor kevés volt az elõjáték

Mitől van, hogy a pé-és és a menzi"elött állok 4 nappal", végig megjön érzésem van, és a melleim fájnak?

4 nap mulva nem várom,és a pé-emt?l a mai napig minden nap érzem a mejön érzést a hasamba.Néha szurkált,de mostmár inkább a megjön érzést érzem.

Legjobb válasz: Szia.Megy a drukk. Nekem 37.2 minden nap megy feljebb. És nekem tejfehér krémes a folyásom. Nekem is korai volt a tesz,csakhát talán kimutatja,azért csináltam:-) Irj mi lesz veled:-))

A kérdező hozzászólása: Szia.Megy a drukk. Nekem 37.2 minden nap megy feljebb. És nekem tejfehér krémes a folyásom. Nekem is korai volt a tesz, csakhát talán kimutatja, azért csináltam:-) Irj mi lesz veled:-))
én is 4 nap múlva nem várom. második babánk lenne, ha lenne :) nekem is van néha menszesz szerû érzésem, néha szúrkál a mellem és folyamatosan fáj a fejem, és ez volt az 1. terhességemnél is. mérem a hõmet, ma 36.9. hááátha. tegnap nekem is negatív volt a tesztem, de szerintem korai volt még. én mostmár csak várok és nem idegeskedek. az elõzõ terhességem 2 hónap alatt sikerült, nem idegeskedtem én semmin. megfogadtam most sem fogok.... neked van folyásod? milyen állagú? nekem sûrû, nyúlõs. na ez vajon mit jelent? minden jót.
az én görbémet láthatod a kérdésemnél "ez a görbe jól alakul?" neked is megy a drukk és majd te is írj mi lett veled. én lehet mégis tesztelni fogok 30.án. Sok sikert és várom a végeredményt. Reméljük POZITÍVAT tesztelünk mind a ketten. (1. válaszoló voltam :) )
A kérdező hozzászólása: Szia a görbédet nem látom. De megnéztem a tesztemet. Azt mondja meg valaki az hohy van, hohy vettem ONE STEP tesztet, ugye ha viszintesen tartjuk a tesztet akkot mind a 2 ablakba függõlegesen kell a csiknak megjelennie. Nekem a teszablakba függõleges, és a terhességet mutatónál pedig látok nagyon nagyon halvány vékony csikot, de visszintesen:-)) :-((( Akkor ilyenkor mi is van??????
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de nem ilyen, vizsugaras, rózsaszin kupakkal.
A kérdező hozzászólása: és 2 kis ablakos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!